Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baron_Samedi
#1326 Re: Juventus FC
Postujem Juve zbog Alexa
Juve ima dosta navijaca na ovom portalu.
-
juventus
#1327 Re: Juventus FC
Uh kako slatka pobjeda...najvećeg rivala dobiti na njegovom stadionu, neprocjenjivo..
Pričate za Mela, on svakako da mozga nema, ali ima nešto što nema puno igrača na svijetu i ako se to uspije izvući iz njega, imate veoma korisnog igrača na sredini terena. Ako njegov nedostatak inteligencije to ne pokvari, onda ekipa u kojoj igra profitira.
Del Piero je igrač koji se ne može porediti sa ostalima, to je neka zasebna razina, nije u konkurenciji i gotovo. Otići će nekad, nažalost, i više se nikad takav neće pojaviti. To je ikona, to je lik, to je ljudina, to je igračina i šta sve ne. Da sjedi na stolici u 16-ercu, od mnogih napadača bi bio korisniji.
FORZA JUVE!
P.S. ako je ovaj 2407, bio registrovan kao Dario na jednom Juventusovom forumu, puno ga pozdravljam.
Pričate za Mela, on svakako da mozga nema, ali ima nešto što nema puno igrača na svijetu i ako se to uspije izvući iz njega, imate veoma korisnog igrača na sredini terena. Ako njegov nedostatak inteligencije to ne pokvari, onda ekipa u kojoj igra profitira.
Del Piero je igrač koji se ne može porediti sa ostalima, to je neka zasebna razina, nije u konkurenciji i gotovo. Otići će nekad, nažalost, i više se nikad takav neće pojaviti. To je ikona, to je lik, to je ljudina, to je igračina i šta sve ne. Da sjedi na stolici u 16-ercu, od mnogih napadača bi bio korisniji.
FORZA JUVE!
P.S. ako je ovaj 2407, bio registrovan kao Dario na jednom Juventusovom forumu, puno ga pozdravljam.
- 2407
#1328 Re: Juventus FC
Nije Dario, bio sam i sam registrovan na tom forumu ali mi se atmosfera tamo nije svidjela i napustio sam gajuventus wrote:
-
juventus
#1329 Re: Juventus FC
I ja sam napustio nakon više od tri godine dano-noćnog postanja...iz istih razloga..mislio sam zbog avatara da je Dario, al nema veze, pozdrav i tebi.. 
- Baltazar_khan
#1330 Re: Juventus FC
Kad se samo sjetim da je Jedinstvo moglo dovesti Juventus u Bihać. Samo ih zaustaviše u toj nakani oni neki Rumuni u intertoto kupu 
- 2407
#1331 Re: Juventus FC
juventus wrote: pozdrav i tebi..
- Comrad
#1332 Re: Juventus FC
Joj sjecam se i ja toga, fakat sam se bio nafuro da ce Juve doc, al jbg ne dade se Jedinstvu.Baltazar_khan wrote:Kad se samo sjetim da je Jedinstvo moglo dovesti Juventus u Bihać. Samo ih zaustaviše u toj nakani oni neki Rumuni u intertoto kupu
Nego sta bi sa onim planom da Sarajevo odigra prijateljsku tekmu sa Juventusom?
- Baltazar_khan
#1333 Re: Juventus FC
Malo je stvarno falilo da dođu tada Zidane i kompanija u Bihać al yebi ga Rumuni su nam standardno "egzekutori" naših klubova.Comrad wrote:Joj sjecam se i ja toga, fakat sam se bio nafuro da ce Juve doc, al jbg ne dade se Jedinstvu.Baltazar_khan wrote:Kad se samo sjetim da je Jedinstvo moglo dovesti Juventus u Bihać. Samo ih zaustaviše u toj nakani oni neki Rumuni u intertoto kupu![]()
Nego sta bi sa onim planom da Sarajevo odigra prijateljsku tekmu sa Juventusom?
Ma kakav plan to nas je furao bivši predsjednik Sarajeva Šuman lopina stara da nam zamaže oči fol Juventus prijateljska
Mi i svi ostali klubovi u BiH takve velikane kao što je Juventus možemo dovesti samo da imamo malo meda u pretkolima a bogami i sreće u žrijebu
-
Eldinn
#1334 Re: Juventus FC
Velika pobjeda Juventusa, svaka cast igracima
Forza Juve!!
Forza Juve!!
- 2407
#1335 Re: Juventus FC
De Ceglie van terena minimalno 3 mjeseca zbog frakture casice koljena.
Martinez out min. 2 mjeseca zbog loma kosti lijevog stopala.
Manninger odsutan 1 mjesec zbog istegnuca ligamenata desnog skocnog zgloba.
Ovo sve se pridodaje na vec povrijedjene Buffona, Iaquinta, Grygeru, Traorea, Rinauda, Lanzafamea.
Uzas
Martinez out min. 2 mjeseca zbog loma kosti lijevog stopala.
Manninger odsutan 1 mjesec zbog istegnuca ligamenata desnog skocnog zgloba.
Ovo sve se pridodaje na vec povrijedjene Buffona, Iaquinta, Grygeru, Traorea, Rinauda, Lanzafamea.
Uzas
- Comrad
#1336 Re: Juventus FC
Bas smo baksuzi sa ovim povredama, ja mislim da nema igraca u Juvetu koji se nije povrijedio i odsustvovao sa terena. 
-
salle_eh1986
#1337 Re: Juventus FC
Na sreću sve su to igrači koji su zamjenjivi (osim možda Giggi ali izgleda storari radi posao i bolje od očekivanog)
nek su samo zdravi Alex i Kraske
nek su samo zdravi Alex i Kraske
-
juventus
#1338 Re: Juventus FC
Grbo, Ljepotan ili Malaka, ne znam koji će nam više nedostajati...
