sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sheilak
#1326 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
wtf? hahahhahahha
- sheilak
#1327 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ok, pa sta sam rekla. stvarno ga ne volim gledati dok obavlja kucanske poslove. mislim, moze on i kuhati i peglati i brisati prashinu...moze on cak i heklati
, ali tajno, dok ja nisam tu, da ne znam za to.
a inace mene jako odbija kad muskarac pleshe.
- klixoris
#1328 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
sheilak wrote: a inace mene jako odbija kad muskarac pleshe.
Pa ti si DEFINITIVNO materijal za zenidbe !
- mO k3
#1329 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Muško Koje zna plesati nea para , znaj tosheilak wrote:ok, pa sta sam rekla. stvarno ga ne volim gledati dok obavlja kucanske poslove. mislim, moze on i kuhati i peglati i brisati prashinu...moze on cak i heklati, ali tajno, dok ja nisam tu, da ne znam za to.
- klixoris
#1330 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
mO k3 wrote: Muško Koje zna plesati nea para , znaj to
- Big Ang
#1331 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
mO k3 wrote:Muško Koje zna plesati nea para , znaj tosheilak wrote:ok, pa sta sam rekla. stvarno ga ne volim gledati dok obavlja kucanske poslove. mislim, moze on i kuhati i peglati i brisati prashinu...moze on cak i heklati, ali tajno, dok ja nisam tu, da ne znam za to.
ma daaaaaaj
- Ramzess Veliki
#1332 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
sheilak wrote:ok, pa sta sam rekla. stvarno ga ne volim gledati dok obavlja kucanske poslove. mislim, moze on i kuhati i peglati i brisati prashinu...moze on cak i heklati, ali tajno, dok ja nisam tu, da ne znam za to.
- ultima_palabra
#1333 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Muškarac treba da zna po kući... čisto da mu žena ne može zvocati kako ona sve radi i kako on ne bi mogao bez nje
A plesanje jeste precijenjeno
A plesanje jeste precijenjeno
- Big Ang
#1334 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pojma nemate. Muškarac koji zna da pleše zna i ostale stvari

- MOSALJOZE
#1335 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Jel kolo moze proci?Big Ang wrote:Pojma nemate. Muškarac koji zna da pleše zna i ostale stvari![]()
- klixoris
#1336 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Cuo sam da i Deen odlicno pleseBig Ang wrote:Pojma nemate. Muškarac koji zna da pleše zna i ostale stvari![]()
- Big Ang
#1337 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pa šta? Nekom je i on dobar. Nekom, ne nekoj, nekomklixoris wrote:Cuo sam da i Deen odlicno pleseBig Ang wrote:Pojma nemate. Muškarac koji zna da pleše zna i ostale stvari![]()
- Baby Jane
#1338 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sa kakvim si ti pacenicama hodao?Ramzess Veliki wrote:dječak sa šibicama wrote: Apsolutno, zato moja teorija i jeste da zenama ne treba pokazati da znas bilo sta uraditi u kuci, sprckas nesto nista ni sa cim, i ona ce samo reci "neka, dobro je, ja cu to, idi ti gledaj utakmicu" a jos si ubro poene jer si ipak pokusao![]()
![]()
![]()
Ženi treba stvoriti privid da ti je potrebna, na to padaju k'o list u jesen.
Ja uvijek kazem, meni treba muskarac. Kad mi bude trebalo dijete, rodicu ga.
- Baby Jane
#1339 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
sheilak wrote:joj, ovo je meni super, ovo "drugo je to, ti si zensko..."Logovan wrote:Ne vidim problem u ovome.Baby Jane wrote: - "drugo je to, ti si zensko"![]()
onako zastitnicki, umirujuce, iskljucivo...
