Bude li grudvica kad se mijesajajara wrote:ma mijesa sa kokainomboshniak wrote:Je li neko narucivao od lika na olx-u "fitnessoprema" vidim da je ubjedljivo najpovoljniji, neki proizvodi jeftiniji čak nego i myprotein.ba, vidim ovaj Total blend protein 5kg kod njega je 120KM, a na myprotein.ba sa popostuom je 135KM sa dostavom, bez troškova carinskog pregleda, kako on to nabavalja i zaradi nije mi jasno
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
boshniak
#13051 Re: Teretana
-
jajara
#13052 Re: Teretana
ovisi jel kokain puno udaranboshniak wrote:Bude li grudvica kad se mijesajajara wrote:ma mijesa sa kokainomboshniak wrote:Je li neko narucivao od lika na olx-u "fitnessoprema" vidim da je ubjedljivo najpovoljniji, neki proizvodi jeftiniji čak nego i myprotein.ba, vidim ovaj Total blend protein 5kg kod njega je 120KM, a na myprotein.ba sa popostuom je 135KM sa dostavom, bez troškova carinskog pregleda, kako on to nabavalja i zaradi nije mi jasno
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#13053 Re: Teretana
Za sta je kasein sad?Raigor Stonehoof wrote:Promijeni program, fokusiraj se vise na dijelove tijela koje zelis "pojacati", ne moras svaki dio tijela jednako cesto raditi. Pored wheya uzmi i casein, pa pred spavanje salij casu.
A nemas potrebe za bacanje para na gainere. Jedi kaloricnu hranu, isti efekat ces postici.
Ne mogu prehranom postici isti efekt jer imam alergije, vec sam napisao
-
boshniak
#13054 Re: Teretana
Kasein je protein koji se sporije razgrađuje i duže hrani mišiće u periodu dok odmaraju zato uglavnom ide prije spavanja, ako možeš jesti keks plazmu naročito u prahu sa mlijekom dosta kalorična i nutritivno bogata, a lagana za jesti._BataZiv_0809 wrote:Za sta je kasein sad?Raigor Stonehoof wrote:Promijeni program, fokusiraj se vise na dijelove tijela koje zelis "pojacati", ne moras svaki dio tijela jednako cesto raditi. Pored wheya uzmi i casein, pa pred spavanje salij casu.
A nemas potrebe za bacanje para na gainere. Jedi kaloricnu hranu, isti efekat ces postici.
Ne mogu prehranom postici isti efekt jer imam alergije, vec sam napisao
- Raigor Stonehoof
#13055 Re: Teretana
kasein je sporoapsorbujuci protein, hrani ti misice tokom noci, ili kad imas dug period izmedju obroka, za razliku od wheya koji se jako brzo apsorbuje i zato ga trebas piti neposredno poslije treninga.
nemas alergije na cevape, valjda
sir ribanac, puter, kikiriki, bademe, rizu, punomasni jogurt...
nemas alergije na cevape, valjda
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13056 Re: Teretana
E hvala momcovi probacu kasein 
-
jajara
#13057 Re: Teretana
kralju idi u doktora onda po savjete sta si na klix doso pitat sta ces jest, a imas alergije
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13058 Re: Teretana
jajara wrote:kralju idi u doktora onda po savjete sta si na klix doso pitat sta ces jest, a imas alergije
Ali nije tema
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#13059 Re: Teretana
Povećaj porcije hrane koju jedeš svakodnevno, i eto dodatnih kalorija_BataZiv_0809 wrote:E hvala momcovi probacu kasein
-
channel10
#13060 Re: Teretana
ZNas da je nedavno jedan alergicar u Sarajevu preminuo zbog koristenja nekog suplementa na koji je bio alergican, pa ti sad vidi._BataZiv_0809 wrote:jajara wrote:kralju idi u doktora onda po savjete sta si na klix doso pitat sta ces jest, a imas alergijesve je to zavrseno beg moj, hvala na savjetu, zivim sa alergijama 30 godina evo, mogu doktorsku tezu o njima napisati
![]()
Ali nije tema
-
sabanss
#13061 Re: Teretana
Čovjek bio alergičan na mlijeko i uzeo Whey.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#13062 Re: Teretana
Ovaj myprotein.ba, 18 dana, Routed to destination, ko da iz Japana dolazi u pm 
- Kinaski
#13063 Re: Teretana
ma sumnjivi su oni meni, nize cijene na ba domeni nego na co.uk.Leon16v wrote:Ovaj myprotein.ba, 18 dana, Routed to destination, ko da iz Japana dolazi u pm
kakvu li nam robu tuse
-
jajara
#13064 Re: Teretana
nema to veze s kvalitetom...u svedsku kad narucujes protein bez okusa 5kg je 63 eura, u norvesku 61...a npr u hrvatsku 74 eura
to vjerojatno ovisi o carini il tako nesto..iako nema logike ni to jer HR je u EU pa izmedju njih nebi trebalo bit carine...ma ko ce to znat. nek smo i mi jednom docekali da nam je nesto povoljno nemojmo sad trazit jaje u dlaketu
to vjerojatno ovisi o carini il tako nesto..iako nema logike ni to jer HR je u EU pa izmedju njih nebi trebalo bit carine...ma ko ce to znat. nek smo i mi jednom docekali da nam je nesto povoljno nemojmo sad trazit jaje u dlaketu
-
TRANCE
#13065 Re: Teretana
Zato što kad izvoze izvan EU, onda prema zakonima ne obračunavaju PDV. Pošto je britanski PDV 20%, nešto što košta za britanskog kupca od 120 funti za bosanskog će koštati 100, naravno ne računajući marže i troškove dostave.Kinaski wrote:ma sumnjivi su oni meni, nize cijene na ba domeni nego na co.uk.Leon16v wrote:Ovaj myprotein.ba, 18 dana, Routed to destination, ko da iz Japana dolazi u pm
kakvu li nam robu tuse
S druge strane kad izvoze u Hrvatsku koja je u EU, moraju obračunati njihov PDV od 25% i onda to za hrvatskog kupca košta 125 funti.
