Bogatiji trofejima nego vecina klubova koja egzistira godinama
Svaka cast

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sta sam rekao, Girona prima gol u 10. minuti nadoknade nakon signaliziranih 6.ultima_palabra wrote: ↑05/05/2024 01:55
Kako god, vjerujem da ce sudije pogurati do drugog mjesta i Superkupa, because $$$
To se ne broji.ultima_palabra wrote: ↑10/05/2024 23:58Sta sam rekao, Girona prima gol u 10. minuti nadoknade nakon signaliziranih 6.ultima_palabra wrote: ↑05/05/2024 01:55
Kako god, vjerujem da ce sudije pogurati do drugog mjesta i Superkupa, because $$$
Nema Tebas veze sa tim, obzirom da je vlasnik prava za superkup savez, a ne La Liga. Tako da je za taj deal odgovoran Luis Rubiales, a njegova desna ruka u sklapanju posla sa Arapima je bio niko drugi nego tada jos uvijek igrac Barcelone - Gerard Pique
LaLiga President Javier Tebas said that the decision to shift the Spanish Super Cup to Saudi Arabia has been “beneficial for Spanish football” and that there would be “more cooperation” between the federations of the two countries, according to Aadi Nair of REUTERS.
Tek sad procitah ovo. Jao argumenta
Zar sam napisao da nema jakih klubova? Ne kontam.ultima_palabra wrote: ↑20/05/2024 02:11 A nema jakih klubova? Pa Athletic Bilbao recimo bi dobio bilo koji engleski klub van top 3.

Objavljeno na X, mora da je istina.