- Ramzess Veliki
#1340 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Nisam nikad, ili sam vrlo rijetko hodao ...Baby Jane wrote:Sa kakvim si ti pacenicama hodao?Ramzess Veliki wrote:dječak sa šibicama wrote: Apsolutno, zato moja teorija i jeste da zenama ne treba pokazati da znas bilo sta uraditi u kuci, sprckas nesto nista ni sa cim, i ona ce samo reci "neka, dobro je, ja cu to, idi ti gledaj utakmicu" a jos si ubro poene jer si ipak pokusao![]()
![]()
![]()
Ženi treba stvoriti privid da ti je potrebna, na to padaju k'o list u jesen.![]()
Ja uvijek kazem, meni treba muskarac. Kad mi bude trebalo dijete, rodicu ga.
- berenice
#1341 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Istina, ne mora baš znati standardne plesove i sl., ali je super kad ima ritma!Big Ang wrote:Pojma nemate. Muškarac koji zna da pleše zna i ostale stvari![]()
- Big Ang
#1342 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Razumijemo seberenice wrote:Istina, ne mora baš znati standardne plesove i sl., ali je super kad ima ritma!Big Ang wrote:Pojma nemate. Muškarac koji zna da pleše zna i ostale stvari![]()
- Ramzess Veliki
#1343 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pika li se ritmično podizanje krigle za šankom?berenice wrote:Istina, ne mora baš znati standardne plesove i sl., ali je super kad ima ritma!Big Ang wrote:Pojma nemate. Muškarac koji zna da pleše zna i ostale stvari![]()
- alijagoro
#1344 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Male oci,znam da je jos par par forumasica reklo da voli krupnije oci,u cemu je caka?berenice wrote:Kada je (pre)dlakav, malen, kada ima ženske ruke, malene oči... Znam da za to neko ne može ništa, ali eto meni je odbojno.
Što se tiče karaktera, ne volim strogu ozbilju, romantiku (kada je muškarac romantičan, onda je to uglavnom (ne mora biti, ali onda stvarno mora da budem užasno zaljubljena) jednostavno neugodno, stid me zbog njega nekako... Isto tako je bezze kad nema neki svoj hobi, neku svoju stvar koju posebno voli. Odbojno je kada je obuzet nekim "većim" od sebe, kao npr. šefom i stalno o njemu priča. Ne volim kad je uvijek dostupan, ne volim isto tako kada je često nedostupan.
Pakovanje: cipele - NE, ako nisu martinke il' nešto što doliči muškarcu koji ne nosi odijelo... Ili, kad je ono pijačarski sređen: fine pantalonice, košuljica, nAkav mantilić i slično. Sat koji se vidi, znači zimi, znači ni majica, ni jakna ga nisu mogli prekriti, on strši li strši. Neuredne ruke, kao i jedan dugi nokat (moj dragi Bože, šta je ono????).
Ima toga tonu, ali sigurno su đevojke prije mene rekle nešto što mi je i samoj odbojno, tako da... toliko od mene.
- Brkooo
#1345 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
i mene to zanima 
- Big Ang
#1346 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ma dajte...pa kome mogu biti lijepe male okice....kokod onog Halida M. recimo 
Ja ne volim malane oci ali sumnjam da zene bas vole oci ko fildzane kod muskaraca
Ja ne volim malane oci ali sumnjam da zene bas vole oci ko fildzane kod muskaraca
- kloniran
#1347 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ti volis one sto konstantno imaju tvrdu stolicuBig Ang wrote:Ma dajte...pa kome mogu biti lijepe male okice....kokod onog Halida M. recimo
- Big Ang
#1348 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
haj pročtaj moj post opet svijutkloniran wrote:ti volis one sto konstantno imaju tvrdu stolicuBig Ang wrote:Ma dajte...pa kome mogu biti lijepe male okice....kokod onog Halida M. recimo
- kloniran
#1349 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sve mimo malenih imaju poveznicu sa tvrdom stolicomBig Ang wrote: haj pročtaj moj post opet svijut
- Big Ang
#1350 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Elem, ti imaš male oči, jel?kloniran wrote:Sve mimo malenih imaju poveznicu sa tvrdom stolicomBig Ang wrote: haj pročtaj moj post opet svijut![]()