Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#13126 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
mokra_carapa wrote:Hvala vam za info, nekako su to jedva napisali da se moze skontati. Vala ne peglao se za 3 mjeseca. Lola opet bolji :D :thumbup:
ama sta ste svi navalili da kradete moje epitete za provajdere, cak i anamootamo kod nji'a ste mi maznuli, eno T-machovci tako zovu BHTelekomovce i nji'ov PDF, plagijatori jedni :angry: :angry:
nego, mokronogi, poslusaj starije i iskusnije, ostajder tujdi di si ovdi barem znas da net-a nejmas kad ga nejmas, vidim net te zanima najvise :lol:
Ako se osjetis da su te zjbl, @MTV je kriv, ako nijesi zjbt tad reci da te on jopet poslo, ko zna mozda uvaze pa ga postede jedne preplate :mrgreen:
Kad nas gospodin krene tuzit ko Tramp bit ce veselo :mrgreen:

BHTovci nikad nece biti Lole Lojleka nam naseg :lol:
semirsar

#13127 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:
mokra_carapa wrote:Hvala vam za info, nekako su to jedva napisali da se moze skontati. Vala ne peglao se za 3 mjeseca. Lola opet bolji :D :thumbup:
ama sta ste svi navalili da kradete moje epitete za provajdere, cak i anamootamo kod nji'a ste mi maznuli, eno T-machovci tako zovu BHTelekomovce i nji'ov PDF, plagijatori jedni :angry: :angry:
nego, mokronogi, poslusaj starije i iskusnije, ostajder tujdi di si ovdi barem znas da net-a nejmas kad ga nejmas, vidim net te zanima najvise :lol:
Ako se osjetis da su te zjbl, @MTV je kriv, ako nijesi zjbt tad reci da te on jopet poslo, ko zna mozda uvaze pa ga postede jedne preplate :mrgreen:

:lol: :lol: zato se ja ogradio i tebe isturio, LOLeka li nam naseg sto vadi nam zivac malo po malo s ovijem znj kanalima :skoljka: :mrgreen:
arzuhal

#13128 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Vala, internetom sam zadovoljan, tv uglavnom (fale mi malo neki kanali koje sam imao na Telemachu, al dobro), kao i telefonom...Jedino me nervira što nekad zamrzne ATV i to...To je valjda do resiviera, to ću prijavit kad sutra odem platit...
MTV

#13129 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote: :lol: :lol: zato se ja ogradio i tebe isturio, LOLeka li nam naseg sto vadi nam zivac malo po malo s ovijem znj kanalima :skoljka: :mrgreen:
Kakav si nisam se nadao to od tebe :lol: :lol:

Napravit sacekusu onom koji bira kanala pa ga postavit da gleda kockasti SNTV, je.o ga on da ga j. :angry: Nepamtim kada sam okrenuo na njega da normalno radi stalno trzanje, kockanje... da podsjetim tako je "radio" CNN Gradiska (Centralne Nacionalne Novosti) pa su ga sutnuli, a imao identican program kao TV1. Pinkovi makar normalno rade bez kockanja i trzanja.

Njih ce uvijek dodavati jer imaju ugovor sa njima taman da bude pink jedem, pink spavam, pink dobro jutro, pink in i njih ce dodavati..samo bas kasne otkako su pokrenuti LOL i HA HA haman mjesec dana.

Cinestar, Viasat Nature, Trace Sport Stars HD (super slika) su za pohvaliti nek tako nastave a manje se kockalone TV kanala.
Nadam se Trace Urbanu HD dosta dobar odabir muzike kao nekadasnja VIVA iz perioda 2000-2009.
Jesam se raskokodako :mrgreen:
mokra_carapa

#13130 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by mokra_carapa »

MTV wrote:
semirsar wrote:

Zaboravio sam © staviti :lol:
Evo neka bude lulček, umjesto lole
ko ne zna neka pita google :D :D
afannedim

#13131 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV

#13132 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Onaj sto valja u plus paketu. Pfff
al-em

#13133 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by al-em »

Oni se zajebavaju sa svojim korisnicima.
semirsar

#13134 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

vise nego ocito... :twisted:
MTV

#13135 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ma uskoro ce nam staviti RTV Mostar, Oskar C, TK, USK, K3, Prijedor, IS Sarajevo, ntv ic Kakanj, Slon info, RTV 7, Lukavac, Jasmin, Visoko... Polako samo treba cekati :mrgreen:
semirsar

#13136 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Ma uskoro ce nam staviti RTV Mostar, Oskar C, TK, USK, K3, Prijedor, IS Sarajevo, ntv ic Kakanj, Slon info, RTV 7, Lukavac, Jasmin, Visoko... Polako samo treba cekati :mrgreen:
nadam se da si u pravu. :evil:
MTV

#13137 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Mislim ti to vec imas u prosirenom AXN Spin i Kiss u start paketu. Sad imas duplo :mrgreen:
semirsar

#13138 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Mislim ti to vec imas u prosirenom AXN Spin i Kiss u start paketu. Sad imas duplo :mrgreen:
Nebitno to, sjeca li se ko sta smo ono zadnje a kvalitetno dobili od LOL-a?
Odnos prema korisnicima sa ovakvom ponudom kanala u zadnje vrijeme je ono bas... :skoljka:
MTV

