Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mogao vas je vala Velez pustiti...
Kad ona skutorija moze zavrsit s Nijazom, moglu si i ovi vama.
Mada opet razumijem, nisu ljudi htjeli da ukaljaju ime.
Zeljo nije pobijedio i sami su krivi.
Ako vam je vec krivo, ne krivite pojedine navijace Sarajeva sto likuju i Velezovce.
krivite svoje igrace i Nijaza Gracica picku smrdljivu i njemu jebite majku.
Meni licno nikako nije drago da Zrinjski bude prvak. Mislim nije mi drago ni da bude Zeljo, al eto
LSD wrote:ovu utakmicu obavezno zapamtiti (igranje ko da im život ovisi, sramno navijanje onog pokušaja od navijaca, pa do djece koja bi trebala dohvacati lopte) i jednog dana vratiti sa kamatama, pa ce kukati jednog dana kao navijaci Slobode i Borca kad ih opet nogiramo u cvajtu
A zasto zapamtiti kamo srece da svi igraju ovako posteno kao Velez. Klasican nas mentalitet kao eto nisu trebali igrati tako dobro pa bi imali sanse. Pa kad je tako sto onda Zeljo izbaci Slobodu? Da je srece svi bi igrali do zadnje minute zadanjeg kola ovako pa bi onda prvenstvo i licilo na nesto a ovako prije utakmice u Mostaru svi su vec vidjeli namjestenu utakmicu i pobjedu Zelje. I svaki navijac Zelje treba biti ponosan sta je Zeljo ove godine uradio s obzirom na povrede i igracki kadar. Jedini klub u kojem je pola sastava iz omladinskog pogona i to je kapital za buducnost.
Sve to stoji,ali ovi jadnici što su danima pisali kako je namješteno su sad prešli preko toga k'o da nikad nisu ni izjavili i šatro hvale Veleža koji je odigrao jako i srčano i svaka im čast,ali licemjeri nastavljaju svoju priču iz godine u godinu i iz kola u kolo,sve već bude izrežirano i kad se ne desi onda se dalje nastavlja k'o da ništa nije bilo,a da smo kojim slučajem dobili vidio bi kako se ispiraju usta sa ovom utakmicom.Kako god ove godine nismo ni zaslužili titulu po igri,ali navijački smo se svi nadali spletom okolnosti da možemo do nje doći.
LSD wrote:ovu utakmicu obavezno zapamtiti (igranje ko da im život ovisi, sramno navijanje onog pokušaja od navijaca, pa do djece koja bi trebala dohvacati lopte) i jednog dana vratiti sa kamatama, pa ce kukati jednog dana kao navijaci Slobode i Borca kad ih opet nogiramo u cvajtu
To je to,čitav ambijent i mržnja sa tribina k'o da smo im najveći neprijatelji,ali neka....
A pitari ih hvale....
Pa šta pčekuješ realno, uvijek su se lizale te dvije keipe, ja stvarno nemam zamjerki za pobjedu Veleža, ljudi nas nabili sasvim zasluženo na terenu, nakon sto godina, pa razumijem i slavlje onih navijača u pokušaju, tz. red army Hebibović i Janković strašni mi pomalo pičkasto, selim fulio mrtvu za 3-3, jebat ga idemo dalje, ali zapamtit ćemo ovo red army-u pa kad nalete negdje na braću Manijake
Last edited by Ras Al Ghul on 26/04/2014 19:24, edited 1 time in total.
Ček samo da skontam, ako Željo dobije sve do kraja, i Široki dobije..../naravno, Zrinjski će izgubiti u Vrapčićima) ko je onda prvak ?? Široki ili Željo.....
palermo wrote:Ček samo da skontam, ako Željo dobije sve do kraja, i Široki dobije..../naravno, Zrinjski će izgubiti u Vrapčićima) ko je onda prvak ?? Široki ili Željo.....
Mada, teško da će Željo dobiti u Prijedoru
željo sigurno.
pa valjda se gleda međusobni misha mu. a tu se niste baš proslavili sa lišticom.
Last edited by Alkos on 26/04/2014 19:27, edited 1 time in total.
cyprus wrote:Stvarno koji bezobrazluk od strane Veležovaca... Fuj...
