Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bersK wrote:Prođe 10 dana. Šta bi od tog famoznog softvera?
Aaaaa, da. Opet su nas sjebali.
Rekli su 10ak, ne 10.
Na jednom portalu je pisalo od 7-10 dana
Btw moze li mi neko reci koliko imam fore vremenski da otvorim case naruceno nesto 16 decembra rekao mi ovaj da je poslao drugi ali ja nisam otvorio case, pa mozda je samo slagao da je poslao novi i ceka da meni prođe vremenski pravo za otvaranje slucaja. Zanima me do kada mogu drzati ovako prije nego dobijem zabranu za trazenje povrata novca
2 paketa od 16decembra cekam jos, jedan od 12 decembra i jedan iz kraja novembra... Savrseno
Upravo mi postar donese jednu posiljku koja je krajem novembra napustila Kinu i jos jednu posiljku narucenu 22. januara iz Kine i tesku 1,6 kg (neki zeljezni nosac u dijelovima). S obzirom da je ova druga posiljka ovoliko teska i da za nju nije bilo koda za pracenje ista nije ni isla na carinu nego mi je direktno proslijedjena. Mozda su i culi da zvrci zeljezo pa kontali nista vazno iako je nosac kostao $34
Raja, molim vas zna li neko sta je problem
Registrovao sam se i na ebay i na paypal i krenem da kupim nesto na ebayu-pritisnem buy it now-posalje me na myebay, pritisnem add to cart-posalje me na myebay
Nemam pojma sta je rec
Kad se ulogujem na paypal, medju banks and cards pise da ima visa i broj
I evo bas sad, pritisnem da taj broj i udje mi i pise confirm card
Ocigledno nisam.to uradio
Sad kao trebam ukucati neki 4-cifreni broj
Da ides na confirm i onda oni naprave transakciju, uzmu ti 1-2 dolara nisam siguran, onda odes u banku uzmes izvod na izvodu ce biti transakcija i code koji ces ukucat i to je to spreman si
nane81 wrote:
Nisam. I to mi je bilo čudno što nisam dobio obavijest, a ni pošiljka ne stiže.
Samo se nadam da nisu ocarinili proizvoljno po katalogu. Ali taman i da jesu, bar nema špeditera.
Moze li se znat koliko je para i sta je u pitanju? Moj mobitel se kiseli od 24.1 dobio sam obavijest tho.
Ja nisam dobio obavijest. U pitanju je bila jakna i koštala nekih 60$, a na paketu su napisali 20$. Nisu mi tražili račun.
maxmax1 wrote:A jucer sam dobio posiljku od 30.09 za koju sam zaboravio i za koju su davno vracanje pare pa sad moram covjeku ponovo platiti, e sta na rade nasi....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Last edited by victom on 01/03/2021 05:36, edited 2 times in total.
choxnox wrote:Upravo mi postar donese jednu posiljku koja je krajem novembra napustila Kinu i jos jednu posiljku narucenu 22. januara iz Kine i tesku 1,6 kg (neki zeljezni nosac u dijelovima). S obzirom da je ova druga posiljka ovoliko teska i da za nju nije bilo koda za pracenje ista nije ni isla na carinu nego mi je direktno proslijedjena. Mozda su i culi da zvrci zeljezo pa kontali nista vazno iako je nosac kostao $34
Nemoj mi reci da ti je postar donio to zeljezo od 1,6kg, meni ako je nesto teze od 200gr on ostavi u posti pa ja odem po to
nane81 wrote:
Nisam. I to mi je bilo čudno što nisam dobio obavijest, a ni pošiljka ne stiže.
Samo se nadam da nisu ocarinili proizvoljno po katalogu. Ali taman i da jesu, bar nema špeditera.
Moze li se znat koliko je para i sta je u pitanju? Moj mobitel se kiseli od 24.1 dobio sam obavijest tho.
Ja nisam dobio obavijest. U pitanju je bila jakna i koštala nekih 60$, a na paketu su napisali 20$. Nisu mi tražili račun.
I jasam zamolio prodavaca iz USA da stavi 20$ i oznaci gift, ali i da izbaci iz originalnog pakovanja...cekam
Nije mi jasan dio gdje zamoliš prodavca da stavi 20 $ i označi kao gift..
Šta ćeš uraditi ako ti zatraže izvod sa paypala ili iz banke..
Zar stvarno misliš da su na carini toliko glupi pa da ih ti prevariš sa tim pisanjem manje cijene..
Ako i ništa ne platiš to će biti iz razloga što se ne bakću sa sićom a ne zbog toga što si stavila/io tu cijenu
Last edited by ke_ma on 09/02/2017 19:44, edited 1 time in total.
Nije mi jasan dio gdje zamoliš prodavca da stavi 20 $ i označi kao gift..
Šta ćeš uraditi ako ti zatraže izvod sa paypala ili iz banke..
Zar stvarno misliš da su na carini toliko glupi pa da ih ti prevariš sa tim pisanjem manje cijene..
Ako i ništa ne platiš to će biti iz razloga što se ne bakću sa sićom a ne zbog toga što si stavila tu cijenu
Kakav paypal nemam ja to, poslao mi rodjak iz Kine