Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#1326 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Meni se ova gospodična kojoj je posvećena lista doima kao jako zabavno žensko s kojim nije nikad dosadno.
- male_okice
#1327 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
1. def hrkanje, nekad je toliko jako da spavam nekoliko noci zaredom u dnevnom boravku.
2. njegovo pranje ruku, on ne pere samo ruke on usprica pola kupatila dok opere ruke u umivaoniku pa dodje do peskira koji je zakacen tik do umivaonika koji je velik ali dzabe on uspije pola kupatila isprljati tokom tog obicnog procesa pranja ruku.
3. prljav ves umjesto da stavi u korpu za prljav ves on ga stavi NA korpu, na prokletu korpu i ja onda prodjem pored toga i dodje mi ga zadavim.
4. komentari kad ja vozim. 1000 puta ce reci koci, ne vozi toliko brzo, nemoj tako motati, skreci ovako, jesi dala zmigavac...njegova lista zamjerki mom stilu voznje je beskonacna i jednom sam mu stala i rekla da ce ici do kuce pjeske ili autobusom kad ja vozim i odtad je malo bolji.
5. sto nekad samo uradi shut down kad se posvadjamo, tj kad se krenemo svadjati i ja sad kazem nesto sto je njega povrijedilo on se samo iskljuci kaze nesto u smislu nisam znao da imas takvo misljenje i onda prekine razgovor i to je to za njega, dok ja kiptim ovamo i zelim da raspravim stvar do kraja a on opusten smiren pa dodje mi da ga
6. sto je jako tvrdoglav, eh sad ovo je mac sa dvije ostrice, nekad mu se divim zbog toga ali nekad stvarno pretjera jer kad jednom donese neku odluku on ce ostati pri svome pa taman se ispostavilo da je pogresna ili da ce mu donijeti vise stete nego koristi itd. kompleksan je po tom pitanju
2. njegovo pranje ruku, on ne pere samo ruke on usprica pola kupatila dok opere ruke u umivaoniku pa dodje do peskira koji je zakacen tik do umivaonika koji je velik ali dzabe on uspije pola kupatila isprljati tokom tog obicnog procesa pranja ruku.
3. prljav ves umjesto da stavi u korpu za prljav ves on ga stavi NA korpu, na prokletu korpu i ja onda prodjem pored toga i dodje mi ga zadavim.
4. komentari kad ja vozim. 1000 puta ce reci koci, ne vozi toliko brzo, nemoj tako motati, skreci ovako, jesi dala zmigavac...njegova lista zamjerki mom stilu voznje je beskonacna i jednom sam mu stala i rekla da ce ici do kuce pjeske ili autobusom kad ja vozim i odtad je malo bolji.
5. sto nekad samo uradi shut down kad se posvadjamo, tj kad se krenemo svadjati i ja sad kazem nesto sto je njega povrijedilo on se samo iskljuci kaze nesto u smislu nisam znao da imas takvo misljenje i onda prekine razgovor i to je to za njega, dok ja kiptim ovamo i zelim da raspravim stvar do kraja a on opusten smiren pa dodje mi da ga
6. sto je jako tvrdoglav, eh sad ovo je mac sa dvije ostrice, nekad mu se divim zbog toga ali nekad stvarno pretjera jer kad jednom donese neku odluku on ce ostati pri svome pa taman se ispostavilo da je pogresna ili da ce mu donijeti vise stete nego koristi itd. kompleksan je po tom pitanju
- duminjo
#1328 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Kad podje hrkat stavis mu onaj prljavi ves u usta i eto ga.
Bori se malo
Bori se malo
- male_okice
#1329 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
oh borim se ja, sad kad kazem ves i pogledam ga on ide i pokupi sve i stavlja U korpu, samo se ne sjeti staviti ga odmah
i hrkanje o tito da znam da onaj hrkostop djeluje stvarno bi ga kupila.
- limunada25
#1330 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Jel ovan u horoskopumale_okice wrote:1. def hrkanje, nekad je toliko jako da spavam nekoliko noci zaredom u dnevnom boravku.
5. sto nekad samo uradi shut down kad se posvadjamo, tj kad se krenemo svadjati i ja sad kazem nesto sto je njega povrijedilo on se samo iskljuci kaze nesto u smislu nisam znao da imas takvo misljenje i onda prekine razgovor i to je to za njega, dok ja kiptim ovamo i zelim da raspravim stvar do kraja a on opusten smiren pa dodje mi da ga![]()
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
- hana_montana
#1331 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
duminjo wrote:Kad podje hrkat stavis mu onaj prljavi ves u usta i eto ga.
Bori se malo
joj
-
Mikany
#1332 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Gretta wrote:
2. Svaka djevojka, makar dan mlađa od mene , za njega je "dijete" , to sigurno radi da ne bih bila ljubomorna, dakle njemu su djeca odrasle osobe, naravno iz godine u godinu (sa mojim rođendanom) povećava granicu.
Eh a kod mog je opet svaka doslovce "baba". Kad god prica o nekoj zenskoj kaze baba neka,ima joj skoro pa 40 godina.S tim da je njemu 30.
-
arslanbey
#1333 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Pa njemu jeste baba,ako je starija 10 godina,a ni on mladMikany wrote:Gretta wrote:
2. Svaka djevojka, makar dan mlađa od mene , za njega je "dijete" , to sigurno radi da ne bih bila ljubomorna, dakle njemu su djeca odrasle osobe, naravno iz godine u godinu (sa mojim rođendanom) povećava granicu.
