Izrael je opet pocinio zlocin!
-
Fudo387
#13151 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dobro, eto jedan, ima li jos?
- BHCluster
#13152 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
A u BiH najvise jevreja upravo zivi sa Bosnjacima. 
- Kejn
#13153 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hrvatski nacionalizam i fašizam je za samo 4 godine uništio jevrejsku civilizaciju u Bosni koja se među Bošnjacima muslimanima razvijala 500 godina... Žalosno je što pojedinci takav holokaust porede sa internetskom pojavom stavljanja "Fuck Israel" na facebook profilima pojedinih Bošnjaka...
- Rampage
#13154 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Razlika između Busuladžića i vaših ratnih zločinaca je ogromna. Busuladžić za "mozgove" u Bošnjaka koji su promijenili naziv škole simbolizira žrtvu, nikako ideju koju je zastupao.aratet wrote:Ima, promjena imena skole po Busuladzicu.Fudo387 wrote:
Ovo, pricam ja s rajom na kafi, zesci su antisemiti, vjeruj meni?
Ima li sta konkrektno, knjige, filmovi, pamfleti, izjave intelektualaca, vlastodrzaca i sl stvari, kao sto je to slucaj u primjeru sa srpskohrvatskim negiranjem zlocina iz zadnjeg rata i otvoreni sovinizam prema Bosnjama?
S druge strane, vi glasno i jasno baštinite imena najvećih zločinaca koje je Svijet vidio poslije Hitlera ZBOG IDEJE koju su tako kvalitetno provodili na terenu.
- Gojeni H
#13155 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ima ba citava tema o Jemenu na ovom podforumu, odes i procitas sta se pise.cyprus wrote:Pa, o Izraelu i o Mijanmaru, odnosno o Jevrejima i Burmancima (čak i budistima generalno) se govore najgore moguće stvari - ako su to zločinački i izopačeni narodi, prizivaju se neki Hitleri i slično...Rampage wrote:Podvaljuješ, da ne kažem da lažeš, nešto što nema apsolutno blage veze sa stvarnošću. Daj i ti neki dokaz da bilo ko od Bošnjaka pravda zločine nad stanovništvom Jemena.
Možda ih ne žale jedino udareni vehabijski umovi, isti oni koji opravdavaju zločine nad Palestincima.
Istovremeno, u unutarmuslimanskim sukobima gine NEUPOREDIVO veći broj muslimana, pa nema ni traga od te priče... Vrhunac osude, tj. optužbe tu bude da je neka od strana u tim sukobima zapravo izraelska pudlica...
Osim savox-a naravno ... kod njega je jos uvijek za sve kriv "saudijski hezbollah".
- BHCluster
#13156 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izgleda neki pokusavaju sramotu svojih predaka koji su odgovorni za holokaust prebaciti Bosnjacima. Tesko vi breme nosite a i nositi cete jos dugo vremena ma kakve umotvorine pokusali upakovati.
-
aratet
#13157 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Rampage wrote:Razlika između Busuladžića i vaših ratnih zločinaca je ogromna. Busuladžić za "mozgove" u Bošnjaka koji su promijenili naziv škole simbolizira žrtvu, nikako ideju koju je zastupao.aratet wrote:Ima, promjena imena skole po Busuladzicu.Fudo387 wrote:
Ovo, pricam ja s rajom na kafi, zesci su antisemiti, vjeruj meni?
Ima li sta konkrektno, knjige, filmovi, pamfleti, izjave intelektualaca, vlastodrzaca i sl stvari, kao sto je to slucaj u primjeru sa srpskohrvatskim negiranjem zlocina iz zadnjeg rata i otvoreni sovinizam prema Bosnjama?
S druge strane, vi glasno i jasno baštinite imena najvećih zločinaca koje je Svijet vidio poslije Hitlera ZBOG IDEJE koju su tako kvalitetno provodili na terenu.
- BHCluster
#13158 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Samo nek je kosher
A T-shirt for infantry snipers bears the inscription “Better use Durex,” next to a picture of a dead Palestinian baby, with his weeping mother and a teddy bear beside him.
DF shirt: “Let every Arab woman know I hold the fate of her child in my hands”
IDF shirt: “Only God forgives” with destroyed Muslim mosque
- Edin H.
#13159 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Narod ne voli citati, a ne voli ni da zna ono sto im se sukobljava sa floskulama.cyprus wrote:Pa negiranje genocida, poljuvanje po žrtvama i svakakvi pasjaluci jesu alarmantno mnogo zastupljeni među srpskom i hrvatskom populacijom... Isto tako, i frapantan nivo antisemitizma je zastupljen među bošnjačkom populacijom, iako 90% onih koji te bljuvotine iznose nikad Jevreja u životu nisu vidjeli...Rampage wrote:Ne zanimaju me komentari po bilo kakvim forumima i portalima, meni ništa ne znače.
