nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- johntra
#13126 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dole je bliže gradu, noć je bila kad smo se vraćali neki dan...mislim da je to negdje kod zadnjih kuća na izlazu...nov, sjaji mu se bandera još...na desnoj je strani kad se ulazi u Bugojno...
- Bakir1
#13127 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ima pjesacki 50 ograničenje?
- johntra
#13128 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nisam vidio koliko je ograničenje, a ni ima li pješački...nisam ja vozio, zato nisam ni stigao ostalo pogledati, osim radara...
https://gornjivakuf-x.com/vijesti/susje ... ojna-oprez
Evo vam tekst...
https://gornjivakuf-x.com/vijesti/susje ... ojna-oprez
Evo vam tekst...
- Bakir1
#13129 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma sa desne strane ima igralište u žici a tu je raskrsnica i 50 ograničenje.
Uvijek su bili tu sa radarom a eto to mi je novina da ima kamera.
Uvijek su bili tu sa radarom a eto to mi je novina da ima kamera.
- johntra
#13130 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
imaš na linku objašnjenje...uskoro neće samo USK i ZDK biti lideri po broju radara... 
- Bakir1
#13131 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ove na stubovima probavljive lako pamtljive, ove nase po zdk su tesko uhvatljive, ja se orjentisem po onoj plavoj golf 4 srebrenim i crvenim polom g klasom crnom i bijelom vitarom 
-
condy
#13132 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Taj plavi golf karavan i po noci radi
Koliko god da se orjentises, jedino sigurno bude po ogranicenjima vozit. Isao u Jelah, 6 stacionarnih, dva tronosca sto sam vidio, i barem dvije patrole. Da kucnem od drvo, u zadnje vrijeme nema problema sa radarima
Koliko god da se orjentises, jedino sigurno bude po ogranicenjima vozit. Isao u Jelah, 6 stacionarnih, dva tronosca sto sam vidio, i barem dvije patrole. Da kucnem od drvo, u zadnje vrijeme nema problema sa radarima
- Laplace
#13133 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma, skontao sam ja nju šta hoće da kaže: mi bismo svi (~3,5 miliona BiH građana) trebali završiti pravni fakultet i imati psve zakone u malom prstu. I tek onda za volan.supercali wrote:Mebi ova vjesalica baca na staru forumasicu elunu
- Laplace
#13134 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam na kraju došao do zaključka da ljudi jednostavno pojma nemaju koliko je ograničenje brzine kad naiđu na radar ili patrolu.johntra wrote:pa to je i najveći problem, čim vide tablu radarska kontrola ukopaju se....smanje na 20 kilometara na sat...Travnički Noćni Šetač wrote:Pa dobro... nisu radari krivi što se likovi plaše voziti... to su dvije različite stvari... nema radara koji će na ograničenju od 60 da uslika ispod 71... a i ako ga podese tako djaba slika nema propisane kazne za prekoračenje do 10 km/h ...johntra wrote:Za mene je taj legenda što ga je bacio...nakucali radara po M-18, prosječna brzina isprepadanih debila 35 kilometra na sat...kad vide ograničenje od 60, voze 40...ograničenje 40, voze 20....i to kao osiguralo saobraćaj, ahaaa...i ona fora sa rotacijama im je isto za neku stvar, troše bezveze auta, jer auto mora raditi da bi radila rotacija...stavi fino agregat i natakari rotaciju na to, nek se vrti...
tako su u Sarajevu napravii čep koji nikad ranije nije postojao, od RTV Doma do Č Vile u smjeru ka Ilidži...jer svi mile pred kamerom kod Sivog doma i onda se prosječna brzina smanjila na 35 na sat i onda su nastale gužve...
Ironično je da vozilo ispred mene prođe pored znaka pgraničenja (ograničenje 60), sekundu kasnije vidi radar ili patrolu i smanji na 20-30. Jedini logičan razlog je da uopšte nije vidio znak i da je smanjio na najmanju brzinu za koju misli da neće biti kažnjen - uno tipa: ne može biti ograničenje ispod 20 da ga ubiješ.
