Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baron_Samedi

#1326 Re: Juventus FC

Post by Baron_Samedi »

Postujem Juve zbog Alexa :thumbup: Juve ima dosta navijaca na ovom portalu.
juventus

#1327 Re: Juventus FC

Post by juventus »

Uh kako slatka pobjeda...najvećeg rivala dobiti na njegovom stadionu, neprocjenjivo.. :dance:

Pričate za Mela, on svakako da mozga nema, ali ima nešto što nema puno igrača na svijetu i ako se to uspije izvući iz njega, imate veoma korisnog igrača na sredini terena. Ako njegov nedostatak inteligencije to ne pokvari, onda ekipa u kojoj igra profitira.

Del Piero je igrač koji se ne može porediti sa ostalima, to je neka zasebna razina, nije u konkurenciji i gotovo. Otići će nekad, nažalost, i više se nikad takav neće pojaviti. To je ikona, to je lik, to je ljudina, to je igračina i šta sve ne. Da sjedi na stolici u 16-ercu, od mnogih napadača bi bio korisniji.

FORZA JUVE! :thumbup:

P.S. ako je ovaj 2407, bio registrovan kao Dario na jednom Juventusovom forumu, puno ga pozdravljam. :thumbup:
2407

#1328 Re: Juventus FC

Post by 2407 »

juventus wrote:
P.S. ako je ovaj 2407, bio registrovan kao Dario na jednom Juventusovom forumu, puno ga pozdravljam. :thumbup:
Nije Dario, bio sam i sam registrovan na tom forumu ali mi se atmosfera tamo nije svidjela i napustio sam ga :)
juventus

#1329 Re: Juventus FC

Post by juventus »

I ja sam napustio nakon više od tri godine dano-noćnog postanja...iz istih razloga..mislio sam zbog avatara da je Dario, al nema veze, pozdrav i tebi.. :thumbup:
Baltazar_khan

#1330 Re: Juventus FC

Post by Baltazar_khan »

Kad se samo sjetim da je Jedinstvo moglo dovesti Juventus u Bihać. Samo ih zaustaviše u toj nakani oni neki Rumuni u intertoto kupu :mrgreen:
2407

#1331 Re: Juventus FC

Post by 2407 »

juventus wrote: pozdrav i tebi.. :thumbup:
:thumbup:
Comrad

#1332 Re: Juventus FC

Post by Comrad »

Baltazar_khan wrote:Kad se samo sjetim da je Jedinstvo moglo dovesti Juventus u Bihać. Samo ih zaustaviše u toj nakani oni neki Rumuni u intertoto kupu :mrgreen:
Joj sjecam se i ja toga, fakat sam se bio nafuro da ce Juve doc, al jbg ne dade se Jedinstvu. :D
Nego sta bi sa onim planom da Sarajevo odigra prijateljsku tekmu sa Juventusom? :-D
Baltazar_khan

#1333 Re: Juventus FC

Post by Baltazar_khan »

Comrad wrote:
Baltazar_khan wrote:Kad se samo sjetim da je Jedinstvo moglo dovesti Juventus u Bihać. Samo ih zaustaviše u toj nakani oni neki Rumuni u intertoto kupu :mrgreen:
Joj sjecam se i ja toga, fakat sam se bio nafuro da ce Juve doc, al jbg ne dade se Jedinstvu. :D
Nego sta bi sa onim planom da Sarajevo odigra prijateljsku tekmu sa Juventusom? :-D
Malo je stvarno falilo da dođu tada Zidane i kompanija u Bihać al yebi ga Rumuni su nam standardno "egzekutori" naših klubova.

Ma kakav plan to nas je furao bivši predsjednik Sarajeva Šuman lopina stara da nam zamaže oči fol Juventus prijateljska :lol:

Mi i svi ostali klubovi u BiH takve velikane kao što je Juventus možemo dovesti samo da imamo malo meda u pretkolima a bogami i sreće u žrijebu :mrgreen:
Eldinn

#1334 Re: Juventus FC

Post by Eldinn »

Velika pobjeda Juventusa, svaka cast igracima
Forza Juve!!
2407

#1335 Re: Juventus FC

Post by 2407 »

De Ceglie van terena minimalno 3 mjeseca zbog frakture casice koljena.

Martinez out min. 2 mjeseca zbog loma kosti lijevog stopala.

Manninger odsutan 1 mjesec zbog istegnuca ligamenata desnog skocnog zgloba.

Ovo sve se pridodaje na vec povrijedjene Buffona, Iaquinta, Grygeru, Traorea, Rinauda, Lanzafamea.

