Mala ispravka.afannedim wrote: Ovo im je plus, nek nastave sa ovim tempoM, AXN SPIN, DTX, BOOMERANG, CN, CINESTAR TV I CNN,TRACE SPORT HD, VIASAT NATURE
Mozda su me uposlili a ja to ne znam pa krenuli bolji kanali
Moderator: Benq
Mala ispravka.afannedim wrote: Ovo im je plus, nek nastave sa ovim tempoM, AXN SPIN, DTX, BOOMERANG, CN, CINESTAR TV I CNN,TRACE SPORT HD, VIASAT NATURE
Vala sntv i city tv ne znam jel ikad mi normalno radeMTV wrote:AXN Spin su vala mogli dat u Osnovni paket za nas sirotinju![]()
![]()
Slazem se samo nem nastave ovim tempom ima dosta dobrih kanala i nek se mane lokalaca sa istim programom kao TV1. Eno SNTV mjesec dana stopa, kocka, crna slika zavrsit ce on kao CNN Gradiska (Centralne Nacionalne Novosti) a identican bio program kao TV1.
Ko zna ušutio si se na ovoj temi garant si znao nešto oko ovih finih vijestiMTV wrote:Mala ispravka.afannedim wrote: Ovo im je plus, nek nastave sa ovim tempoM, AXN SPIN, DTX, BOOMERANG, CN, CINESTAR TV I CNN,TRACE SPORT HD, VIASAT NATURE
Mozda su me uposlili a ja to ne znam pa krenuli bolji kanali![]()
Jah i on al vazno je da svijetli HD lampica na resiveru a slika daj Boze 360p uz trzanje, kad postoji CITY TV HD (1920x1080i). Tek rtv Vogosca mravi, crko predajnik, a kod druga dva operatera radi normalno..afannedim wrote:Vala sntv i city tv ne znam jel ikad mi normalno radeMTV wrote:AXN Spin su vala mogli dat u Osnovni paket za nas sirotinju![]()
![]()
Slazem se samo nem nastave ovim tempom ima dosta dobrih kanala i nek se mane lokalaca sa istim programom kao TV1. Eno SNTV mjesec dana stopa, kocka, crna slika zavrsit ce on kao CNN Gradiska (Centralne Nacionalne Novosti) a identican bio program kao TV1.
Nisam zivota mi... Nisam vam ja nova ljuska u baklaFi...afannedim wrote:Ko zna ušutio si se na ovoj temi garant si znao nešto oko ovih finih vijestiMTV wrote:Mala ispravka.afannedim wrote: Ovo im je plus, nek nastave sa ovim tempoM, AXN SPIN, DTX, BOOMERANG, CN, CINESTAR TV I CNN,TRACE SPORT HD, VIASAT NATURE
Mozda su me uposlili a ja to ne znam pa krenuli bolji kanali![]()

ovako je kod meneMTV wrote:Bilo bi lijepo da upload otcepe svima za po koji Mbps ako nemoze vise.
Wifi mjerenje na laptopu i prema Frankfurtu (nisam iskopiraolink)
52 Mbps i 3,3 Mbps (paket 50/3 Mbps)

rezim na njihA u zadnje vrijeme pa me mite sve mi se ciniBenq wrote:Kod tebe bas pipu otvorili![]()
Dobro bi bilo da tako i ostane !
I meni su bili davne 2014 prije prodaje mtelu umjesto 10/1 Mbps sam imao po sjecanju 60/20 Mbps (upload mozda manji). Trajalo jedno mjesec i po.Benq wrote:Kod tebe bas pipu otvorili![]()
Hahahah samo rezi , tako i trebasemirsar wrote: rezim na njihA u zadnje vrijeme pa me mite sve mi se cini![]()
eh, da i kod vaske jos malkice odvrnu bih i ja bio sretan![]()
Sjecam se HS-a , isto je tako bilo prije zvanicnog spajanja sa TM-om , imao sam KID22 paket u kojem je net 40/4 a tada neka 2-3 mjeseca je bio 40/20MTV wrote: I meni su bili davne 2014 prije prodaje mtelu umjesto 10/1 Mbps sam imao po sjecanju 60/20 Mbps (upload mozda manji). Trajalo jedno mjesec i po.
P.S. kad im je ovdje sve po spisku sigurno su ga upratili koji je mangup pa mu malo otsarafili, cisto da se smiri
Mozemo makar mi biti bolji u necemu ako vec u TV-u nemremoBenq wrote: Hahahah samo rezi , tako i treba
Rade i tamo na tome , ali ne bas tako dobro kao sto ti imas![]()
Sjecam se HS-a , isto je tako bilo prije zvanicnog spajanja sa TM-om , imao sam KID22 paket u kojem je net 40/4 a tada neka 2-3 mjeseca je bio 40/20
MTV wrote:I meni su bili davne 2014 prije prodaje mtelu umjesto 10/1 Mbps sam imao po sjecanju 60/20 Mbps (upload mozda manji). Trajalo jedno mjesec i po.Benq wrote:Kod tebe bas pipu otvorili![]()
P.S. kad im je ovdje sve po spisku sigurno su ga upratili koji je mangup pa mu malo otsarafili, cisto da se smiri

Benq wrote:Povlacim se ja sa ove teme , nesto mi suze krenule
Aha, a sta cemo sa onim prethodnim testovima ?semirsar wrote:![]()
neka te ba, to nekad davno bijase, 2014-e jos, vidis, ima i datum kad sam testirao
pa ide i kod vas nabolje koliko upratihBenq wrote: Aha, a sta cemo sa onim prethodnim testovima ?![]()
Pa ide.. ali iskreno ni blizu kao kod tebesemirsar wrote: pa ide i kod vas nabolje koliko upratih![]()
Drag si im lik pa te potkupljuju jos kad te razmazesemirsar wrote:![]()
![]()
rekoh ja, kupuju me, barem pokusavaju
![]()
a to nekad davno, dok je lol jos bio LOLcina, meni je bilo 'vako
Benq wrote:Povlacim se ja sa ove teme , nesto mi suze krenule
eee, da samo znas koliko se pure pomazijalo dok je dovLe nakvasaloBenq wrote:
Pa ide.. ali iskreno ni blizu kao kod tebe
Ko ce ga znat, i mene to interesuje, do opreme i infrastrukture nije sigurno jer sam tih nekoliko mjeseci imao 20Mb upload.semirsar wrote: eee, da samo znas koliko se pure pomazijalo dok je dovLe nakvasalo![]()
al fakat ne kontam koji su se klinac stisli s tijem uploadom
vid' ba sto si nam @MTV.a rasplak'o s navodnim odlaskom![]()
![]()
Daj cipsa i koleMTV wrote:
Edit: Kad mogu ja tamo laprdat mozes i ti vamo svratit. Hos pivo, kolu, malo jacu kolu, cips?! Sjedni udobno se smjesti
MTV wrote:Kod mene mali bijeli sa naljepnicom mtel nemam pojma koje marke, zaboravio hahaAmmarzinho wrote:Jel' vas vecina ima ove Zyxel rutere ? Jednom prilikom kada mi je serviser dolazio i govori ono u fazonu da ja trebam biti kao zadovoljan jer se spojim na 80ak mbps plafon, jer tom ruteru je plafon 100 mbps inace, a po Quadro+ bi trebao imati 120 ... I kako da covjek onda ostane normalanInteresuje me ima li iko speedtest preko 110 mbps da je izvukao ? [emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nazoves i trazis svojih 120 Mbps nek mijenjaju router to su duzni. Ako te pokusa skinut s dnevnog reda natakaris im se na kosti nebudes popustljiv jelte.