#13139 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote:Mislim ti to vec imas u prosirenom AXN Spin i Kiss u start paketu. Sad imas duplo :mrgreen:
Nebitno to, sjeca li se ko sta smo ono zadnje a kvalitetno dobili od LOL-a?
Odnos prema korisnicima sa ovakvom ponudom kanala u zadnje vrijeme je ono bas... :skoljka:
S obzirom da nemam TM dobili smo vrijedno paznje Cinestar TV, Viasat Nature, AXN Spin i Trace Sport Stars HD sto opet kazem po meni valja.
Ono sto po meni nevalja je novoubaceni TV Kiss, LOL, Ha Ha, Srpska Naucna Televizija i onih par prije.
Jos sto nevalja je izbaceni SUPER RTL, Food Network i Fight Sport (ova dva zadnja nisam ni gledao al su imali kvalitetnu sliku za razliku od SNTV, KISS).

Jbg opet vecina nevalja :skoljka:
MTV

#13140 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Biseri imaju gresku na spisku kanala. Ispade da ima 187 kanala osnovnog paketa a sa svim dupljacima bez rupa (sa7 iskljucenih SKova)ima 170 kanala. Duplo su brojali RTS 1, RTS 2, Nat Geo Channel... :-)
Pa u spisku HD kanala fali H2 HD i trace sport stars koji ide u plusu i HD paketu. :lol:
afannedim

#13141 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Biseri imaju gresku na spisku kanala. Ispade da ima 187 kanala osnovnog paketa a sa svim dupljacima bez rupa (sa7 iskljucenih SKova)ima 170 kanala. Duplo su brojali RTS 1, RTS 2, Nat Geo Channel... :-)
Pa u spisku HD kanala fali H2 HD i trace sport stars koji ide u plusu i HD paketu. :lol:
H2 HD pa pa iz ponude nema ga kolko vidim listajući kanale. Ko im vodi politiku kanala nek se samoubije, ukine sto valja ostavi Sntv sranje, činjenica je da samo mijenjaju kanale jedan izbaci drugi ubaci znači nikakvo dodavanje kanala samo izmjena
MTV

#13142 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ja debila u p.m. poslat cu im kulturni, ozbiljno, kulturni mail sta je sa H2 HD.
Jos IPTV nije ogranicen brojem kanala u pm opet.

Super RTL im pise u LIGHT paketu :shock: :shock:
afannedim

#13143 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:Ja debila u p.m. poslat cu im kulturni, ozbiljno, kulturni mail sta je sa H2 HD.
Jos IPTV nije ogranicen brojem kanala u pm opet.

Super RTL im pise u LIGHT paketu :shock: :shock:
Neko se dobro zajebava sa živcima. I od mene će mail dobiti al ne znam hoćel biti kulturni
Movie

#13144 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Movie »

MTV wrote:Volio bi da javis sta je bilo oko tih kanala. Sretno. Pozz
Nisam stigao ranije javiti, kanali koji su falili su ubaceni odmah po pozivu, svi su na broju. Pozz
MTV

#13145 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Movie wrote:
Nisam stigao ranije javiti, kanali koji su falili su ubaceni odmah po pozivu, svi su na broju. Pozz
:thumbup:
afannedim

#13146 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
Movie wrote:
KAKO DA NE
semirsar

#13147 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

afannedim wrote:
MTV wrote:
Movie wrote: Nisam stigao ranije javiti, kanali koji su falili su ubaceni odmah po pozivu, svi su na broju. Pozz
KAKO DA NE
Sta bilo, i tebe navukli da pomislis da je vezano za nasu spiku o ukidanju H2HD :pisnuo:
ja se slomio saltajuci kanale da ga nadjem, na kraju vidim to nji'ova stara spika od prije ihahaaaj :mrgreen:
MTV

#13148 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
KAKO DA NE
Sta bilo, i tebe navukli da pomislis da je vezano za nasu spiku o ukidanju H2HD :pisnuo:
ja se slomio saltajuci kanale da ga nadjem, na kraju vidim to nji'ova stara spika od prije ihahaaaj :mrgreen:[/quote]
Covjek ima Light paket i fali li su mu Nat Geo Wild, TLC i jos nekoliko kanala. Nazvao i ispravili su gresku i vratili su mu se ti kanali. Nismo pricali o H2 HD jer ni on ni ja nemamo HD paket.
semirsar

#13149 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

[color=#0040FF]MTV[/color] wrote:
[color=#FF0000]semirsar[/color] wrote:
KAKO DA NE
ja se slomio saltajuci kanale da ga nadjem, na kraju vidim to nji'ova stara spika od prije ihahaaaj
:mrgreen:
Joj nemoj vise quotat ne ide ti :chmoljava: :pisnuo: :pisnuo:
semirsar

#13150 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

ja skonto o cemu je rijec tek kad sam mu otis'o u profil pa vidio o cemu ste vas dva cumurali, Afan ocito nije, vjerovatno otud onaj komentar "KAKO DA NE" jer je pomislio da je rijec o nasim frustracijama u vezi H2 HD :mrgreen:
Post Reply