KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- UnKnownBA
#13126 Re: KUP BiH
Možda malo pretjerujete više sa tim sudijama, jadan je taj klub i navijači koji pored 11 igrača na terenu očekuju od sudija da im riješi utakmicu, bez obzira zvao se on Željo ili Sarajevo. Široki ubo ćorak vi niste uspjeli i jbg. Nije ni Čala mnogo kriv, igrači su premoreni, nije imao dovoljno Širine da odmori igrače, ista stvar se Želji desila. Možda ćete me napasti, ali onaj vam Duljević ne može dalje od 70 minute, eto pratite ga, oko 70 počinje sa valjanjem po terenu, vazda nake "fol povrede" to se već dešava najmanje tri zadnje utakmice otkako sam to primjetio, lik lipsa. On sa onakvom "kondicijom" ne može u drugoj Grčkoj igrati!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13127 Re: KUP BiH
Ne ocekuje niko da ti sudija rijesi utakmicu.
Ali, kad ti za ocigledan penal sudi simuliranje i jos igracu da zuti karton, pored toga sto si tu direktno ostecen, jos si i psihicki down za dalji nastavak utakmice.
U tom momentu je bilo 0-0 i sigurno da bi druga prica bila da smo poveli.
No, bilo proslo, ne moze se vratiti.
Idemo dalje. Ima revans, bice jebeno, al nije nedostizno.
Ali, kad ti za ocigledan penal sudi simuliranje i jos igracu da zuti karton, pored toga sto si tu direktno ostecen, jos si i psihicki down za dalji nastavak utakmice.
U tom momentu je bilo 0-0 i sigurno da bi druga prica bila da smo poveli.
No, bilo proslo, ne moze se vratiti.
Idemo dalje. Ima revans, bice jebeno, al nije nedostizno.
-
internazionale
#13128 Re: KUP BiH
Nema FK Sarajevo Zorana Grbica da pripazi
Kad ti ovo uradi na Kosevu, zamisli igranke u listici
Kad se Pandza razmase
Kad ti ovo uradi na Kosevu, zamisli igranke u listici
Kad se Pandza razmase
-
vryzas
#13129 Re: KUP BiH
Fkt. klupa vam je katastrofaTomahawk11 wrote:Ih, jes tesko biti objektivan kad je igra ko jucevryzas wrote:
Mi smo bili losi protiv njih na Grbavici, rezultat sve govori.Sa druge strane ono juce nije bilo lose, bilo je katastrofalno. Dva pasa nisu sastavili kako treba
...nesto je pokusavao Duljevic u prvom i mali Radovac u drugom, a ovo ostalo 0 bodova. Ne znam, mozda nisam objektivan.
![]()
![]()
Kae....mijenjaj, Cala....pa koga, bolan...mislim ima koga da mijenja....koga da ubaci
- leškarenje
#13130 Re: KUP BiH
Ne kažem da bi dali gol iz tog penala,ne kažem da bi dobili ali da bi utakmica eventualnim golom išla u drugom pravcu ne možeš pobijati. Sve ovo ostalo što pišeš mi znamo tako da nema potrebe otvarati nam očiUnKnownBA wrote:Možda malo pretjerujete više sa tim sudijama, jadan je taj klub i navijači koji pored 11 igrača na terenu očekuju od sudija da im riješi utakmicu, bez obzira zvao se on Željo ili Sarajevo. Široki ubo ćorak vi niste uspjeli i jbg. Nije ni Čala mnogo kriv, igrači su premoreni, nije imao dovoljno Širine da odmori igrače, ista stvar se Želji desila. Možda ćete me napasti, ali onaj vam Duljević ne može dalje od 70 minute, eto pratite ga, oko 70 počinje sa valjanjem po terenu, vazda nake "fol povrede" to se već dešava najmanje tri zadnje utakmice otkako sam to primjetio, lik lipsa. On sa onakvom "kondicijom" ne može u drugoj Grčkoj igrati!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13131 Re: KUP BiH
Bezveze je prica o kondiciji.
Sjetimo se samo kad nam ekipe izadju u Evropu.
U 60. minuti svi ko okorjeli pusaci
Sjetimo se samo kad nam ekipe izadju u Evropu.
