Leftovers
Better Call Saul
Veep
Silicon Valley
Handmaid's Tale
Twin Peaks
Fargo
Americans (još jedna)
...
Ne znam đe udaram
Moderator: _BataZiv_0809
Pregledat cu po drugi put Sense8, pa Quantico jer sam prestala gledati, pa theFlash iako vec vidim da je bezveze, pa JanetheVirgin, pa cu iskopati neke britanske..Nisam dovrsila Downton Abbey, i u tom ce doci Game of Thrones i krecenje..Dosadno mii wrote:Sta gledate na ovom ljetnom raspustu od serija
Moje se sve pozavrsavale
Banksy wrote:Jedna od prvih, globalno popularna, vrlo raskošna, s ogromnim budžetom, eksterijerima, pravim nakitima, Armanijevim haljinama, Zlatnim Globusima, itd. Danas, za sapunicu, nezamislivo.
milann1971 wrote:a tek kad vidim Lindu Evans, place mi se...Banksy wrote:Jedna od prvih, globalno popularna, vrlo raskošna, s ogromnim budžetom, eksterijerima, pravim nakitima, Armanijevim haljinama, Zlatnim Globusima, itd. Danas, za sapunicu, nezamislivo.
https://piratebay.redshmizlica wrote:šta ovo pirat ne radigdje skidateeeeeeeee
ako može na pp
Stao sam negdje usred druge sezone, bas je thrashcinaITNet wrote:U nedostatku literature nabasam na ovu seriju, totalno je neobicna sta znam meni moze proci![]()
JtV nema smisla gledat višeBJB wrote:Pregledat cu po drugi put Sense8, pa Quantico jer sam prestala gledati, pa theFlash iako vec vidim da je bezveze, pa JanetheVirgin, pa cu iskopati neke britanske..Nisam dovrsila Downton Abbey, i u tom ce doci Game of Thrones i krecenje..Dosadno mii wrote:Sta gledate na ovom ljetnom raspustu od serija
Moje se sve pozavrsavale
Mogla bi se ta Handmaid's Tale pocet...zomri wrote:Kod mene sve idu sada:
Leftovers
Better Call Saul
Veep
Silicon Valley
Handmaid's Tale
Twin Peaks
Fargo
Americans (još jedna)
...
Ne znam đe udaram
Ako ti sad ide na kurac, garantujem ti da se stvari neće popraviti.Tito_i_Partija wrote:Poceo gledat' Homeland. Znam, kasnim nekoliko godina, al' sta je, tu je.
Uglavnom pilot nije los, al' sto me nervira ona Claire Danes braco draga. Ne znam mogu li da je duram jednu sezonu, a kamoli pet-sest.
Pogledas Homelamb i nece te vise nervirati samo ces se nasmijati svaki put kad je vidisTito_i_Partija wrote:Poceo gledat' Homeland. Znam, kasnim nekoliko godina, al' sta je, tu je.
Uglavnom pilot nije los, al' sto me nervira ona Claire Danes braco draga. Ne znam mogu li da je duram jednu sezonu, a kamoli pet-sest.
Nekako mi je promaklo da Mandy Patinkin glumi u seriji, koji mi je drag jos od Princess Bride. On i Damian Lewis su mozda jedina dva razloga sto bi eventualno nastavio.dale cooper wrote:Ako ti sad ide na kurac, garantujem ti da se stvari neće popraviti.Tito_i_Partija wrote:Poceo gledat' Homeland. Znam, kasnim nekoliko godina, al' sta je, tu je.
Uglavnom pilot nije los, al' sto me nervira ona Claire Danes braco draga. Ne znam mogu li da je duram jednu sezonu, a kamoli pet-sest.Ja sam na nju nekako naviko'
pa mi poslije nije ni smetalo.Saul je, sa druge strane, drug Tito.
Matora špijunčina.

Jimmy McNulty wrote:Bože, Allahu, Ćabo kakva serija![]()
must watch !!!
Odavno nisam gledao bolju, jbt samo 3 sezone po 8 epizoda
Meni je i treća vrh, od večeras odmah ide MissingSanskiBiser wrote:
Prve dvije sezone su odlicne, treca mi je bila nategnuta malo. Ako nisi pogledao vec slicna je Missing imas dvije sezone.
Ima li smisla gledati nakon prve sezone?Jimmy McNulty wrote:Bože, Allahu, Ćabo kakva serija![]()
must watch !!!
Odavno nisam gledao bolju, jbt samo 3 sezone po 8 epizoda