Završio Elektrotehničku školu, nakon karijere i fakultet sporta ali i školu sarajevskih ulica, koja je vrlo bitna za posao kojim se bavi.
Tugo moja
Završio Elektrotehničku školu, nakon karijere i fakultet sporta ali i školu sarajevskih ulica, koja je vrlo bitna za posao kojim se bavi.
Ne konta ni Dino kao narucilac ni novinar koji je napisao da ovakvim clankom covjeku samo stetu pravi i cini ga predmetom ismijavanja. Ako hoces nekoga da nahvalis onda to malo suptilnije, brate, a ne da postigles suprotan efekat i ismijes covjeka.Chisum wrote:![]()
![]()
Eno lafo i ulicar bio...Kakav pacenik, sta on stavlja sebi kraj imena... ne zna covjek bi li se smijao, ili bi plakao.
Ovo k'o kad Ibro Spahic tipla Rami Kolaru da proshnjira kroz tekst kako se ovaj, satro, marisao na studentskim demonstracijama '68...
sjeme im se zatrlo. što bi naš narod reko...al jedna me stvar brine i ćera da više razmišljam nego inače....ja i Tornjak u istu tikvu prdimoLijepo su to osmislili feudalni umovi, što bi rekao Nedžad Latić, "zelene buržoazije": neka u odbrani BiH ginu i liju krv seljačka i radnička djeca, a oni će svoju slati na školovanje u Maleziju, Tursku ili Egipat. Pa, kad se vrate, "onako pametni i mladi", neka vladaju!
PoljinskojBanksy wrote:Nije do Konakovića, već do konkurencije.
Ako su mu uspostavljeni politički protivnici Fazlija, Malićka i Segmedina Srna ili Fahrin Solaković ili Zagi Backović ili Čardžić i Radeljaš, a jesu, onda nije ni čudo što dominira.
Mislim da je ovo najslabiji sastav kantonalnog parlamenta ikad.
Čiji je Konakvić štićenik, kojoj struji pripada?
Jeste digo čovjek kredit od 300,000 maraka da kupi plac sebi šta ga briga uhljebio se u sda stranku isto kao onaj predsjedavajući vijeća gradskig sabahudin delalić to nova auta sa medaljom državne repke se izreklamirao i na vlast budala uvjek ima da glasaju,a nemaju razuma pri tom sve su ostvarili živo za taj sport sjedeća odbojka, koji je toliko atraktivan.VjecitiStudent wrote:PoljinskojBanksy wrote:Nije do Konakovića, već do konkurencije.
Ako su mu uspostavljeni politički protivnici Fazlija, Malićka i Segmedina Srna ili Fahrin Solaković ili Zagi Backović ili Čardžić i Radeljaš, a jesu, onda nije ni čudo što dominira.
Onoj koja se nada da ce poslije Tihica uspjeti izgurati Izetbegovica i preuzeti stranku. Vidis da je unutar stranke vec pocela cistka. Nekada neodirljivi Alispahic i Mujezinovic nisu vise clanovi Komiteta za sigurnost. Stara im je stranka, vrijeme je za nova lica.Banksy wrote:Nije do Konakovića, već do konkurencije.
Citao sam ovo danas, matematicki gledano tip je imao 7 godina na pocetku rataJoseMujica wrote:sjeme im se zatrlo. što bi naš narod reko...al jedna me stvar brine i ćera da više razmišljam nego inače....ja i Tornjak u istu tikvu prdimoLijepo su to osmislili feudalni umovi, što bi rekao Nedžad Latić, "zelene buržoazije": neka u odbrani BiH ginu i liju krv seljačka i radnička djeca, a oni će svoju slati na školovanje u Maleziju, Tursku ili Egipat. Pa, kad se vrate, "onako pametni i mladi", neka vladaju!nidže veze
U konkretnom slucaju otac mu je ratovao kao i ti, radnik Vranice a tip je imao 7. godina i rat je proveo tu!!JoseMujica wrote:pa šta.....da je rat potrajao izgubili bi vojnika......sklonjeni su mnogi koji su bili vojno sposobni kao npr. čitava famalija Memlije sa načalnika sa Ilidže....od kojih neki čak iz uniforme prekomandovani u ambasadu u Turskoj
poenta je da su jedni zavaljeni da ginu dok su drugi sklonjeni da se pate vani čekajući rukovodeća mjesta....jedan ti je samo taki primjer Arzija Gargameluša bivša žena nekoć SDA ratnog načelinika Ilidže...skino je lik sa svog qurca i hop pravo na budžet......tim je stopama valjda i PreCednik Don Neonko krenuo s obzirom da je najteže godine Sebija izučavala tuđa splovila po Zagrebu i hop-cup direktorica
Cijeli rat bio na linijama, druga Viteska jedinica koja je uglavnom bila na Zuci i Sokolju pa do Treskavice,porodica bila tu isto, to je lako provjeriti obzirom da si bio u ratu tu!!JoseMujica wrote:tu je bio? 0nda Tornjak laže hebo mu pas mater
Onda bi, u toj konstelaciji, trebalo navijati za njega. Da nam se nikad više ne ponove Šaje, Alispahići, Čengići i Arzije.Styling wrote:Onoj koja se nada da ce poslije Tihica uspjeti izgurati Izetbegovica i preuzeti stranku.Banksy wrote:Nije do Konakovića, već do konkurencije.
