Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
plagijator1975

#13151 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

Telemach wrote:
DON_eARL wrote:@Telemach

Kojih 10 kanala je uključeno u ovaj Trio Grande Family paket?

Taman mi ističe ugovor za SuperMix S+ za par mjeseci, a ovo je definitivno odlična zamjena. :D
@DON_eARL

U Trio Grande Family paket su ukljuceni slijedeci HD kanali:

Private TV
24 Kitchen HD
SK 2 HD
SK Golf HD
National Geographic HD
SK 3 HD
FOX Life HD
FOX Crime HD
Face TV HD
Viasat

HD kanali koji su dostupni u paketima D3 digitalne televizije, se mogu gledati uz koristenje D3 v2.0 ; HD i HD DVR resivera. Pretplatnici SD resivera ove kanale mogu gledati ukoliko se odluce za koristenje nekih od dole navedenih digitalnih prijemnika. Pretplatnici koji se odluce na koristenje Novih MIX DUO i TRIO paketa dobivaju besplatnu zamjenu digitalnog SD prijemnika za novi D3 v2.0

Srdacan pozdrav,
A šta ako hoću SK1 HD i SK HD, koliko moram još nadoplatiti?
help_desk

#13152 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by help_desk »

Mislim da su Telemach Trio paketi OK.Sada kad su ukinuti Pink kanali konkurencija nema neku puno bolju ponudu kanala, Telemach nudi HD kanale koji su ipak boljeg kvaliteta od HSa trenutno.
Telefon je konkurentan. Ja Telemah telefon koristim samo za zvanje prema fiksnim BH brojevima (3 feninga uspostava poziva), a za pozive prema mobitelima koristim mobitel, MTEL Mix paket, gdje u pretplati imam 200 min prema mobilnim mrezama u pretplati. Takodje koristim i Viber, a za ino pozive prema rodbini koristim Vibet i Skype.
Tako da mene ukupno Telemach racun dodje cca 53 KM.
Domy31

#13153 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

ernadr wrote:
Domy31 wrote:Interesuje me brzina
Možete mi samo trio grande premium preporučiti :) zbog cijene super mix L+
Da je bar pogodnost na 6 mjeseci a ne tri

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ako ti je istekao ugovor, ti im dođeš kao novi korisnik, znači ako potpišeš na 24 mjeseca prvih 12 mjeseci plaćaš 25% manje iznos računa.

:skoljka:
Ugovor nije istekao, tek krajem godine a akcija traje do 6 mjeseca

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
General_Jackson

#13154 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

veliki_ah wrote:Ovdje su korisnici DUO net paketa zakinuti..
Do sada smo imali d3 osnovni paket sa oko 120 kanala + net i d3 go (koji ne mogu koristiti) 39,90. Sa dodatnih 10 km se mogao obezbijediti i prošireni tako da su uključeni svi kanali (osim HBO i cinemaxa).
Ovako sad za iste pare dobijamo start paket sa 100 kanala + net i d3 go (koji ne mogu koristiti). Sada treba dodatnih 15 km da se ostvari isto (što se televizije tiče).

Valjda je logično da se vremenom postaje bolji, pristupačniji i da korisnici osjete pogodnosti i uštede, a ne da budu zakinuti..
To je ono što i ja govorim svo vrijeme i mene bi novi paket čak lošiji od ovoga kojeg imam koštao skoro 10 KM mjesečno više. No kao što vidiš neki su čak oduševljeni novim paketima koji su ustvari ista ona podvala sa pdf-a od 07.03. samo umotani u celofan i grandiozno nazvani Trio Grande, kako bi raji zamazali oči, ali to ne smeta nekima da polete davati pare Telemachu, čak neki hoće onaj najskuplji od 89 KM ili ti 1068 KM godišnje, što bi rek´o Bakir "ima se može se"!
Last edited by General_Jackson on 08/04/2014 15:12, edited 1 time in total.
van helsing

#13155 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

saraf_osmica wrote:Kablovski ima veći potebcijal što se brzina tiće i to je sve. Dostupnost, stabilnost, sigurnost i sve ostalo je na strani ADSL-a. Kad govorimo o xDSL tehnologiji u globalu onda tu DSL šije kablovsku (docsis) tehnologiju u svim segmentima. DSL je puno potentniji od kablovskog neta.