Eh a kod mog je opet svaka doslovce "baba". Kad god prica o nekoj zenskoj kaze baba neka,ima joj skoro pa 40 godina.S tim da je njemu 30.To sigurno radi da ne bih bila ljubomorna.Ali ja ga provalila odma.
-
prog321
#1334 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
male_okice wrote:oh borim se ja, sad kad kazem ves i pogledam ga on ide i pokupi sve i stavlja U korpu, samo se ne sjeti staviti ga odmah![]()
Izvini,, ali da si moja zena ja te ne bih trpio ni dvije sekunde. S'noge na nogu bi bilo odmah.
Tvoj covjek je perfektan. Vise nego perfektan. Jedan od milion.
Tebi smeta sto on usuti kad se tebi svadja ?? wtf?
-
arslanbey
#1335 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
prog321 wrote:male_okice wrote:oh borim se ja, sad kad kazem ves i pogledam ga on ide i pokupi sve i stavlja U korpu, samo se ne sjeti staviti ga odmah![]()
Izvini,, ali da si moja zena ja te ne bih trpio ni dvije sekunde. S'noge na nogu bi bilo odmah.
Tvoj covjek je perfektan. Vise nego perfektan. Jedan od milion.
Tebi smeta sto on usuti kad se tebi svadja ?? wtf?
On jadnik
-
kakavdanakneiskustvu
#1336 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Sto smo duže zajedno svašta me inervira,sve vise i vise
- Cholina_Lokica
#1337 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Titam' strasno...
- Bambi_na_kofeinu
#1338 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Pa kome prije dopizdi, ha?kakavdanakneiskustvu wrote:Sto smo duže zajedno svašta me inervira,sve vise i vise
-
prog321
#1339 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Haha.arslanbey wrote:
On jadnikcuj kaze "Ves" s pogledom i on trci zna sta treba..jebote kao da je cuko
U Bosni ima tri put vise zena nego muskaraca.
Na svaku zajedljivu zenu dodju dvije ljepse i mladje.
Zasto bi bilo koji muškarac trpio smora??
- insomnia78
#1340 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ma zajebava se
Nadam se
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Nadam se
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
mrmacc
#1341 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
- sta god spustim, to ona odmah naslozi, preslozi pa ne mogu da nadjem
- Dodjem sa posla, legnem da odmorim, a ona kaze "sto leze, sad sam raspremila taj kauc"
- Dodjem sa posla, legnem da odmorim, a ona kaze "sto leze, sad sam raspremila taj kauc"
- MeSko Hz
#1342 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
hahahahahamale_okice wrote: 2. njegovo pranje ruku, on ne pere samo ruke on usprica pola kupatila dok opere ruke u umivaoniku pa dodje do peskira koji je zakacen tik do umivaonika koji je velik ali dzabe on uspije pola kupatila isprljati tokom tog obicnog procesa pranja ruku.
-
kakavdanakneiskustvu
#1343 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Bambi_na_kofeinu wrote:Pa kome prije dopizdi, ha?kakavdanakneiskustvu wrote:Sto smo duže zajedno svašta me inervira,sve vise i vise
Tako nekako
- Ma.Le.Na
#1344 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Sjo slučajeva 
- lavorpunvode
#1345 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Sto te cesce "srecem" na forumu sve sam sigurnija da je vama dvoma potreban bracni savjetnik. Ili tebi samom kakav dobar psiholog. Nema teme na forumu na kojoj je neko naceo pricu o nesuglasicama u vezi/braku a da se ti nisi javio da kukas na zenu, punicu, njenu porodicu itd. Onako prijateljski savjet, razmisli o opcijama.kakavdanakneiskustvu wrote:Sto smo duže zajedno svašta me inervira,sve vise i vise
-
kakavdanakneiskustvu
#1346 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
lavorpunvode wrote:Sto te cesce "srecem" na forumu sve sam sigurnija da je vama dvoma potreban bracni savjetnik. Ili tebi samom kakav dobar psiholog. Nema teme na forumu na kojoj je neko naceo pricu o nesuglasicama u vezi/braku a da se ti nisi javio da kukas na zenu, punicu, njenu porodicu itd. Onako prijateljski savjet, razmisli o opcijama.kakavdanakneiskustvu wrote:Sto smo duže zajedno svašta me inervira,sve vise i vise
Razmišljao,sjebao se od razmišljanja vjeruj mi
-
prog321
#1347 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
kakavdanakneiskustvu wrote:
Razmišljao,sjebao se od razmišljanja vjeruj mi
Ma nogiraj ti to.
Cim je ona tebe dovela na takvo razmisljanje, nije onda vrijedna vremena.
- supercali
#1348 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Joooj necu vise
- Logovan
#1349 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ovo četvrto... Sad ne valja ni kad muško pravi jelo. Ženama nikad udovoljiti.joooj wrote: 4. Ako nadjemo neki dobar recept, ne dozvoljava mi da nam ja napravim jelo nego mora on. Mislim cak da od onih neozbiljnijih svadja ili svadja oko gluposti ovo nam je najcesci uzrok![]()
6. Navodno voli da seta, ali samo kad se potrefe savrseno poslozene planete i sazvijezdja
11. Sto uvijek kad uzima casu sa police, prvo mora da je sapere prije nego nesto natoci u nju
- manekenka u penziji
#1350 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Last edited by manekenka u penziji on 01/11/2014 15:38, edited 1 time in total.