Kojim dzokerima? Bekic, Radovac? Nema od tog nista. Nemamo mi nikakvih dzokera na klupi.Logovan wrote:Pa treba se osvježiti ekipa i to pokušati što manje šablonski raditi (da ne bude svaka izmjena napadač za napadača i slično). Sa džokerima sa klupe izrotiraš ekipu, malo im promijeniš pozicije, pokušaš na drugi način zabiti gol.Tomahawk11 wrote: Kae....mijenjaj, Cala....pa koga, bolan...mislim ima koga da mijenja....koga da ubaci
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13101 Re: KUP BiH
- SmokingMan
#13102 Re: KUP BiH
Neprepoznatljivi Radovac. 
Last edited by SmokingMan on 11/05/2017 11:57, edited 1 time in total.
- Logovan
#13103 Re: KUP BiH
Bolje su odigrali jučer, a da su bolja ekipa, nisu. Kao što rekoh, oni su u ligi za opstanak.hrasno38 wrote: Pa evo jesu li vas dobili na vasem terenu kao i Zelju kako onda nisu bolji???? Oni ce vjerovatno uzeti kup (mada bih se slozio da nije sve gotovo dok sudija ne odsvira konacan kraj) a vi najvjerovatnije (mada opet da ponovim i u prvenstvu nije nista 100%) necete uzeti nista. I kako ste onda bolji?
U prvenstvu smo ih lagano dobili 2:0, a trebali smo zabiti još koji gol, ali jok, oni su bolji zbog pobjede u kupu.
- Altsa
#13104 Re: KUP BiH
Kaze Cala da uprava dovede Ancelotija ne bi nista bili bolji. Kako da od ovih igraca uradim ista vise. Sve jasno.
-
kory_galaktikos
#13105 Re: KUP BiH
jel onaj Livak igrao ikako ??Tomahawk11 wrote:Kojim dzokerima? Bekic, Radovac? Nema od tog nista. Nemamo mi nikakvih dzokera na klupi.Logovan wrote:Pa treba se osvježiti ekipa i to pokušati što manje šablonski raditi (da ne bude svaka izmjena napadač za napadača i slično). Sa džokerima sa klupe izrotiraš ekipu, malo im promijeniš pozicije, pokušaš na drugi način zabiti gol.Tomahawk11 wrote: Kae....mijenjaj, Cala....pa koga, bolan...mislim ima koga da mijenja....koga da ubaci
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13106 Re: KUP BiH
Pa mogli su i oni vama sinoc jos koji zabiti......ali nejse tvoja "objektivnost" je poodavno pod lupom....uzivaj u cinjenici da ste najbolji iako vjerovatno necete osvojiti nista. Trazit cemo da se uvede novo mjerilo za uspjeh umjesto trofeja....mjesto na tabeli!Logovan wrote:Bolje su odigrali jučer, a da su bolja ekipa, nisu. Kao što rekoh, oni su u ligi za opstanak.hrasno38 wrote: Pa evo jesu li vas dobili na vasem terenu kao i Zelju kako onda nisu bolji???? Oni ce vjerovatno uzeti kup (mada bih se slozio da nije sve gotovo dok sudija ne odsvira konacan kraj) a vi najvjerovatnije (mada opet da ponovim i u prvenstvu nije nista 100%) necete uzeti nista. I kako ste onda bolji?
U prvenstvu smo ih lagano dobili 2:0, a trebali smo zabiti još koji gol, ali jok, oni su bolji zbog pobjede u kupu.
- Logovan
#13107 Re: KUP BiH
Jučer je Radovac dobro odigrao, bolji je bio od recimo Sarića.Tomahawk11 wrote: Kojim dzokerima? Bekic, Radovac? Nema od tog nista. Nemamo mi nikakvih dzokera na klupi.
Bekić zna biti solidan džoker. Tu je i Lelić.
A i treba nekad ostaviti na klupi igrača koji je standardan, pa ako zaškripi da imaš više opcija da nešto uradiš u nastavku utakmice.
@kory_galaktikos Nije igrao.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13108 Re: KUP BiH
Juce ne.kory_galaktikos wrote: jel onaj Livak igrao ikako ??
Ulazio je par utakmica. Lose. I on i Lelic trenutno veliko nista.
- SmokingMan
#13109 Re: KUP BiH
Što se tiče mene estonac se slobodno može vratit kući. 
-
kory_galaktikos
#13110 Re: KUP BiH
ma gledao sam jucer, vec za inace pitam.. znaci tankosavaTomahawk11 wrote:Juce ne.kory_galaktikos wrote: jel onaj Livak igrao ikako ??
Ulazio je par utakmica. Lose. I on i Lelic trenutno veliko nista.
ma zajebbali su vas sa nedovodjenjem nikoga
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13111 Re: KUP BiH
Lelic? Ja od njega nista nisam vidio.Logovan wrote:Jučer je Radovac dobro odigrao, bolji je bio od recimo Sarića.Tomahawk11 wrote: Kojim dzokerima? Bekic, Radovac? Nema od tog nista. Nemamo mi nikakvih dzokera na klupi.
