Ovdje grijesis, upravo o tome i jeste diskusija. Ljudi govore da nece ni pod razno tim putem da se voze iskljucivo zbog politike nekog debila od politicara iz RSa- I OK, ne moraju. Ali ne moraju vala ni upadati svaki dan na temu da naglase da ne nece. Ja znam da ce moj sljedeci put u Zagreb, Austriju ili bilo gdje drugo biti Sa-Doboj-Gradiska i onda dalje kako god se cesta zvala i kakve god zastave vjesao neko pored jer je to AP u drzavi Bosni i Hercegovini ciji sam jos uvijek gradjanin i vozanjem po njemu ostavljam pare u toj drzavi umjesto u Republici Hrvatskoj.strucnjak99 wrote:kvaka je što ti miješaš žabe i babe
niko ne govori da se neće vozit, i dobro je da se gradi, pogotovo ovaj pravac, jer ako bude jeftinija putarina niko neće ići na HR
Svi se mi slazemo ovdje da je ime debilno, da se radi o obicnom zapisavanju teritorije i politickim provokacijama krkana iz Laktasa, ali je razlika u tome da li se voziti njime ili ne. Neki nece.. ne moraju, nek kruze vise, nabijaju kilometrazu, gube vrijeme, trose gorivo.. mi ostali cemo iskoristiti mogucnost da vozimo po boljoj cesti.