Uzas :(
Comrad

#1336 Re: Juventus FC

Post by Comrad »

Bas smo baksuzi sa ovim povredama, ja mislim da nema igraca u Juvetu koji se nije povrijedio i odsustvovao sa terena. :(
salle_eh1986

#1337 Re: Juventus FC

Post by salle_eh1986 »

Na sreću sve su to igrači koji su zamjenjivi (osim možda Giggi ali izgleda storari radi posao i bolje od očekivanog)
nek su samo zdravi Alex i Kraske :D
juventus

#1338 Re: Juventus FC

Post by juventus »

Grbo, Ljepotan ili Malaka, ne znam koji će nam više nedostajati... :D

Nadam se da ćemo dovesti Capdevillu, to bi bio potez do jaja.. :thumbup:

a ne bi više morao gledati ovo grbavo stvorenje na lijevom beku.. :)
2407

#1339 Re: Juventus FC

Post by 2407 »

juventus wrote:Grbo, Ljepotan ili Malaka, ne znam koji će nam više nedostajati... :D
Nije fazon u tome koliki je bio njihov doprinos do sada, fazon je sto nemamo izmjena.
Trenutno na raspolaganju u odbrani su Motta, Bonucci, Chiellini i Legro(tri centralna i jedan desni bek). Vjerovatno ce Pepe silom prilika igrati poziciju lijevog beka, ali to opet umanjuje opcije zamjena za vezni red, gdje imamo samo Sissokoa kao zamjenu. Igranje jednih te istih non stop ih maksimalno izlaze povredama.

Del Neri mora biti madjionicar da sastavi prvih 11 u cetvrtak.

Odbrana:
Motta - Legro - Bonucci - Pepe
(bez ikakvih zamjena na klupi)

Sredina:
Krasic - Sissoko - Melo - Marchisio
(bez ikakvih zamjena na klupi)

Napad:
Preumorni Del Piero - nedovoljno oporavljeni Amauri
(bez zamjena)

Ne znam koliko i koji momci iz Primavere su prijavljeni za Europa Ligu ali oni ce biti zamjena.
Po mom misljenju Del Neri bi trebao maksimalno iskoristiti te momke i trebalo bi da ih sto vise zaigra od prve minute. Nikada ovo ne bih rekao ali kako stoje stvari neka EL ide do vraga(ionako nema nekih velikih para od toga), vazno je odmoriti igrace za Serie A.
Only1

#1340 Re: Juventus FC

Post by Only1 »

Sigurno ce morati pozvati Salihamidzica i Grossa.
juventus

#1341 Re: Juventus FC

Post by juventus »

Only1 wrote:Sigurno ce morati pozvati Salihamidzica i Grossa.
Neće sigurno. Njima je rečeno da neće igrati i tako će i ostati. Nisu u trenažnom procesu, a uostalom, nisu ni prijavljeni za LE.
-TheChosenOne-

#1342 Re: Juventus FC

Post by -TheChosenOne- »

juventus wrote:
Neće sigurno. Njima je rečeno da neće igrati i tako će i ostati. Nisu u trenažnom procesu, a uostalom, nisu ni prijavljeni za LE.
" U međuvremenu postoji velika mogućnost da dva "prognanika" iz tima, Hasan Salihamidžić i Fabio Grosso, budu vraćeni u tim, nakon što su izolovani iz ekipe jer su ljetos odbili transfer u neki drugi tim.

Razlog njihovog mogućeg vraćanja u tim je naravno veliko broj ozljeda koju je zadesio Juventus. Treba i napomenuti da pomenuti dvojac trenira regularno s prvim timom, ali nije bio u planovima kako trenera Del Nerija , tako i uprave. Barem do sada. "

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2477.html
salle_eh1986

#1343 Re: Juventus FC

Post by salle_eh1986 »

Corola

#1344 Re: Juventus FC

Post by Corola »

-TheChosenOne- wrote:
juventus wrote:
" U međuvremenu postoji velika mogućnost da dva "prognanika" iz tima, Hasan Salihamidžić i Fabio Grosso, budu vraćeni u tim, nakon što su izolovani iz ekipe jer su ljetos odbili transfer u neki drugi tim.

Razlog njihovog mogućeg vraćanja u tim je naravno veliko broj ozljeda koju je zadesio Juventus. Treba i napomenuti da pomenuti dvojac trenira regularno s prvim timom, ali nije bio u planovima kako trenera Del Nerija , tako i uprave. Barem do sada. "

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2477.html
Zavidovici Times :-) :lol:
stidljiv

#1345 Re: Juventus FC

Post by stidljiv »

Valja protiv Cesene sad cupati bodove :D
Dialer

#1346 Re: Juventus FC

Post by Dialer »

Ovog Del Piera treba klonirat u vise navrata 8-) 8-)
2407

#1347 Re: Juventus FC

Post by 2407 »

Lista prijavljenih igraca za Evropa Ligu:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/cl ... index.html

Tu je 10 igraca iz Primavere koji mogu nastupiti u cetvrtak. Danas na treningu Delneri je posebno radio s njima i mislim da ce u cetvrtak izaci s kombinovanim sastavom.

p.s.
Ne zalijecite se na kladionici na ovaj par :mrgreen:
2407

#1348 Re: Juventus FC

Post by 2407 »

juventus

#1349 Re: Juventus FC

Post by juventus »

2407 wrote:Lista prijavljenih igraca za Evropa Ligu:

Tu je 10 igraca iz Primavere koji mogu nastupiti u cetvrtak. Danas na treningu Delneri je posebno radio s njima i mislim da ce u cetvrtak izaci s kombinovanim sastavom.

p.s.
E vidiš li sad i sam da Grosso i Hasan nisu na spisku, kako sam ja gore i napisao?
2407

#1350 Re: Juventus FC

Post by 2407 »

juventus wrote:
2407 wrote:Lista prijavljenih igraca za Evropa Ligu:

p.s.
E vidiš li sad i sam da Grosso i Hasan nisu na spisku, kako sam ja gore i napisao?
Kad sam ih ja spomenuo?
Post Reply