Ukrajina
-
Kaligula I
#13226 Re: Ukrajina
https://www.youtube.com/watch?v=Yq8kc4izDrQ
...'kijevske lutke' ostale bez teksta na njegove riječi...
"Ono sto sam ja vidio, je da je vecina ljudi samoodbrane iz Donbasa i okoline. Veoma mali broj je iz Rusije"
"Vecina njih nema vojno iskustvo, to su normalni ljudi. Uzeli su oruzje u ruke kako bi spasili njihove kuca od fasista, kako oni kazu"
"Kazu da ne mogu naci zajednicki jezik sa huntom poslije tragedije u Odese, Slayanska,"
"Ja ne branim njihovu poziciju. Vi mozete reci,da oni primaju novac i oruzje od Rusije, ali TO JEDNOSTAVNO NIJE ISTINA"
...polako, ali sigurno...sve će doći na svoje...
...'kijevske lutke' ostale bez teksta na njegove riječi...
"Ono sto sam ja vidio, je da je vecina ljudi samoodbrane iz Donbasa i okoline. Veoma mali broj je iz Rusije"
"Vecina njih nema vojno iskustvo, to su normalni ljudi. Uzeli su oruzje u ruke kako bi spasili njihove kuca od fasista, kako oni kazu"
"Kazu da ne mogu naci zajednicki jezik sa huntom poslije tragedije u Odese, Slayanska,"
"Ja ne branim njihovu poziciju. Vi mozete reci,da oni primaju novac i oruzje od Rusije, ali TO JEDNOSTAVNO NIJE ISTINA"
...polako, ali sigurno...sve će doći na svoje...
-
radostan dan
#13227 Re: Ukrajina
ako je u dvolitrenjači bila neka votka domaće proizvodnje, razumijem...
ako je bila piva, ne razumjem.
ako je bila piva, ne razumjem.
-
Kaligula I
- Challenger__
#13229 Re: Ukrajina
Prizor iz harkovskog metroa: "Majdan je ubio Ukrajinca u meni. Sada sam Rus"

izvor - Летиция
_____
Ide kako sam predvidio u svojim prvim komentarima na ovoj temi. Majdan će, uprkos izvornim namjerama, postati najveći ruski državotvorni pokret 21. vijeka.

izvor - Летиция
_____
Ide kako sam predvidio u svojim prvim komentarima na ovoj temi. Majdan će, uprkos izvornim namjerama, postati najveći ruski državotvorni pokret 21. vijeka.
- dječak sa šibicama
#13230 Re: Ukrajina
Komandant garnizona Ukrajinske vojske u Artemivsku kod Donjecka, lagano predao Donbas armiji tenkovsku bazu sa 221 tenkom (uglavnom T-72), 288 oklopnjaka BTR (to su oni klasicni ruski na 8 tockova), 12 samohodnih oklopnih haubica Gvozdika i Akacija, 18 VBR sistema Grad, 183 BMP oklopna vozila.
Nevjerovatno.
Nevjerovatno.
-
zilog
#13231 Re: Ukrajina
Sreca Chelli, pa ti nisi navijac.Challenger__ wrote:Hello. My name is James. I ... mrtav sam pijan:
Inace bi javljao kada neko prne, ili podrigne...
-
zilog
#13232 Re: Ukrajina
Sovjetski Savez, a potom Rusija, skoro stoljece, na najpodmukliji nacin, vrsi likvidaciju politickih protivnika. Od Trockog, do Litvinenka.
Toliko o ruskom postenju i principijelnosti...
BTW, Obratite paznju na analizu onog Rusa. Jasno kaze da je Rusija umjesana u krvoprolice u Ukrajini, ali da ne smije otvorenije.
Jer je prpa odgovora.
Kako ono kaze? Hocemo li poslati kolonu tenkova na Berlin, kada nam pocnu obarati avione?
Toliko o ruskom postenju i principijelnosti...
BTW, Obratite paznju na analizu onog Rusa. Jasno kaze da je Rusija umjesana u krvoprolice u Ukrajini, ali da ne smije otvorenije.
Jer je prpa odgovora.
