Kikibombona wrote:Dino34 wrote:Kikibombona wrote:Turci presjekli vodu za Serekanije, grad je bez vode

Počeo si sa plakanjem.
I mi smo plakali kada je Sarajevo bilo okruzeno i granatirano od strane agresora.
...
Jedina razlika je u tome sto je tursko-vehabijski agresor milion puta jaci od srpskog i time je katastrofa veca.
...
Nesto kao kad izraelski agresor napadne Gazu. Samo izraelski agresor nije toliko okrutan i nema namjeru sve pobiti.
„izraelski agresor nije toliko okrutan“ a raselili preko 5 miliona palestinaca i dok ja ovo pisem raseljavaju i otimaju zemlju starosjediocima i poklanjaju svakom ko se doseli u cionisticku tvorevinu!
a TR primila haman toliko sirijskih izbjeglica koliko su tvoji prijatelji/istomisljenici protjerali, pa kako te nije sramota porediti?
jesmo li mi bosnjaci mozda terorizirali komsije iz srbije ili hrvatske, postavljali bombe kraj ceste protiv necije vojske, ako jesmo onda je upad srbije i hrvatske na nase prostore legitiman i nemamo sta da placemo, ako nije tako a ja smatram da nije, nemas onda pravo porediti!