Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poštovani korisniče,
Molimo Vas da posjetite link koji Vam je poslan u e-mailu na adresu [email protected], kako biste aktivirali "Moj Telemach".
Link je validan 24h, tako da ne možete ponovo slati podatke u okviru tog perioda.
Vaš Telemach
Mail ne dolazi, zna li se kad ce ? Nema ga u inbox, junk kao ni u ostalim folderima ...
Jedno pitanje...
Kako da na onaj vas stari motorola modem spojim wireless ruter, tj kako da ga podesim?
Koliko znam kod vas su dinamicke ip adrese pa po nekoj logici trebam staviti da WAN port od mog rutera dobije dinamicku ip.Naravno to uradim ali nista....
Yahel wrote:Jedno pitanje...
Kako da na onaj vas stari motorola modem spojim wireless ruter, tj kako da ga podesim?
Koliko znam kod vas su dinamicke ip adrese pa po nekoj logici trebam staviti da WAN port od mog rutera dobije dinamicku ip.Naravno to uradim ali nista....
Poštovani,
Da bi konfigurisali wireless router potrebno je da prilikom konfiguracije podesite DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol), naredni korak je restartovanje modema. Ukoliko bude potrebna naša podrška, ljubazno Vas molimo da pozovete Kontakt centar na broj 1430.
4m3l wrote:Je li vama svako vece sporiji net a tokom dana normala!?
Dostavite nam korisničke podatke u inbox kako bismo provjerili i korigovali sve što je potrebno.
Savjetujemo Vam da u trenutku kada primijetite smanjenu brzinu uradite Speed Test na http://www.speedtest.net (po mogućnosti na nekoliko servera - Beč, Ljubljana, Beograd, Frankfurt..), kao i pingtest koji će Vam biti ponuđen na istoj stranici.
Također možete poslati i linkove sa urađenog SpeedTest-a na naš mail, pa ćemo dodatno provjeriti o čemu se radi.
Hvala na odgovoru.
Prije 2-3 dana sam uspio, jednostavno sam spojio ( sa dosadasnjim postavkama ) ali ovaj put sam drzao modem ugasen na par minuta. Sve radi
Ne radi internet u Svrakinom Juce bio prekid od 1h, danas evo dosao kuci i od 12h nema neta. Samo nemojte reci de posaljite podatke znate vi kome ne radi net
"Svaki novi korisnik SUPER MIX usluge dobiva promotivno inicijalno izabrani paket besplatno u toku prvog obračunskog perioda (osim telefonskog saobraćaja ostvarenog van besplatnih minuta u okviru pretplate)."
Da li sam dobro razumio, ovo znači da recimo ako se prijavim za neki od Super mix paketa npr. 03.12.2012. godine, za taj mjesec (decembar) neću platiti naknadu odnosno biti će besplatno, a plaćati počinjem od idućeg mjeseca.
"Svaki novi korisnik SUPER MIX usluge dobiva promotivno inicijalno izabrani paket besplatno u toku prvog obračunskog perioda (osim telefonskog saobraćaja ostvarenog van besplatnih minuta u okviru pretplate)."
Da li sam dobro razumio, ovo znači da recimo ako se prijavim za neki od Super mix paketa npr. 03.12.2012. godine, za taj mjesec (decembar) neću platiti naknadu odnosno biti će besplatno, a plaćati počinjem od idućeg mjeseca.
sve je to istina samo sta nisu napisali da placas 15KM anaolgnu + telefon sta potrosis a samo uzeti MIX paket ne placas.
nimajneb wrote:Ne radi internet u Svrakinom Juce bio prekid od 1h, danas evo dosao kuci i od 12h nema neta. Samo nemojte reci de posaljite podatke znate vi kome ne radi net
Opet je nestalo neta u Svrakinom Blatit vas treba na svakom koraku....