Kako ono kaze? Hocemo li poslati kolonu tenkova na Berlin, kada nam pocnu obarati avione?
- Fantassin
#13233 Re: Ukrajina
:/ Ocito je da Ukrajina lagano ali sigurno gubi svaku sansu da povrati istocne pokrajine.O Krimu da i ne pricamo ...dječak sa šibicama wrote:Komandant garnizona Ukrajinske vojske u Artemivsku kod Donjecka, lagano predao Donbas armiji tenkovsku bazu sa 221 tenkom (uglavnom T-72), 288 oklopnjaka BTR (to su oni klasicni ruski na 8 tockova), 12 samohodnih oklopnih haubica Gvozdika i Akacija, 18 VBR sistema Grad, 183 BMP oklopna vozila.
Nevjerovatno.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#13234 Re: Ukrajina
utakmica završena navijanje može početi ponovo
-
jastuk1
#13235 Re: Ukrajina
Errrrrrr.....Ummmm....Fantassin wrote::/ Ocito je da Ukrajina lagano ali sigurno gubi svaku sansu da povrati istocne pokrajine.O Krimu da i ne pricamo ...dječak sa šibicama wrote:Komandant garnizona Ukrajinske vojske u Artemivsku kod Donjecka, lagano predao Donbas armiji tenkovsku bazu sa 221 tenkom (uglavnom T-72), 288 oklopnjaka BTR (to su oni klasicni ruski na 8 tockova), 12 samohodnih oklopnih haubica Gvozdika i Akacija, 18 VBR sistema Grad, 183 BMP oklopna vozila.
Nevjerovatno.
Nažalost, čini se da te informacije nisu tačne:
http://vineyardsaker.blogspot.ca/2014/0 ... o-get.html
The information came from "chief of the information section of the southeastern front", Konstantine Knyrik, it was picked up by Interfax and made its way to other news outlets (including ANNA news). A day later the press service of the Donetsk People's Republic denied this information. In fact, it appears that not only did the NDF not get such a fantastic arsenal - they did not even take the military base from which supposedly this arsenal came from: the Ukies had successfully repelled their attack.
- Fantassin
#13236 Re: Ukrajina
Sta ti je ? Da ti nesto nije uslo u ustajastuk1 wrote:Errrrrrr.....Ummmm....Fantassin wrote::/ Ocito je da Ukrajina lagano ali sigurno gubi svaku sansu da povrati istocne pokrajine.O Krimu da i ne pricamo ...dječak sa šibicama wrote:Komandant garnizona Ukrajinske vojske u Artemivsku kod Donjecka, lagano predao Donbas armiji tenkovsku bazu sa 221 tenkom (uglavnom T-72), 288 oklopnjaka BTR (to su oni klasicni ruski na 8 tockova), 12 samohodnih oklopnih haubica Gvozdika i Akacija, 18 VBR sistema Grad, 183 BMP oklopna vozila.
Nevjerovatno.
Nažalost, čini se da te informacije nisu tačne:
http://vineyardsaker.blogspot.ca/2014/0 ... o-get.html
The information came from "chief of the information section of the southeastern front", Konstantine Knyrik, it was picked up by Interfax and made its way to other news outlets (including ANNA news). A day later the press service of the Donetsk People's Republic denied this information. In fact, it appears that not only did the NDF not get such a fantastic arsenal - they did not even take the military base from which supposedly this arsenal came from: the Ukies had successfully repelled their attack.
Moj tekst podrazumjeva da je prva informacija tacna, ako nije nista nikome
- dječak sa šibicama
#13237 Re: Ukrajina
Pa dobro, realno, bolje znaju kanadjani nego rusi, sta se desava u ruskom dvoristu.
-
Avetinho
#13238 Re: Ukrajina
Dvije rijeci:
Aneksija Krima.
Po misljenju ovdasnjih lizaca putinkovih noznih prstica, aneksiju Ukrajine od rusije (bez Krima) je izvrsila cionisticko-imperijalisticko-atlantisticko-vehabisticka hunta.
Aneksija Krima.
Po misljenju ovdasnjih lizaca putinkovih noznih prstica, aneksiju Ukrajine od rusije (bez Krima) je izvrsila cionisticko-imperijalisticko-atlantisticko-vehabisticka hunta.
