"Bog je poslao ISIL protiv naroda koji zele unistiti Izrael"....

CPT wrote:Tako ti je kad na tudjoj nesreci zapisavas svoju "drzavicu". Sve ce to SAD i Izrael pozlatiti...Kikibombona wrote:Al' eto, mogu se kladiti da se suosjecas sa Palestincima, Rohinjama ili Ujgurima... koje ubijaju zidovi, budisti i komunisti... ali za Kurde sigurno nemas takve osjecaje, ipak to kolju braca Turci.
Ništa se ne zna sa sigurnošću, ali Savoxx kaže da su pobunjenici nakon što su porazili Kurde zauzeli tenk koji je SAA parkirala u centru grada, pa ti sad vidiChallenger_ wrote:Dobro veče, raja. Vidim žurka na temi.
Zna li se da li je i ko ušao u Manbidž ili se još ništa ne zna??
Dobro si...To je, svakako, tvoj plafon.General War wrote:Pa sta ti vise treba, sva tvoja pitanja su odgovorena, a ti se vrtis ko Hezbolah oko izraelske granice..znaci do tebe je.salik79 wrote:
Vrtis mula, mule, i to je jedino sto znas. Svi tvoji "argumenti" pocinju i zavrsavaju s tim.
Kao kada bih ja tebi argumentovao s rabinima.
E, svasta....Čitalac wrote:Bez sve šale, učesnici su, između ostalih, Ahmadinejad, Varoufakis i Hijab.
Manbij city-(the moment I reported it was not confirmed.)Challenger_ wrote:Dobro veče, raja. Vidim žurka na temi.

Kikibombona wrote:
...
Da je gospodin Marko Rubio predsjednik, ili neko njemu slican, sve bi bilo drugacije.
...
Al' jebaji ga, za prosutim mlijekom se ne zali, borba se nastavlja.
Sve ludje od ludjeg, majke mi.Nadzornik wrote:Izraelski rabin:
"Bog je poslao ISIL protiv naroda koji zele unistiti Izrael"....![]()
Hajoj.Krokodajl wrote:Ništa se ne zna sa sigurnošću, ali Savoxx kaže da su pobunjenici nakon što su porazili Kurde zauzeli tenk koji je SAA parkirala u centru grada, pa ti sad vidiChallenger_ wrote:Dobro veče, raja. Vidim žurka na temi.
E da Bog da ti Kurd bio zet a Kiki kum...Ljuci wrote:Svi smo mi Osmanlije. Nisu samo Turci Osmanlije nego i balkanski muslimani.
Koji si ti lik. Pocinjes mi se svidjati.Ljuci wrote:Svi smo mi Osmanlije. Nisu samo Turci Osmanlije nego i balkanski muslimani.
Ovo isto sado-mazoChallenger_ wrote:Hajoj.Krokodajl wrote:Ništa se ne zna sa sigurnošću, ali Savoxx kaže da su pobunjenici nakon što su porazili Kurde zauzeli tenk koji je SAA parkirala u centru grada, pa ti sad vidiChallenger_ wrote:Dobro veče, raja. Vidim žurka na temi.
![]()
Garant Sultan munta Cara da on uzme Manbidž a Car bi, ali pritišće Damask i ovaj novi peti (kurdski) korpus pod njegovom komandom.
![]()
![]()
Kakav lom, kakav dernek, ovo se Bog lično zeza.
Ja bogami nisam. Ti vidi za sebe.Ljuci wrote:Svi smo mi Osmanlije. Nisu samo Turci Osmanlije nego i balkanski muslimani.
To se trenutno jedino sa sigurnoscu zna.Nadzornik wrote:Mi smo Putinovi,Putin je nas...![]()
Nadzornik wrote:Ulazak SAA u Raku,prvi video.
Dje Savo da prevodi...![]()
sarajevoxxxx wrote:SDF nema niti jedan razlog da preda jedan pedalj teritorije režimu. Izvan 30 kilometara niko ih ne napada, bez potrebe se odriču vlasti nad tim teritorijem
Prije će biti da su željeli izvršiti medijski pritisak na Ameriku.
Isto tako šta će režimu ta teritorija? Svi ih preziru, niko živ od Asadovaca ne smije noć dočekati ni u Raqqi ni u Tabqi.

Mislim da pisana historija ne pamti ništa slično!karanana wrote:jel bilo u povijesti civilizacija zapetljanijeg rata?
Zacudio bi se da znas da imas vise sa Vikinzima, nego sa Osmanlijama... DNK Bosanaca i Hercegovaca te demantuje...!Ljuci wrote:Svi smo mi Osmanlije. Nisu samo Turci Osmanlije nego i balkanski muslimani.
Ali pazi sad: Pod nadzorom ruske vojske!!!ultrajvosa 1987 wrote:5 korpus
Sila Kurdska