i et onaj resiver me pegla sa onom plavom lampicom
Logosoft
Moderator: Benq
- Amazonka27
#13076 Re: Logosoft ALL ABOUT
meni poslije MojeTv, LOL dođe ko svemirski brod, barem što se tiče interneta. Brzina i stabilnost nam je jako važna zbog posla, a BHTelecomci nam to nisu htjeli pružiti i nije ih bilo briga....vjerovatno zato što im se može tako. Sa LOLom nismo potpisali obavezni ugovor tako da su lahko zamjenjivi...barem što se tiče papirologije. Telemach nismo htjeli jer su im recenzije katastrofa...i ne potrude se ni ljubazno da odgovore na pritužbe korisnika...tako da je LOL od tri "zla" najmanje zlo. Što se tiče TV kanala...ne znam šta vi gledate ali meni se uvijek vrti 5 istih kanala a ovo ostalo zaluta ponekad. Kada smo ih nazvali da pitamo o kanalima...prvo je počela priča o sportskim kanalima...ja ga odmah prekinem i kažem "ne zanima me to, šta imate osim toga u ponudi"...čoj'k se zbunio...naučio napamet da recituje i sasjekoh ga u po pjesničkog nadahnuća. kaže "pa ima raznih". Možda bi jedino voljela da imam HBO ali to nije vrijedno da se mijenja provajder...dokle god torrent radi
kad se samo sjetim da sam na MojojTV morala (trebala) plaćati HD kanale...pa kao prijavili da nam uključe uslugu...i nakon mjesec dana kažu da mi nemamo uslove za to.
- Praetorious
#13077 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da, opšti zaključak je da je LoL-u najveći adut stabilan internet. Međutim, sama stabilnost po sebi nije jedini faktor koji određuje providera, tako da bi trebalo da obrate pažnju na unaprijeđenje internetske ponude, kako u okviru integrisanih paketa, tako i samog xDSL interneta.
A TV me zanima k'o lanjski snijeg, većina kanala programskom šemom smatra gledaoce za maloumne imbecile, a originalni sadžaji, koji bi trebali da prošire vidike i znanje, su se mogli izbojati na prste jedne ruke. Zato sam se riješio toga smeća i uopšte mi ne nedostaje.
A TV me zanima k'o lanjski snijeg, većina kanala programskom šemom smatra gledaoce za maloumne imbecile, a originalni sadžaji, koji bi trebali da prošire vidike i znanje, su se mogli izbojati na prste jedne ruke. Zato sam se riješio toga smeća i uopšte mi ne nedostaje.
- MTV
#13078 Re: Logosoft ALL ABOUT
Odgovor Logosofta u vezi SUPER RTL-a.
To je odgovor koji sam dobio na mail.
Poštovani,
Zbog jako male gledanosti morali smo isključiti Super RTL iz ponude. Iako je riječ o free to air kanalu, ti kanali nisu besplatni za distributere i predstavljaju trošak.
Trenutno nemamo u planu vraćanje ovog kanala u shemu, a uskoro će biti osvježena ponuda dječijih kanala sa dva nova.
Hvala na razumijevanju
- afannedim
#13079 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koja li su to dva nova dječija. Da hoće ubaciti CN i BoomerangMTV wrote:Odgovor Logosofta u vezi SUPER RTL-a.
Poštovani,
Zbog jako male gledanosti morali smo isključiti Super RTL iz ponude. Iako je riječ o free to air kanalu, ti kanali nisu besplatni za distributere i predstavljaju trošak.
Trenutno nemamo u planu vraćanje ovog kanala u shemu, a uskoro će biti osvježena ponuda dječijih kanala sa dva nova.
Hvala na razumijevanju
- edin.h
#13080 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislim da je doslo pravo vrijeme da nas ponovo obraduju sa povecanjima brzine interneta na svim paketima kao sto su i prosle godine.
Realno mogu nam podici brzine koliko god zele, jer ja kao krajnji korisnik necu zbog toga praviti veci promet, vec cu samo prije doci do zeljenog sadrzaja u tom trenutku sto samo doprinosi kvaliteti.
Realno mogu nam podici brzine koliko god zele, jer ja kao krajnji korisnik necu zbog toga praviti veci promet, vec cu samo prije doci do zeljenog sadrzaja u tom trenutku sto samo doprinosi kvaliteti.