-
flexibila
#13239 Re: Ukrajina
Avetinho wrote:Dvije rijeci:
Aneksija Krima.
-
Avetinho
#13240 Re: Ukrajina
Cesto cujem na ovoj temi o "ruskom dvoristu".dječak sa šibicama wrote:Pa dobro, realno, bolje znaju kanadjani nego rusi, sta se desava u ruskom dvoristu.
Cini se da mladi ruski dobrovoljci daju zeleno svjetlo i imaju potpuno razumijevanje za totalnu anihilaciju staljinisticke Kube, korumpirane Venecuele, mafijaske Nikaragve, nacistickog Urugvaja i ostalih isprdaka "u vlastitom dvoristu". Ipak je to teritorija SAD, pa sto da ne.
-
zilog
#13241 Re: Ukrajina
Sve sto ja mogu vidjeti na ovoj temi su djecurlija kojoj su se *urcici digli na neko, ko fol, putincicevo pokazivanje misica.
Kada svakom od njih odem na istoriju, nemaju smislenog posta ni na sta.
Politikom i sportom se, naravno, svi misle baviti.
Geopolitika, to je poziv za vas. Steta sto, kada se svi okrenu naopako i naizvrat, ne bi ispalo ni 50 KM.
I onda im je problem krupni kapital. Pa gospodo geopoliticari, potrosite koji sat vremena na nesto drugo, osim na Youtube i advance.hr, pa pricajte o tome sa pozicije ostvarenih ljudi. Ovako vam je sve spam i haftika.
I da se USA, iluminati, masoni, krupni kapital i sva silna cionistickovatikanska bulumenta sutra raspadnu, vi i dalje ostajete ono sto jeste. Znate dobro sta.
P.S. A mozete preuzeti i MU. Ferguson se ne misli vracati.

Kada svakom od njih odem na istoriju, nemaju smislenog posta ni na sta.
Politikom i sportom se, naravno, svi misle baviti.
Geopolitika, to je poziv za vas. Steta sto, kada se svi okrenu naopako i naizvrat, ne bi ispalo ni 50 KM.
I onda im je problem krupni kapital. Pa gospodo geopoliticari, potrosite koji sat vremena na nesto drugo, osim na Youtube i advance.hr, pa pricajte o tome sa pozicije ostvarenih ljudi. Ovako vam je sve spam i haftika.
I da se USA, iluminati, masoni, krupni kapital i sva silna cionistickovatikanska bulumenta sutra raspadnu, vi i dalje ostajete ono sto jeste. Znate dobro sta.
P.S. A mozete preuzeti i MU. Ferguson se ne misli vracati.
- amoninan
-
totalni kapitalista
#13243 Re: Ukrajina
polako ! polako ! propustio si svoju terapiju , ponedeljak pa lijepo nazovi Doktora da uskladi terapiju i medikamenteCini se da mladi ruski dobrovoljci daju zeleno svjetlo i imaju potpuno razumijevanje za totalnu anihilaciju staljinisticke Kube, korumpirane Venecuele, mafijaske Nikaragve, nacistickog Urugvaja i ostalih isprdaka "u vlastitom dvoristu". Ipak je to teritorija SAD, pa sto da ne.
sve ce biti u redu , ne sekiraj se , tablete dolaze
smiri se Avetinjo
video zapisi za Haga , ratni zlocini
http://www.washingtonsblog.com/2014/06/ ... sians.html
-
totalni kapitalista
#13244 Re: Ukrajina
za Mir , za obustavu ratnih dejstava naci -hunte i NATO , flash mob Rusija ;
-
Avetinho
#13245 Re: Ukrajina
Okluipajko 69 izgubio zivce. Steta, necemo se gledati neko vrijeme. Dok budes na raspustu, provjeri cvjecare, preplanule cice u konobarica i da li su dvije kocke leda u kentaki burbonu bistre. Onda sve plati u rubljama ili juanima, jer po Majami Bicu ne primaju petro-dolare. Ako zafali karanfila, zovi Holandiju, oni proizvode lale 24 sata dnevno. Nusu lale isto sto i karanfili, ali mogu proci kad ruski marinci navale po Floridi.totalni kapitalista wrote:polako ! polako ! propustio si svoju terapiju , ponedeljak pa lijepo nazovi Doktora da uskladi terapiju i medikamenteCini se da mladi ruski dobrovoljci daju zeleno svjetlo i imaju potpuno razumijevanje za totalnu anihilaciju staljinisticke Kube, korumpirane Venecuele, mafijaske Nikaragve, nacistickog Urugvaja i ostalih isprdaka "u vlastitom dvoristu". Ipak je to teritorija SAD, pa sto da ne.
