Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote: ↑26/03/2022 20:33
Pa et ako ti tako kazes... Diskriminacija je isto.sto sam ja "pao" na intervjuu za posao iako sam ispunjavao vjse uslova nego.on....
To je mito i korupcija
Pa ako je nacelnik opstine Bosnjak, onda je mito i korupcija, a ne Hrvati imaju veca prava.
Ih, to za posao. Nikako spojiti pogodno ime, prezime, pozdrav i tako to...
Zato si na boljem mjestu. Gdje si Yugo.
Editovao sam... Diskriminacija nam.je u zakonima... Al.jbg.
Na boljem mjestu.... Sve ima pluseva i minusa, covjek odvaga i odluci. Sve ne moze.
Jbg to je tako...ja budala prvo fakultet zavrsio pa trazio posao
Opet linkovi s tzv. HMS medija... Dokad reklamirati ostrascene sklj portale na ovom forumu?
Nevjerovatno je da se ovom HDZ-ovcu dozvoljava postavljanje linkova s ostrascenih portala, uz to ih predstavlja kao relevantne medije koji govore istinu.
Važno je samo da li je neka vijest istinita ili nije bez obzira tko je prenese ili ne prenese. A ovo je očito istina koja pokazuje kako se sprovodi pravo i pravda u Sarajevu, a bolje nije ni drugdje u BiH.
Meni je recimo nevjerojatno što se ovdje nakotilo baš puno glupih prostaka i klo(v)nova koji provociraju stare i ugledne forumaše umjesto da pišu o temi i smisleno diskutiraju.
Izvor ti je nerelevantan. Mnogo im ugadjas za sendvic.
skafiskafsnjak wrote: ↑30/03/2022 19:31
Daje im.se da grade na vakufskoj zemlji.
Pa.sta hoces vise? Koji jos.dokaz dobronamjerne.politike prema Hrvatima?
Mostarske muftije osudile federalnu vlast zbog gradnje Hrvatskog kazališta na vakufskoj zemlji u Mostaru http://www.klix.ba/clanak/220330129
Pa ima još onaj Šarićev harem da se dadne Srbima, da se niko ne osjeća ugroženim.
Mada, iskreno rečeno, koliko je SDA dobila glasova na izborima, bilo je vrijeme da im se oduže.
Mostarske muftije osudile federalnu vlast zbog gradnje Hrvatskog kazališta na vakufskoj zemlji u Mostaru http://www.klix.ba/clanak/220330129
Ako se ne varam ti si jedan od onih koji su Lukačić zbog Adventa u Mostaru i pitao se zašto Grad ne organizira bajramski program. Nadam se kako si upratio ovogodišnju manifestaciju Ramazan u Mostaru
Ako se ne varam ti si jedan od onih koji su Lukačić zbog Adventa u Mostaru i pitao se zašto Grad ne organizira bajramski program. Nadam se kako si upratio ovogodišnju manifestaciju Ramazan u Mostaru
To možeš reći, ali je činjenica da postaje poput Božića i ostalog. Sve je veći kičeraj i komercijalizacija i oko iftara.
Kad su prije recimo bili masovni iftari na otvorenom, kad se toliko o tome izvještavalo i slično? To prije nikad nisi mogao vidjeti. To ne znači da je nužno loše po svim aspektima.
MarlboroGold wrote: ↑06/04/2022 22:44
To možeš reći, ali je činjenica da postaje poput Božića i ostalog. Sve je veći kičeraj i komercijalizacija i oko iftara.
Kad su prije recimo bili masovni iftari na otvorenom, kad se toliko o tome izvještavalo i slično? To prije nikad nisi mogao vidjeti. To ne znači da je nužno loše po svim aspektima.
Ma glupo je reci da je komercijalizirano al et... Pogotovo Bajram koji je praznik koji provodim sa porodicom....
Mozda je mislila na opijanja po kafanana.... To.nije bajram uopste.
S tim da je Bozic bio puno više komercijalizovan na zapadu nego kod nas.
S tim da je Bozic bio puno više komercijalizovan na zapadu nego kod nas.
Ma glupo je reci da je komercijalizirano al et... Pogotovo Bajram koji je praznik koji provodim sa porodicom....
Bome Bajram live muzica kafane plakati su standard. Mislim i u Njemackoj.
Javni veliki iftari na otvorenom sve uz pratece sponzore i politicke stranke.
Da, Bajrami i Bozici i Vaskrsi i tako to su za mene porodicni praznici.
But! turizam! vidljivost! i nije temaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bome Bajram live muzica kafane plakati su standard. Mislim i u Njemackoj.
Javni veliki iftari na otvorenom sve uz pratece sponzore i politicke stranke.
Da, Bajrami i Bozici i Vaskrsi i tako to su za mene porodicni praznici.
But! turizam! vidljivost! i nije temaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa Bajram live muzika...to nije Bajram. Ko se smatra iole vjernikom nikada na takve dogadjaje nece otici. I znas i sama da je tako.... Pa istina, i Bozic treba da bude takav i ko se smatra vjernikom, provest ce ga u krugu porodice .