Ko bezobrazluk spominje? Zaslužena pobjeda Veleža, niko to ne spori, samo sporimo ona skandiranja navijačke grupe u pokušaju, barem meni to smeta, ko da smo najveći dušmani ali eto naletit će i oni na volej pa ćemo vidjeti, još jednom četitam igračima Veleža na fenomenalnoj utakmici!
palermo wrote:Ček samo da skontam, ako Željo dobije sve do kraja, i Široki dobije..../naravno, Zrinjski će izgubiti u Vrapčićima) ko je onda prvak ?? Široki ili Željo.....
naguzice nam se rudar, normalno, nemoj sumnjat uopste. siroki u tom slucaju
Željo NEĆE biti prvak i to trebaš odmah isključiti iz kalkulacija. Derbi i gostovanje ekipi koja se bori za opstanak. Ne znaš šta je gore.
Široki svakako ima bolji međusobni omjer i ako se desi da imaju isto bodova titula će u Hercegovinu.
U tom slucaju se pravi minitabela izmedju tri kluba i prema toj tabeli osvaja SIroki jer ima najbolju gol razliku.
To je to,čitav ambijent i mržnja sa tribina k'o da smo im najveći neprijatelji,ali neka....
A pitari ih hvale....
A inače ste prijatelji? Inače ste ih dočekivali raširenih ruku, vaši navijači nisu nikad pravili sačekuše njihovim!??
Željo je danas, definitivno, ispao iz trke za titulu i može do kraja sezone odigrati opušteno a Sarajevo se koncentrisalo na kup, derbi bi konačno mogao biti dobar. Nadat je se utakmici sa dosta golova ...
Ko bezobrazluk spominje? Zaslužena pobjeda Veleža, niko to ne spori, samo sporimo ona skandiranja navijačke grupe u pokušaju, barem meni to smeta, ko da smo najveći dušmani ali eto naletit će i oni na volej pa ćemo vidjeti, još jednom četitam igračima Veleža na fenomenalnoj utakmici!
Doduše, ja zaboravih da se ovdje navijačke grupe uzmijaju za ozbiljno... Sorry, moja greška
Last edited by cyprus on 26/04/2014 19:33, edited 1 time in total.
Sram ih bilo sto su zapeli. Ne znam sta si ocekivao, da vas puste
mah sve je u redu i po PS-u...ne treba ih biti sram
samo iskreno želim da naredne godine Velezu za lijeka budu trebali bodovi na Grbavici u zadnjim kolima, da ih ispratimo u cvajtu i polijemo vodom za njima.
Ak ne zajebajite, uzeli sad dječje navijanje kao neki parametar.....bolan, vi ste navijači jednog od najvećih klubova u BiH, tako se i ponašajte, zar stvarno treba Velež da vam pušta.......dokle, zašto.....mislim, vrijeme je da ova liga krene naprijed, i čini mi se i kreće pomalo.....
Al dobra utakmica bogami, da su nam tereni kako valja, ne bi to loše izgledalo
Charuga wrote:Željo je danas, definitivno, ispao iz trke za titulu i može do kraja sezone odigrati opušteno a Sarajevo se koncentrisalo na kup, derbi bi konačno mogao biti dobar. Nadat je se utakmici sa dosta golova ...
Ne moze, lako bi se moglo desiti da Zeljo ostane bez Evrope.
Ak ne zajebajite, uzeli sad dječje navijanje kao neki parametar.....bolan, vi ste navijači jednog od najvećih klubova u BiH, tako se i ponašajte, zar stvarno treba Velež da vam pušta.......dokle, zašto.....mislim, vrijeme je da ova liga krene naprijed, i čini mi se i kreće pomalo.....
Al dobra utakmica bogami, da su nam tereni kako valja, ne bi to loše izgledalo
KRALJU ČITAJ MOLIM TE! Pobjeda Veleža je čista kao suza, rasuli nas ljudi, to mi ne smeta, smeta mi skandiranja navijačke grupe u pokušaju, ko da smo najveć dušmani, za pobjedu igrača Veleža nemam ništa reći, ubili nas i to je to.
drago mi je da i vi KONACNO vidite sta znaci kad vam se ovi 'lijevi' timovi suprostave i ne odgraju trening utakmicu onda kad vama trebaju bodovi nas velez razbije na kosevu svake godine, igraju muski i bez pardona. e nek ste i vi vidjeli jednom sta to znaci
velkoski trpa li trpa, na grbavcici ce biti prpa
Last edited by omega369 on 26/04/2014 19:39, edited 1 time in total.