SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
studiorum_tuzlaensis

#13076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by studiorum_tuzlaensis »

JThomas wrote:da ju je premlatio puno bi obzirnije i opreznije sa njim. u nas je definitivno i konačno uspostavljen sistem vrijednosti u kojem se naprosto isplati biti kabadahija. svi te bolje tretiraju.
Normalno, da joj je odvalio kvalitetnu šamarčinu, nit bi se smjela požalit, nit bi vrištala već ćutala ko zalivena. Iskreno, jedini način kako žensku labrnju ućutat. :)

Što si gori, to si bolji, barem prema ovim što su izgorile po glavi.
uglavnomja

#13077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

studiorum_tuzlaensis wrote:
JThomas wrote:da ju je premlatio puno bi obzirnije i opreznije sa njim. u nas je definitivno i konačno uspostavljen sistem vrijednosti u kojem se naprosto isplati biti kabadahija. svi te bolje tretiraju.
Normalno, da joj je odvalio kvalitetnu šamarčinu, nit bi se smjela požalit, nit bi vrištala već ćutala ko zalivena. Iskreno, jedini način kako žensku labrnju ućutat. :)

Što si gori, to si bolji, barem prema ovim što su izgorile po glavi.
kvotanje da ne izbrises. nadam se da ces ubrzo crvenim slovima biti napisan
kloniran

#13078 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

JThomas

#13079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ja sam primarno mislio na odnos policije i drugih organa vlasti...mada je to zarazno, i utiče na sve i nehotice. praktična nastava je čudo, ti šta god da su te učili, naprosto iz dana u dan, svugdje gledaš kako je kriminalcu i kabadahiji - lakše. kako on samo prođe kroz neke situacije gdje tebe peglaju, pilaju, zajebaju...
insaneinthebrain

#13080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insaneinthebrain »

ova drzava je otisla u totalni qrc, kad pomislis da ne moze gore uvijek te iznenade :-)
supercali

#13081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

JThomas wrote:ja sam primarno mislio na odnos policije i drugih organa vlasti...mada je to zarazno, i utiče na sve i nehotice. praktična nastava je čudo, ti šta god da su te učili, naprosto iz dana u dan, svugdje gledaš kako je kriminalcu i kabadahiji - lakše. kako on samo prođe kroz neke situacije gdje tebe peglaju, pilaju, zajebaju...
Ja vjerujem da oni bolje i lakse prodju za ove neke bezveze prekrsaje i sl al opet vjerujem ili se bar nadam da kad padnu za neke neovlastene radnje tipa droga pucnjave i sl da najebu samo tako
Kao sto rekoh bar se nadam

Ja nigdje nisam cuo da ako se ne kurcis da zavrsis u policijskoj stanici
A to sto pretresaju traze dokumente meni sasvim normala u pola noci
Drvosjeca iz Dejcica

#13082 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

insaneinthebrain wrote:
ova drzava je otisla u totalni qrc, kad pomislis da ne moze gore uvijek te iznenade :-)
Nek sada fino puste i Sefića a mogu vala i Amira Zukića onda. :oops:
Prpa.ba

#13083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Prpa.ba »

Javno objaviti imena i fotografije zlocinaca iz tzv. Vrhovnog suda FBiH koji su sudjelovali u donosenju ove odluke.
Bullet Tooth Tony

#13084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bullet Tooth Tony »

Prpa.ba wrote:Javno objaviti imena i fotografije zlocinaca iz tzv. Vrhovnog suda FBiH koji su sudjelovali u donosenju ove odluke.
sto ? da napisemo na facebooku kako im jebemo majku :) i pogledamo novu sezonu serije :)

naravno da treba objaviti ... ali to nama nista ne znaci jer smo ovce :)
supercali

#13085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

Nek puste i onog sa skenderije sto je usmrtio sa audijem jel ono nastavnika ili nastavnicu ili tako nesto

Taman pomislis bar su sitne ribe u zatvoru dok se rak otkloni oni puste i te sitne
Tercius

