Zato i kazemMaharadza wrote:
Nema šta ukinuti kada nikad nismo ni imali te PINK kanale!
Posten da budem, ne propusta se Bog zna sta, mada, ima par, ali samo par kanala za pogledati.
Moderator: Benq
Zato i kazemMaharadza wrote:
Nema šta ukinuti kada nikad nismo ni imali te PINK kanale!
Potvrda. Na mojatv rade. Maloprije se šaltao sa Pink Action3 na Pink Movies 2van helsing wrote:Vidim na Moja tv rade,reko da nisu ukinuli nekome drugom. Pogresan info izgleda.
Jadna ti majka ovo ako zaživi ima potencijal da postane najgledaniji kanal u mnogim zgradama koje imaju TelemachTelemach wrote:Bobi wrote:Telemashe, Telemashe, sta da radim s tobomBobi wrote:
Ša je s ovim![]()
![]()
?
? De logoff pusti nekog drugog da odgovori ako ne znash
.
@Bobi
Radi se o usluzi video nadzora koju pružamo korisnicima analogne televizije za ulaze u kojima 50% stanara koristiti usluge nase kompanije.
Srdacan pozdrav,
bubiba wrote:Ovo sa Grande paketima nije nikakvo iznenadjenje nego obicna obmana i tjeranje korisnika da sada placaju i osnovne i prosirene pakete na d3 koje prije nisu morali uzimati i koje prije niko nije ni uzimao jer su bezvezni poprilicno. I prije su korisnici znali da ce prelaskom na jace i skuplje pakete imati brzi net, a ono sto nas zaista zanima jeste kada mislite poboljstati brzinu neta, posebice uploada, bez tjeranja postojecih korisnika da potpisuju nove ugovore za nove pakete, uzima dodatne i prosirene pakete itd itd. nego da jednostavno poboljsate ponudu bez ucjenjivanja korisnika.
Pozivom na broj vašeg kontakt centra dobijam informaciju da su kod Duo tel grande pozivi za 0 KM/min samo prema fiksnim mrežama u BiH, a u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji samo u okviru United grupe. Iako ovdje lijepo stoji da su pozivi u ovim paketima za 0 KM prema svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji.Uz DUO TEL GRANDE pakete dobijate digitalnu televiziju sa najvećim izborom HD kanala u zemlji, TV na više uređaja bez doplate, D3 GO televizijom na svim uređajima.
Dobijate i pozive za 0 KM/min ka svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, besplatne razgovore u okviru mreže Telemach BiH, SBB Srbija, Telemach Slovenija, Total TV Hrvatska i NetTV Plus, jedinstvenu cijenu poziva prema svim mobilnim mrežama u BiH (0,22 pf/min), sa još više besplatnih minuta prema inostranstvu. Razgovarajte od sada puno više uz kontrolu Vaših troškova!
Za Vas koji trebate najpovoljnije telefoniranje i najbolje od televizije u BiH, DUO TEL Grande paketi namjenjeni su ispunjavanju Vaše želje.
Grof wrote:@Telemach, još jednom molim za pojašnjenje:
Možete li pojasniti ovo vezano za tekst kod Duo tel grande paketa sa vaše web stranice:
Pozivom na broj vašeg kontakt centra dobijam informaciju da su kod Duo tel grande pozivi za 0 KM/min samo prema fiksnim mrežama u BiH, a u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji samo u okviru United grupe. Iako ovdje lijepo stoji da su pozivi u ovim paketima za 0 KM prema svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji.Uz DUO TEL GRANDE pakete dobijate digitalnu televiziju sa najvećim izborom HD kanala u zemlji, TV na više uređaja bez doplate, D3 GO televizijom na svim uređajima.
Dobijate i pozive za 0 KM/min ka svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, besplatne razgovore u okviru mreže Telemach BiH, SBB Srbija, Telemach Slovenija, Total TV Hrvatska i NetTV Plus, jedinstvenu cijenu poziva prema svim mobilnim mrežama u BiH (0,22 pf/min), sa još više besplatnih minuta prema inostranstvu. Razgovarajte od sada puno više uz kontrolu Vaših troškova!
