Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ja, nema velikog servisa
Doduse, dvaput dizao danas i dosipao tecnost za brisace, ima perace farova pa cuclaju tekucinu ko ludi
Eno opet javlja da nema
Kad na zvucniku pise 500W a on 16.5cm i jos jeftin, tesko da ces se usrećit
smece
A i provjeri trebaju li adapteri za zvucnike il mogu direkt
Imas 60-100KM nekih brendova, ovi gore su gori od fabrickih vjerovatno
Last edited by Throttle on 22/02/2018 23:14, edited 1 time in total.
Editovao sam gore al bar ovo je minimum
Auto zvucnici zvucnik Golf 4 5 6 165mm 17cm 17" Pioneer (68 KM) https://www.olx.ba/r/26760924/13725
Kenwood, JVC, Pioneer, mozda i Sony su te neke budzet varijante
Neces ogromnu razliku osjetit sa tvornickim plejerom, ne znam sto mijenjas
Throttle wrote:Editovao sam gore al bar ovo je minimum
Auto zvucnici zvucnik Golf 4 5 6 165mm 17cm 17" Pioneer (68 KM) https://www.olx.ba/r/26760924/13725
Kenwood, JVC, Pioneer, mozda i Sony su te neke budzet varijante
Neces ogromnu razliku osjetit sa tvornickim plejerom, ne znam sto mijenjas
Ma nije zamjena, u vratima nema zvucnika nikako, dok su ovi iznad radija i sa strana blagoreceno nesto kao mobitel Nema bassa, nema nicega Ovo je dobar prijedlog, hvala ti
Ma onda nesto poput ovog gore. Provjeri opet idu li adapteri, za neka auta moraju ici. Eventualno na otpadu skines fabricke passatove ako bude peglanja sa adapterima ili ih ne mognes naci
Throttle wrote:Ma onda nesto poput ovog gore. Provjeri opet idu li adapteri, za neka auta moraju ici. Eventualno na otpadu skines fabricke passatove ako bude peglanja sa adapterima ili ih ne mognes naci
ma bas za vikend je u planu obici pokoju auto kucu u kiseljaku i onda vidjeti na otpadima da li ima .. al nije ni ovo losa opcija, ovo u sarajevu, odmah i ugradnju imaju, bez peglanja
bitanga_sa_otesa wrote:
Ma ne znam, zato i pitam . Znaci da mu jos kažem da mi ispolira prednji desni blatobran i zadnja desna vrata. Jel to? Poliranjem će barem malo izjednačiti tu stranu sa tim vratima?
sve si skontao
Ok, hvala
Eh sad jos da zenicane pitam ko kod nas miješa tu boju, a da ne fusheri , mada moze i neka firma iz Sarajeva, ali da nije negdje zavucena, da je mogu naci
Ja sam pozitivno cuo za Art, kod Verdija gore, prekoputa Motorexa. Meni je lakirer mijesao boju negdje al je bila crna pa tesko ofulat
Pokusat cu naci istu boju vrata na piku. Ako ne nadjem, onda cu otici do njih. Hvala
nepass1 wrote:Sta ono treba sve imati u autu da policija ne bi pisala kazne?
Prsluk, trokut, prva pomoc, sijalice. Sta jos? Mora li biti sajla za slepanje?
Kupiš sajlu za cenera radi policije, samo nemoj one fleksibilne, one pucaju kad biciklo zakačiš
Ionako je bilo neke priče da se ne smije šlepat, samo ne znam za šta će sajla onda
Throttle wrote:Kupiš sajlu za cenera radi policije, samo nemoj one fleksibilne, one pucaju kad biciklo zakačiš
Ionako je bilo neke priče da se ne smije šlepat, samo ne znam za šta će sajla onda