U 60. minuti svi ko okorjeli pusaci
- leškarenje
#13132 Re: KUP BiH
Po cemu ste vi kao bili boljivryzas wrote:Fkt. klupa vam je katastrofaTomahawk11 wrote:Ih, jes tesko biti objektivan kad je igra ko jucevryzas wrote:
Mi smo bili losi protiv njih na Grbavici, rezultat sve govori.Sa druge strane ono juce nije bilo lose, bilo je katastrofalno. Dva pasa nisu sastavili kako treba
...nesto je pokusavao Duljevic u prvom i mali Radovac u drugom, a ovo ostalo 0 bodova. Ne znam, mozda nisam objektivan.
![]()
![]()
Kae....mijenjaj, Cala....pa koga, bolan...mislim ima koga da mijenja....koga da ubaci
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13133 Re: KUP BiH
Mogao bih se sloziti da jeste ovo penal nad Ahmetovicem ali nije usdjen jiz jednostavnog razloga (bar predpostavljam) sto je Ahmetovic poznat po cestom simuliranju a ovo je i Pandz odradio velemajstorski profesionalno sto i nije cudo s obzirom na njegovo igracko iskustvo. Medjutim oko 50-te minute je bilo i saplitanje igraca Sirokog u kanenom prostoru na sta je Valjic isto tako odmahnuo rukom. Sto se tice navlacenja Sirokom juce nije svirano bruka prekrsaja kao npr. onaj Duljevica kad je nagazio namjerno pored aut linije igraca Sirokog i za sta je trebao dobiti cist zuti karton te bezbroj nad Krstanovicem tako da vadjenje na sudije nikako vam ne ide kao neki jak argument. Sudija je ostetio Siroki protiv Zelje jer je svirao za Zelju dva nepostojeca penala ali vas sinoc tesko da bi se mogli na to nesto vaditi. Sarajevo nema ekipu koja moze bez problema dobiti ikoga ko se smatra jacim u nasoj PL a Siroki svojim pobjedama u kupu je pokazao da spada u tu grupu.
- vicious
#13134 Re: KUP BiH
A joj tebe, kako bolan ne kontašLogovan wrote:Opet ti nešto pišeš što je skroz bespotrebno. Isto dijete.hrasno38 wrote: hahahahah jebo te koje ti teorije imas za izucavanja. Pa upravo u kupu imas dvije utakmice i priliku da pokazes da li si bolji ili ne. Ali dzaba se sa tobom raspravljati....vi ste galaktikosi i divovi sa Koseva i od vas ni Real nije bolji!
Jebo to što smo u prvenstvu izašli kao pobjednici (još su oni dole daleko ispod nas), bitan je kup.
Široki izbacio Zrinjski, Želju, još ako i nas dobije - to je najbolja ekipa u BiH.
Helem, Celta izbacila Reala u Kupu kralja = Celta je bolja od Reala. Ako još dobije Barcu u finalu biće nepobitno najbolja ekipa u Španiji.
-
vryzas
#13135 Re: KUP BiH
Ne znam, nekako smo bolje "izgledali" bez obzira na katastrofalan rezultat. Nesto se pokusavalo u fazi napada, bilo je par solidnih akcija.leškarenje wrote: Po cemu ste vi kao bili boljia iskandzijani sa tri komada u golu. Ne kontam.
Ono juce mi je izledalo "izbij-nabij" varijanta kod vecine...osim kod ova dva igraca sto sam spomenuo.
Opet ponavljam, mozda nisam objektivan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13136 Re: KUP BiH
Bas je velemajstorski odradio, ja sa zapada vidio kako ga drzi za ruku
Da, na to u 50. minuti je odmahnuo, a ovdje Ahmetu dao zuti za simuliranje iako ga nije bilo.
Siroki je od pocetka dosao da igra u kost, udarali su i oni malo je reci, a svaki gubitak lopte su se valjali i krali vrijeme.
Bar 10 situacija u kojima je igrac na terenu i previja se u smrtnim mukama, onda nakon par minuta trci ko da nista nije bilo.
Da, na to u 50. minuti je odmahnuo, a ovdje Ahmetu dao zuti za simuliranje iako ga nije bilo.
Siroki je od pocetka dosao da igra u kost, udarali su i oni malo je reci, a svaki gubitak lopte su se valjali i krali vrijeme.
Bar 10 situacija u kojima je igrac na terenu i previja se u smrtnim mukama, onda nakon par minuta trci ko da nista nije bilo.