Nadam se da ćemo dovesti Capdevillu, to bi bio potez do jaja..
a ne bi više morao gledati ovo grbavo stvorenje na lijevom beku..
Nadam se da ćemo dovesti Capdevillu, to bi bio potez do jaja..
a ne bi više morao gledati ovo grbavo stvorenje na lijevom beku..
- 2407
#1339 Re: Juventus FC
Nije fazon u tome koliki je bio njihov doprinos do sada, fazon je sto nemamo izmjena.juventus wrote:Grbo, Ljepotan ili Malaka, ne znam koji će nam više nedostajati...![]()
Trenutno na raspolaganju u odbrani su Motta, Bonucci, Chiellini i Legro(tri centralna i jedan desni bek). Vjerovatno ce Pepe silom prilika igrati poziciju lijevog beka, ali to opet umanjuje opcije zamjena za vezni red, gdje imamo samo Sissokoa kao zamjenu. Igranje jednih te istih non stop ih maksimalno izlaze povredama.
Del Neri mora biti madjionicar da sastavi prvih 11 u cetvrtak.
Odbrana:
Motta - Legro - Bonucci - Pepe
(bez ikakvih zamjena na klupi)
Sredina:
Krasic - Sissoko - Melo - Marchisio
(bez ikakvih zamjena na klupi)
Napad:
Preumorni Del Piero - nedovoljno oporavljeni Amauri
(bez zamjena)
Ne znam koliko i koji momci iz Primavere su prijavljeni za Europa Ligu ali oni ce biti zamjena.
Po mom misljenju Del Neri bi trebao maksimalno iskoristiti te momke i trebalo bi da ih sto vise zaigra od prve minute. Nikada ovo ne bih rekao ali kako stoje stvari neka EL ide do vraga(ionako nema nekih velikih para od toga), vazno je odmoriti igrace za Serie A.
-
Only1
#1340 Re: Juventus FC
Sigurno ce morati pozvati Salihamidzica i Grossa.
-
juventus
#1341 Re: Juventus FC
Neće sigurno. Njima je rečeno da neće igrati i tako će i ostati. Nisu u trenažnom procesu, a uostalom, nisu ni prijavljeni za LE.Only1 wrote:Sigurno ce morati pozvati Salihamidzica i Grossa.
- -TheChosenOne-
#1342 Re: Juventus FC
" U međuvremenu postoji velika mogućnost da dva "prognanika" iz tima, Hasan Salihamidžić i Fabio Grosso, budu vraćeni u tim, nakon što su izolovani iz ekipe jer su ljetos odbili transfer u neki drugi tim.juventus wrote:Neće sigurno. Njima je rečeno da neće igrati i tako će i ostati. Nisu u trenažnom procesu, a uostalom, nisu ni prijavljeni za LE.Only1 wrote:Sigurno ce morati pozvati Salihamidzica i Grossa.
Razlog njihovog mogućeg vraćanja u tim je naravno veliko broj ozljeda koju je zadesio Juventus. Treba i napomenuti da pomenuti dvojac trenira regularno s prvim timom, ali nije bio u planovima kako trenera Del Nerija , tako i uprave. Barem do sada. "
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2477.html
-
salle_eh1986
-
Corola
#1344 Re: Juventus FC
Zavidovici Times-TheChosenOne- wrote:" U međuvremenu postoji velika mogućnost da dva "prognanika" iz tima, Hasan Salihamidžić i Fabio Grosso, budu vraćeni u tim, nakon što su izolovani iz ekipe jer su ljetos odbili transfer u neki drugi tim.juventus wrote:Neće sigurno. Njima je rečeno da neće igrati i tako će i ostati. Nisu u trenažnom procesu, a uostalom, nisu ni prijavljeni za LE.Only1 wrote:Sigurno ce morati pozvati Salihamidzica i Grossa.
Razlog njihovog mogućeg vraćanja u tim je naravno veliko broj ozljeda koju je zadesio Juventus. Treba i napomenuti da pomenuti dvojac trenira regularno s prvim timom, ali nije bio u planovima kako trenera Del Nerija , tako i uprave. Barem do sada. "
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2477.html
-
stidljiv
#1345 Re: Juventus FC
Valja protiv Cesene sad cupati bodove 
-
Dialer
#1346 Re: Juventus FC
Ovog Del Piera treba klonirat u vise navrata

- 2407
#1347 Re: Juventus FC
Lista prijavljenih igraca za Evropa Ligu:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/cl ... index.html
Tu je 10 igraca iz Primavere koji mogu nastupiti u cetvrtak. Danas na treningu Delneri je posebno radio s njima i mislim da ce u cetvrtak izaci s kombinovanim sastavom.
p.s.
Ne zalijecite se na kladionici na ovaj par
Tu je 10 igraca iz Primavere koji mogu nastupiti u cetvrtak. Danas na treningu Delneri je posebno radio s njima i mislim da ce u cetvrtak izaci s kombinovanim sastavom.
p.s.
- 2407
-
juventus
#1349 Re: Juventus FC
E vidiš li sad i sam da Grosso i Hasan nisu na spisku, kako sam ja gore i napisao?2407 wrote:Lista prijavljenih igraca za Evropa Ligu:
p.s.
- 2407
#1350 Re: Juventus FC
Kad sam ih ja spomenuo?juventus wrote:E vidiš li sad i sam da Grosso i Hasan nisu na spisku, kako sam ja gore i napisao?2407 wrote:Lista prijavljenih igraca za Evropa Ligu:
p.s.