- MTV
#13081 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne znam ovo su samo neki od njih koji bi mogli da nam dodju:afannedim wrote: Koja li su to dva nova dječija. Da hoće ubaciti CN i Boomerang
CN
Boomerang
Nick jr
Jim Jam
Nickelodeon HD
U slucaju pomirenja LoL i TM sad se ova dva kanala nude operaterima umjesto Ultre i Mini Ultre:
Orlando
Bambino
Najbolje bi bila Ultra i Mini Ultra al medjutim da su ti kanali od anamotamonjiHa (ni kod njih na web stranici nepisu al idu na D3).
Ali kakve kanale dodaju mozda dobijemo Tiji 2 HD.
- radiša
#13082 Re: Logosoft ALL ABOUT
Uzmi kakav rokovnik i zapisuj,kad radi napises radi kad iskljucis napises ne radi i tako ces najbolje znat na cemu si,samo bacis pogled u rokovnik.Amazonka27 wrote: i et onaj resiver me pegla sa onom plavom lampicom
- radiša
#13083 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa ja niko ga osim nedima nije gledoMTV wrote:Odgovor Logosofta u vezi SUPER RTL-a.
Poštovani,
Hvala na razumijevanju
- MTV
#13084 Re: Logosoft ALL ABOUT
radiša wrote: Uzmi kakav rokovnik i zapisuj,kad radi napises radi kad iskljucis napises ne radi i tako ces najbolje znat na cemu si,samo bacis pogled u rokovnik.
radiša wrote: Pa ja niko ga osim nedima nije gledo
- afannedim
#13086 Re: Logosoft ALL ABOUT
radiša wrote:Pa ja niko ga osim nedima nije gledoMTV wrote:Odgovor Logosofta u vezi SUPER RTL-a.
Poštovani,
Hvala na razumijevanju
- MTV
#13087 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesam i ja dok je isao Zig und Sharko - lud crtani. Ludilo. 
- semirsar
#13088 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:radiša wrote: Uzmi kakav rokovnik i zapisuj,kad radi napises radi kad iskljucis napises ne radi i tako ces najbolje znat na cemu si,samo bacis pogled u rokovnik.radiša wrote: Pa ja niko ga osim nedima nije gledo![]()
![]()
![]()
- MTV
#13089 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa ti si ionako presao, pa nisi, pa opet jesi, pa nisi pa ni sam ne znas sta si gdje si, dokleN si i odakleN si.semirsar wrote:po toj logici ce meni skroznaskroz da iskljuce komplet supertv uslugu jerbo i ne pamtim kad sam zadnji put krehnuo receiver da nes' pogledim...
![]()
i fiksnu bezbeli...
Skup ti je sport quatro Lol + prosto prosiren... ali nisam ja da sudim
- semirsar
#13090 Re: Logosoft ALL ABOUT
i tamo i vamo ni tamo ni vamo di sam grom ga ne ubio
ove godine cu nekom da presudim jerbo ce mom mi u mene novcaniku da dohaka, skupo brate kosto velis
ove godine cu nekom da presudim jerbo ce mom mi u mene novcaniku da dohaka, skupo brate kosto velis
- afannedim
#13091 Re: Logosoft ALL ABOUT
Novi kanali u osnovnom paketu LoL I HAHA.
- afannedim
#13092 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ako su mislili na ova dva kanala " dječija" onda što ih danas uvedoše u osnovni paket onda su te opasno slagaliMTV wrote:Odgovor Logosofta u vezi SUPER RTL-a.
Poštovani,
Hvala na razumijevanju
Kanali LOL I HAHA.
- MTV
#13093 Re: Logosoft ALL ABOUT
Novi kanali u ponudi SUPER TV-aafannedim wrote:
Ako su mislili na ova dva kanala " dječija" onda što ih danas uvedoše u osnovni paket onda su te opasno slagali
Kanali LOL I HAHA.
Poštovani korisnici,
sada u svojoj SUPER TV usluzi možete gledati i dva nova humoristična kanala "HA HA" i "LOL". Iako tretiraju isti žanr, kanali su tematski različiti. Kanal neverbalnog humora, pantomime, gegova, mimičkih i smiješnih situacija “LOL” prilagođen je svim uzrastima pa i najmlađim članovima porodice, dok je kanal “HA HA" riznica dobre verbalne komedije domaćih i inostranih stand up zvijezda.