Zovem vas i vasa opraterka mi kaze da provjeirm kablo u modemu da ga nije ko odvrno. Ko ce bolan odvrni kada radi vec mjesecima kako ste vi nastimali, niko dirao nije. Jebem ti papanluk...
nimajneb wrote:Ne radi internet u Svrakinom Juce bio prekid od 1h, danas evo dosao kuci i od 12h nema neta. Samo nemojte reci de posaljite podatke znate vi kome ne radi net
Provjerili smo sve ulazne poruke, do sada nam se niste obraćali niti dostavljali korisničke podatke u inbox, bar ne s ovog korisničkog accounta.
Rado ćemo provjeriti sve što je potrebno, stoga Vas molimo da nam u inbox dostavite broj Ugovora ili tačne podatke.
Jedno pitanje koje zanima vjerujem sve korsnike Telemacha u Zenici:
GDJE MOŽEMO PLAĆATI VAŠE RAČUNE BEZ PROVIZIJE???
Do sada (dok je bio Telekabel) plaćali smo u većini banaka bez provizije, a sada bi trebali recimo za račun od 12 KM da dajemo od 1 do 2 KM za proviziju. To je mnogo gospodo a znam da je do Vas a ne do Banaka jer ste zadnje račune slali sa uplatnicom koja glasi na Telemach i gdje je postavljen samo račun u Hypo Alpe Adria Banci.
Kada planirate potpisati ugovore sa komercijalnim Bankama u Zenici kako bi mogli plaćati bez provizije jer na račun od 12 KM 1-2 KM dođe od 8,34% do 16,67% skuplje u odnosu na cijenu koju bi trebali plaćati.
Znam da taj novac ne ide Vama nego bankama, ali Vi trebate potpisati ugovor sa njima gdje ćete Vi snositi troškove provizije troškove koja će Vama biti višestruko manja a ne mi.
p.s. skinite onu reklamu sa internog kanala da se plaćanje može izvršiti bez provizije u tim i tim bankama jer NE MOŽE!
Gistro_bancho wrote:Jedno pitanje koje zanima vjerujem sve korsnike Telemacha u Zenici:
GDJE MOŽEMO PLAĆATI VAŠE RAČUNE BEZ PROVIZIJE???
Do sada (dok je bio Telekabel) plaćali smo u većini banaka bez provizije, a sada bi trebali recimo za račun od 12 KM da dajemo od 1 do 2 KM za proviziju. To je mnogo gospodo a znam da je do Vas a ne do Banaka jer ste zadnje račune slali sa uplatnicom koja glasi na Telemach i gdje je postavljen samo račun u Hypo Alpe Adria Banci.
Kada planirate potpisati ugovore sa komercijalnim Bankama u Zenici kako bi mogli plaćati bez provizije jer na račun od 12 KM 1-2 KM dođe od 8,34% do 16,67% skuplje u odnosu na cijenu koju bi trebali plaćati.
Znam da taj novac ne ide Vama nego bankama, ali Vi trebate potpisati ugovor sa njima gdje ćete Vi snositi troškove provizije troškove koja će Vama biti višestruko manja a ne mi.
p.s. skinite onu reklamu sa internog kanala da se plaćanje može izvršiti bez provizije u tim i tim bankama jer NE MOŽE!
Lijep pozdrav
u njihovim prostorijama ima spisak banaka u kojima se njihovi računi mogu platiti bez provizije,ja sam platio u intesa san paolo banci,a fakat ne kontam koji će nam klinac interni kanal telekabela kad smo sad na telemachu
p.s. ima li tog telemachovog showrooma u zenici koji su najavljivali još u septembru?
ne može više nigdje brate, 100%
Intesa Sanpaolo Banka je primala do prije 5-6 dana i više ne prima.
Zadnji računi su nam fakturisani isključivo na Hypo Banku a ne na bilo koju sa spiska koji spominješ. Sve Banke su primale uplate na Telekabelov račun u njihovoj banci, ali mi više ne plaćamo Telekabelu nego Telemachu.