Prema onim spojlerima sto su se pojavili jos prosle godine, hoce.AleksoMKD wrote:Sve mi se cini da ce se Jon i Dany da prostite pojebati.
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Towelie
#13051 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13052 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
i vrane na grani su znale da dany dolazi sa flotom i vojskom samo mi jedno nije jasno kako niko nije znao sem Cersei da Euron gradi i da je izgradio 1000 brodova, pa nisu igle... varys je il zakazao il opet igra dvostruku igru... yarini brodovi su izdani jer se flota podijelila tj yarinih 100 brodova je trebalo da od Martella dovuku vojsku i opkole Dubrovnik skupa s Tyrellima a sivi crv sa neokaljanim zauzme gnijezdo Lanisteraciza_bliza wrote:KL i Dragonstone su baš blizu, bilo je nekako i očekivano da će se flote sresti ako isplove...pici wrote:Pandakonda wrote:Neko je javio Euronu da će Yara ploviti za Dorne, e sad ko je izdajica vidjet ćemo
ma jok.BA uhvatio ih sonarom
- Krokodajl
#13053 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma to se više odnosilo na ono što se izdešavalo na relaciji on i Bolton mlađiHasan006 wrote:Čuj nema muda, pa šta je trebo uradit, zaletit sa na Eurona ko retardiran pa da umru i on i Yara? Ovako su oboje živi, barem za sad.Krokodajl wrote:Nema on muda za to.Hasan006 wrote:Ne kontam šta svi seru za Theona i ovdje i na YT-u i na 9GAG-u, lik je bio okružen Euronovim piratima i sestri mu je bila sjekira pod vratom, šta je trebao?
Ali da, uradio je jedino što je mogao, Euronu prismrditi nemože, ovaj bi ih pobio oboje, da je pravi Ironborn skočio bi, al haman pa nije, ipak je odrastao na sjeveru...
Ne znam, kontam da bi mogao otići do Jona na sjever, mada sada će to haman pa na isto doć kad se dvoje Targarijana skarinđa.
- Hasan006
#13054 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Oni spoileri su izgleda bili bazirani na nekim siromašnim informacijama, dosta važnih stvari su fulili i izostavili, ali su dosta i potrefili.
Ja mislim da će Bronn spasit Tyene jer joj duguje život i dat joj čamac da otplovi nazad do Daenerys i da će ona usput pokupit Theona. To bi barem bilo najlogičnije.
Ja mislim da će Bronn spasit Tyene jer joj duguje život i dat joj čamac da otplovi nazad do Daenerys i da će ona usput pokupit Theona. To bi barem bilo najlogičnije.
-
1Dante1
#13055 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja mislim da ce bit neka osveta kcerka za kcerku, da ce tyene najebat pred ocima ellarie, a kasnije ellariji dat da osjeti planinu na svojoj kozi.Hasan006 wrote:Oni spoileri su izgleda bili bazirani na nekim siromašnim informacijama, dosta važnih stvari su fulili i izostavili, ali su dosta i potrefili.
- pici
#13056 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ima u onom trajleru sezonskom kako Jaimie sam na bijelom konju jurisa kroz spaljeno borbeno polje... izgleda da ce dothrakiji i zmajevi odraditi svoje e sad jedino onaj balist dali ce skinuti nekog zmaja...
- pici
#13057 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
po ovome Cersei odbija Euronov poklon...1Dante1 wrote:ja mislim da ce bit neka osveta kcerka za kcerku, da ce tyene najebat pred ocima ellarie, a kasnije ellariji dat da osjeti planinu na svojoj kozi.Hasan006 wrote:Oni spoileri su izgleda bili bazirani na nekim siromašnim informacijama, dosta važnih stvari su fulili i izostavili, ali su dosta i potrefili.
S7, Ep3
30 Jul. 2017 The Queen's Justice
Daenerys holds court. Cersei returns a gift. Jaime learns from his mistakes.
- Hasan006
#13058 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ima ba dosta plot hole-ova u ovoj novoj sezoni, npr. kako to da Noćna straža još nije obavijestila Jona o Branu, a ovamo Tyrion pošalje Jonu pismo i Jon ga čita već u sljedećoj sceni
-
1Dante1
#13059 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pa dobro kaze da vraca poklon, ne znamo u kakvom stanju. 
- pici
#13060 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jeBenom1Dante1 wrote:pa dobro kaze da vraca poklon, ne znamo u kakvom stanju.
- AleksoMKD
#13061 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislim da Cersei uzvraca poklon sa drugim poklonom. Mozda uzme Eurona za muza, il barem ga uzme u krevet.pici wrote:po ovome Cersei odbija Euronov poklon...1Dante1 wrote:ja mislim da ce bit neka osveta kcerka za kcerku, da ce tyene najebat pred ocima ellarie, a kasnije ellariji dat da osjeti planinu na svojoj kozi.Hasan006 wrote:Oni spoileri su izgleda bili bazirani na nekim siromašnim informacijama, dosta važnih stvari su fulili i izostavili, ali su dosta i potrefili.
S7, Ep3
- Hasan006
#13062 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kao prvo, nabijem ih što su spoilali to xDpici wrote:S7, Ep3
Kao drugo, pa možda je to i pametno od strane Cersei. Očigledno je pukla i boli je više kurac za djecu sad kad su mrtva, a i ne mora se udat za Eurona da bi se nešto loše desilo Yari, Ellariji i Tyene, jer i da ga odbije one će vjerovatno opet najebat, ne bi ih Euron tek tako pustio da se vrate Daenerys, a i koji će joj kurac kad su im vojske uništene.
- pici
#13063 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moze i to, vraca poklon, ima logike Jaimievo jurisanje preko vatre na dothrakije i zmajeve... a vidim dothrakijima vatra nista nemoze prolaze kroz nju ne oprzeni, Dany ih je uzela sve kao krvnu bracu...AleksoMKD wrote:
Mislim da Cersei uzvraca poklon sa drugim poklonom. Mozda uzme Eurona za muza, il barem ga uzme u krevet.
- karanana
#13064 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jel na brodovima bila dornjanska vojska ili su isli po nju?
Jebi ga hasane i ti si nam spojlo kako ce tyrion uvesti unsolide u casterly rock.
Jebi ga hasane i ti si nam spojlo kako ce tyrion uvesti unsolide u casterly rock.
-
Juliuscezar
#13065 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sto Tarly izvrijedja Lanistere, mislim da je ta scena sluzila da pokaze koliko je zaista Cersei omražena kod svih, nesto kao mad king
- pici
#13066 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nije tek su isli po nju, znaci dornjanska armija je citavakaranana wrote:Jel na brodovima bila dornjanska vojska ili su isli po nju?
- mixone1995
#13067 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ostavise Tyene Sand, najbolju picu od sve tri

