Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam brojeve ali znam da ima na Stupu blizu bivseg interex-a i na Grbavici u sklopu stadiona.
jos jedna kod mosta pošta
ova je zatvorena jer se izgleda prodaje zgrada
Zatvorena je tacno, zbog prodaje zgrade, i sele radnju u Antuna Hangija na Kosevsko, ali otvorice je tek za dva mjeseca, cekaju neke police sta ja znam... zato pitam za ove ostale... cuo sam da ima jedna negdje na Grbavici, mislio sam da je na pijaci ili sopingu, ali eto izgleda je u sklopu Stadiona.
JanuaryJones wrote:Mjerice za kuhanje (tablesppon, teaspoon). Bilo u Domodu, nema više.
Prava domacica bi se ovo trebala stidjeti da pita cak i preko foruma. Sigurno si neka wanabi hanuma sto je tries i kusur kodina sprcapa u guzicu potucajuci se po kafanama i salonima ljepote i sad bi se udavala .... blago onom ko tebe zaobidje
taki sam kaki sam wrote: Prava domacica bi se ovo trebala stidjeti da pita cak i preko foruma. Sigurno si neka wanabi hanuma sto je tries i kusur kodina sprcapa u guzicu potucajuci se po kafanama i salonima ljepote i sad bi se udavala .... blago onom ko tebe zaobidje
taki sam kaki sam wrote: Prava domacica bi se ovo trebala stidjeti da pita cak i preko foruma. Sigurno si neka wanabi hanuma sto je tries i kusur kodina sprcapa u guzicu potucajuci se po kafanama i salonima ljepote i sad bi se udavala .... blago onom ko tebe zaobidje
1. ima li,gdje i posto kupit kerozin (za grijalicu)?
2. na potezu od socijalnog prema gradu prodaja metraze (treba mi antilop/brusena koza, i pu koza/umjetna/eko koza)?
tenk ju
a metrazu sam vidio neki dan u onom redu radnji uz glavnu ulicu izmedju socijalnog i pofalica (Vindija, Primus Balkan, Esbi farmerke, pizzerija Fantasia i dr)
JanuaryJones wrote:Mjerice za kuhanje (tablesppon, teaspoon). Bilo u Domodu, nema više.
Prava domacica bi se ovo trebala stidjeti da pita cak i preko foruma. Sigurno si neka wanabi hanuma sto je tries i kusur kodina sprcapa u guzicu potucajuci se po kafanama i salonima ljepote i sad bi se udavala .... blago onom ko tebe zaobidje
Fakat. Za 500 KM u Sarajevu mozes covjeka nabavit... Uvijek sam se pitao ko kupuje po ovim silnim radnjama. Zar ima toliko te kvazielite? Vidim neki dan, u BBI-u, ne sjecam se koja je radnja, muski kais 200 KM. Pa jeste l' vi zdravi?
Inace, sto se tih cipela tice, tesko da ces nac slicne, nisam nigdje vidjao nista slicno, mozda neko jeste, a i mislim da ti treba dozvola za njih jer mogu posluziti kao hladno oruzje.
Last edited by FreakyStyley on 20/04/2015 03:25, edited 1 time in total.