jos malo pa gotovo
a cekanje ce se isplatiti
13/21 60%
Moderator: Benq
naravno da ce se vjerovati MicrosoftuQuaresma wrote: microsoft je prije rekao da ce wp8.1 telefoni dobiti prvi update u prvom valu, a kasnije će modeli x2x dobiti update, šta nije jasno
jel vjerovati hrvatima ili microsoftu?

Naravno da vrijedi. Skidaš zvanični update I ako ti se šta zajebe, do njih je nije tvoja krivica. I ja radim upgrade na L640XL DS, valjda me neće jebati kao tebe tvoj...Reglan wrote:Ako uradim hard reset da li mi vrijedi gaarancija u telekomu? Nemojte me jebati nego mi pomozite.![]()
Otkud tebi da ne vrijedi?Quaresma wrote:otkud vam to da vrijedi garancija
Pa zadnji put update bio tako davno, da su ljudi zaboravili kako to izgleda, pa sada kao da prvi put rade update...Quaresma wrote:ma zajebavam se ba
moram malo ložiti, vidim ko curice neke ko da prvi put apdejtujete telefon![]()
btw, ako hoćete da vam brže završi instalacija, uradite hard reset prije apdejtovanja, jedino na šta duže ćete čekati jeste sam download update, a i to zavisi od brzine interneta.
sve je to oficial, i da ste na insideru, uvažava vam se garancija, naravno, osim u slučaju da vam je istekla, onda ne vrijedi
Da nema veze sa regijom? Kod mene je 640XL, ali regija naštimana na UK i ima sve uredno. Instalirana i 10-tka...veliki_ah wrote:Nece link za upgrade adviser.. Opet pise da je samo inf.karaktera..
SA 071 wrote:Zna li neko kako ću povući kontakte sa live.com računa?
Odem u kontakte, pa na "dodaj račun", dodam live.com račun i kaže sve ok dodat račun i onda kada odem u kontakte nema ništa. Odem na filter kontakata ima skype, a nema live.com računa. Isto tako, dodam u kontaktima gmail račun i odem u kontakte, kada tamo kontakti sa gmail-a se odmah pojavili, odem na filter pored skype-a se pojavio i gmail, ali live.com računa nema i kontakata sa njega nema? U čemu je caka?