Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Pitarrr82

#13101 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

Baltazar_khan wrote:Image
Image

šta im fali? bolje izgledaju od legee. btv. nije ovo oficijelni, ima više verzija ovaj prvi mi izgleda ok prava bordo boja :mrgreen:

Da, eto bas su ok dresovi mozda cak i ovi s malo zlatne nisu losi :D...

Kad se sjetim kakve smo sve dresove imali ovi su dobri heheh
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#13102 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ova dva su dobra,zadovoljan sam. Jos kada se grb USIJE na njega ,a i nijansa je napokon bordo :D

Samo garant nasi ce izabrati neke druge,suvise bi dobro bilo da budu poput ova dva sa slike.
Reglan

#13103 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Evo nas k'o Roma :D
theprodigy

#13104 Re: FK Sarajevo

Post by theprodigy »

arshavin wrote:Evo nas k'o Roma :D
jos da su kappa bili bi perverzni :D a ne znam koliko je ovo sigurno da je royal u pitanju
Pitarrr82

#13105 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

Jel ono rekose od ovog ponedjeljka idu po pojacanja ili je to nekog ponedjeljka :D?
theprodigy

#13106 Re: FK Sarajevo

Post by theprodigy »

Pitarrr82 wrote:Jel ono rekose od ovog ponedjeljka idu po pojacanja ili je to nekog ponedjeljka :D?
rekli smo ponedjeljak..al nismo rekli koji :lol:
lerdi

#13107 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Prošli prelazni je bio utorak. Haj ako ništa promjenili su dan, a i ponedjeljak dolazi prije utoraka pa njega možda i dočekamo :D
Pitarrr82

#13108 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

lerdi wrote:Prošli prelazni je bio utorak. Haj ako ništa promjenili su dan, a i ponedjeljak dolazi prije utoraka pa njega možda i dočekamo :D

Ma kontam valjda se neko sjeti da kako vidim ima i slobodnih igraca na marketu...
Mr Hiccup

#13109 Re: FK Sarajevo

Post by Mr Hiccup »

theprodigy wrote:
jos da su kappa bili bi perverzni :D a ne znam koliko je ovo sigurno da je royal u pitanju
kappa pravi one uz tijelo, a to bas ne izgleda lijepo na nama ugodno popunjenim... :lol:
kukurikuu

#13110 Re: FK Sarajevo

Post by kukurikuu »

Čuj Royal? Evo gledam na stranici njihovoj nekakvi klubovi katastrofa, ne spadamo mi u isti rang džaba kakvi god da su dresovi ovi nam ne mogu biti sponzori nema teorije.. Neka ostane Legea ili ako mogu Kappu skontat' bilo bi dobro, ali ovi su presmiješni!
theprodigy

#13111 Re: FK Sarajevo

Post by theprodigy »

Mr Hiccup wrote:
theprodigy wrote:
kappa pravi one uz tijelo, a to bas ne izgleda lijepo na nama ugodno popunjenim... :lol:
bar bi malom suljicu takav dres stajao lijepo :lol:
Pitarrr82

#13112 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

Mustafa Kučuković, korpulentni napadač koji se proteklih godina pominjao kao potencijalno pojačanje Željezničara i Sarajeva, karijeru će nastaviti u njemačkom drugoligašu Energie Cottbusu.

Jedno pojacanje manje hahaha
ultrarajvoSA

#13113 Re: FK Sarajevo

Post by ultrarajvoSA »

kukurikuu wrote:Čuj Royal? Evo gledam na stranici njihovoj nekakvi klubovi katastrofa, ne spadamo mi u isti rang džaba kakvi god da su dresovi ovi nam ne mogu biti sponzori nema teorije.. Neka ostane Legea ili ako mogu Kappu skontat' bilo bi dobro, ali ovi su presmiješni!

Mi nemamo nikakav sponzorski ugovor sa LEGEOM. Ovi sadasnji dresovi su kupljeni jer uprava nije uspjela naci sponzora za opremu.
Ove sezone je bio haos sa dresovima. Golman je nosio NIKE dok su igraci mijenjali LEGEU i NIKE.

Ista polusezona
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 7722fac853 Zenica
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 7722fac853 Mostar

Ovo se ne bi smjelo desavati sa klubom kao sto je FK Sarajevo.
Ako je istina ovo za ROYAL ,dobro je za nas. Jer bi nakon dugo vremena imali opremu kako treba.
Pitarrr82

#13114 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

"Nakon što su u predhodnim sezonama nosili dresove, Nike, Legea...fudbaleri Sarajeva će naredne sezone nositi opremu sportskog proizviđača iz Italije. Radi se o kompaniji Royal s kojom će čelnici bordo tima u narednim danima potpisati ugovor.