Za Vas koji trebate najpovoljnije telefoniranje i najbolje od televizije u BiH, DUO TEL Grande paketi namjenjeni su ispunjavanju Vaše želje.![]()
@BobiBobi wrote:Bobi wrote:
Ša je s ovim![]()
![]()
?
@Don ZivconiDon Zivconi wrote:Ljudi ima li neko na podrucju Novog Grada probleme sa pucanjem konekcije, konstantno mi se dogadja iz dana u dan da ostajem bez neta.
Kontaktirao sam nadlezene, dolazio serviser koji nema veze sa zivotom a narocito sa mrezama, servisom i ostalim stavrima. Ostavio je meni u zadatak da nadjem kvar sistemom elminacije. Sve sta je uradio je kopcanje uredjaj za mjerenje signala (signal bio dobar), onda je bez pitanja uzeo moj laptop i poceo da ga pali, naravno nije ni znao kako pa je prekinuo dizanje sistema dva puta. Zamjenio je spliter, pojacao signal i rekao mi da pokusam skontati je li do njihovog rutera ili do mog. Posto imam dva rutera ja mu kazem to se dogadja na vasem ruteru jer ja koristim vas modem/ruter, a on meni kaze "pa nema mreze sa naseg rutera kako ga onda koristite", naravno ako se neko malo razumije shvatit ce da sam sakrio naziv mreze wifi-a
. Kad sam mu saopstio da sam to uradio iznendjen je rekao pa zar se to moze. Na kraju mi je rekao da se razumijem bolje od njega
, sad nek mi neko kaze sta da radim jer sam ne mogu promjeniti ruter, pojacati signal, niti izvrsiti ostale testove fali mi alat i neki od djelova a nesto mi se ne kupujem jer placam hebeno odrzavanje sistema. Spominjao je neke duzine kablova kao do toga je problem itd itd a vec dvije godine radi ok sad odjenom problem u kablovima koji su pod drvenim lajsnama
i niko ih ne dira niti ima pristup njima. Sa TV signalom je sve ok i nema poteskoca u trenucima kada dodje do prekida interneta ali zato fontele ne fercera.
MOLIM VAS POSALJITE MI NEKOGA KO CE DEFEKTOVATI KVAR, ODKLONITI PROBLEM A NE NEKE MOMKE KOJI VEZE NEMAJU SA POSLOM SERVISERA
Poslao sam podatke prije ovoga posta na par dana, bas vama na PM samo nije bilo reakcije pa sam odlucio da ovako pitam sta daljeTelemach wrote:@Don ZivconiDon Zivconi wrote:Ljudi ima li neko na podrucju Novog Grada probleme sa pucanjem konekcije, konstantno mi se dogadja iz dana u dan da ostajem bez neta.
Kontaktirao sam nadlezene, dolazio serviser koji nema veze sa zivotom a narocito sa mrezama, servisom i ostalim stavrima. Ostavio je meni u zadatak da nadjem kvar sistemom elminacije. Sve sta je uradio je kopcanje uredjaj za mjerenje signala (signal bio dobar), onda je bez pitanja uzeo moj laptop i poceo da ga pali, naravno nije ni znao kako pa je prekinuo dizanje sistema dva puta. Zamjenio je spliter, pojacao signal i rekao mi da pokusam skontati je li do njihovog rutera ili do mog. Posto imam dva rutera ja mu kazem to se dogadja na vasem ruteru jer ja koristim vas modem/ruter, a on meni kaze "pa nema mreze sa naseg rutera kako ga onda koristite", naravno ako se neko malo razumije shvatit ce da sam sakrio naziv mreze wifi-a
. Kad sam mu saopstio da sam to uradio iznendjen je rekao pa zar se to moze. Na kraju mi je rekao da se razumijem bolje od njega
, sad nek mi neko kaze sta da radim jer sam ne mogu promjeniti ruter, pojacati signal, niti izvrsiti ostale testove fali mi alat i neki od djelova a nesto mi se ne kupujem jer placam hebeno odrzavanje sistema. Spominjao je neke duzine kablova kao do toga je problem itd itd a vec dvije godine radi ok sad odjenom problem u kablovima koji su pod drvenim lajsnama
i niko ih ne dira niti ima pristup njima. Sa TV signalom je sve ok i nema poteskoca u trenucima kada dodje do prekida interneta ali zato fontele ne fercera.
