Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
homar
#13051 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Za Pedju,
Pošto se kandidat NS (Finci) ne želi izjasniti o dešavanjima u Gazi (može samo osuditi ili podržati Izrael, a pretpostavljam da je za ovo drugo), molim Te iznesi svoj stav odnosno stav NS o ubijanju civila u Gazi od strane cionističkog režima.
Kakvog to mi želimo gradonačelnika, osobu koja podržava cioniste. Ja sam mišljenja da vi u NS ste izgubili kompas.
Pošto se kandidat NS (Finci) ne želi izjasniti o dešavanjima u Gazi (može samo osuditi ili podržati Izrael, a pretpostavljam da je za ovo drugo), molim Te iznesi svoj stav odnosno stav NS o ubijanju civila u Gazi od strane cionističkog režima.
Kakvog to mi želimo gradonačelnika, osobu koja podržava cioniste. Ja sam mišljenja da vi u NS ste izgubili kompas.
-
VjecitiStudent
#13052 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
homar wrote:Za Pedju,
S obzirom da se Bakir I. nije nikad izjasnio oko zlocina koje prave razne islamisticke sekte, od Iraka do Afganistana, mozemo zakljuciti da je on osoba koja ih podrzava, stoga smo misljenja da su oni u SDA izgubili kompas.
- MedenoSrce
#13053 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
sta fali cionizmu, jedan od rijetkih nacionalizama kojem nismo dali priliku a nije bas da je tlo jalovo
- volta dzontra
#13054 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Za P.K
Ja te ne bih peglao s Gazom. Vise me interesira pritisak dijela "BH gradjana" na drugi dio "BH gradjana" da se bezuvjetno osude Izreal. Je li dopusteno biti "BH gradjanin" a imati drukciji stav o Gazi od vecine ili se ne izjasnjavati o Gazi. Ako se ne izjasnjavas o Gazi jesi li automatski postao "anamo oni", fasista, neprijatelj jedinstvene Bosne.
Ovo me interesira jer se vasa politicka ideologija zasniva da su BH gradjani homogena skupina koja ima iste politicke interese.
Ja te ne bih peglao s Gazom. Vise me interesira pritisak dijela "BH gradjana" na drugi dio "BH gradjana" da se bezuvjetno osude Izreal. Je li dopusteno biti "BH gradjanin" a imati drukciji stav o Gazi od vecine ili se ne izjasnjavati o Gazi. Ako se ne izjasnjavas o Gazi jesi li automatski postao "anamo oni", fasista, neprijatelj jedinstvene Bosne.
Ovo me interesira jer se vasa politicka ideologija zasniva da su BH gradjani homogena skupina koja ima iste politicke interese.
- Shahab
#13055 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Gledao sam nedavno na TV Sarajevo izvanredan dokumentarni film o istoriji Jevreja u Sarajevu. Nevjerovatno koliko su ti ljudi zadužili Sarajevo kroz stolječa. Na stranu Emerik Blum i njegova organizacijska genijalnost, bez presedana u istoriji grada, ali ono što me je posebno fasciniralo jeste koliko je zgrada i objekata podignuto u Sarajevu od strane jevrejskih biznismena. To su poduzetni i sposobni ljudi koji su integrisani u globalni biznis i politiku. Ja u potpunosti podržavam kandidaturu jakoba Fincija za gradonačelnika i smtram to sjajnom idejom koja može pomoćihomar wrote:Za Pedju,
ne samo Sarajevu nego i bosanskoj državnosti. Nametati temu Gaze u kontekstu Fincija nije korektno. Sarajevo mora putem kandidature Fincija akceptirati i dio svoga identiteta koji pripada jevrejima ali i pokazati tolerantnost bosanskih muslimana..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#13056 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
ko da govorimo o misici, a ne gradonačelniku...MedenoSrce wrote:Sto bi se on bavio problemom u Gazi ... nek prvo zasuce rukave i rijesi bar jedan problem koji ima kanton Sarajevo, a prije toga bi mozda trebalo i da ima nekakvu "funkciju".