Bekić zna biti solidan džoker. Tu je i Lelić.
A i treba nekad ostaviti na klupi igrača koji je standardan, pa ako zaškripi da imaš više opcija da nešto uradiš u nastavku utakmice.
@kory_galaktikos Nije igrao.
Bekic samo trci. I onda lopta na tribine, u igraca. Sta od tog ima onaj sto ceka loptu u kaznenom?
Nemamo mi ni komplet prvu ekipu, a da nekog iz nje ostavljamo na klupi.
I kad su priliku dobijali Liivak ili Lelic, mogao je dobiti i Hadzic. Ahmet svakako ne daje golove, znaci nema sanse da bi se Cala tu zajebo.
- Logovan
#13112 Re: KUP BiH
Ja nisam rekao da smo najbolji, niti da treba biti to neko novo mjerilo. Ne znam što pišeš gluposti, ako ne znaš odgovoriti.hrasno38 wrote: Pa mogli su i oni vama sinoc jos koji zabiti......ali nejse tvoja "objektivnost" je poodavno pod lupom....uzivaj u cinjenici da ste najbolji iako vjerovatno necete osvojiti nista. Trazit cemo da se uvede novo mjerilo za uspjeh umjesto trofeja....mjesto na tabeli!
Neka je pod lupom, hvala što me pratiš.
Šta ako mi osvojimo titulu, jesu li oni bolji od vas? Ne bih rekao. Je li Široki bolja ekipa od Zrinjskog? Ne bih rekao. Procjenjuješ kvalitetu samo kroz kup, gdje se igra izbacivanjem protivnika, a pozicija na tabeli se izgleda ne treba gledati.
- ultima_palabra
#13113 Re: KUP BiH
Kad sam govorio da se radujem ispadanju iz Kupa, niko nije vjerovao. Dvije dodatne utakmice bi nas zakopale u zemlju, to se sad dešava Sarajevu.
Sad su u situaciji da moraju dobiti bar jednu utakmicu u Hercegovini (protiv odmornijih protivnika) za spas sezone.
Sad su u situaciji da moraju dobiti bar jednu utakmicu u Hercegovini (protiv odmornijih protivnika) za spas sezone.
- hrasno38
#13114 Re: KUP BiH
Naravno da su bolji i vi i oni ako se to desi..... jer su najbolji oni sto se okite titulama i samo se to broji i samo se to pise iu gleda. Samo kroz kup Siroki je pobjedio one koji zauzimaju prva 4 mjesta.....sta treba jos da ti nacrtam?Logovan wrote:Ja nisam rekao da smo najbolji, niti da treba biti to neko novo mjerilo. Ne znam što pišeš gluposti, ako ne znaš odgovoriti.hrasno38 wrote: Pa mogli su i oni vama sinoc jos koji zabiti......ali nejse tvoja "objektivnost" je poodavno pod lupom....uzivaj u cinjenici da ste najbolji iako vjerovatno necete osvojiti nista. Trazit cemo da se uvede novo mjerilo za uspjeh umjesto trofeja....mjesto na tabeli!
Neka je pod lupom, hvala što me pratiš.
Šta ako mi osvojimo titulu, jesu li oni bolji od vas? Ne bih rekao. Je li Široki bolja ekipa od Zrinjskog? Ne bih rekao. Procjenjuješ kvalitetu samo kroz kup, gdje se igra izbacivanjem protivnika, a pozicija na tabeli se izgleda ne treba gledati.
- N.N.
#13115 Re: KUP BiH
Siroki je bolja ekipa od Sarajeva, kompaktnija, ozbiljnija. Jednostavno je to tako.
Ja bih volio da vi osvojite kup, jer su dole fasisti, ali neke stvari oko "hloptanja" treba reci kako jeste...
Nego druze, mani se ti ubjedjivanja po forumu, zbijte redove jer vam po svemu sudeci moze biti raspad u narednih 10 dana, ako izgubite Mostar, Kup i onda derbi...
Ja bih volio da vi osvojite kup, jer su dole fasisti, ali neke stvari oko "hloptanja" treba reci kako jeste...
Nego druze, mani se ti ubjedjivanja po forumu, zbijte redove jer vam po svemu sudeci moze biti raspad u narednih 10 dana, ako izgubite Mostar, Kup i onda derbi...
- Logovan
#13116 Re: KUP BiH
Nit si išta mogao vidjeti kad je frajer igrao 5 minuta i 34 sekunde.Tomahawk11 wrote: Lelic? Ja od njega nista nisam vidio.
Bekic samo trci. I onda lopta na tribine, u igraca. Sta od tog ima onaj sto ceka loptu u kaznenom?
Nemamo mi ni komplet prvu ekipu, a da nekog iz nje ostavljamo na klupi.