Ja trebam sve Srbe i Hrvate gledati kroz prizmu komentara na "njihovim" portalima?
Negiraju genocid, pljuju po bošnjačkim žrtvama, smatraju Bošnjake nižim bićima... Kažu da smo sami sebe pobili na Markalama, Tuzlanskoj kapiji, da je Alija pripremio genocid u Srebrenici...
U zadnje vrijeme su otišli i korak dalje - ubjeđuju nas da smo MI krivi za rat![]()
Nerijetko je sve navedeno potkrijepljeno i audio/video dokazima ovome o čemu ja pričam, odnosno izjavama STVARNIH ljudi, autoriteta među Srbima/Hrvatima. Hajd ti meni daj neki audio/video zapis nekog autoriteta među Bošnjacima koji "priziva Hitlera".
Ne, nasreću, ja gledam i cijenim samo i isključivo izjave ljudi od krvi i mesa, jeb'o portale i forume.
Da ih pitas ko je Elli Wiesel, Roy Gutman ili Susan Lee Rosenblatt (poznatija kao Susan Sontag) i sta su ucinili za Bosnu ne bi ti sigurno znali reci.
- insomnia78
#13160 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa onda Ron Haviv.
Zidov koji neki dan objavljuje ovo

Dok vecina bosnja ili ne zna sta je u pitanju niti gdje je ovo a niti ih posebno zaboli. Zato znaju svaku čuku u Siriji i sve probleme Palestinaca
Zidov koji neki dan objavljuje ovo

Dok vecina bosnja ili ne zna sta je u pitanju niti gdje je ovo a niti ih posebno zaboli. Zato znaju svaku čuku u Siriji i sve probleme Palestinaca
- salik79
#13161 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Edin H. wrote:Narod ne voli citati, a ne voli ni da zna ono sto im se sukobljava sa floskulama.cyprus wrote:Pa negiranje genocida, poljuvanje po žrtvama i svakakvi pasjaluci jesu alarmantno mnogo zastupljeni među srpskom i hrvatskom populacijom... Isto tako, i frapantan nivo antisemitizma je zastupljen među bošnjačkom populacijom, iako 90% onih koji te bljuvotine iznose nikad Jevreja u životu nisu vidjeli...Rampage wrote:Ne zanimaju me komentari po bilo kakvim forumima i portalima, meni ništa ne znače.
Ja trebam sve Srbe i Hrvate gledati kroz prizmu komentara na "njihovim" portalima?
Negiraju genocid, pljuju po bošnjačkim žrtvama, smatraju Bošnjake nižim bićima... Kažu da smo sami sebe pobili na Markalama, Tuzlanskoj kapiji, da je Alija pripremio genocid u Srebrenici...
U zadnje vrijeme su otišli i korak dalje - ubjeđuju nas da smo MI krivi za rat![]()
Nerijetko je sve navedeno potkrijepljeno i audio/video dokazima ovome o čemu ja pričam, odnosno izjavama STVARNIH ljudi, autoriteta među Srbima/Hrvatima. Hajd ti meni daj neki audio/video zapis nekog autoriteta među Bošnjacima koji "priziva Hitlera".
Ne, nasreću, ja gledam i cijenim samo i isključivo izjave ljudi od krvi i mesa, jeb'o portale i forume.
Da ih pitas ko je Elli Wiesel, Roy Gutman ili Susan Lee Rosenblatt (poznatija kao Susan Sontag) i sta su ucinili za Bosnu ne bi ti sigurno znali reci.
Gore pobrojani ne dokazuju tvoju poantu...Kao prvo, listom su americki Jevreji, a ne izraelski. Kao drugo, imamo Bosnjake koji pljuju po Iranu i Irancima, drzavi i narodu koji su nam najvise pomogli u ratu (i to kada su svi drugi, koji su nam mogli pomoci, od nas glavu okretali), a da Iranca ni upoznali nisu, a Iran ni na karti ne znaju pokazati. Sta vise, mrze ih vise od najradikalnijeg/najrigidnijeg cioniste, a kamoli Jevreja. Cak imaju svoje stranice i facebook grupe u kojima je glavna tema pljuvanje po Iranu i muslimanima/siitima.
Sta nam ovo govori?
- insomnia78
#13162 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da su procitali rafidijske namjere?
- salik79
#13163 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Eh, to. Isto tako su procitali i cifutske.insomnia78 wrote:Da su procitali rafidijske namjere?