Zanimljivo je da niko na prostoru BiH ne nosi ovu opremu, a bordo momci će imati ekskluzivno pravo za područje naše zemlje. Inače, prozivka Sarajeva zakazana je za 15. juni, a svi su u iščekivanju Skupštine koja će se održati 17. juna. Saznajemo da će tim sa Koševa nakon toga otputovati u Sloveniju, gdje će odigrati nekoliko jakih kontrolnih utakmica."
Mobile_Disco

#13115 Re: FK Sarajevo

Post by Mobile_Disco »

Jel vam ovo Bekim sredio sponzora? Celik je nosio ovde dresove prije par sezona, nisam bas nesto bio zadovoljan :D
kukurikuu

#13116 Re: FK Sarajevo

Post by kukurikuu »

Mobile_Disco wrote:Jel vam ovo Bekim sredio sponzora? Celik je nosio ovde dresove prije par sezona, nisam bas nesto bio zadovoljan :D
Ko te šta pit'o?
PS:
Image
Mobile_Disco

#13117 Re: FK Sarajevo

Post by Mobile_Disco »

kukurikuu wrote:
Mobile_Disco wrote:Jel vam ovo Bekim sredio sponzora? Celik je nosio ovde dresove prije par sezona, nisam bas nesto bio zadovoljan :D
Ko te šta pit'o?
PS:
Image

Grohotom se smijem :lol:

A ako nisi imao sta pametnije napisati, bolje da nisi nista napisao, a ni postavio..
dobar,ti?

#13118 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

isto k'o i ti, produuuzi daaalje... :roll:
Van Halen

#13119 Re: FK Sarajevo

Post by Van Halen »

Pusti čovjeka na miru, ne mora se odmah "na nož". Što se tiče dresova nadam se da ćemo imati ikakvog sponzora jer dosad je bila smijarija.
Mobile_Disco

#13120 Re: FK Sarajevo

Post by Mobile_Disco »

Van Halen wrote:Pusti čovjeka na miru, ne mora se odmah "na nož". Što se tiče dresova nadam se da ćemo imati ikakvog sponzora jer dosad je bila smijarija.
:thumbup:

Sto je najgore od sveg nit sam sta ruzno rekao niti provocirao, al eto ima uvjek onih koji se prave pametni.. Samo sam pitao jel Bekim Dino Pasalic sredio dresove (on je bio u upravi Sarajeva cini mi se?), jer je nama sredio prije par sezona, i bio je shop otvoren sa svim i svacim ja mislim, (il je to bio "bravo" ne sjecam se, al eto, sve firma do firme), sve u svemu ovi sto vi postavljate linkove mi se izgledaju kvalitetniji i ljepsi od onih sto je Celik nosio tada, mada je to vjerovatno u 5 deka, al eto sve vise ovih raznoraznih firmi uzima koliko toliko jace klubove po ligama evrope, naravno da su adidas, nike, umbro neprikosonoveni, al macron i ove ostale bas uzimaju maha.
Eborg

#13121 Re: FK Sarajevo

Post by Eborg »

Da li se ti ugovori za dresove dogovaraju sa oficijelnim predstavništvima i uvoznicima iz Gruda, Viteza, Laktaša i sl. ili su to pregovori direktno sa centralama u Danskoj, USA, Njemačkoj itd.?
mistek

#13122 Re: FK Sarajevo

Post by mistek »

Eborg wrote:Da li se ti ugovori za dresove dogovaraju sa oficijelnim predstavništvima i uvoznicima iz Gruda, Viteza, Laktaša i sl. ili su to pregovori direktno sa centralama u Danskoj, USA, Njemačkoj itd.?
To prvo :)
Eborg

#13123 Re: FK Sarajevo

Post by Eborg »

E onda mi je jasno što su za naše klubove domet Royal i Legea. :-) Šteta, da ima ko malo obrazovaniji u rukovodstvima klubova pa da klub malo više medijski potkuje, vjerujem da bi se dalo šta srediti i sa centralom recimo adidasa, Pume i sličnih brandova. :-)
Mr Hiccup

#13124 Re: FK Sarajevo

Post by Mr Hiccup »

pa i sa najkom ti je ista stvar bila. jedini ugovori koji su sklapani direktno sa centralom su umbro i naai.
fosil

#13125 Re: FK Sarajevo

Post by fosil »

Mr Hiccup wrote:pa i sa najkom ti je ista stvar bila. jedini ugovori koji su sklapani direktno sa centralom su umbro i naai.
Umbro su bili najmocniji, mozda jedna od zadnjih garnitura "Made in England" :thumbup:

Imam oba, ali nisu na prodaju. :D
Locked