ma ko to hoce povecati da mu ja brkove depiliram
Za predane Životu
-
bizet
#1326 Re: Za predane Životu
kakvo bolan povecavanje starosne granice za odlazak u penziju?...nemoj me sekirat...pa vec je 40 godina staza i za zene i za muskarce, koliko ja znam, ili 65 godina starosti...nije zar da cemo morati rintati jos duze?
-
bizet
#1327 Re: Za predane Životu
sweet talk...a članarina nije skupa...previse primamljivo da bi bilo istinitoGreat Cornholio wrote: U mojoj vjeri nema džehenema, pa eto, ako želite da forumamo i u u dženetu, bujrum braćo i sestre, pridružite se, članarina nije skupa![]()
-
Great Cornholio
#1328 Re: Za predane Životu
Ma ne sekiram se ba, valjda će kijamet prije nego što ja odem u penziju
Ma kakva ba članarina, ne bih ja da zarađujem na Bogu, ja bi kako da ljudi vjeruju besplatno.
Ma kakva ba članarina, ne bih ja da zarađujem na Bogu, ja bi kako da ljudi vjeruju besplatno.
-
bizet
#1329 Re: Za predane Životu
pa jos nam samo smisli novu religiju....jednu koja nece dijetli ljude ni po cemu...po boji koze, po boji ociju, po imenu i prezimenu, visini, jeziku...nego da smo svi Njegova stvorenja....uzmes Stari i Novi zavjet, Kur'an i fino povadis sve ono najbolje iz njih i u novu svetu knjigu uvrstis
joj sad zeza...vec danima mi u glavi Homer kad doziva Jibusa da mu pomogne...do suza kad kaze help me Jibus
bez uvrede, meni je Isus draga vjerska licnost, mozda i najdrazi od svih Bozijih poslanika, a mozda samo zato sto ne znam pricu o svakom ponaosob...Isus je ipak imao najbolji marketing
joj sad zeza...vec danima mi u glavi Homer kad doziva Jibusa da mu pomogne...do suza kad kaze help me Jibus
bez uvrede, meni je Isus draga vjerska licnost, mozda i najdrazi od svih Bozijih poslanika, a mozda samo zato sto ne znam pricu o svakom ponaosob...Isus je ipak imao najbolji marketing
-
Great Cornholio
#1330 Re: Za predane Životu
Ma ne treba nam nova religija, Isus je dovoljan, ne treba ga prepravljati, ništa mu oduzimati niti dodavati.
Ja mislim da bi Homer Simpson i Isusa nasmijao
Evo jedna muzička numera, nije ni tužna nit radosna, "nako" je, nekako ljudska.
Pozz svima, pa se čujemo
Ja mislim da bi Homer Simpson i Isusa nasmijao
Evo jedna muzička numera, nije ni tužna nit radosna, "nako" je, nekako ljudska.
Pozz svima, pa se čujemo
-
bizet
#1331 Re: Za predane Životu
oj, imal' koga zivog ovdje?
ama vidis da Isus nije dovoljan....da jeste ne bi imali vise poslanika, samo bi imali njega....a posto ni on nije ostvario cilj Bog je poslao naknadno i Muhameda....haman da ni on nije nama dovoljan...ili sam ja ovo sve pogresno shvatila?
ama vidis da Isus nije dovoljan....da jeste ne bi imali vise poslanika, samo bi imali njega....a posto ni on nije ostvario cilj Bog je poslao naknadno i Muhameda....haman da ni on nije nama dovoljan...ili sam ja ovo sve pogresno shvatila?
-
Great Cornholio
#1332 Re: Za predane Životu
Ma sad bi se ja raspričao na tu temu, ali bolje da se ne raspričam, jer ako se ja raspričam onda ćeš i ti, pa na kraju nećemo znat' ni koje je englez, ko amerikanac, jesmo l' došli il smo pošlibizet wrote:oj, imal' koga zivog ovdje?