MOLIM VAS POSALJITE MI NEKOGA KO CE DEFEKTOVATI KVAR, ODKLONITI PROBLEM A NE NEKE MOMKE KOJI VEZE NEMAJU SA POSLOM SERVISERA
Ljubazno Vas molimo da nam pošaljete korisničke podatke i kontakt telefon na PP.
Srdačan pozdrav,
Normalno da ne tjerate, samo im ne ostavljate drugi izbor ili to ili mrak, pošto ste se dobro rastalili sa drugim provajderima, tako da ljudi jednostavno nemaju drugog izbora nego da prihvate vaše pakete koji su sve samo ne povoljni, jer nema nikakve konkurencije, samo tal i monopol.Telemach wrote:bubiba wrote:Ovo sa Grande paketima nije nikakvo iznenadjenje nego obicna obmana i tjeranje korisnika da sada placaju i osnovne i prosirene pakete na d3 koje prije nisu morali uzimati i koje prije niko nije ni uzimao jer su bezvezni poprilicno. I prije su korisnici znali da ce prelaskom na jace i skuplje pakete imati brzi net, a ono sto nas zaista zanima jeste kada mislite poboljstati brzinu neta, posebice uploada, bez tjeranja postojecih korisnika da potpisuju nove ugovore za nove pakete, uzima dodatne i prosirene pakete itd itd. nego da jednostavno poboljsate ponudu bez ucjenjivanja korisnika.
@bubiba
Kompanija Telemach nema za cilj tjerati korisnike na uzimanje vecih paketa. Ovom prilikom Vas zelimo informisati da su prethodni paketi i dalje u ponudi, kao i to da novi korisnici tih paketa takodjer dobivaju pogodnosti.
Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju.
Srdacan pozdrav,
Sredio je i zakucavanje softvera i ostale probleme koji su se pojavili.cenecimoveocino wrote:novi update sredio problem sa zvukom
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Potpis, ne diraj nista, sada je D3 resiver onaj stari, leti.drugi profil wrote:Sredio je i zakucavanje softvera i ostale probleme koji su se pojavili.cenecimoveocino wrote:novi update sredio problem sa zvukom
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Telemach, ne dirajte vise nista, zivi bili.
@Don ZivconiDon Zivconi wrote:Poslao sam podatke prije ovoga posta na par dana, bas vama na PM samo nije bilo reakcije pa sam odlucio da ovako pitam sta daljeTelemach wrote:@Don ZivconiDon Zivconi wrote:Ljudi ima li neko na podrucju Novog Grada probleme sa pucanjem konekcije, konstantno mi se dogadja iz dana u dan da ostajem bez neta.
Ljubazno Vas molimo da nam pošaljete korisničke podatke i kontakt telefon na PP.
Srdačan pozdrav,
Isto i ja radim na MojaTV paketu, stim da ja imam 10 KM saobracaja prema 061 i 062.help_desk wrote:Mislim da su Telemach Trio paketi OK.Sada kad su ukinuti Pink kanali konkurencija nema neku puno bolju ponudu kanala, Telemach nudi HD kanale koji su ipak boljeg kvaliteta od HSa trenutno.
Telefon je konkurentan. Ja Telemah telefon koristim samo za zvanje prema fiksnim BH brojevima (3 feninga uspostava poziva), a za pozive prema mobitelima koristim mobitel, MTEL Mix paket, gdje u pretplati imam 200 min prema mobilnim mrezama u pretplati. Takodje koristim i Viber, a za ino pozive prema rodbini koristim Vibet i Skype.
Tako da mene ukupno Telemach racun dodje cca 53 KM.