Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sramotno izdanje Brazila bez obzira sto su dobili, Hrvatii su bili dobri u prvom poluvremenu, brazilci nisu imali ideja do tog izjednacenja, presudila je lucidnost Neymara, sudjenje ne bih da komentarisem.
BHF_Manijak wrote:Ovaj Brazil ako osvoji pehar, ja go trcim Ferhadijom! Kita od ekipe koja nece dalje od cetvrtfinala!
Hrvatska nema napadaca, onaj Jelavic nije ni za sjecu jablana. Panj obicni koji nista nije napravio.
Najslabija karika Hrvatske je onaj bek Vrsaljko. Nije ga prosao ko nije pokusao. Los do jaja.
Bez zadnjeg veznog danas igrati je ravno samoubistvu. Vidjelo se to i danas kod Hrvata. Rakitic i Modric guse jedan drugog, jos povuce nazad Modrica.
Kovacic ubleha se nije ni vidio na terenu.
Mi ovako ako budemo protiv Srebrnih, najebat cemo. Hrvatska nije 10% drzala loptu u nogama, previse ostavili prostora Brazilu, ovi im veznjake zatvorili.
I na kraju, Kristic mi sjeba noc sa svojim odvratnim EEEEEEE!!! PostrovaniEEE gledaociEEE dobroEEEE vecerEEEE! Pa mozes li recenice jebene bez EEE sastaviti???
Samo da se s ovim slozim, ide mi na qrac godinama sa svojim EAEAEAEEEE prije i poslije svake rijeci. Tu je naravno i Spaho sa svojim nema golAAAAA. Da ne idemo u off topic previse, al kakvi su ovi Marjan je bolji 3put, pa i Baho.
s obzirom da se meksiko obicno dosta lako kvalifikuje, ovaj put su se mucili tokom cijelih kvalifikacija. na kraju su igrali baraz, sa n.zelandom, cini mi se. ne ocekujem puno od njih ovaj put.
BHF_Manijak wrote:Ovaj Brazil ako osvoji pehar, ja go trcim Ferhadijom! Kita od ekipe koja nece dalje od cetvrtfinala!
Hrvatska nema napadaca, onaj Jelavic nije ni za sjecu jablana. Panj obicni koji nista nije napravio.
Najslabija karika Hrvatske je onaj bek Vrsaljko. Nije ga prosao ko nije pokusao. Los do jaja.
Bez zadnjeg veznog danas igrati je ravno samoubistvu. Vidjelo se to i danas kod Hrvata. Rakitic i Modric guse jedan drugog, jos povuce nazad Modrica.
Kovacic ubleha se nije ni vidio na terenu.
Mi ovako ako budemo protiv Srebrnih, najebat cemo. Hrvatska nije 10% drzala loptu u nogama, previse ostavili prostora Brazilu, ovi im veznjake zatvorili.
I na kraju, Kristic mi sjeba noc sa svojim odvratnim EEEEEEE!!! PostrovaniEEE gledaociEEE dobroEEEE vecerEEEE! Pa mozes li recenice jebene bez EEE sastaviti???
Samo da se s ovim slozim, ide mi na qrac godinama sa svojim EAEAEAEEEE prije i poslije svake rijeci. Tu je naravno i Spaho sa svojim nema golAAAAA. Da ne idemo u off topic previse, al kakvi su ovi Marjan je bolji 3put, pa i Baho.
Ocekivano los mec ali sa dosta golova zbog ranog autogola. Sudija nije bio na nivou SP-a (opet ocekivano), penal i faul nad almighty Cezarom su mu prevelike greske. Brazil los ali Hrvatska gora premda su potonji mogli do boda. Nema jedinstva kod komsija kao prije sto je ocito nakon nekoliko rasprava dok domaci idu u napad, ocit primjer je izjednacujuci gol domacina dok Jelavic i Olic argumentiraju na protivnickoj strani terena. Nasi bi trebali izvuci pouke iz ovog meca uz cinjenicu da je Mesi dosta bolji od Neymara u napadackoj igri. Nadajmo se iskusnijem sudiji od ovog Azijata. Sutra ocekujem iznenadjenja poput pobjede Kamerunaca, remi Spa-Hol i remi Cile-Aus.
Faul nad Cezarom valjda nije sporan, penal jeste.
Hrvati su igrali disciplinovano i imali su neke sanse kao i protiv Spaanije i Italije. Tako su i igrali.
Ja sam ovo ovako vidio: do 90min.hrvati bolji,tehnicki bolje igrali od brasila,bez posebne taktike,sudija utakmicu presudio,
Neymar I-jedvA dodje do gola,al' nevidjena sreca.
Neymar II- penal,al' opet jedva.
Jedino oscaru svaka cast,on mi je na terenu najjachi ubjedljivo.
I ne prodje dosta od prvenstva,a juznoamerikanci me podsjetishe zasto
Iz korjena navijam protiv njih uvijek-kad voda udje u ushi,nestaje lazne leprshavosti,
I pochinju "prljave igre".
O sudjenju bi se dalo diskutovati, ali kad se podvuce crta, mislim da je pobjeda Brazila neupitna. Hrvatskoj zelim puno srece u preostale dvije utakmice. Uostalom, jos uvijek nije sve izgubljeno...
zikamu wrote:O sudjenju bi se dalo diskutovati, ali kad se podvuce crta, mislim da je pobjeda Brazila neupitna. Hrvatskoj zelim puno srece u preostale dvije utakmice. Uostalom, jos uvijek nije sve izgubljeno...
Greske u koracima, greske u prevodu.Uzmi kako hoces.Ko ne kopca, nikad nece
Holandija ce uzeti remi protiv Spanaca?
.Nije to ona Holandija od prije 4 godine.Snajder je u daleko goroj formi, kao i Roben.Nema sanse.Spanci imaju jacu klupu, jaci napad, sve im je jace.Imaju i iskustvo.
Spanci to uzimaju.I hoce li Hrvatska ''glatko'' uzeti Meksiko i Kamerun?.Ostaje da se vidi.Jedno je jasno, nemaju napadaca, golman im je zesci panj, ako zele da igraju i dalje s tim Vrsaljkom.
Kamerun igra jos brze od Brazila.Tako...................
Zelim sve najbolje mojoj BIH .. a tebi , nista..vidis kakav si .bas me interesuju ovi moderatori, kako mogu tolerisati ovakvog kretena..ali i to je doprinos suzivotu od nasi revni moderatora..