nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#13226 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Najjace je kad se brudiše sretnu na semaforu, pa imaš dvije opcije, da se trkaju ili da ne krecu sa zelenog dok se ne ispričaju
-
yoyo13
#13227 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Serem se usta svim instruktorima koji uce kandidate u kruzni i krajnja desna 8 krugova 
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#13228 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jučer sam umalo udario lika srednjih godina jer vozim po PS-u. Ušao lijevom trakom u kružni na Mojmilu u unutrašnju traku, na 2 izlaz se isključujem a hadžo koji je ušao na istom ulazu sa mnom desnom trakom, kruži vanjskom jebo svu familiju.
- supercali
#13229 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa nije nista kriv taj ako sam dobro shvatio da ste usli iz pravca mojmila a izasli prema aerodromuliaar wrote:Jučer sam umalo udario lika srednjih godina jer vozim po PS-u. Ušao lijevom trakom u kružni na Mojmilu u unutrašnju traku, na 2 izlaz se isključujem a hadžo koji je ušao na istom ulazu sa mnom desnom trakom, kruži vanjskom jebo svu familiju.
Ps. Nebitno odakle ste usli prva 2 izlaza se ide vanjskom
-
Throttle
#13230 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vanjskom prvi i drugi izlaz, unutrasnjom drugi i treci izlazsupercali wrote:Pa nije nista kriv taj ako sam dobro shvatio da ste usli iz pravca mojmila a izasli prema aerodromuliaar wrote:Jučer sam umalo udario lika srednjih godina jer vozim po PS-u. Ušao lijevom trakom u kružni na Mojmilu u unutrašnju traku, na 2 izlaz se isključujem a hadžo koji je ušao na istom ulazu sa mnom desnom trakom, kruži vanjskom jebo svu familiju.
- liaar
#13231 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
On je produžio dalje od drugog izlaza, nije se isključio, nastavio dalje kružiti vanjskom. Ušli sa Dobrinje izašao ja prema Vojničkom (2 izlaz) a on produžio prema izlazu za Aerodrom (3 izlaz)
- supercali
#13232 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa sta sam ja napisao?Throttle wrote:Vanjskom prvi i drugi izlaz, unutrasnjom drugi i treci izlazsupercali wrote:Pa nije nista kriv taj ako sam dobro shvatio da ste usli iz pravca mojmila a izasli prema aerodromuliaar wrote:Jučer sam umalo udario lika srednjih godina jer vozim po PS-u. Ušao lijevom trakom u kružni na Mojmilu u unutrašnju traku, na 2 izlaz se isključujem a hadžo koji je ušao na istom ulazu sa mnom desnom trakom, kruži vanjskom jebo svu familiju.
-
Throttle
#13233 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa dopunio za unutrasnju i drugi izlaz, sto si ters 
- supercali
#13234 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Trebali ste se zamjeniti na ulazu u kruzni jer nisi bas ni ti po ps-u donekleliaar wrote:On je produžio dalje od drugog izlaza, nije se isključio, nastavio dalje kružiti vanjskom. Ušli sa Dobrinje izašao ja prema Vojničkom (2 izlaz) a on produžio prema izlazu za Aerodrom (3 izlaz)
- supercali
#13235 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam popio kafuThrottle wrote:Pa dopunio za unutrasnju i drugi izlaz, sto si ters
- liaar
#13236 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ti bi bio upravu da se taj lik isključio prema VP kao i ja, ne bih morao lupat po kočnici i svirati ko sivonja u keddiju.supercali wrote:Pa sta sam ja napisao?Throttle wrote:Vanjskom prvi i drugi izlaz, unutrasnjom drugi i treci izlazsupercali wrote: Pa nije nista kriv taj ako sam dobro shvatio da ste usli iz pravca mojmila a izasli prema aerodromu
Jebiga, ja na drugi izlaz mogu i iz unutrašnje i vanjske
- supercali
#13237 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa mozes niko nije rekao da ne mozes al i tu ima situacija da ne mozes
Zamisli da je iz pravca mpjmila prikljucivao se jos jedan i hoce na aerodrom?
Tu ne bi mogao iz vanjske nego pici krug pa se onda iskljucuj
Zamisli da je iz pravca mpjmila prikljucivao se jos jedan i hoce na aerodrom?