Kakav samo pristup, jel to nemate sta "smislenije" pitati kandidata za gradonačelnika nego o desavanjima u Gazi
jeste to nam je jako bitan i relevantan pokazatelj kvalitete obnasanja funkcije gradonacelnika.
-
The BEN10
#13057 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
E pa ako ćeš već o zaslugama jevreja prema Sarajevu, da ti i ja jednu ispričam, iz prve ruke priču: Elektrodistribucija Sarajevo je nedavno radila neke radove u ulici baš gdje Finci živi. I radnik govori - došli mi, iskopali trasu, i masa nekih kablova koji vode od trafostanice. Pogledamo šeme, i sve što nije bilo na šemi od kablvoa mi fino presiječemo i izolujemo. Kad, kroz 15 minuta eto ti par jevreja do radnika da vide što su presjekli kablove. Ljudi im fino objasnili da se strujom ilegalno koristili 50 i više godina, jer su bili direktno napojeni sa trafostanice...Shahab wrote:Gledao sam nedavno na TV Sarajevo izvanredan dokumentarni film o istoriji Jevreja u Sarajevu. Nevjerovatno koliko su ti ljudi zadužili Sarajevo kroz stolječa. Na stranu Emerik Blum i njegova organizacijska genijalnost, bez presedana u istoriji grada, ali ono što me je posebno fasciniralo jeste koliko je zgrada i objekata podignuto u Sarajevu od strane jevrejskih biznismena. To su poduzetni i sposobni ljudi koji su integrisani u globalni biznis i politiku. Ja u potpunosti podržavam kandidaturu jakoba Fincija za gradonačelnika i smtram to sjajnom idejom koja može pomoći
ne samo Sarajevu nego i bosanskoj državnosti. Nametati temu Gaze u kontekstu Fincija nije korektno. Sarajevo mora putem kandidature Fincija akceptirati i dio svoga identiteta koji pripada jevrejima ali i pokazati tolerantnost bosanskih muslimana..
No, da se vratimo na Fincija - itekako je važno makar verbalno osuditi zločin kojeg su haman svi osim židova i zvanične američke diplomatije osudili. Nemoguće je da je Finci neodređen po tom pitanju.
Doduše, sa tom neodređenošću se itekako uklapa u NS koncept neodređenosti...
- heckler
#13058 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kakva suplja. Pa iz pitanja poput ovih valjda upoznas karakter covjeka. Tako se i formira misljenje o kandidatu. Nikakav program nigdje nije spomenut, a na prvo konkretno pitanje se pravi mutav. Ko je on i cime je on to zasluzio da bude gradonacelnik? Profesionalni zidov i covjek koji je UBJEDLJIVO najvise profitirao statusom "ostalih". Drzao bezbroj visokih funckija u bezbroj vaznih agencija bez ikakve druge kvalifikacije osim da je jevrej.
Koliko god da je funkcija gradonacelnika protokolarna i bezvezna medju ovih par spomenutih imena (Divjak, Kljujic itd) ovaj lik je najmanje zasluzio da se uopste njegovo ime spominje u ovoj grupi cak i mimo ovog stava stava o zlocinima u Palestini.
Kako je NS uopste dosla do ove ideje? Jeli obrazlozila odluku? Ima li kakav rezon iza ovoga? Ili se izlacilo ime iz sesira tek da se zatalasa malo?
Koliko god da je funkcija gradonacelnika protokolarna i bezvezna medju ovih par spomenutih imena (Divjak, Kljujic itd) ovaj lik je najmanje zasluzio da se uopste njegovo ime spominje u ovoj grupi cak i mimo ovog stava stava o zlocinima u Palestini.
Kako je NS uopste dosla do ove ideje? Jeli obrazlozila odluku? Ima li kakav rezon iza ovoga? Ili se izlacilo ime iz sesira tek da se zatalasa malo?