Kanali su dostupni u Osnovnom paketu.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/lol-ha-ha
Humoristicki (pink paket) i djeciji su dva odvojena zanra. Bar bi trebalo da bude. Ja bi se kao dijete obradovao da uvedu Turnerove kanale (CNN -testirali su ga godinu dana i mogao se gledat kad skroz restartuju resiver i poremete nam listu kanala, Cartoon Network, Boomerang).
- afannedim
#13094 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nadams e da to nisu ta dva kanala i da će uvesti baš te dječije što tebi odgovoriše na Email.MTV wrote:Novi kanali u ponudi SUPER TV-aafannedim wrote:
Ako su mislili na ova dva kanala " dječija" onda što ih danas uvedoše u osnovni paket onda su te opasno slagali
Kanali LOL I HAHA.
Poštovani korisnici,
sada u svojoj SUPER TV usluzi možete gledati i dva nova humoristična kanala "HA HA" i "LOL". Iako tretiraju isti žanr, kanali su tematski različiti. Kanal neverbalnog humora, pantomime, gegova, mimičkih i smiješnih situacija “LOL” prilagođen je svim uzrastima pa i najmlađim članovima porodice, dok je kanal “HA HA" riznica dobre verbalne komedije domaćih i inostranih stand up zvijezda.
Vaš Logosoft
Humoristicki (pink paket) i djeciji su dva odvojena zanra. Bar bi trebalo da bude. Ja bi se kao dijete obradovao da uvedu Turnerove kanale (CNN -testirali su ga godinu dana i mogao se gledat kad skroz restartuju resiver i poremete nam listu kanala, Cartoon Network, Boomerang).
- ufo
#13095 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pozdrav svima,
zelim da promjenim operatera, pa me zanima iz kojeg razloga bih postojeceg zamjenio Logosoftom? Imaju Arene, sto meni odgovara, ali da bih gledao Arene u HD-u moram doplatiti 9,00 KM. Ne mogu gledati Logosoft na dva TV-a (u dnevnoj i sobi) bez dodatne uplate 4,50 KM. Redovna cijena Logo duo paketa je 40,95 KM (trenutno je akcija na dvije godine 35,80 KM) i kad saberem dodatne troskove 40,95+9,00+4,50=54,45 KM!?
Svaka Vam cast, super ste, ali mislim da pretjerujete sa cijenama. Ukoliko zelite da privucete kupce razmislite malo o korekcijama, jer sve prethodno kod drugog operatera kosta 42,00 KM (Sport klub umjesto Arene). I plus dobijes mnogo vise, jer nisu sam SK u HD-u, nego FOX-ovi, History, Discovery....mnostvo kanala.
Iskreno, da je cijena Logosofta korektnija ni za trenutak ne bih razmisljao da postanem korisnik.
Ovako ce izgleda treca opcija biti jedina varijanta, iako im je internet nula bodova.
Pozz
zelim da promjenim operatera, pa me zanima iz kojeg razloga bih postojeceg zamjenio Logosoftom? Imaju Arene, sto meni odgovara, ali da bih gledao Arene u HD-u moram doplatiti 9,00 KM. Ne mogu gledati Logosoft na dva TV-a (u dnevnoj i sobi) bez dodatne uplate 4,50 KM. Redovna cijena Logo duo paketa je 40,95 KM (trenutno je akcija na dvije godine 35,80 KM) i kad saberem dodatne troskove 40,95+9,00+4,50=54,45 KM!?
Svaka Vam cast, super ste, ali mislim da pretjerujete sa cijenama. Ukoliko zelite da privucete kupce razmislite malo o korekcijama, jer sve prethodno kod drugog operatera kosta 42,00 KM (Sport klub umjesto Arene). I plus dobijes mnogo vise, jer nisu sam SK u HD-u, nego FOX-ovi, History, Discovery....mnostvo kanala.
Iskreno, da je cijena Logosofta korektnija ni za trenutak ne bih razmisljao da postanem korisnik.
Ovako ce izgleda treca opcija biti jedina varijanta, iako im je internet nula bodova.
