Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iznas stana gospoda svaki dan pravi neki vrag u WCu tako da je nama plafon mokar i zut- nece da poprave jer "su podstanari i ne znaju oni nista", a nama tek renoviran plafon zut i mokar i cca za mjesec dana ce da istruhne opet...
Kome se obratiti? Pirmjetih da cim se cuje voda kod njih ta se fleka mokra formira i pocne da zuti...Uskoro ocekujem kapljice vode po wcu, a njih bas briga! Kako rijesiti NA LIJEP NACIN?
Iznas stana gospoda svaki dan pravi neki vrag u WCu tako da je nama plafon mokar i zut- nece da poprave jer "su podstanari i ne znaju oni nista", a nama tek renoviran plafon zut i mokar i cca za mjesec dana ce da istruhne opet...
Kome se obratiti? Pirmjetih da cim se cuje voda kod njih ta se fleka mokra formira i pocne da zuti...Uskoro ocekujem kapljice vode po wcu, a njih bas briga! Kako rijesiti NA LIJEP NACIN?
Prijavis povjereniku u zgradi, a onda on organizuje da dodje firma koja je zaduzena za odrzavanje zgrade.
Kod mene je tako bilo.
Sve ti zavisi i od toga kolika je naplativost racuna za odrzavanje zgrade, od tog komsije hoce li praviti probleme da mu majstori ulaze u stan i kopaju, da li povjerenik zgrade uopste hoce da radi svoj posao,..
sretno u svakom slucaju
odmah nazoves kucepazitelja ili ako ne znas broj nazoves upravitelja (Sarajevostan ili ko vec) i kad im kazes adresu i broj zgrade daju ti oni ime i broj kucepazitelja, objasnis problem i on daje nalog upravitelju da dodju to popraviti..
(ovo iz iskustva pisem jer se meni u kupatilu pojavila fleka na plafonu ja uzbunu oglasila i ugl dosli su i popravili u stanu iznad bila pukla cijev u zidu i sad je sve ok)
odmah nazoves kucepazitelja ili ako ne znas broj nazoves upravitelja (Sarajevostan ili ko vec) i kad im kazes adresu i broj zgrade daju ti oni ime i broj kucepazitelja, objasnis problem i on daje nalog upravitelju da dodju to popraviti..
(ovo iz iskustva pisem jer se meni u kupatilu pojavila fleka na plafonu ja uzbunu oglasila i ugl dosli su i popravili u stanu iznad bila pukla cijev u zidu i sad je sve ok)
E hvala punoooo Danas odmah zovem, cim vidim ko odrzava zgradu, jer stvarno j i nekorektno da mi unistavaju plafon...Iako cisto sumnjam da ce ovi reagovati, kad je to stoka!!!
Ja sam nasla sve u Bingu. Vrecica za ukrasavanje slagom sa nastavcima oko 5KM, perle, jestivi konfetici, boje i sve ostalo je po povoljnim cijenama, tj.ja nigdje drugo ne nadoh jeftinije.
aribes wrote:Gdje kupiti tablu od pluta za kancelariju?
knjizare, obi, cini mi se da sam vidio i u ex mercatoru na socijalnom... sve zavisi od velicine koja ti je potrebna... manje sigurno mozes naci na navedenim mjestima, a za vece formate, mozda budes morao da nadjes table pluta pa da sastavis odgovarajuci