Svi zadovoljili, najteže gostovanje i pobjeda poslije 15g.
Brat Martin
Morata za kontru.
Odlično.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Zapata bi vjerovatno bio zagrađen od Lichta, mada je nemoguće reći, a Higuain, čovjek se nije vidio cijelu tekmu (kao i Tevez) i to bi bila jedino nesreća za nas.Son1 wrote:Meni vala vise izgleda da je Napoli bio los (a vala i nesretan), nego da je Juve dobro odigrao. U nekim momentima stvarno odlicna igra, ali da je Zapata imao malo mozga il' Higuain srece X ko kuca. Vidal je opet poludio sto je odlicna vijest.
na sluzbenom je putu do nove pobjede napoliainsaneinthebrain wrote:ima li vite, da se klonira po 156 put i javi nam immpresije

Ma to je cisto moje vidjenje ove tekme, da je bila neka ozbiljnija ekipa. Odigrali su hrabro, i dobro se potukli sa smecarima, nema se tu sta prigovorit.ortodont wrote:Zapata bi vjerovatno bio zagrađen od Lichta, mada je nemoguće reći, a Higuain, čovjek se nije vidio cijelu tekmu (kao i Tevez) i to bi bila jedino nesreća za nas.Son1 wrote:Meni vala vise izgleda da je Napoli bio los (a vala i nesretan), nego da je Juve dobro odigrao. U nekim momentima stvarno odlicna igra, ali da je Zapata imao malo mozga il' Higuain srece X ko kuca. Vidal je opet poludio sto je odlicna vijest.
Daj malo kredita ekipi koja je bila hrabra večeras, bilo je grešaka, poklonjenih kontri, ali pobjeda čista i više nego zaslužena.
I treba ovakva pobjeda protiv smecara, draze jeBianconeri1988 wrote:Sky se konačno pokazao korisnim.![]()
Ali po meni je svakako bio ofsajd jer se Chiellini aktivirao pošto se vidi da je išao na loptu, sreća pa je nije udario. Doduše i ovo pravilo je dosta složeno, može se reći slobodna sudijska procjena, neki sviraju kao ofsajd, neki ne sviraju.