Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
semirsar

#13101 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Benq wrote:
semirsar wrote: Koji je to paket u T-machu 42 KM, ja jedino vidim ovaj akcijski, znaci nije ti poredjenje na mjestu, ispravi me ako grijesim?
Duo Net, ali za ove HD kanale koje on nabraja vecina je u HD paketu kojeg bi morao posebno uzeti.
http://telemach.ba/oec/tv-net/duo-net
sad vidio, ne kontam sta je problem, ako mu net nije prioritet ne treba ni razmisljat dalje od T-macha
a HD se moze uklopit u razliku skupljeg LOL-a, cini mi se :meza1:
LOL je ocito preskup, o telekomu nije vrijedno ni razmisljat'... naravno, svak moze sa svojim parama raspolagati kako 'oce. :mrgreen:
Last edited by semirsar on 30/01/2017 19:22, edited 1 time in total.
semirsar

#13102 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

dupljak, bljaaak :mrgreen:
ufo

#13103 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ufo »

Sve nabrojane kanale sam imao nakon sto je Telemach kupio HS. Prije toga sam imao HS kablovsku i net. Ne kontam u cemu je problem!? Nemam uopste namjeru da se raspravljam ili uvjeravam nekog u suprotno, samo znam da po zakonu ekonomije moras nuditi nesto identicno ili bolje da bi bio konkurentan.

Steta sto to Logosoft ne posmatra na taj nacin!

A vama svaka cast ako ste zadovoljni, vas izbor!
semirsar

#13104 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

ufo wrote:Sve nabrojane kanale sam imao nakon sto je Telemach kupio HS. Prije toga sam imao HS kablovsku i net. Ne kontam u cemu je problem!? Nemam uopste namjeru da se raspravljam ili uvjeravam nekog u suprotno, samo znam da po zakonu ekonomije moras nuditi nesto identicno ili bolje da bi bio konkurentan.

Steta sto to Logosoft ne posmatra na taj nacin!

A vama svaka cast ako ste zadovoljni, vas izbor!
Ko kaze da smo zadovoljni?
sve je samo nuzno zlo, a imade hi koji su jos vezani :lol:
Neki ne jos zadugo. :mrgreen:
i nije ovo nikakva rasprava, samo razmjena misljenja, :thumbup:
Praetorious

#13105 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Naravno da zdrav razum i osnovi poslovanja nalažu da se kupci usluga privuku (čitaj: namame) boljom ponudom po nižoj cijeni od konkurencije, ali ovo je Bosna i zdrava logika ostaje daleko na grancama Balkana, a ne samo BiH. Cijene svih operatera su previsoke za ono što nude, ponude su vrlo neujednačene unutar paketskih usluga, a kada se doda ucjena potpisivanja na 12 ili najčešće 24 mjeseca - onda se dobija realna slika vrlo jadnog stanja telekomunikacija u BiH.
Kod korisnika, sve se svodi na fizičku mogućnost povezivanja na sistem određenog operatera i unutar toga, na izbor najprihvatljivije paketske ponude. Prema tome, svako treba razmisliti koji mu je segment usluge najbitniji i u skladu s tim odabrati najpovoljnijeg operatera. Niko nije idealan, postoji samo manje ili veće zlo. Idalni operater ne postoji i to je činjenica.
Movie

#13106 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Movie »

Danas sam uveo Logo Light paket i vidim da i od ovo malo kanala koji trebaju biti tu fali par kanala, NatGeo Wild, TLC, Dorcel i ko zna koji jos. Ali zato BHT-a imam dva.
"Videoteka" ne radi uopste, samo ucitava i tako dovjeka.

Da li je to samo kod mene?
MTV

#13107 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Nazoves korisnicku sluzbu na broj 033931999 i prijavis da ti fale kanali. Do sad se nitko ovdje nije javio sa tim paketom.

Videoteka. Dno dna. Korisnik sam TV od 2012 i od tada nisam ni jedan film pokrenuo.
Movie

#13108 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Movie »

Nisam ni imao neka prevelika ocekivanja, ali cisto sam htio da vidim o cemu se radi. Kontaktirat cu ih sutra u vezi kanala, valjda bude nekog hljeba od toga. Hvala.
MTV

#13109 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Volio bi da javis sta je bilo oko tih kanala. Sretno. Pozz
al-em

#13110 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by al-em »

Sjajna su ova dva nova humoristicna kanala. Po citav dan vrte one skrivene kamere iz francuske i britanije od prije 15-20 godina.
MTV

#13111 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

al-em wrote:Sjajna su ova dva nova humoristicna kanala. Po citav dan vrte one skrivene kamere iz francuske i britanije od prije 15-20 godina.
Mislis bljak!
Sakazulu

#13112 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

MTV wrote:
al-em wrote:Sjajna su ova dva nova humoristicna kanala. Po citav dan vrte one skrivene kamere iz francuske i britanije od prije 15-20 godina.
Mislis bljak!
Kad me djeca pitaju šta si gledao kad si bio mali (cca -30 godina unazad) samo im upalim ova dva kanala i sve im je jasno!
Ammarzinho

#13113 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ammarzinho »

Ova dva nova kanala su čisto vrijeđanje inteligencije i zdravog razuma, al' dobro ničija nije do zore :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Praetorious

