Imas internet u dosta sad aviona koji lete duze distancedječak sa šibicama wrote:zar nije rekao da leti u Dohu jos za vaskrsa, spojio, moze mu se, jak je i mocan
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- славянин
#13151 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- dječak sa šibicama
#13152 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ih, da je samo internat
-
Seyfo
#13153 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Eno na naslovnici vijest da su migranti momku zeljeznom sipkom polomili lobanju. Ajde espn prostri link,i u dnu prokomentarisi kako treba bjezati odavde, sta cekas? Nije valjda da nesto u zivotu radis?
- славянин
#13154 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
First class je ipak za 1% percentere, mada business class u qataru je savrseno dobar tj. mozes se pruziti jer se sjedisne pretvara u krevet i imaju pregrade izmedju istih meni a la carte i takodječak sa šibicama wrote:ih, da je samo internat
-
espn
#13155 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa ova vlast je i dopustila da se migranti slobodno krecu drzavom. Sta treba, da ja slavim nesposobnu vlast i drzavu dok migranti siluju, pljackaju, tuku.. A kakvog naroda sve ima... Jos vam smeta kad se kaze istina.Seyfo wrote:Eno na naslovnici vijest da su migranti momku zeljeznom sipkom polomili lobanju. Ajde espn prostri link,i u dnu prokomentarisi kako treba bjezati odavde, sta cekas? Nije valjda da nesto u zivotu radis?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#13156 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
espn wrote:Pa ova vlast je i dopustila da se migranti slobodno krecu drzavom. Sta treba, da ja slavim nesposobnu vlast i drzavu dok migranti siluju, pljackaju, tuku.. A kakvog naroda sve ima... Jos vam smeta kad se kaze istina.Seyfo wrote:Eno na naslovnici vijest da su migranti momku zeljeznom sipkom polomili lobanju. Ajde espn prostri link,i u dnu prokomentarisi kako treba bjezati odavde, sta cekas? Nije valjda da nesto u zivotu radis?

Mnoge drzave im nista ne mogu, od BiH pa do Švedske
-
dezurni_ucenik
#13157 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
mk ultra wrote:espn wrote:Pa ova vlast je i dopustila da se migranti slobodno krecu drzavom. Sta treba, da ja slavim nesposobnu vlast i drzavu dok migranti siluju, pljackaju, tuku.. A kakvog naroda sve ima... Jos vam smeta kad se kaze istina.Seyfo wrote:Eno na naslovnici vijest da su migranti momku zeljeznom sipkom polomili lobanju. Ajde espn prostri link,i u dnu prokomentarisi kako treba bjezati odavde, sta cekas? Nije valjda da nesto u zivotu radis?
Mnoge drzave im nista ne mogu, od BiH pa do Švedske
Zar je moguce da su Poljaci no1 u Londonu? Zar oni nisu cuvari krscanstva i evrope
Jadna je ta evropa koju ovakva istocnoevropska ciganija cuva.
- mk ultra
#13158 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa sve je moguce, ali da je u bosni nešto barem malo bolje, to nije nikad moguće
Toliki hype i pljuvanje, a da na kraju samo na tome ostane nisam nigdje ni cuo ni vidio
Toliki hype i pljuvanje, a da na kraju samo na tome ostane nisam nigdje ni cuo ni vidio
- славянин
#13159 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jos da pise koliko kojih ima u Londonu i da podatci nisu iz 2007 godine.dezurni_ucenik wrote:
Zar je moguce da su Poljaci no1 u Londonu? Zar oni nisu cuvari krscanstva i evrope![]()
-
dezurni_ucenik
#13160 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
славянин wrote:Jos da pise koliko kojih ima u Londonu i da podatci nisu iz 2007 godine.dezurni_ucenik wrote:
Zar je moguce da su Poljaci no1 u Londonu? Zar oni nisu cuvari krscanstva i evrope![]()
Povecao se broj Poljaka i arapa, to je sigurno. Jamajkanci su tu oduvijek, yardie-si.
- mk ultra
- insomnia78
#13162 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Samo sto onog ultrasa ne zanima sto si ti npr iz Hrvatske al ne poljske. On kad cuje naglasak bije
- 512MB
#13163 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Melbourne_Australia wrote:Ova tema je postala gdje kokuzi i isfrustrirani ljudi koji zive u BIH samo pisu negativu a ovi iz dijaspore govore jes jes...Ovaj espn koji se jos nije ubio, neki dan stavi sliku kako gori auto kod nas i napise "samo kod nas" i onda shvatis da je njemu zivotni vrhunac bio kad je bio u osnovnoj sa skolom u Jajcu da vidi vodopad....Znaci tema je u kurcu a ovi sto najvise tipkaju si izgubljeni u vremenu i prostoru i nemaju pametnija posla u zivotu....Odoh spavati, ujutru letim za Dohu , a vi i dalje pisite kako gore auta i kako je groblje osteceno negdje tamo...Kakvi ste vi pacenici!!!