Sent from my RM-846_eu_hungary_398 using Tapatalk
Odlicno objasnjeno. Zahvaljujem i na onom objasnjenju oko tuzbe u ranijem postu.
Steta samo sto ta tehnologija nije dostupna sirim narodnim masama :( .
mumi80

#13156 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mumi80 »

Telemach wrote:Također vas napominjemo da SVI NOVI PRETPLATNICI nekog od Trio Grande paketa dobijaju 25% popusta prvih 12 mjeseci.

Stojimo vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja.
Da li se ovo "SVI NOVI PRETPLATNICI" odnosi i na one kojima je istekao ugovor?

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
plagijator1975

#13157 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

mumi80 wrote:
Telemach wrote:Također vas napominjemo da SVI NOVI PRETPLATNICI nekog od Trio Grande paketa dobijaju 25% popusta prvih 12 mjeseci.

Trebalo bi, jer se možeš odjavit pa prijavit za isti dan i tada si 100% novi korisnik ;)

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
mumi80

#13158 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mumi80 »

Upravo zbog toga i pitam da ne komplikujemo :grin:

doff

#13159 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

Ako si koristio neku uslugu, pa ponovnim potpisivanjem ugovora ili ti ga produžavanjem postojećeg, tretiran si kao novi korisnik.
typeOnegative

#13160 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

Ako mi ugovor za Trio Mix ističe sljedeće godine u maju ,a sad potpisem tj .produzim novi naTrio grande family koji popust ostvarujem , ovaj na tri mjeseca ili ovaj 25 % na 12 mjeseci ?
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#13161 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

meni se cini da ovaj Telemach krsi pravila foruma :D
Telemach

#13162 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

typeOnegative wrote:Ako mi ugovor za Trio Mix ističe sljedeće godine u maju ,a sad potpisem tj .produzim novi naTrio grande family koji popust ostvarujem , ovaj na tri mjeseca ili ovaj 25 % na 12 mjeseci ?
@typeOnegative

Ukoliko sada predjete na neki od Grande paketa,a ugovor Vam istice u maju,tri mjeseca placate cijenu usluge koju trenutacno koristite,uz novu ugovornu obavezu ma 24 mjeseca.

Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju

Srdacan pozdrav,
Telemach

#13163 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

mumi80 wrote:

@muni80

Novi pretplatnici su oni koji tek potpisuju ugovor za kablovsku televiziju i postaju korisnici nasih usluga. Na spomenute korisnike se odnosi popust od 25% prvih 12 mjeseci.

Srdacan pozdrav,
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#13164 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bobi »

Bobi wrote:Image

Ša je s ovim :D :D :D ?
Telemashe, Telemashe, sta da radim s tobom :D ? De logoff pusti nekog drugog da odgovori ako ne znash :D .
van helsing

#13165 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Bobi wrote:

Telemashe, Telemashe, sta da radim s tobom :D ? De logoff pusti nekog drugog da odgovori ako ne znash :D .
Cekaj dok nadlezni sektor da odgovor :lol:
semirsar

#13166 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

@Bobi,
to ti je kamera za video nadzor iznad vrata haustora, T-mach ih je ugradjivao u ulaze gdje je imao saglasnost 50% +1 stanara ulaza. Medjutim, koliko ja znam, a odavno vec nista ne znam o ponudi toj od naseg T-macha :mrgreen: ne ugradjuju ih vise jer se masovno kradu... :mrgreen:
semirsar

#13167 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

@Telemach, otkud tolika nesigurnost u sebe i uslugu koju pruzate pa koristite ugovore od 12/24 mj da bi vezali korisnika za sebe?! :mrgreen:
Telemach

#13168 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

van helsing wrote:
Bobi wrote:

Cekaj dok nadlezni sektor da odgovor :lol:

@Bobi

Radi se o usluzi video nadzora koju pružamo korisnicima analogne televizije za ulaze u kojima 50% stanara koristiti usluge nase kompanije.

Srdacan pozdrav,
Grof

#13169 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Grof »

@Telemach

Možete li pojasniti ovo vezano za tekst kod Duo tel grande paketa sa vaše web stranice:
Uz DUO TEL GRANDE pakete dobijate digitalnu televiziju sa najvećim izborom HD kanala u zemlji, TV na više uređaja bez doplate, D3 GO televizijom na svim uređajima.