Pozz
- MTV
#13096 Re: Logosoft ALL ABOUT
Taj paket od 42 KM kod TM sigurno ima samo FOX Life HD i FOX Crime HD i mislim 2 Discovery HD kanala a ona druga dva Fox i 3-4 discoveryja su u HD paketu za 8 KM. Tako da nisu svi foxovi, Discoveryji za 42 KM. I kod njih imas doplatu za dodatni resiver.ufo wrote:Pozdrav svima,
Pozz
Ne nego cijena na akciji 35,80 + 9 +4,50= 49,30 KM nakon isteka ugovora 54 KM
Slazem se Lolu nedostaju Foxovi u HD i nadam se jednog dana da ce ih staviti. BHT nije vrijedan spomena sa svojim 5 Mbps i 0 (nula) HD kanala. Ili HD paket ako imas tehnicke mogucnosti, vise ih nemas nego sto imas.
LP
- ufo
#13097 Re: Logosoft ALL ABOUT
Drug, znam sta sam imao, i vjerovatno cu opet uzeti (obzirom da alternativa ne nudi bolje). HD redom: Fox, Fox life, Fox crime, Fox movies, Hayat, 24 kitchen, Shorts, Face, N1, BBC, SK 1 2 3 HD i golf, Eurosport 1 i 2, History, BHT, Fashion, Animal, Discovery...i jos nekoliko, ali se fakat ne mogu sjetiti svih.MTV wrote:Taj paket od 42 KM kod TM sigurno ima samo FOX Life HD i FOX Crime HD i mislim 2 Discovery HD kanala a ona druga dva Fox i 3-4 discoveryja su u HD paketu za 8 KM. Tako da nisu svi foxovi, Discoveryji za 42 KM. I kod njih imas doplatu za dodatni resiver.ufo wrote:
Slazem se Lolu nedostaju Foxovi u HD i nadam se jednog dana da ce ih staviti. BHT nije vrijedan spomena sa svojim 5 Mbps i 0 (nula) HD kanala. Ili HD paket ako imas tehnicke mogucnosti, vise ih nemas nego sto imas.
LP
Nerealno je porediti cijene akcije i stalne cijene, tako da treba racunati 54,50 KM vs. 42,00 KM.
Ovo je samo dobronamjerna kritika Logosoftu, jer zaista mislim da moraju poraditi na cijenama i ponudi ukoliko zele da dobiju nove kupce. Konkretno, ja ne planiram da ih prikljucim zbog navedenog (a Arene su mi draze od SK).
Last edited by ufo on 30/01/2017 19:06, edited 1 time in total.
- semirsar
#13098 Re: Logosoft ALL ABOUT
moj jedini komentar na te kanale, da ne bih kakio nadugacko i nasiroko,u tekstu pjesme sve kaze i ne laze, et' pa ko s'vatio ko ne 'bemise.MTV wrote:Novi kanali u ponudi SUPER TV-aafannedim wrote:
Kanali LOL I HAHA.
Poštovani korisnici,
Vaš Logosoft
- semirsar
#13099 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koji je to paket u T-machu 42 KM, ja jedino vidim ovaj akcijski, znaci nije ti poredjenje na mjestu, ispravi me ako grijesim?ufo wrote:Drug, znam sta sam imao, i vjerovatno cu opet uzeti (obzirom da alternativa ne nudi bolje). HD redom: Fox, Fox life, Fox crime, Fox movies, Hayat, 24 kitchen, Shorts, Face, N1, BBC, SK 1 2 3 HD i golf, Eurosport 1 i 2, History, BHT, Fashion, Animal, Discovery...i jos nekoliko, ali se fakat ne mogu sjetiti svih.MTV wrote:Taj paket od 42 KM kod TM sigurno ima samo FOX Life HD i FOX Crime HD i mislim 2 Discovery HD kanala a ona druga dva Fox i 3-4 discoveryja su u HD paketu za 8 KM. Tako da nisu svi foxovi, Discoveryji za 42 KM. I kod njih imas doplatu za dodatni resiver.ufo wrote:
LP
Nerealno je porediti cijene akcije i stalne cijene, tako da treba racunati 54,50 KM vs. 42,00 KM.
Ovo je samo dobronamjerna kritika Logosoftu, jer zaista mislim da moraju poraditi na cijenama i ponudi ukoliko zele da dobiju nove kupce. Konkretno, ja ne planiram da ih prikljucim zbog navedenog (a Arene su mi draze od SK).
- Benq
- Moderator
#13100 Re: Logosoft ALL ABOUT
Duo Net, ali za ove HD kanale koje on nabraja vecina je u HD paketu kojeg bi morao posebno uzeti.semirsar wrote: Koji je to paket u T-machu 42 KM, ja jedino vidim ovaj akcijski, znaci nije ti poredjenje na mjestu, ispravi me ako grijesim?