-
internazionale
#13137 Re: KUP BiH
Hrasno i logika na vihrasno38 wrote:Mogao bih se sloziti da jeste ovo penal nad Ahmetovicem ali nije usdjen jiz jednostavnog razloga (bar predpostavljam) sto je Ahmetovic poznat po cestom simuliranju a ovo je i Pandz odradio velemajstorski profesionalno sto i nije cudo s obzirom na njegovo igracko iskustvo. Medjutim oko 50-te minute je bilo i saplitanje igraca Sirokog u kanenom prostoru na sta je Valjic isto tako odmahnuo rukom. Sto se tice navlacenja Sirokom juce nije svirano bruka prekrsaja kao npr. onaj Duljevica kad je nagazio namjerno pored aut linije igraca Sirokog i za sta je trebao dobiti cist zuti karton te bezbroj nad Krstanovicem tako da vadjenje na sudije nikako vam ne ide kao neki jak argument. Sudija je ostetio Siroki protiv Zelje jer je svirao za Zelju dva nepostojeca penala ali vas sinoc tesko da bi se mogli na to nesto vaditi. Sarajevo nema ekipu koja moze bez problema dobiti ikoga ko se smatra jacim u nasoj PL a Siroki svojim pobjedama u kupu je pokazao da spada u tu grupu.
Daj jos kakvih analiza
- vicious
#13138 Re: KUP BiH
Fakat, ne pamtim kad sam na jednoj utakmici vidio onoliko izbacivanja lopte u aut zbog tih valjanja...Tomahawk11 wrote:Bas je velemajstorski odradio, ja sa zapada vidio kako ga drzi za ruku![]()
- UnKnownBA
#13139 Re: KUP BiH
Pisaćemo peticiju savezu da vas pogura sa sudijama u sljedećoj tekmi ako vam već samo to fali da bi ste pobjedili. 
- hrasno38
#13140 Re: KUP BiH
Ahmetovicu je dao zuti jer je odigrao svoju standardnu glumacku rolu kao da mu je otkinuo ruku i nogu a ovaj u 50-toj minuti se digao i nastavio igrati i nije sudiji jebo mater. Kad vas covjek slusa rekao bi da vi igrate najcistiji fudbal na planeti i da se nikada ne previjate a jebo to sto Ahmetovic i Duljevic rade u svakoj utakmici....kad ste vi u pitanju onda se to drukcije zove....cisti fudbal.Tomahawk11 wrote:Bas je velemajstorski odradio, ja sa zapada vidio kako ga drzi za ruku![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13141 Re: KUP BiH
Jesi li ti gledao juce utakmicu?hrasno38 wrote:Ahmetovicu je dao zuti jer je odigrao svoju standardnu glumacku rolu kao da mu je otkinuo ruku i nogu a ovaj u 50-toj minuti se digao i nastavio igrati i nije sudiji jebo mater. Kad vas covjek slusa rekao bi da vi igrate najcistiji fudbal na planeti i da se nikada ne previjate a jebo to sto Ahmetovic i Duljevic rade u svakoj utakmici....kad ste vi u pitanju onda se to drukcije zove....cisti fudbal.Tomahawk11 wrote:Bas je velemajstorski odradio, ja sa zapada vidio kako ga drzi za ruku![]()
-
vryzas
#13142 Re: KUP BiH
Niste vi igrali sa Slobodom u kupu pa da vidis sta je valjanje.vicious wrote:Fakat, ne pamtim kad sam na jednoj utakmici vidio onoliko izbacivanja lopte u aut zbog tih valjanja...Tomahawk11 wrote:Bas je velemajstorski odradio, ja sa zapada vidio kako ga drzi za ruku![]()
- hrasno38
#13143 Re: KUP BiH
Analiza je svojstvena ljudima koji su u stanju da je naprave......sto kod tebe nije slucaj!internazionale wrote:Hrasno i logika na vihrasno38 wrote:Mogao bih se sloziti da jeste ovo penal nad Ahmetovicem ali nije usdjen jiz jednostavnog razloga (bar predpostavljam) sto je Ahmetovic poznat po cestom simuliranju a ovo je i Pandz odradio velemajstorski profesionalno sto i nije cudo s obzirom na njegovo igracko iskustvo. Medjutim oko 50-te minute je bilo i saplitanje igraca Sirokog u kanenom prostoru na sta je Valjic isto tako odmahnuo rukom. Sto se tice navlacenja Sirokom juce nije svirano bruka prekrsaja kao npr. onaj Duljevica kad je nagazio namjerno pored aut linije igraca Sirokog i za sta je trebao dobiti cist zuti karton te bezbroj nad Krstanovicem tako da vadjenje na sudije nikako vam ne ide kao neki jak argument. Sudija je ostetio Siroki protiv Zelje jer je svirao za Zelju dva nepostojeca penala ali vas sinoc tesko da bi se mogli na to nesto vaditi. Sarajevo nema ekipu koja moze bez problema dobiti ikoga ko se smatra jacim u nasoj PL a Siroki svojim pobjedama u kupu je pokazao da spada u tu grupu.