-
etovidis
#13059 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Potpisujem.ime_kojeg_nema wrote:Drago mi je zbog dogovaranja sa Komsicem iako moram priznati da pomalo zazirem od njegovog patriotskog populizma.
Treba jacati gradjansku opciju sa onim sto se ima na raspolaganju. Licno bih volio da jednog dana imamo gradjanski blok koji promovise moderne, progresivne politicke ideje, participativnu demokratiju, aktivnu saradnju sa civilnim sektorom, ekoloske stranke i one poput Piratske partije... Dobro, daleko smo od toga, ali lijepo bi bilo vidjeti da takvo sto postoji u politickom zivotu nase zemlje.
Dobro bi bilo da kada bi se i neke stranke iz RS-a ukljucile u ova dogovaranja. Prvenstveno mislim na DP i NSP.
Sto se tice Komsica, praviti 'gradjansku' stranku nakon sramote s preglasavanjem u izboru za clana predsjednistva je pomalo smijesno, ili pak degutantno. Nasa stranka zbog ovog politickog saveznistva nikada nece moci biti ozbiljna alternativa u cijeloj Bosni i Hercegovini.
-
ime_kojeg_nema
#13060 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
The BEN10 wrote: E pa ako ćeš već o zaslugama jevreja prema Sarajevu, da ti i ja jednu ispričam, iz prve ruke priču: Elektrodistribucija Sarajevo je nedavno radila neke radove u ulici baš gdje Finci živi. I radnik govori - došli mi, iskopali trasu, i masa nekih kablova koji vode od trafostanice. Pogledamo šeme, i sve što nije bilo na šemi od kablvoa mi fino presiječemo i izolujemo. Kad, kroz 15 minuta eto ti par jevreja do radnika da vide što su presjekli kablove. Ljudi im fino objasnili da se strujom ilegalno koristili 50 i više godina, jer su bili direktno napojeni sa trafostanice...
...ah ti zli jevreji.
ovim si definitivno raskrinkao sarajevske cioniste
Netacno. Recimo i Evropska unija (pronadji izjavu Catherine Ashton) je izjavila kako Izrael ima pravo da se brani. Slicne izjave su dali i ceski premijer, njemacki, talijanski predsjednik Napolitano, mislim cak i da je Cameron nesto slicno izjavio. Nazalost, jer ono sto Izrael radi palestincima predstavlja tezak zlocin i fasizam.The BEN10 wrote:No, da se vratimo na Fincija - itekako je važno makar verbalno osuditi zločin kojeg su haman svi osim židova i zvanične američke diplomatije osudili.
-
pemanapemani
#13061 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Stvarno se ne želim služiti ofucanim frazama o presudnim trenutcima, zadnjim vozovima i slično. Samo, ako prođu pojedini prijedlozi koje je dogovorila famozna šestorka, NS i slične stranke neće uopšte imati prostor za djelovanje, odnosno, neće imati smisla.etovidis wrote:Potpisujem.ime_kojeg_nema wrote:Drago mi je zbog dogovaranja sa Komsicem iako moram priznati da pomalo zazirem od njegovog patriotskog populizma.
Treba jacati gradjansku opciju sa onim sto se ima na raspolaganju. Licno bih volio da jednog dana imamo gradjanski blok koji promovise moderne, progresivne politicke ideje, participativnu demokratiju, aktivnu saradnju sa civilnim sektorom, ekoloske stranke i one poput Piratske partije... Dobro, daleko smo od toga, ali lijepo bi bilo vidjeti da takvo sto postoji u politickom zivotu nase zemlje.
Dobro bi bilo da kada bi se i neke stranke iz RS-a ukljucile u ova dogovaranja. Prvenstveno mislim na DP i NSP.
Sto se tice Komsica, praviti 'gradjansku' stranku nakon sramote s preglasavanjem u izboru za clana predsjednistva je pomalo smijesno, ili pak degutantno. Nasa stranka zbog ovog politickog saveznistva nikada nece moci biti ozbiljna alternativa u cijeloj Bosni i Hercegovini.