- vješalica
#13135 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
slabo kontasLaplace wrote:Ma, skontao sam ja nju šta hoće da kaže: mi bismo svi (~3,5 miliona BiH građana) trebali završiti pravni fakultet i imati psve zakone u malom prstu. I tek onda za volan.supercali wrote:Mebi ova vjesalica baca na staru forumasicu elunu
nije poenta da svi moraju zavrsiti
vec to su elementarnr stvari
uostalom vozacka jenprivilegija nije nicije pravo
prema.tome u igri se moraju poznavati makar osnove a to su izmedju ostalog da kaznu policajac koja je u nekom rasponu moze iskljucivo izreci najnizu na licu mjesta
doduse supercaliju ilitiga ko je vec,misli kao sto rekoh drugim povodom i davno,da samo zaobs regulise kompletan saobraaj i da samo za njega zna
nek procita i zakon i prekrsajima pa ce mu neke stvari biti i jasniji a vrlo su mu bitne da ne bi mudrovo kako ga je neki kursista opro na radaru ili obicnoj kontroli
ovdje majmunima u ovoj drzavi treba zbog hronicnog nepostivanja saobracajnih pravila da li zbog obijesti ili vlastitog kretenluka godisnje vrsiti provjeru znanja,jer sadasnji tzv.testovi nisu nista drugo nego zakon i pravila u saobracaju
ko ne prodje ima da deponuje vozacku
i najjadnije garniture nasih vozaca,su osim razularene babine derladije sa getačom i stari idioti od 60+ godina koji misle da moze i da su u pravu i zive u vakuumu ondasnje drzave
eto
- supercali
#13136 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma ovo je 100% eluna tako da se iskljucujem iz rasprave s njom
- Sodom1
#13137 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako se ti iskljucujes onda Hustone mi imamo ovdje gadan problem

- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#13139 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
supercali wrote:Ma ovo je 100% eluna tako da se iskljucujem iz rasprave s njom
- supercali
#13140 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako sam ja tezak za rasprave a jesam zamisli onda njuSodom1 wrote:Ako se ti iskljucujes onda Hustone mi imamo ovdje gadan problem![]()
Ustvari vec znate
Jbt meni kad neko nesto dokaze ja to prihvatim al nekome dokazes ono opet isto i cini mi se namjerno kontrira iako je svjesno da nije u pravu
-
NediM17
#13141 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mislim da bi bolje bilo nekima vrsiti godisnju provjeru (po potrebi i cesce) stanja psihickog zdravlja.vješalica wrote:slabo kontasLaplace wrote:Ma, skontao sam ja nju šta hoće da kaže: mi bismo svi (~3,5 miliona BiH građana) trebali završiti pravni fakultet i imati psve zakone u malom prstu. I tek onda za volan.supercali wrote:Mebi ova vjesalica baca na staru forumasicu elunu
prema.tome u igri se moraju poznavati makar osnove a to su izmedju ostalog da kaznu policajac koja je u nekom rasponu moze iskljucivo izreci najnizu na licu mjesta
doduse supercaliju ilitiga ko je vec,misli kao sto rekoh drugim povodom i davno,da samo zaobs regulise kompletan saobraaj i da samo za njega zna
nek procita i zakon i prekrsajima pa ce mu neke stvari biti i jasniji a vrlo su mu bitne da ne bi mudrovo kako ga je neki kursista opro na radaru ili obicnoj kontroli
ovdje majmunima u ovoj drzavi treba zbog hronicnog nepostivanja saobracajnih pravila da li zbog obijesti ili vlastitog kretenluka godisnje vrsiti provjeru znanja,jer sadasnji tzv.testovi nisu nista drugo nego zakon i pravila u saobracaju
i najjadnije garniture nasih vozaca,su osim razularene babine derladije sa getačom i stari idioti od 60+ godina koji misle da moze i da su u pravu i zive u vakuumu ondasnje drzave
eto
- vješalica
#13142 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jeste pogotovo onima koji misle da su sokratov mozak popili pa pisu nebuloze pogoovo na ovom podforumu sa 78765 profila 
-
BadBoy
#13143 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kod Zele je isprekidana...mk ultra wrote:
Parking Zelo koji ogromne guzve pravi isto tako
- Laplace
#13144 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nemam ja kad proučavati zakon svako malo. Imam saobraćajne znakove i propise, poštujem ih i nemam razloga baviti se pravosuđem.vješalica wrote:slabo kontasLaplace wrote:Ma, skontao sam ja nju šta hoće da kaže: mi bismo svi (~3,5 miliona BiH građana) trebali završiti pravni fakultet i imati psve zakone u malom prstu. I tek onda za volan.supercali wrote:Mebi ova vjesalica baca na staru forumasicu elunu
eto
- Laplace
#13145 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
S tim se slažem.NediM17 wrote:mislim da bi bolje bilo nekima vrsiti godisnju provjeru (po potrebi i cesce) stanja psihickog zdravlja.vješalica wrote:
slabo kontas
eto
- Laplace
#13146 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zašto bi mene bilo briga da li se prekršajnim nalogom piše najmanje ili najveća kazna?
Poštujem propise => nema prekršajnog naloga => nema kazne.
Nula je manja od bilo kolikog iznosa.
Poštujem propise => nema prekršajnog naloga => nema kazne.
Nula je manja od bilo kolikog iznosa.
- relax11
#13147 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
https://www.youtube.com/watch?v=Rny11WTDZBQ
Sta radi ovaj s passatom jel puko, da meni ovako uzme traku ni mrdno ne bi, e nek sam i ovo vidio svasta, zar ne moze normalno ici iza svojom trakom
Sta radi ovaj s passatom jel puko, da meni ovako uzme traku ni mrdno ne bi, e nek sam i ovo vidio svasta, zar ne moze normalno ici iza svojom trakom
- Bakir1
#13148 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
gori je ovaj sa fabijom na 0,59 
-
Throttle
#13149 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sto covjek obezbjeDŽuje, svuda ga ima 
- insaneinthebrain
#13150 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sunce ti kalajisano sta je ono. Ono treba kamenom u glavu udarati pa mi se malo manje vrtio po cesti