Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
inace koristim colorstay al hocu da probam nesto lakse jer mi se koza (kuc u drvo) dosta popravila a kontam da se moze bockalicom nadograditi bb krema tamo gdje je potrebno
pita me sinoc drugarica sta koristim kaze tako mi lijepo koza izgleda k'o da je fotosopirana
@Nisrin: birvaktile sam uzela baleinu tamniju da mogu mijesat sa nekim puderom kad malo pocrnim - od nje se znoji to je izjava djevojke koja ju je jednom stavila i dijelim misljenje
BJB wrote: Jesu mi uprskali ceif ovi sa carine..odrase me zivu za cetkice..stigle Sigma cetkice... http://www.sigmabeauty.com/Synthetic_Es ... smax08.htm Ovaj kit sam kupila..
Nakon sto ih budem koristila barem mjesec, napisacu vam svoje utiske
kad sam bila vani kolegica ih je kupila i moram priznati da su famozne-bez mane, posebno bockalica i zablendanje sjena, dugotrajne su, skupe i vecinom ih kupuju profi sminkeri...rijetko ih ko u bih ima- od profi vizazista...
Sto se tice dobrih cetkica za sminkanje, ja u zadnje vrijeme slusam stalno (tj citam po internetu i blogovima, sto nasim, sto stranim, a i na youtube) za real techniques cetke (vidjela sam da neki kazu da su cak bolje od tih sigma, a puno jefitnije)
Pokusavam te nagovoriti da kupis oboje (salim se ) Ja uvijek muku mucim da se odlucim, najradije bih sve
Ako budes voljna napisi nam impresije kada kupis i isprobas
ja imam garnierovu i meni je super
ja nisam neki doduse primjer jer ja sve pogresno radim
ali meni se svidja kako nekako lice malo dobije svjezinu sa njom
sad sam kontala uzeti ovu novu lorealovu sto je kao bezbojna tj siva a kada je stavis prilagodi se tenu
e da i to cudo vidim
s tim da je ovdje poskupa pa se nesto neckam
kakva li cu ispasti hahaha
Ja imam isti problem ko nisrin sa garnierom, prosijava mi koza iako to nije slucaj inace.
KAd je potrosim planiram uzeti deborah jer sam cula sve pohvale o njoj, a na youtube-e je pomama izgleda za ovom lorealovom ali malo poskupa (malo vise) za bb kremu.
Ma meni bude zao kada neko nasjedne na to i plati totalno smece
Ovo se vecinom kupi znatno jeftinije na ebay i preprodaje na FB po vecim cijenama - i sminka i odjeca.
Neko ovdje reče nemam para da kupujem jeftino smeće. Slažem se definitivno. kad god sam kupila nešto jeftinije ili nije valjalo ili mi nije odgovaralao ili oboje.
Npr.Catrice sjene....hajd kontam dok ne bude plata i nešto skuplje ne uzmem, uzmem Catrice ove na akciji i to 3 pakovanja. O Bože! Meni NIKAKO ne odgovaraju!
A MAC ne može biti tako jeftin....osim ako ne želi kakav osip.
BB Deborah kremu sam probala...nije za masnu i mještovitu kožu.
Meni se vecinom jeftinija, ustvari srednje jeftina/skupa sminka pokazala dobrom! Imam i Chanel stvarcica, Dior, Shiseido, Clinique, Pupa, ali uvijek se vracam Manhattanu i Maybelline-u, Bourjois mi je super i nemaju nista da ne valja...i eto essence set za obrve je super
Michun wrote:ovu djdju sam narucila. doci ce krajem feb. skupa ko djavo, ali gledala sam na mnogo videa i svu kazu da nema bolje stvari. mozes koristi kao korektor kao puder...pigmentirana je pa traje dugo tj. treba samo mrvica da bi pokrilo veliku povrsinu. javim na sta lici.
eh evo me...doslo, stavila 3-4 puta.
znaciiiiii, to je toliko gusto i pigmentirano da i osobama koje "malterisu" lice moze trajati 2 god.
boju sam narucila 03 jer sam trazila savjet od CS neiman marcus da mi uporede sa MAC korektorom koji mi je NW20. Oni su javili da je to ta i fakat jeste. Svijetla bez podtona, neutralna.
Gledala sam na youtube, cure stave malo ulja pa onda apliciraju na lice. Probacu i to.
Ja inace imam tamne podocnjake pa samo oko ociju stavljam. Ali i to volim da je kvalitetno jer su oci u pitanju.