- Skijaš
#13062 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Izbor Komšića nije sramota nego nešto pozitivno. Da je umjesto njega u Predsjedništvu neki HDZ-ov lik, ova bi zemlja bila u gorem stanju nego danas (jer bez obzira na to šta uradiš kako bi odobrovoljio HDZ, nećeš uspjeti dok ne pristaneš na etničku podjelu zemlje). Da je HDZ u zadnje dvije decenije pokazao spremnost za izgradnju multietničkog društva, pa u redu. Ali s ovakvim se HDZ-om moraš konfrontirati ako želiš dobro državi i društvu. Nije to stvar izbora.etovidis wrote:Potpisujem.ime_kojeg_nema wrote:Drago mi je zbog dogovaranja sa Komsicem iako moram priznati da pomalo zazirem od njegovog patriotskog populizma.
- Co0l
#13063 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A zna li se uopste ko je kandidat za gradonacelnika od strane SDP-SBB?
-
ime_kojeg_nema
#13064 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Skijas, nekako mislim da se vizija gradjanske ideje prosjecnog glasaca/simpatizera NS-a razlikuje od Komsiceve gradjanske vizije. Prije svega jer je Komsic bio aktivni sudionik politicke prakse "nadjebavanja" sa politickim protivnicima, najbolje olicene u SDP-ovom koaliranju s kim stigne, zarad nekih trenutnih politickih interesa i hirova, a sto je zavrsilo ovako kako je zavrsilo. Druga stvar je taj njegov, kako sam vec spomenuo, patriotski populizam, koji bez sumnje ovdje pali, ali ja vjerujem, ili zelim vjerovati, da je prosjecan NS simpatizer u potrazi za jednom potpuno drugacijom politickom paradigmom, novim sistemom vrijednosti. E sad, ja nisam protiv dogovaranja, treba traziti ravnotezu izmedju moguceg i onoga cemu se tezi, s tim da tas na vagi uvijek malo preteze u korist ideje, principa.Skijaš wrote:Izbor Komšića nije sramota nego nešto pozitivno. Da je umjesto njega u Predsjedništvu neki HDZ-ov lik, ova bi zemlja bila u gorem stanju nego danas (jer bez obzira na to šta uradiš kako bi odobrovoljio HDZ, nećeš uspjeti dok ne pristaneš na etničku podjelu zemlje). Da je HDZ u zadnje dvije decenije pokazao spremnost za izgradnju multietničkog društva, pa u redu. Ali s ovakvim se HDZ-om moraš konfrontirati ako želiš dobro državi i društvu. Nije to stvar izbora.etovidis wrote:Potpisujem.ime_kojeg_nema wrote:Drago mi je zbog dogovaranja sa Komsicem iako moram priznati da pomalo zazirem od njegovog patriotskog populizma.
-
VjecitiStudent
#13065 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
The BEN10 wrote: E pa ako ćeš već o zaslugama jevreja prema Sarajevu, da ti i ja jednu ispričam, iz prve ruke priču: Elektrodistribucija Sarajevo je nedavno radila neke radove u ulici baš gdje Finci živi. I radnik govori - došli mi, iskopali trasu, i masa nekih kablova koji vode od trafostanice. Pogledamo šeme, i sve što nije bilo na šemi od kablvoa mi fino presiječemo i izolujemo. Kad, kroz 15 minuta eto ti par jevreja do radnika da vide što su presjekli kablove. Ljudi im fino objasnili da se strujom ilegalno koristili 50 i više godina, jer su bili direktno napojeni sa trafostanice...
No, da se vratimo na Fincija - itekako je važno makar verbalno osuditi zločin kojeg su haman svi osim židova i zvanične američke diplomatije osudili. Nemoguće je da je Finci neodređen po tom pitanju.
Doduše, sa tom neodređenošću se itekako uklapa u NS koncept neodređenosti...
Ovo ko nacisticki pamflet iz tridesetih.
