славянин wrote:exliberal-ex wrote:
Realno gledajuci napredna amerika je na istovnoj i zapadnoj obali.
Centralni dio , pogotovo bible belt se vrlo malo promjenio i promjene koje su se desile su na silu provedene.
Ja licno mislim da je narandjasti gurnuo u stranu obalne djelove i u prvi plan istaknuo "pravu ameriku" kako on voli da kaze...i ako je to istina i ako ta amerika nema problema sa njegovim rasizmom onda je lako zakljucit sta je ustvari amerika.
Ja licno mislim da sa narandjastim nemozes ici kao sto demokrati idu...kulturnom pricom...ako te on nazove psom ti njega nazovi hijenom...ova crnkinja amorosa imam osjecaj da udara na njega sa njegovim oruzjem...
Cuj kultrno protiv njega... pa gledas li ti CNN ebemu

pljuju ja oko nacina kako pije vodu a kamoli sta drugo.
Jesu li ga oni ikad nazvali psom, jedno je kritikovat drugo je vrijedjat ?
Daj bolan ruzicasti zove ljude psima, looserima, idiotima jer se suprostavljaju njegovim potezima dok sa druge strane hvali ljude koji su rasisti.
Godinama je tvrdio da je Obama rodjen van amerike, trazio njegov rodni list...tek je pred izbore reko jest bio je I to kad je bio pritjeran uza zid.
Da te nesto pitam , da je Obama bio ko on, razveden vise puta, vara zenu, otima od ljudi, neplaca za usluge koji bi bio komentar ?
joj crncuga klasicni....al posto je narandjasti u pitanju to se tolerise...ja nebi ko demokrate bio civilizovan , odmah medju rogove