Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semirsar wrote:
Koji je to paket u T-machu 42 KM, ja jedino vidim ovaj akcijski, znaci nije ti poredjenje na mjestu, ispravi me ako grijesim?
Duo Net, ali za ove HD kanale koje on nabraja vecina je u HD paketu kojeg bi morao posebno uzeti.
http://telemach.ba/oec/tv-net/duo-net
sad vidio, ne kontam sta je problem, ako mu net nije prioritet ne treba ni razmisljat dalje od T-macha
a HD se moze uklopit u razliku skupljeg LOL-a, cini mi se
LOL je ocito preskup, o telekomu nije vrijedno ni razmisljat'... naravno, svak moze sa svojim parama raspolagati kako 'oce.
Last edited by semirsar on 30/01/2017 19:22, edited 1 time in total.
Sve nabrojane kanale sam imao nakon sto je Telemach kupio HS. Prije toga sam imao HS kablovsku i net. Ne kontam u cemu je problem!? Nemam uopste namjeru da se raspravljam ili uvjeravam nekog u suprotno, samo znam da po zakonu ekonomije moras nuditi nesto identicno ili bolje da bi bio konkurentan.
ufo wrote:Sve nabrojane kanale sam imao nakon sto je Telemach kupio HS. Prije toga sam imao HS kablovsku i net. Ne kontam u cemu je problem!? Nemam uopste namjeru da se raspravljam ili uvjeravam nekog u suprotno, samo znam da po zakonu ekonomije moras nuditi nesto identicno ili bolje da bi bio konkurentan.
Steta sto to Logosoft ne posmatra na taj nacin!
A vama svaka cast ako ste zadovoljni, vas izbor!
Ko kaze da smo zadovoljni?
sve je samo nuzno zlo, a imade hi koji su jos vezani
Neki ne jos zadugo.
i nije ovo nikakva rasprava, samo razmjena misljenja,
Naravno da zdrav razum i osnovi poslovanja nalažu da se kupci usluga privuku (čitaj: namame) boljom ponudom po nižoj cijeni od konkurencije, ali ovo je Bosna i zdrava logika ostaje daleko na grancama Balkana, a ne samo BiH. Cijene svih operatera su previsoke za ono što nude, ponude su vrlo neujednačene unutar paketskih usluga, a kada se doda ucjena potpisivanja na 12 ili najčešće 24 mjeseca - onda se dobija realna slika vrlo jadnog stanja telekomunikacija u BiH.
Kod korisnika, sve se svodi na fizičku mogućnost povezivanja na sistem određenog operatera i unutar toga, na izbor najprihvatljivije paketske ponude. Prema tome, svako treba razmisliti koji mu je segment usluge najbitniji i u skladu s tim odabrati najpovoljnijeg operatera. Niko nije idealan, postoji samo manje ili veće zlo. Idalni operater ne postoji i to je činjenica.
Danas sam uveo Logo Light paket i vidim da i od ovo malo kanala koji trebaju biti tu fali par kanala, NatGeo Wild, TLC, Dorcel i ko zna koji jos. Ali zato BHT-a imam dva.
"Videoteka" ne radi uopste, samo ucitava i tako dovjeka.
Nisam ni imao neka prevelika ocekivanja, ali cisto sam htio da vidim o cemu se radi. Kontaktirat cu ih sutra u vezi kanala, valjda bude nekog hljeba od toga. Hvala.
Već se iz opisa tih kanala dalo naslutiti da su nebuloza, ali su valjda besplatni, pa nek' se vrte, što više kanala u ponudi to bolje. I onako svi gledaju kvantitet a ne kvalitet. Poslovni prvac firme se uklapa u mentalitet prosječnog korisnika. Nema koristi što će 5 korisnika na forumu reći da su kanali smeće, kada će 5000 drugih šutjeti i konzumirati šta im se isporuči.
Pozz lolovci istice mi ugovor uskoro i zapik'o sam duo na TM koji je 20,90KM na nekoj akciji? Jel moguce da je tolika razlika u cijeni od trenutnog lolovog duo+ paketa? Iskreno bitan mi je net, tv samo ako nesto bas bas se mora pogledati
Any tips?
ps. lolovac sam nekad od 2006 (kada se na kablovskom racunalo da ne profulas onih 5GB)
mokra_carapa wrote:Pozz lolovci istice mi ugovor uskoro i zapik'o sam duo na TM koji je 20,90KM na nekoj akciji? Jel moguce da je tolika razlika u cijeni od trenutnog lolovog duo+ paketa? Iskreno bitan mi je net, tv samo ako nesto bas bas se mora pogledati
Any tips?
ps. lolovac sam nekad od 2006 (kada se na kablovskom racunalo da ne profulas onih 5GB)
To 20,90 KM je prvih 6 mjeseci ili godinu a ostatak ugovora 42 KM a kod Lole je 35 i nesto KM tokom trajanja ugovora od 24 mjeseca. Najbolje ce ti Benq reci kako je kod TM.
Na TM dobijes bolje kanale Prva, Prva Plus, b92, Nova, SK...
mokra_carapa wrote:Pozz lolovci istice mi ugovor uskoro i zapik'o sam duo na TM koji je 20,90KM na nekoj akciji? Jel moguce da je tolika razlika u cijeni od trenutnog lolovog duo+ paketa? Iskreno bitan mi je net, tv samo ako nesto bas bas se mora pogledati
Any tips?
To 20,90 KM je prvih 6 mjeseci ili godinu a ostatak ugovora 42 KM a kod Lole je 35 i nesto KM tokom trajanja ugovora od 24 mjeseca. Najbolje ce ti Benq reci kako je kod TM.
Na TM dobijes bolje kanale Prva, Prva Plus, b92, Nova, SK...
MTV je djelimicno u pravu , cijena 20,90KM se odnosi na potpuno nove korisnike koji do sada nisu koristili TM internet, potpisom ugovora na 24mj placas 3 mjeseca cijenu 20,90KM i dobijas 3 mjeseca otkljucane sve kanale iz TM ponude.
3 MJESECA BESPLATAN INTERNET + 3 MJESECA BESPLATNI SVI TV KANALI UZ DUO NET GRANDE PAKETE
Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike Telemach grupacije, koji ne koriste uslugu kablovskog interneta, a koji se odluče na korištenje DUO NET paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 22 KM manje na mjesečnom računu, te gledaju 3 mjeseca sve dodatne TV kanale promotivno.
P.S. Nije praksa da se ovako pise na forumu drugog operatera , pa ako te nesto dodatno zanima mozes pisati na TM forum.
Sumnjam da se iko buni kada je u pitanju kontruktivni razgovor. Druga stvar su dežurni "pljuvači", kojima je opis radnog mjesta odlazak na teme "drugih" operatera i blaćenje istih. Ali da, poželjno je da se informacije o jednom ISP-u ne traže na topicu nekog drugog.
mokra_carapa wrote:Hvala vam za info, nekako su to jedva napisali da se moze skontati. Vala ne peglao se za 3 mjeseca. Lola opet bolji
ama sta ste svi navalili da kradete moje epitete za provajdere, cak i anamootamo kod nji'a ste mi maznuli, eno T-machovci tako zovu BHTelekomovce i nji'ov PDF, plagijatori jedni
nego, mokronogi, poslusaj starije i iskusnije, ostajder tujdi di si ovdi barem znas da net-a nejmas kad ga nejmas, vidim net te zanima najvise
Ako se osjetis da su te zjbl, @MTV je kriv, ako nijesi zjbt tad reci da te on jopet poslo, ko zna mozda uvaze pa ga postede jedne preplate