Dobijate i pozive za 0 KM/min ka svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, besplatne razgovore u okviru mreže Telemach BiH, SBB Srbija, Telemach Slovenija, Total TV Hrvatska i NetTV Plus, jedinstvenu cijenu poziva prema svim mobilnim mrežama u BiH (0,22 pf/min), sa još više besplatnih minuta prema inostranstvu. Razgovarajte od sada puno više uz kontrolu Vaših troškova!
Za Vas koji trebate najpovoljnije telefoniranje i najbolje od televizije u BiH, DUO TEL Grande paketi namjenjeni su ispunjavanju Vaše želje.
Pozivom na broj vašeg kontakt centra dobijam informaciju da su kod Duo tel grande pozivi za 0 KM/min samo prema fiksnim mrežama u BiH, a u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji samo u okviru United grupe. Iako ovdje lijepo stoji da su pozivi u ovim paketima za 0 KM prema svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Ovdje neko nekoga pravi ludim! :?
Last edited by Grof on 08/04/2014 21:27, edited 1 time in total.
semirsar

#13170 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

fzhu54e743 wrote::lol: :lol: :lol: nevjerovatno koliko papaka i ovaca za šišanje na jednom mjestu, plaćaš uslugu koja ne vrijedi 10 maraka, ponude tv smeće, internet smeće ali svaka čast za uzimanje papaka tj otimanja para i silovanje korisnika.
Ko tebe sisa, bakir? :mrgreen:
semirsar

#13171 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Grof wrote:@Telemach

Možete li pojasniti ovo vezano za tekst kod Duo tel grande paketa sa vaše web stranice:
Uz DUO TEL GRANDE pakete dobijate digitalnu televiziju sa najvećim izborom HD kanala u zemlji, TV na više uređaja bez doplate, D3 GO televizijom na svim uređajima.

Dobijate i pozive za 0 KM/min ka svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, besplatne razgovore u okviru mreže Telemach BiH, SBB Srbija, Telemach Slovenija, Total TV Hrvatska i NetTV Plus, jedinstvenu cijenu poziva prema svim mobilnim mrežama u BiH (0,22 pf/min), sa još više besplatnih minuta prema inostranstvu. Razgovarajte od sada puno više uz kontrolu Vaših troškova![/b]
Za Vas koji trebate najpovoljnije telefoniranje i najbolje od televizije u BiH, DUO TEL Grande paketi namjenjeni su ispunjavanju Vaše želje.
Pozivom na broj vašeg kontakt centra dobijam informaciju da su kod Duo tel grande pozivi na 0 KM samo prema fiksnim mrežama u BiH, a u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji samo u okviru United grupe. Iako ovdje lijepo stoji da su pozivi u ovim paketima za 0 KM prema svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Ovdje neko nekoga pravi ludim! :?
Valja znat' njih citat' :lol: Bogtepita ko him sastavlja tekst za promotivne plakate :thumbup:
mumi80

#13172 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mumi80 »

Telemach wrote:
mumi80 wrote:

@muni80

Novi pretplatnici su oni koji tek potpisuju ugovor za kablovsku televiziju i postaju korisnici nasih usluga. Na spomenute korisnike se odnosi popust od 25% prvih 12 mjeseci.

Srdacan pozdrav,
Znaci tjerate me da odjavim uslugu i ponovo prijavim kako bi mogao koristiti pogodnosti kao novi korisnik. Svaka cast, nastavljate dosadasnju praksu diskriminacije starih korisnika.

van helsing

#13173 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

help_desk wrote:Sada kad su ukinuti Pink kanali konkurencija nema neku puno bolju ponudu kanala, Telemach nudi HD kanale koji su ipak boljeg kvaliteta od HSa trenutno.
Kada su ukinuti i kome Pink kanali,ovo mi nesto novo ?
semirsar

#13174 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

van helsing wrote:
help_desk wrote:Sada kad su ukinuti Pink kanali konkurencija nema neku puno bolju ponudu kanala, Telemach nudi HD kanale koji su ipak boljeg kvaliteta od HSa trenutno.
Mozda kod vas na "Telemach-u" :mrgreen: Na LOL-u stanje redovno, sve fercera. :thumbup:
Maharadza

#13175 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

semirsar wrote:
van helsing wrote:
Mozda kod vas na "Telemach-u" :mrgreen: Na LOL-u stanje redovno, sve fercera. :thumbup:
Nema šta ukinuti kada nikad nismo ni imali te PINK kanale! :mrgreen:
Locked