Kao druga koza je. Cak na ostatak lica ne bi trebalo ni puder u prahu stavljati jer se ne sjaji.
Uglavnom ko ima poso (jel' tako VV ) i para i moze da dobavi iz US...preporucam. Mislim za te pare da se ustedi na puderu nekih 100 KM i vise.
Michun ja sve gledam gdje ti šta napišeš jer imamo čini mi se sve iste probleme u životu, od kose do podočnjaka
Može li se ovo čudo koristiti svakodnevno, da li je preteško? Može li tačan link odakle da se naruči, pri kraju sam sa MAC korektorom NW25, hoće li mi biti presvijetla ta 3 kao kod tebe? I hvala ti na inače svim savjetima koje nesebično dijeliš..
Michun wrote:ovu djdju sam narucila. doci ce krajem feb. skupa ko djavo, ali gledala sam na mnogo videa i svu kazu da nema bolje stvari. mozes koristi kao korektor kao puder...pigmentirana je pa traje dugo tj. treba samo mrvica da bi pokrilo veliku povrsinu. javim na sta lici.
eh evo me...doslo, stavila 3-4 puta.
znaciiiiii, to je toliko gusto i pigmentirano da i osobama koje "malterisu" lice moze trajati 2 god.
boju sam narucila 03 jer sam trazila savjet od CS neiman marcus da mi uporede sa MAC korektorom koji mi je NW20. Oni su javili da je to ta i fakat jeste. Svijetla bez podtona, neutralna.
Gledala sam na youtube, cure stave malo ulja pa onda apliciraju na lice. Probacu i to.
Ja inace imam tamne podocnjake pa samo oko ociju stavljam. Ali i to volim da je kvalitetno jer su oci u pitanju.
Kao druga koza je. Cak na ostatak lica ne bi trebalo ni puder u prahu stavljati jer se ne sjaji.
Uglavnom ko ima poso (jel' tako VV ) i para i moze da dobavi iz US...preporucam. Mislim za te pare da se ustedi na puderu nekih 100 KM i vise.
Michun ja sve gledam gdje ti šta napišeš jer imamo čini mi se sve iste probleme u životu, od kose do podočnjaka
Može li se ovo čudo koristiti svakodnevno, da li je preteško? Može li tačan link odakle da se naruči, pri kraju sam sa MAC korektorom NW25, hoće li mi biti presvijetla ta 3 kao kod tebe? I hvala ti na inače svim savjetima koje nesebično dijeliš..
Da, da. Moze svaki dan bez problema. Pomjesas s kremom (na ruci) ili malo vlaznom spuzvicom i dobijes krasan proizvod.
Evo ja sam ovdje postavila pitanje i odgovorili su odmah vezano za boju. Pitaj da uporede sa tim koji imas. Od njih sam i narucila. http://www.neimanmarcus.com/assistance/ ... at33940736
Ja sam narucila u US i donijela mi priajteljica. Cak sam i nasla kod za free shipping pa iskoristila.
inace koristim colorstay al hocu da probam nesto lakse jer mi se koza (kuc u drvo) dosta popravila a kontam da se moze bockalicom nadograditi bb krema tamo gdje je potrebno
pita me sinoc drugarica sta koristim kaze tako mi lijepo koza izgleda k'o da je fotosopirana
@Nisrin: birvaktile sam uzela baleinu tamniju da mogu mijesat sa nekim puderom kad malo pocrnim - od nje se znoji to je izjava djevojke koja ju je jednom stavila i dijelim misljenje
Veno mozes li ovo pojasniti pls
i jos nesto moze li prijedlog dobre dnevne kreme sa funkcijom nekog sun bloc-a za grad i kao podloga za neki lagani make up, minimum mi treba SF 50
spf 50 nemas a da je lagan. do 15 ili 20 se moze naci, avene. Vichy je mastan od 20. Ja imala.
Inace, ako ne radis na gradjevini nema potrebe za ovim spf. Ili ako ti pjege ne izlaze.
Ima spanski proizvod, heliocare. To je gel koji se stavi pa preko moze krema. Nemastan je skroz. Ima na ebay, poskup je ali i dobar.
nero, kad vec spomenu sundjercic, jeste vidjele da je essence izbacio one jajolike?
skoro 9 KM a velicine mog malog prsta
Imas IDENTICNE na ebay-u, ne prelaze ni 1.5$... Kvalitetniji su od Essence.ovih koji se znaju raspasti, dugo ih vec ima "vani" tako da znam iz iskustva mojih kolegica