Tu ne bi mogao iz vanjske nego pici krug pa se onda iskljucuj
- liaar
#13238 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sa obzirom kako kod nas voze u kružnom, ne bih. A opet taj sa Mojmila ne može samo uletiti u kružni, tako da... Al' kod nas ta pravila ne važe, bitno je preživjeti kružne 
- supercali
#13239 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zasto ne bi mogao "uletiti" u kruzni ako si ti u unutrasnjoj traci a on u vanjsku se ukljucuje?liaar wrote:Sa obzirom kako kod nas voze u kružnom, ne bih. A opet taj sa Mojmila ne može samo uletiti u kružni, tako da... Al' kod nas ta pravila ne važe, bitno je preživjeti kružne
- liaar
#13240 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Auto do mene, haman pa uporedo sa mnom u vanjskoj ?supercali wrote:Zasto ne bi mogao "uletiti" u kruzni ako si ti u unutrasnjoj traci a on u vanjsku se ukljucuje?liaar wrote:Sa obzirom kako kod nas voze u kružnom, ne bih. A opet taj sa Mojmila ne može samo uletiti u kružni, tako da... Al' kod nas ta pravila ne važe, bitno je preživjeti kružne
- supercali
#13241 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jebem ga ja citas li sta ja pisemliaar wrote:Auto do mene, haman pa uporedo sa mnom u vanjskoj ?supercali wrote:Zasto ne bi mogao "uletiti" u kruzni ako si ti u unutrasnjoj traci a on u vanjsku se ukljucuje?liaar wrote:Sa obzirom kako kod nas voze u kružnom, ne bih. A opet taj sa Mojmila ne može samo uletiti u kružni, tako da... Al' kod nas ta pravila ne važe, bitno je preživjeti kružne
Nisam govorio za auto do tebe nego kad ne mozes iz unutrasnje se iskljuciti
- drug_profi
#13242 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma zažmiriš i po gasu kud si naumio. Snaći će se ostali.
-
Melo15
#13243 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kakav god udes da bude u kruznom kriv je onaj iz unutrasnje trake, sve i da ovaj kruzi 5 minuta po vanjskoj i ne da ti da se ubacis(rijeci policajca...). Zato se (bar kod nas) i ne isplati jos uvijek kruzni voziti po propisima nego vanjskom bas iz ovog navedenog razloga...A nerijetko se desava(otoka npr.) da presjeku pravo po kruznom i tako mogu izazvati poblem i sebi i drugima, al boli njih...
- supercali
#13244 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Normalno da je kriv kad ni policajaca bruku ne zna pravila pa je lakse automatski sve prenijeti na vozaca iz unutrasnje nego raditi ocevid i utvrdjivati krivicu
- liaar
#13245 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- Optimist
#13246 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Prica mi sestra koja je polagala po novom zakonu prije par godina da je njoj instruktor rekao da uvijek u kruznom ide vanjskom trakom koliko god treba jer, prati sad, nije kaznjivo
Nije ni cudo sto niko i ne zna koristiti ispravno kad ih od starta pogresno uce.
Nije ni cudo sto niko i ne zna koristiti ispravno kad ih od starta pogresno uce.
-
Seawolf
#13247 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije je pogrešno naučio.Optimist wrote:Prica mi sestra koja je polagala po novom zakonu prije par godina da je njoj instruktor rekao da uvijek u kruznom ide vanjskom trakom koliko god treba jer, prati sad, nije kaznjivo![]()
![]()
Voženje kroz kružni tok vanjskom trakom zaista nije prekršaj i samim tim nije kažnjivo.
- Laertes
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#13249 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da, ali se i to može regulisati. I kod nas unutar kružnog toka (na ovim većim) ima i puna linija na nekim mjestima, gdje se zabranjuje prestrojavanje iz unutarnje u vanjsku... al opet, dok nije zid, ne pika seSeawolf wrote:Nije je pogrešno naučio.Optimist wrote:Prica mi sestra koja je polagala po novom zakonu prije par godina da je njoj instruktor rekao da uvijek u kruznom ide vanjskom trakom koliko god treba jer, prati sad, nije kaznjivo![]()
![]()
Voženje kroz kružni tok vanjskom trakom zaista nije prekršaj i samim tim nije kažnjivo.
Da barem znakove preporuke stave...
- supercali
#13250 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa sto onda prave kruzne sa 2 trake koji ce nam klinac ako je dovoljna vanjskaSeawolf wrote:Nije je pogrešno naučio.Optimist wrote:Prica mi sestra koja je polagala po novom zakonu prije par godina da je njoj instruktor rekao da uvijek u kruznom ide vanjskom trakom koliko god treba jer, prati sad, nije kaznjivo![]()
![]()
Kad se ne zna koristiti unutrasnja onda bolje da je I nema