- Skijaš
#13066 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sumnjam. Kada Naša Stranka dođe u kontakt s ljudima poput Dodika, ono što će Kojović, Mustafić ili Gratz tada reći, biće etiketirano kao jeftini populizam jednako kao i Komšićev nastup. Jer tako smo nisko pali da normalan stav po defaultu bude predstavljen kao radikalizacija.ime_kojeg_nema wrote:Skijas, nekako mislim da se vizija gradjanske ideje prosjecnog glasaca/simpatizera NS-a razlikuje od Komsiceve gradjanske vizije.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#13067 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nema sumnje da su Jevreji "zadužili" Sarajevo, odnosno ostavili tu svoj neizbrisiv trag, nema sumnje ni da je Sarajevo zadužilo njih... ali mi nikako nije jasno da je to tvrdnja i kriterijum za biranje gradonačelnika i to baš od onih koji kao padaju u nesvjest od torova, nacija i nacionalnih podobnosti 
-
convict
#13068 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ma nije to kriterij. On je "uspješan poslovni čovjek sa iskustvom rada u administraciji". Nije lako imati uspješan privatni biznis dok ti pažnju odvlače direktorske i ambasadorske obaveze, odbore i vijeća da ne spominjem.KatarinaKosaca wrote:Nema sumnje da su Jevreji "zadužili" Sarajevo, odnosno ostavili tu svoj neizbrisiv trag, nema sumnje ni da je Sarajevo zadužilo njih... ali mi nikako nije jasno da je to tvrdnja i kriterijum za biranje gradonačelnika i to baš od onih koji kao padaju u nesvjest od torova, nacija i nacionalnih podobnosti
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#13069 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Apsolutno se slazem. Moguce da bi, barem djelomicni, manifest stavova i izlaganje istih, bio nesto drugaciji...vjerovatno se nebi "udaralo po prstima" i slicno tome...ali definitivno bi bile jako slicne ideje i stavovi koji bi bile uzete u zastitu.Skijaš wrote:Sumnjam. Kada Naša Stranka dođe u kontakt s ljudima poput Dodika, ono što će Kojović, Mustafić ili Gratz tada reći, biće etiketirano kao jeftini populizam jednako kao i Komšićev nastup. Jer tako smo nisko pali da normalan stav po defaultu bude predstavljen kao radikalizacija.ime_kojeg_nema wrote:Skijas, nekako mislim da se vizija gradjanske ideje prosjecnog glasaca/simpatizera NS-a razlikuje od Komsiceve gradjanske vizije.
Sjetimo se, i ne tako davno, suceljenja Sanje Vlaisavljevic, i njenih ideja o prebrojavanjima krvnih zrnaca i teorija o smrti gradjanske ideje zemlje, i reakcije Dennisa Gratza. ili nesto kasnije, u istoj toj TV formi, gdje je Dino Mustafic branio stav o gradjanskom identitetu i gradjanskoj politickoj opciji kao takvoj.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#13070 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
ime_kojeg_nema wrote:
Skijas, nekako mislim da se vizija gradjanske ideje prosjecnog glasaca/simpatizera NS-a razlikuje od Komsiceve gradjanske vizije. Prije svega jer je Komsic bio aktivni sudionik politicke prakse "nadjebavanja" sa politickim protivnicima, najbolje olicene u SDP-ovom koaliranju s kim stigne, zarad nekih trenutnih politickih interesa i hirova, a sto je zavrsilo ovako kako je zavrsilo. Druga stvar je taj njegov, kako sam vec spomenuo, patriotski populizam, koji bez sumnje ovdje pali, ali ja vjerujem, ili zelim vjerovati, da je prosjecan NS simpatizer u potrazi za jednom potpuno drugacijom politickom paradigmom, novim sistemom vrijednosti. E sad, ja nisam protiv dogovaranja, treba traziti ravnotezu izmedju moguceg i onoga cemu se tezi, s tim da tas na vagi uvijek malo preteze u korist ideje, principa.
Potpisujem.