- insomnia78
#13164 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ako nas ista krasi to je ostroumnost
- salik79
#13165 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Vazda bilo.
-
Fudo387
#13166 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jebace nas ovaj forumski izraelsko-iranski lobi.
Gasi.
Gasi.
- insomnia78
#13167 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Realno ovo more biti bilo koBHCluster wrote:Samo nek je kosher
A T-shirt for infantry snipers bears the inscription “Better use Durex,” next to a picture of a dead Palestinian baby, with his weeping mother and a teddy bear beside him.
- salik79
#13169 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mog'o je i Bibi komotno. Do njega je.insomnia78 wrote:
- insomnia78
#13170 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Bibi se sjebo
- Edin H.
#13171 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dokazuje, a ti mijesas antisemitizam o kojem govori Cyprus sa cesto opravdanom kritikom izraelske vlade.salik79 wrote:Edin H. wrote:Narod ne voli citati, a ne voli ni da zna ono sto im se sukobljava sa floskulama.cyprus wrote:
Pa negiranje genocida, poljuvanje po žrtvama i svakakvi pasjaluci jesu alarmantno mnogo zastupljeni među srpskom i hrvatskom populacijom... Isto tako, i frapantan nivo antisemitizma je zastupljen među bošnjačkom populacijom, iako 90% onih koji te bljuvotine iznose nikad Jevreja u životu nisu vidjeli...
Gore pobrojani ne dokazuju tvoju poantu...Kao prvo, listom su americki Jevreji, a ne izraelski. Kao drugo, imamo Bosnjake koji pljuju po Iranu i Irancima, drzavi i narodu koji su nam najvise pomogli u ratu (i to kada su svi drugi, koji su nam mogli pomoci, od nas glavu okretali), a da Iranca ni upoznali nisu, a Iran ni na karti ne znaju pokazati. Sta vise, mrze ih vise od najradikalnijeg/najrigidnijeg cioniste, a kamoli Jevreja. Cak imaju svoje stranice i facebook grupe u kojima je glavna tema pljuvanje po Iranu i muslimanima/siitima.
Sta nam ovo govori?
Sto se tice Irana ne mogu potvrditi niti negirati tvoju tvrdnju, jer nisam Muhamed Sacirbej da znam koliko koliko je ko dao i koliko sam potrosio na zene, kocku i provod. Istina koliko god da jesu ili nisu dali ne moze se ne priblizno porediti utjecaju na americki kongres koji su gore navedeni direktno ili indirektno izvrsili i koje je u krajnosti rezultiralo bombardovanjem srpskih ciljeva.
Znam samo da su se dva novinara IRNA-e pojavili tek negdje 93-ce godine na TV BiH, te da su odmah poceli sa glupom pricom tipa: "Zasto je Alija rekao da se ne bori za islamsku drzavu?" Iskreno bilo mi je i neprijatno jer je tu bilo kolega Hrvata i Srba, te niti sam im ponudio da rade i izvjestavaju iz zgrade televizije, nego sam ih uputio u dzamiju
Takodje znam da su Pakistan i Pakistanci pomagali koliko su mogli, vjerujem puno vise nego Iran. Benazir Buto je u ratu i posjetila Sarajevo (zajedno sa turskom premijerkom), a upoznao sam Pakistance u Engleskoj koji su odlezali zatvorske kazne zbog pokusaja dostavljanja oruzja BiH.
- salik79
#13172 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Palestinska omladina otplesala tradicionalni Debkeh ples u cast Blazene noci:
- BHCluster
#13173 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ali nije, radi se IDF-u.insomnia78 wrote:Realno ovo more biti bilo koBHCluster wrote:Samo nek je kosher
- BHCluster
#13174 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I sta sad sve ono sto Izrael radi a jedno je bilo i naoruzavanje Srba tokom agresije na Repubiku BiH je OK. A nisam znao da su Elli Wiesel, Roy Gutman ili Susan Lee Rosenblatt Izrael?Edin H. wrote:Narod ne voli citati, a ne voli ni da zna ono sto im se sukobljava sa floskulama.cyprus wrote:Pa negiranje genocida, poljuvanje po žrtvama i svakakvi pasjaluci jesu alarmantno mnogo zastupljeni među srpskom i hrvatskom populacijom... Isto tako, i frapantan nivo antisemitizma je zastupljen među bošnjačkom populacijom, iako 90% onih koji te bljuvotine iznose nikad Jevreja u životu nisu vidjeli...Rampage wrote:Ne zanimaju me komentari po bilo kakvim forumima i portalima, meni ništa ne znače.