Daj jos kakvih analiza
- hrasno38
#13144 Re: KUP BiH
Naravno da sam gledao od prve do zadnje minute i izgubili ste vise nego zasluzeno a ne supljiranju o navlacenju Valjica za Siroki.Tomahawk11 wrote:Jesi li ti gledao juce utakmicu?hrasno38 wrote:Ahmetovicu je dao zuti jer je odigrao svoju standardnu glumacku rolu kao da mu je otkinuo ruku i nogu a ovaj u 50-toj minuti se digao i nastavio igrati i nije sudiji jebo mater. Kad vas covjek slusa rekao bi da vi igrate najcistiji fudbal na planeti i da se nikada ne previjate a jebo to sto Ahmetovic i Duljevic rade u svakoj utakmici....kad ste vi u pitanju onda se to drukcije zove....cisti fudbal.Tomahawk11 wrote:Bas je velemajstorski odradio, ja sa zapada vidio kako ga drzi za ruku![]()
- vicious
#13146 Re: KUP BiH
A znam i za njihvryzas wrote:Niste vi igrali sa Slobodom u kupu pa da vidis sta je valjanje.vicious wrote:Fakat, ne pamtim kad sam na jednoj utakmici vidio onoliko izbacivanja lopte u aut zbog tih valjanja...Tomahawk11 wrote:Bas je velemajstorski odradio, ja sa zapada vidio kako ga drzi za ruku![]()
ali ovo juče mi je bilo baš nekako ekstremno, svakih par minuta morali ispucavati loptu u aut jbt.
A najjači mi je bio onaj neki, ne znam koji je bio, negdje na sredini Sarić vodi loptu i ovaj krene na njega i onda kad nije uspio ni da izbije loptu ni da udari Sarića on pade na travu i pođe se valjati!
-
internazionale
#13147 Re: KUP BiH
Ovakve logicke bravure su svojstvene takvima kao sto si tihrasno38 wrote:Analiza je svojstvena ljudima koji su u stanju da je naprave......sto kod tebe nije slucaj!internazionale wrote:Hrasno i logika na vihrasno38 wrote:Mogao bih se sloziti da jeste ovo penal nad Ahmetovicem ali nije usdjen jiz jednostavnog razloga (bar predpostavljam) sto je Ahmetovic poznat po cestom simuliranju a ovo je i Pandz odradio velemajstorski profesionalno sto i nije cudo s obzirom na njegovo igracko iskustvo. Medjutim oko 50-te minute je bilo i saplitanje igraca Sirokog u kanenom prostoru na sta je Valjic isto tako odmahnuo rukom. Sto se tice navlacenja Sirokom juce nije svirano bruka prekrsaja kao npr. onaj Duljevica kad je nagazio namjerno pored aut linije igraca Sirokog i za sta je trebao dobiti cist zuti karton te bezbroj nad Krstanovicem tako da vadjenje na sudije nikako vam ne ide kao neki jak argument. Sudija je ostetio Siroki protiv Zelje jer je svirao za Zelju dva nepostojeca penala ali vas sinoc tesko da bi se mogli na to nesto vaditi. Sarajevo nema ekipu koja moze bez problema dobiti ikoga ko se smatra jacim u nasoj PL a Siroki svojim pobjedama u kupu je pokazao da spada u tu grupu.
Daj jos kakvih analiza
Tastatura svasta trpi
- Charuga
- Globalni moderator
#13148 Re: KUP BiH
Dobro bi bilo da stanete na vrijeme ...
- hrasno38
#13149 Re: KUP BiH
Pa jebem mu sta god napises oni ko uvrijedljive mlade.....sta treba da napisem da bi se zadovoljili njihovi ukusi! I pricamo o kupu i sinocnjoj utakmici....Charuga wrote:Dobro bi bilo da stanete na vrijeme ...![]()
- Logovan
#13150 Re: KUP BiH
Pa to je ono što ja govorim. Celta na sredini tabele ili gdje već, ali su bolji zato što su izbacili Reala.vicious wrote: Helem, Celta izbacila Reala u Kupu kralja = Celta je bolja od Reala. Ako još dobije Barcu u finalu biće nepobitno najbolja ekipa u Španiji.
Na silu se želi nešto dokazati. Ne kontam, matere mi.