Šalim se, al' mislim da je tebi sad bolje da se ne zamaraš, ni fizički a ni psihički, jer teške su ovo teme
Nego da mi Rocky-ja opet polušamo, meni sad nešto "naletilo"
-
Great Cornholio
#1333 Re: Za predane Životu
Sve je pitanje vjere !
- fatamorgana
#1334 Re: Za predane Životu
Ovo prvo štos' rekla,bizet wrote:oj, imal' koga zivog ovdje?
- fatamorgana
#1335 Re: Za predane Životu
Cornholio, ti's prod'o dušu ...... bogu, 
-
bizet
#1336 Re: Za predane Životu
Dakle pozitivafatamorgana wrote:Ovo prvo štos' rekla,bizet wrote:oj, imal' koga zivog ovdje?
- fatamorgana
#1337 Re: Za predane Životu
Ma realno, slaba fajda od prohujalih proroka ...bizet wrote:Dakle pozitivafatamorgana wrote:Ovo prvo štos' rekla,bizet wrote:oj, imal' koga zivog ovdje?
-
bizet
#1338 Re: Za predane Životu
Ama Cornholio noje meni do teskih tema, samo mi je dosadno. A cekaj malo, zasto bi prica Bozijim poslanicima bila teska?
- fatamorgana
#1339 Re: Za predane Životu
Ma Cornholio sad garant buba Fromma,bizet wrote:Ama Cornholio noje meni do teskih tema, samo mi je dosadno. A cekaj malo, zasto bi prica Bozijim poslanicima bila teska?
-
bizet
#1340 Re: Za predane Životu
fatamorgana wrote:Ma Cornholio sad garant buba Fromma,bizet wrote:Ama Cornholio noje meni do teskih tema, samo mi je dosadno. A cekaj malo, zasto bi prica Bozijim poslanicima bila teska?
de ti razdvoj poslanike i proroke...ovih drugih ima sepet
- fatamorgana
#1341 Re: Za predane Životu
bizet wrote:
de ti razdvoj poslanike i proroke...ovih drugih ima sepet
-
bizet
#1342 Re: Za predane Životu
fatamorgana wrote:bizet wrote:
de ti razdvoj poslanike i proroke...ovih drugih ima sepet.... zar ih treba razdvajati, nisam ni znao da su se potukli,
- fatamorgana
#1343 Re: Za predane Životu
Evo za sve predane životu jedna pozitivna pjesma:
-
bizet
#1344 Re: Za predane Životu
prva na koju pomislih nakon ove tvoje pjesme, a i uspavljuje
- fatamorgana
#1345 Re: Za predane Životu
LN, nemoj sanjat Kornelija, 
-
bizet
#1347 Re: Za predane Životu
za tvoju dušu...Kornelije Kovačfatamorgana wrote:LN, nemoj sanjat Kornelija,
-
bizet
#1348 Re: Za predane Životu
odrOn, ova ti je zlata vrijednaodr0n wrote:
Evo jedna za ln.![]()
-
Great Cornholio
#1350 Re: Za predane Životu
Šta je ovo, napraviste disko klub od teme, samo muziku puštate i cirkuzate
@bizet, nisu teške teme o Bogu, samo eto ja bih volio da na ovoj temi o njemu ne govorimo, nije zato što ja ne volim da o Njemu pričam, ja u tome uživam, nego ovo je PDF filozofija pa rekoh da to ispoštujemo
Imal ko protiv? Nema, svi smo za, jednoglasno usvojen moj prijedlog
Kad svi pjevaju da i ja zapjevam, jen'u filozofsku
@bizet, nisu teške teme o Bogu, samo eto ja bih volio da na ovoj temi o njemu ne govorimo, nije zato što ja ne volim da o Njemu pričam, ja u tome uživam, nego ovo je PDF filozofija pa rekoh da to ispoštujemo
Imal ko protiv? Nema, svi smo za, jednoglasno usvojen moj prijedlog
Kad svi pjevaju da i ja zapjevam, jen'u filozofsku