Vidis da je unutar stranke vec pocela cistka. Nekada neodirljivi Alispahic i Mujezinovic nisu vise clanovi Komiteta za sigurnost. Stara im je stranka, vrijeme je za nova lica.
Skontali u stranci da ako hoce ista da naprave u oktobru moraju malo pomesti u kuci, uz blagu sugestiju "prijatelja" iz Americke ambasade.
Ne budi naivan, svi su oni isti. Koga boli za njihove unutarstranacke sukobe, nikome nisu interesantni, dovoljno su uradili za ovih 20 godina.Banksy wrote:Onda bi, u toj konstelaciji, trebalo navijati za njega. Da nam se nikad više ne ponove Šaje, Alispahići, Čengići i Arzije.Styling wrote:Onoj koja se nada da ce poslije Tihica uspjeti izgurati Izetbegovica i preuzeti stranku.Banksy wrote:Nije do Konakovića, već do konkurencije.
Vidis da je unutar stranke vec pocela cistka. Nekada neodirljivi Alispahic i Mujezinovic nisu vise clanovi Komiteta za sigurnost. Stara im je stranka, vrijeme je za nova lica.
Skontali u stranci da ako hoce ista da naprave u oktobru moraju malo pomesti u kuci, uz blagu sugestiju "prijatelja" iz Americke ambasade.
Tihić i Izetbegović su dva svijeta, različita. A njihov svijet je, u ovih 20 godina skoro bez prekida, bio i naš svijet. Zato je vrlo važno koja će struja prevladati.hornet wrote: Ne budi naivan, svi su oni isti.
Nisu. Isto je to. Svi clanovi SDA slijede politiku Alije Izetbegovica, to je u sustini isto.Banksy wrote:Tihić i Izetbegović su dva svijeta, različita. A njihov svijet je, u ovih 20 godina skoro bez prekida, bio i naš svijet. Zato je vrlo važno koja će struja prevladati.hornet wrote: Ne budi naivan, svi su oni isti.
Ne može SDA, i da hoće, nikad više biti ono vjersko-kriminalno-familijarno društvo kakvo je bilo odmah nakon rata, ili bar ne može u onom obimu i onim intenzitetom, okolnosti su se promijenile, ali desnica nikad ne spava.
Ko je mogao pretpostaviti da će se hrvatski HDZ nakon evropskog uljuđivanja vratiti crnokošuljaškoj prošlosti, pa vidi šta se desilo.
Neće na dobro, došla sam da branim tihićahornet wrote:Nisu. Isto je to. Svi clanovi SDA slijede politiku Alije Izetbegovica, to je u sustini isto.
Ne bih da se ponavljam, al sustinski to je ista politika. U prve dvije recenice si sve rekla. To jel neko smiren ili nervozan sasvim je nebitno. Isti su i po pitanju navodne zastite nacionalnih interesa, naivni i nesposobni.KatarinaKosaca wrote:Neće na dobro, došla sam da branim tihićahornet wrote:Nisu. Isto je to. Svi clanovi SDA slijede politiku Alije Izetbegovica, to je u sustini isto.![]()
![]()
![]()
Dakle, oko korupcije, krađe, lopovluka, sumnjivih kupaca stanova itd, Tihić i Bakir jesu dva brata i to jeste kontiunirana politika SDA, začeta doduše od rahmetli Dede, čuvenom izjavom o poštenim i sposobnim, ALI..
Tihić iako takav i korumpiran i moralno upitan je imao snagu da istrajava na nekim zakonskim rješenjima, pažljivo je govorio u svojim medijskim nastupima nastojeći ne vrijeđati građane BIH, imao je stoičko strpljenje i ponašanje još kao poslanik u skupštini PC-a, a Bakir u svojoj nervozi za gubitkom fotelje se ponaša kao slon u staklarskoj radnji pa doziva Turčina, pa Patkovića, pa napada građane, pa onda ponavlja kako su u pravu, ali ipak nisu u pravu, ukratko ne zna jel pošo ili došo, gubeći se potpuno u funkciji, kojoj, baš nikako nije dorastao. A da joj nije dorastao pokazuju i unutarstrnački izbori koje je izgubio.