- pici
#13068 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma ja bi ih svemixone1995 wrote:Ostavise Tyene Sand, najbolju picu od sve tri![]()
![]()

Ma Bronn je spasava garant
- mixone1995
#13069 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jedna od najjacih pica definitivnopici wrote:ma ja bi ih svemixone1995 wrote:Ostavise Tyene Sand, najbolju picu od sve tri![]()
![]()
al mala je bomboncic sHo yes yest
Ma Bronn je spasava garant
- Njanjavi
#13070 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sve heroji shatro u got a prvi ljepnu bas ti sa velkim srcem.
Onom bez chune se vratio reek jbga pod stresom, puko frajer od trauma, ko i ne bi.
Samo treba imat na umu da je isto toliko istraumatizirana i sansa, bog zna kako ce nju prenjet kad krene pucat po savovima i kome ce dohakat kokoska.
Nego jel onaj crvic evnuh titavam, kontam kako joj ne dade odma kitunca na sunce i ono kako je sletio dole na oralac da nema chundare, inace bi ga zalilo odma.
Onom bez chune se vratio reek jbga pod stresom, puko frajer od trauma, ko i ne bi.
Samo treba imat na umu da je isto toliko istraumatizirana i sansa, bog zna kako ce nju prenjet kad krene pucat po savovima i kome ce dohakat kokoska.
Nego jel onaj crvic evnuh titavam, kontam kako joj ne dade odma kitunca na sunce i ono kako je sletio dole na oralac da nema chundare, inace bi ga zalilo odma.
- karanana
#13071 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa nemaju neokaljani chundare. Ja sam mislio da ce nas glavni iznenaditi i izbaciti ga ali odlazak na oralac ocigledo govori da nema chune. Mada, reko sam vec, dao bi joj ja oralac sa ili bez chune. Perfektna pica.
- mixone1995
#13072 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Poliza joj brat picu k'o penzioner poklopac od pavlake
Da se razumijemo odmah, ko ne bi

- AleksoMKD
#13073 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Al dzaba, nema ko ja je vodi sada. Izgleda Dorne izbacen iz igre.pici wrote:nije tek su isli po nju, znaci dornjanska armija je citavakaranana wrote:Jel na brodovima bila dornjanska vojska ili su isli po nju?
- pici
#13074 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
mene sad interesuje kako ce Sansa reagovat na maloprsticeve spletke, lazi i podvale, djeluje hladno i odlucno al u trejleru se vidi da je pokleknula...
- pici
#13075 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ako Bronn po mojoj predpostavci spasi onu malu moguce je da izda Lanistere i krene sa njom da vlada Dornom... mislim da je zrelo da se oprostimo od Theona ovu sezonu, malo smijeha s njegovim skakanjem u vodu i to je to lik nema vise nikakve radnje jedino susret s Jonom i eventualno iskupljenje u oslobadjanju Yare ili na sjever kod Sanse... zaista lik viska zreo za macaneAleksoMKD wrote:
Al dzaba, nema ko ja je vodi sada. Izgleda Dorne izbacen iz igre.