DuckZz wrote:Može li mi neko na PP-u ili ovde direktno objasnit jednu stvar evo citav dan gledam u mobitel hocu da poludim...........
Ne kupujem već želim da objavim na ebay-u....i dođem do dijela za slanje (shipping), i tu MORAM da odredim shipping za Ameriku, MORAM da izaberem njihove nekakve pošte, UPS ili FedEx, pa standard............
Šta god da odredim odmah mi izbaci cijenu shippina za moj artikal prema "Njemackoj, Italiji...........".
Ne razumijem zašto mi ovo izbacuje u konekciji sa Amerikom, ne šaljem od tamo već iz Turske...i fino mi piše mjesto gdje živim, Ebay je prepoznao.
Ispada da je slanje sata iz Tuske prema susjednoj zemlji košta 80 dolara..... što nije moguće.
NE, nisam loše odredio, ispod ovoga svega mi piše Internacionalni shipping, znaci nije da mogu birat, već moram ovo iznad odredit, a ne znam šta da uradim.............
Imas opciju da odredis flat shiping, tj jednaka za sve, odredis cijenu al moras paziti da ne budes na gubitku ako prodas u neku dalju zemlju, obavezno vrijeme dostave iskalkulises, Ne moras da biras njihovu postu, inace fedex i ostali su skupi, sve sto sam slao isao sam preko BH poste i sve je stiglo, a slao sam do USA, Azarbejdzan, Italiju..