-
dezurni_ucenik
#13164 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
512MB wrote:Melbourne_Australia wrote:Ova tema je postala gdje kokuzi i isfrustrirani ljudi koji zive u BIH samo pisu negativu a ovi iz dijaspore govore jes jes...Ovaj espn koji se jos nije ubio, neki dan stavi sliku kako gori auto kod nas i napise "samo kod nas" i onda shvatis da je njemu zivotni vrhunac bio kad je bio u osnovnoj sa skolom u Jajcu da vidi vodopad....Znaci tema je u kurcu a ovi sto najvise tipkaju si izgubljeni u vremenu i prostoru i nemaju pametnija posla u zivotu....Odoh spavati, ujutru letim za Dohu , a vi i dalje pisite kako gore auta i kako je groblje osteceno negdje tamo...Kakvi ste vi pacenici!!!

-
zrakomlat
#13165 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jimmy McNulty wrote:Melbourne_Australia wrote:Ova tema je postala gdje kokuzi i isfrustrirani ljudi koji zive u BIH samo pisu negativu a ovi iz dijaspore govore jes jes...Ovaj espn koji se jos nije ubio, neki dan stavi sliku kako gori auto kod nas i napise "samo kod nas" i onda shvatis da je njemu zivotni vrhunac bio kad je bio u osnovnoj sa skolom u Jajcu da vidi vodopad....Znaci tema je u kurcu a ovi sto najvise tipkaju si izgubljeni u vremenu i prostoru i nemaju pametnija posla u zivotu....Odoh spavati, ujutru letim za Dohu , a vi i dalje pisite kako gore auta i kako je groblje osteceno negdje tamo...Kakvi ste vi pacenici!!!
- 512MB
- mousstapha
#13167 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Melbourne kralj na temi bez konkurencije 
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#13168 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ovakve kao on ni Bermudski trougao neće sebi kad kroz njega leti...avion je siguran 
- славянин
#13169 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
512MB wrote:
-
zrakomlat
#13170 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
512MB wrote:
Trebo si samo sliku bošnje metnut umjesto srbe
- славянин
#13171 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tu se postavlja pitanje kako znas koji je ovaj
obrve sta li 
-
zrakomlat
#13172 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Znam čoveka. Srba je to, bošnjo je ovaj ispod.славянин wrote:Tu se postavlja pitanje kako znas koji je ovajobrve sta li

- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#13173 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Prekjuče sam prijatelja sa kojim sam dijelio dobro i zlo, prošao najbolje srednjoškolske i mladalačke dane, dočekao nebrojene zore na žurkama, propio rijeke alkohola sa porodicom odvezao na aerodrom u Tuzli. Lete za Švedsku, spakovali su život u četiri velike torbe i otišli zauvijek...Još je on imao HR državljanstvo i relativno je dobro zarađivao jer je živio u Istri, ali sve ovo sranje od danas do sutra mu je dosadilo, prodao je auto, odjavio stan i u bijeli svijet. Odvezao sam ih svojim autom, otišao sam po njih u kuću njegovih staraca na selo pored Daruvara (vratili se tamo 2005) nakon što smo ručali (po slavonski
). Njegovi starci se opraštaju sa njima, plaču nije im svejedno, a i ja sam bio sjeban jer mi odlazi prijatelj do groba koji je nebrojeno puta u mojoj kući noćivao i hljeba se najeo, kao i ja u njegovoj
Prije polasaka smo otišli nas dvojica u lokal u centru Daruvara, posjeli ispričali se o nekim prošlim danima, ljudima i njihovim sudbinama, sjetili se najjačih momenata i pjanskih dogodovština i odigrali partiju pikada kao nekad....Odvezao sam ih na aerodrom u Tuzlu, pozdravili smo se i dogovorili se da ćemo dogodine zasjesti opet ili kod njega u Švedskoj ili ako Bog dragi da kod mene u Njemačkoj.
Kad sam se vratio u BL sjeo sam u kafe u kome smo nekada visili, naručio pivo, sjeo kraj prozora i dugo gledao niz ulicu....
Kad sam se vratio u BL sjeo sam u kafe u kome smo nekada visili, naručio pivo, sjeo kraj prozora i dugo gledao niz ulicu....
- 512MB
#13174 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ko da se odselio na Kilimanjaro..
- славянин
#13175 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ova tema je zlato