Mnogo je lakše izgleda vjerovati da će preko noći postojeći sistem postati savršenstvo nego se potruditi i kreirati potpuno novi sistem vrijednosti. Da ne propadnemo kroz dno u središte zemlje jer na dnu već jesmo. A ŽK je milion kilometara daleko od novog sistema vrijednosti. Koliko je ovo isplativo...zbilja nemam pojma, mislim da će biti jako skupo po Našu Stranku jer je Komšić političar do lokalnih izbora 2016...silno bih voljela da griješim a plus samo zbog mnogih sjajnih ljudi koji ovu koaliciju podržavaju i nestrpljivo čekaju....
-
Pedja Kojovic
#13071 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nasa se politicka ideologija ne zasniva, kao sto kazete, na tvrdnji da su BiH gradjani homogena skupina sa istim politickim interesima. Dapace. BiH gradjani, odnosno, politicki subjekti koji ih predstavljaju, u proteklih 20 godina nisu u stanju postici koncenzus o fundamentalnim, rekao bih, predpolitickim pitanjima, kao sto je priznavanje drzave u kojoj zivimo i u kojoj se ti isti politicki subjekti bore za vlast.volta dzontra wrote:Za P.K
Generalno, postojanje pitanja oko kojih je drustvo podjeljeno je osnov za postojanje visestranackog sistema, izbora, itd.
Sto se tice Gaza&Finci...
S obzirom na nasu nedavnu istoriju, a posebno za gradjane Sarajeva, prirodno je da dogadjanja u Gazi, Libiji, Siriji, itd, izazivaju snaznu emotivnu reakciju jer nas podsjecaju na strahote koje smo i sami prosli. Ali.
Jedan od ideoloskih stubova Nase stranke je premisa da ni jedan pojedinac nije odgovoran ZA zlocine koje je pocinio etnicki, vjerski, itd. kolektiv kome pripada.(Mi smo svi odgovorni PRED posljedicama tog zlocina - ali da ne komplikujem sada). Upravo zbog toga mi recimo nikada nismo zahtijevali da se IZ BiH ili predstavnici bosnjackih stranaka izjasne o, recimo, ubijanju djevojcica koje zele da idu u skolu, itd.
Covjek cija je porodica, zbog svoje etnicke/vjerske pripadnosti, dekretom protjerana iz Spanije, covjek koji je rodjen u italijanskom koncetracionom logoru i po izlasku se, umjesto u ponudjeni Izrael, vraca u Sarajevo iz kojeg su porodicno deportovani sasvim sigurno - kada bi dobio priliku da o tome razgovora, a ne bude priupitan u prolazu - sasvim sigurno ima sta da kaze o ljudima koji se nalaze u slicnoj situaciji.(Nadam se da ce imati tu priliku)
Za mene licno, pravo Izraela na postojanje u granicama koje su odredjene odlukom UN-a i bezbjednost su neupitni, kao sto je, kazem barem za mene licno, okupacija i ponasanje okupatora prema neizraelcima na teritorijama koje su zauzeli ratovima nakon osnivanja drzave apsolutno neprihvatljivo. (Da sada ne pricam o aparthejdu, o rasistickim zakonima koji vladaju u samom Izraelu i cija su posljedica da gradjani Izraela koji nisu Jevreji ne mogu posjedovati zemlju i da im se licne karte i tablice na automobilima razlikuju od onih koje imaju njihovi "zemljaci",itd..)
Radio sam, kao novinar u Palestini i imam nekoliko prijatelja i mislim da relativno dobro znam svakodnevne uzase i ponizenja kojima su Palestinci podvrgnuti od strane izraelske drzave.
p.k.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- Shahab
#13073 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kemal Monteno....Co0l wrote:A zna li se uopste ko je kandidat za gradonacelnika od strane SDP-SBB?
-
Doktor29
#13074 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
ili vratio sam se zivoteShahab wrote:Kemal Monteno....Co0l wrote:A zna li se uopste ko je kandidat za gradonacelnika od strane SDP-SBB?
- webby-x
#13075 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja, pa u čemu je problem da se Finci izjasni o Gazi?