sve ce biti u redu , ne sekiraj se , tablete dolaze
smiri se Avetinjo
video zapisi za Haga , ratni zlocini
http://www.washingtonsblog.com/2014/06/ ... sians.html
- AliceInChains
#13246 Re: Ukrajina
Pa mislim, da bi rat bio brze gotov i da bi manje civila nastradalo, nego dosad. Nisu balkanski kerovi, imaju lidera, koji koristi mozak. Imali smo i mi takvog (Josip Broz). Ali mu se danasnje "proud" banana drzave i "elite" .... na grob. Ali hej, danas nam nesumnjivo ide bolje. Oni, koji su ostali imaju bolji standard. Nazalost, oko 50% ostalog stanovnistva je otpicilo na zapad....nema veze, i njima ide boljeamoninan wrote:What If Russia Invades Ukraine?
http://nationalinterest.org/feature/wha ... aine-10700
- amoninan
#13247 Re: Ukrajina
Misliš?AliceInChains wrote:Pa mislim, da bi rat bio brze gotov i da bi manje civila nastradalo, nego dosad. Nisu balkanski kerovi, imaju lidera, koji koristi mozak. Imali smo i mi takvog (Josip Broz). Ali mu se danasnje "proud" banana drzave i "elite" .... na grob. Ali hej, danas nam nesumnjivo ide bolje. Oni, koji su ostali imaju bolji standard. Nazalost, oko 50% ostalog stanovnistva je otpicilo na zapad....nema veze, i njima ide boljeamoninan wrote:What If Russia Invades Ukraine?
http://nationalinterest.org/feature/wha ... aine-10700To ti je razvoj nakon mrske Jugoslavije....kao u bajci, ala Poljska
nego, oplakah

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#13248 Re: Ukrajina
Banned user for reason “kloniranje banovanih”
» totalni kapitalista
» totalni kapitalista
- AliceInChains
#13249 Re: Ukrajina
Pokazujes takve beznacajne slike i svojoj djeci?
Nego, da vidimo, sta kaze ministar vanjskih poslova Poljske (drzava, koja najvise utice u ovaj konfliktu od strane EU), Radoslav Sikorski:
Osim toga se pogrdno izjasnio o Poljskoj javnosti uvezi ovog konflikta.
Nisu bas najbolje preveli...bolje trazite tekstove na engleskom ili njemackom ili poljskom jeziku.
Prijeti pad vlade Poljske/Donalda Tuska.
Nego, da vidimo, sta kaze ministar vanjskih poslova Poljske (drzava, koja najvise utice u ovaj konfliktu od strane EU), Radoslav Sikorski:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/475604/Kr ... h-objaviliSikorski je rekao Rostovskom: “Znaš da je američko-poljski savez bezvredan”.
Savez SAD je “čak štetan, zato što stvara lažan osećaj sigurnosti..Potpuno s..nje. Ući ćemo u sukob s Nemcima, Rusima a mislićemo da je sve super”, rekao je navodno Sikorski, između ostalog, preneo je juče Rojters.
Osim toga se pogrdno izjasnio o Poljskoj javnosti uvezi ovog konflikta.
Nisu bas najbolje preveli...bolje trazite tekstove na engleskom ili njemackom ili poljskom jeziku.
Prijeti pad vlade Poljske/Donalda Tuska.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13250 Re: Ukrajina
umro papa poljaci se povampirili
ili se događaju stvari koje ne možemo razumjeti
ili se događaju stvari koje ne možemo razumjeti