#13114 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Već se iz opisa tih kanala dalo naslutiti da su nebuloza, ali su valjda besplatni, pa nek' se vrte, što više kanala u ponudi to bolje. I onako svi gledaju kvantitet a ne kvalitet. Poslovni prvac firme se uklapa u mentalitet prosječnog korisnika. Nema koristi što će 5 korisnika na forumu reći da su kanali smeće, kada će 5000 drugih šutjeti i konzumirati šta im se isporuči.
mokra_carapa

#13115 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by mokra_carapa »

Pozz lolovci :) istice mi ugovor uskoro i zapik'o sam duo na TM koji je 20,90KM na nekoj akciji? Jel moguce da je tolika razlika u cijeni od trenutnog lolovog duo+ paketa? Iskreno bitan mi je net, tv samo ako nesto bas bas se mora pogledati :lol:
Any tips?
ps. lolovac sam nekad od 2006 (kada se na kablovskom racunalo da ne profulas onih 5GB) :mrgreen:
MTV

#13116 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

mokra_carapa wrote:Pozz lolovci :) istice mi ugovor uskoro i zapik'o sam duo na TM koji je 20,90KM na nekoj akciji? Jel moguce da je tolika razlika u cijeni od trenutnog lolovog duo+ paketa? Iskreno bitan mi je net, tv samo ako nesto bas bas se mora pogledati :lol:
Any tips?
ps. lolovac sam nekad od 2006 (kada se na kablovskom racunalo da ne profulas onih 5GB) :mrgreen:
To 20,90 KM je prvih 6 mjeseci ili godinu a ostatak ugovora 42 KM a kod Lole je 35 i nesto KM tokom trajanja ugovora od 24 mjeseca. Najbolje ce ti Benq reci kako je kod TM.
Na TM dobijes bolje kanale Prva, Prva Plus, b92, Nova, SK...
diablobih

#13117 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by diablobih »

Ako uzmu novi korisnici trio pakete, dobiju 2 godine cinestar kanale, 6 mjeseci sve otkljucane kanale i 10 maraka manji racun godinu cini mi se.
MTV

#13118 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Covjek pita za Duo pakete.
diablobih

#13119 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by diablobih »

Ma mozda mu se svidi ta ponuda :D
Benq
Moderator

#13120 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

MTV wrote:
mokra_carapa wrote:Pozz lolovci :) istice mi ugovor uskoro i zapik'o sam duo na TM koji je 20,90KM na nekoj akciji? Jel moguce da je tolika razlika u cijeni od trenutnog lolovog duo+ paketa? Iskreno bitan mi je net, tv samo ako nesto bas bas se mora pogledati :lol:
Any tips?
To 20,90 KM je prvih 6 mjeseci ili godinu a ostatak ugovora 42 KM a kod Lole je 35 i nesto KM tokom trajanja ugovora od 24 mjeseca. Najbolje ce ti Benq reci kako je kod TM.
Na TM dobijes bolje kanale Prva, Prva Plus, b92, Nova, SK...
MTV je djelimicno u pravu :) , cijena 20,90KM se odnosi na potpuno nove korisnike koji do sada nisu koristili TM internet, potpisom ugovora na 24mj placas 3 mjeseca cijenu 20,90KM i dobijas 3 mjeseca otkljucane sve kanale iz TM ponude.
3 MJESECA BESPLATAN INTERNET + 3 MJESECA BESPLATNI SVI TV KANALI UZ DUO NET GRANDE PAKETE

Navedena ponuda se odnosi na nove i postojeće korisnike Telemach grupacije, koji ne koriste uslugu kablovskog interneta, a koji se odluče na korištenje DUO NET paketa, uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 22 KM manje na mjesečnom računu, te gledaju 3 mjeseca sve dodatne TV kanale promotivno.
P.S. Nije praksa da se ovako pise na forumu drugog operatera , pa ako te nesto dodatno zanima mozes pisati na TM forum.
MTV

#13121 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Vi biste da pricamo o praksi pisanja na forumu, ma hajte molim vas. :mrgreen:
Benq
Moderator

#13122 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

MTV wrote:Vi biste da pricamo o praksi pisanja na forumu, ma hajte molim vas. :mrgreen:
:lol: :lol:
Praetorious

#13123 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Sumnjam da se iko buni kada je u pitanju kontruktivni razgovor. Druga stvar su dežurni "pljuvači", kojima je opis radnog mjesta odlazak na teme "drugih" operatera i blaćenje istih. Ali da, poželjno je da se informacije o jednom ISP-u ne traže na topicu nekog drugog.
mokra_carapa

#13124 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by mokra_carapa »

Hvala vam za info, nekako su to jedva napisali da se moze skontati. Vala ne peglao se za 3 mjeseca. Lola opet bolji :D :thumbup:
semirsar

#13125 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

mokra_carapa wrote:Hvala vam za info, nekako su to jedva napisali da se moze skontati. Vala ne peglao se za 3 mjeseca. Lola opet bolji :D :thumbup:
ama sta ste svi navalili da kradete moje epitete za provajdere, cak i anamootamo kod nji'a ste mi maznuli, eno T-machovci tako zovu BHTelekomovce i nji'ov PDF, plagijatori jedni :angry: :angry:
nego, mokronogi, poslusaj starije i iskusnije, ostajder tujdi di si ovdi barem znas da net-a nejmas kad ga nejmas, vidim net te zanima najvise :lol:
Ako se osjetis da su te zjbl, @MTV je kriv, ako nijesi zjbt tad reci da te on jopet poslo, ko zna mozda uvaze pa ga postede jedne preplate :mrgreen:
Post Reply