#13086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Pravno gledajuci mlada je zasluzila 200 km za galamu, ali momci su opet fer i korektni ispali pa ih pustise.E sad to ba ovo ba ono jest malo da para usi, ali koliko znam i ne rade nesto cesto sa doktorima nauka vec bas s ovakvim i gorim situacijama pa stoga i nije im zamjeriti ako im u naviku udju neke postapalice.Od mene :thumbup: i drugi put zavrsiti sluzbenu radnju do kraja jer vidim nisu legitimisali gospoJu sto je greska naravno.
dezurni_ucenik

#13087 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

insaneinthebrain wrote:

Dragi Donalde de fiknite te rakete na Sjevernu Koreju pa nek kosooki bucko uzvrati nuklearkama. Taman da krene taj ww3 a i ova civilizacija je svakako odavno zasluzila jedan restart.
O'zone
Globalni moderator

#13088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Banned user for reason “”
» studiorum_tuzlaensis

7 dana

Nećemo udarati dame niti "dame". Aa, nije to lijepo nikako...Niti preporučivati takvu vrstu mjera...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#13089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Gledam jucer Slucajevi X i kod pretresa jedan gura ruke i djepove. Policajac ga upozorava da to ne radi. Kontam u Americi bi ga policajac vec sasjekao sa 5-6 metaka pa ako prezivi onda vrsio pretres
Gledaj Mudzeleta hinje i pi.cke. Zalba,drzi ne daj,u tisini i napolje. Nema tu kajanja ni bilo cega ljudskog. Ja bih mu jos goru kaznu opalio.
Last edited by mali_milojica on 25/04/2017 17:05, edited 1 time in total.
O'zone
Globalni moderator

#13090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

dezurni_ucenik wrote:
insaneinthebrain wrote:

Dragi Donalde de fiknite te rakete na Sjevernu Koreju pa nek kosooki bucko uzvrati nuklearkama. Taman da krene taj ww3 a i ova civilizacija je svakako odavno zasluzila jedan restart.
A zar ste mislili da će ostati u ćuzi? Moralo se osuditi na toliko da se zadovolje veleposlanstva i javnost Srbije i Njemačke i čim je prošlo dovoljno vremena TA-DAAAA
dezurni_ucenik

#13091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

O'zone wrote:
A zar ste mislili da će ostati u ćuzi? Moralo se osuditi na toliko da se zadovolje veleposlanstva i javnost Srbije i Njemačke i čim je prošlo dovoljno vremena TA-DAAAA

A mi cemo seruckati, psovati, nervirat se 2-3 dana a Kerim garant uplatio Dubai ili Tursku za 1. maj. Sljedece sedmice cemo i zaboraviti na ovaj slucaj.
Naslovnica

#13092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

U maju je izvlačenje Green Lottery, držite mi fige. Treća sreća.
dezurni_ucenik

#13093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

Naslovnica wrote:U maju je izvlačenje Green Lottery, držite mi fige. Treća sreća.

:thumbup:
drug_profi

#13094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

U svijetu generalno nema pravde za sitnu buraniju.

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/zbog ... /170425105
radiša

#13095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

Nije to vrhovni sud to su vrhovni kriminalci.Nadam se da ce se na ovo zalit roditelji djevojke i da ce bagra koja je donjela ovu odluku bit smjenjena sa funkcija u protivnom ocekujte da sutra vi mozete bit pregazeni ko pas,lutalica i da za to niko odgovarat nece.Baketova mafija hara opasno a on se kofol plasi za zenu hahaha
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#13096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

Onda se cude kad talijanski sud ne priznaje bosnaski sud :thumbup:
radiša

#13097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

Ali realno koji bezdusnik moras bit da oslobodis ovog gmaza.Djevojku ubit na stanici ovako svirepo i bolesnici ga oslobode.Plase li se boga?
jao_situacije

#13098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

balkanska elita u vidu kafandžija, ćevabdžija, pekara, hotelijera je toliko moćna da ubija ljude i šeta se ulicama

koji sunovrat jebote, haj da su to djeca nekih milionera milijardera pa bi čovjek rekao dešava se i u najboljim državama

:bih: :bih:
karanana

#13099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

Black swan wrote:Onda se cude kad talijanski sud ne priznaje bosnaski sud :thumbup:
Imas pravo. Mada sam i ja pljuvo po talijanima.
Moze li sad srbija izdat potjernicu za njim tako da mu federacijetina bude zatvor?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#13100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Jel oslobodjen skroz ili je slucaj vracen ponovo na nize sudove?
Post Reply