I kad su priliku dobijali Liivak ili Lelic, mogao je dobiti i Hadzic. Ahmet svakako ne daje golove, znaci nema sanse da bi se Cala tu zajebo.
Kako rekoh, treba osvježiti ekipu. Kad vidiš da ne ide, da ne možeš centra preći kako treba, onda trebaš nešto promijeniti, pa taman da su ti na klupi Huseinbašić, Mahir Karić i slični igrači. Sa promjenama, rotiranjem u toku utakmice ćeš prije nešto postići, nego sa čuvanjem istih igrača na terenu.
- hrasno38
#13117 Re: KUP BiH
Protiv Zrinjskog izgleda da im nece igrati Duljevic tako da cisto sumnjam da ce ih dobiti mozda i daj boze da izvuku bod a Siroki cisto sumnjam da ce uspjeti dobiti....u stvari mislim da nemaju sansi nikakvih jer davno smo svi skontali da Siroki uzima kup:)ultima_palabra wrote:Kad sam govorio da se radujem ispadanju iz Kupa, niko nije vjerovao. Dvije dodatne utakmice bi nas zakopale u zemlju, to se sad dešava Sarajevu.
- Logovan
#13118 Re: KUP BiH
Osvojen kup ne znači da si bolji od onog ko je plasiran u vrhu tabele. Utakmice kupa i lige se ne mogu porediti na taj način na koji ti radiš. U kupu su dvije utakmice, u kupu je ispadanje, u kupu se više mijenja ekipa, itd.hrasno38 wrote: Naravno da su bolji i vi i oni ako se to desi..... jer su najbolji oni sto se okite titulama i samo se to broji i samo se to pise iu gleda. Samo kroz kup Siroki je pobjedio one koji zauzimaju prva 4 mjesta.....sta treba jos da ti nacrtam?
Recimo primjer, šta da je Široki u zoni ispadanja, a pred osvajanjem kupa? Znači bolji od ekipe koja je u vrhu?
- hrasno38
#13119 Re: KUP BiH
hahahahah jebo te koje ti teorije imas za izucavanja. Pa upravo u kupu imas dvije utakmice i priliku da pokazes da li si bolji ili ne. Ali dzaba se sa tobom raspravljati....vi ste galaktikosi i divovi sa Koseva i od vas ni Real nije bolji!Logovan wrote:Osvojen kup ne znači da si bolji od onog ko je plasiran u vrhu tabele. Utakmice kupa i lige se ne mogu porediti na taj način na koji ti radiš. U kupu su dvije utakmice, u kupu je ispadanje, u kupu se više mijenja ekipa, itd.hrasno38 wrote: Naravno da su bolji i vi i oni ako se to desi..... jer su najbolji oni sto se okite titulama i samo se to broji i samo se to pise iu gleda. Samo kroz kup Siroki je pobjedio one koji zauzimaju prva 4 mjesta.....sta treba jos da ti nacrtam?
Recimo primjer, šta da je Široki u zoni ispadanja, a pred osvajanjem kupa? Znači bolji od ekipe koja je u vrhu?
- Logovan
#13120 Re: KUP BiH
Opet ti nešto pišeš što je skroz bespotrebno. Isto dijete.hrasno38 wrote: hahahahah jebo te koje ti teorije imas za izucavanja. Pa upravo u kupu imas dvije utakmice i priliku da pokazes da li si bolji ili ne. Ali dzaba se sa tobom raspravljati....vi ste galaktikosi i divovi sa Koseva i od vas ni Real nije bolji!
Jebo to što smo u prvenstvu izašli kao pobjednici (još su oni dole daleko ispod nas), bitan je kup.
- Dr. Kuca
#13121 Re: KUP BiH
Ma Cala unistio ekipu, jedni pomrle, drugi ispali skroz iz forme. Lelic ima dobar prvi korak trebalo bi ga se forsirat.
- leškarenje
#13122 Re: KUP BiH
Zašto se šuti na očiglednu pljačku koju nam je po ko zna koji put priredio Valjić,pored toga što smo loši bili drama penal i žuti Pandzi bi utakmicu okrenuo u drugom pravcuPitar sa Kariba wrote:
- omega369
#13123 Re: KUP BiH
Jos sam sinoc rekao da je cist penal i vrlo moguce da bi utakmica otisla u drugom smijeru. ali, sta je tu je. Po meni Cala ipak nije dobro odradio. Izbor igraca jako los. Imam osjecaj da bi nase rezerve pobucale ovaj siroki
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13124 Re: KUP BiH
ta vi znate, Valjic dao Ahmetu zuti za simuliranje 
- leškarenje
#13125 Re: KUP BiH
Na stranu to što smo limitirani,što je Cala fulio taktiku ali dodaj na to Valjica i odmah nakon te situacije budeš svjestan da ne možeš ništa jer ti se neće dozvoliti.