-
jajara
#13066 Re: Teretana
e bravoTRANCE wrote:Zato što kad izvoze izvan EU, onda prema zakonima ne obračunavaju PDV. Pošto je britanski PDV 20%, nešto što košta za britanskog kupca od 120 funti za bosanskog će koštati 100, naravno ne računajući marže i troškove dostave.Kinaski wrote:ma sumnjivi su oni meni, nize cijene na ba domeni nego na co.uk.Leon16v wrote:Ovaj myprotein.ba, 18 dana, Routed to destination, ko da iz Japana dolazi u pm
kakvu li nam robu tuse
S druge strane kad izvoze u Hrvatsku koja je u EU, moraju obračunati njihov PDV od 25% i onda to za hrvatskog kupca košta 125 funti.
-
boshniak
#13067 Re: Teretana
Ehh sad kako ovi sverceri po OLXu prodaju po skoro istim a nekad i nizim cijenama myprotein proizvode od zvanicnih cijena na myprotein.ba. A zajednicko im je svima da su svi iz mjesta oko hrvatske granice, Brcko, Orasje, Ljubuski, V.Kladusa.jajara wrote:nema to veze s kvalitetom...u svedsku kad narucujes protein bez okusa 5kg je 63 eura, u norvesku 61...a npr u hrvatsku 74 eura![]()
- Kinaski
#13068 Re: Teretana
Ne kupuj to, myprotein samo kupuj sa njihove stranice, prosle godine je pao frajer iz bijeljine cini mi se, kuci pravio myprotein imao i amabalazu i sveboshniak wrote:Ehh sad kako ovi sverceri po OLXu prodaju po skoro istim a nekad i nizim cijenama myprotein proizvode od zvanicnih cijena na myprotein.ba. A zajednicko im je svima da su svi iz mjesta oko hrvatske granice, Brcko, Orasje, Ljubuski, V.Kladusa.jajara wrote:nema to veze s kvalitetom...u svedsku kad narucujes protein bez okusa 5kg je 63 eura, u norvesku 61...a npr u hrvatsku 74 eura![]()
-
boshniak
#13069 Re: Teretana
Ma to je bilo 2015god akcija Herkul kad su uhvatili Dinu sa skoro tonu robe, nije prepakivao i pravio prahove vec samo svercao, bile su slike te akcije sta su mu u kuci sve nasliKinaski wrote:Ne kupuj to, myprotein samo kupuj sa njihove stranice, prosle godine je pao frajer iz bijeljine cini mi se, kuci pravio myprotein imao i amabalazu i sveboshniak wrote:Ehh sad kako ovi sverceri po OLXu prodaju po skoro istim a nekad i nizim cijenama myprotein proizvode od zvanicnih cijena na myprotein.ba. A zajednicko im je svima da su svi iz mjesta oko hrvatske granice, Brcko, Orasje, Ljubuski, V.Kladusa.jajara wrote:nema to veze s kvalitetom...u svedsku kad narucujes protein bez okusa 5kg je 63 eura, u norvesku 61...a npr u hrvatsku 74 eura![]()
- ZyzzSar
#13070 Re: Teretana
sto da ne, ako neko ima 300 pozitivnih recenzija, znaci da je provjerenoKinaski wrote:Ne kupuj to, myprotein samo kupuj sa njihove stranice, prosle godine je pao frajer iz bijeljine cini mi se, kuci pravio myprotein imao i amabalazu i sveboshniak wrote:Ehh sad kako ovi sverceri po OLXu prodaju po skoro istim a nekad i nizim cijenama myprotein proizvode od zvanicnih cijena na myprotein.ba. A zajednicko im je svima da su svi iz mjesta oko hrvatske granice, Brcko, Orasje, Ljubuski, V.Kladusa.jajara wrote:nema to veze s kvalitetom...u svedsku kad narucujes protein bez okusa 5kg je 63 eura, u norvesku 61...a npr u hrvatsku 74 eura![]()
ja 2 godine uzimam od dine, nikad nikakav belaj nije bio
bolje nego platit 15-20% vise u protein shopu, il cekat na dostavu myproteina 15 dana a platit haman pa isto
-
kox
#13071 Re: Teretana
Ima li neka teretana u blizini škole Isa Beg Isaković na Grbavici, zna li neko slučajno?
-
kox
#13073 Re: Teretana
Hvala ali daleko mi je to. Znam da ima onaj neki Pro ski ili tako nešto u Lorisu ali oni valjda nemaju teretanu klasičnu nego neke trenažere. Kontam ima li neka manja za koju ne znam u okolini.
-
TRANCE
#13074 Re: Teretana
Pa nije baš isto što se tiče cijene. Na Myprotein Whey s okusom od 5 kg 97 KM s popustom. Na dva pakovanja je poštarina besplatna, znači ukupno 97 x 2 = 194 KM. I na to 10 KM za carinski pregled, ukupno 204 KM.ZyzzSar wrote: sto da ne, ako neko ima 300 pozitivnih recenzija, znaci da je provjereno
ja 2 godine uzimam od dine, nikad nikakav belaj nije bio
bolje nego platit 15-20% vise u protein shopu, il cekat na dostavu myproteina 15 dana a platit haman pa isto
Kod švercera s OLX isti proizvod 145 KM, na dva pakovanja 290 KM.
204 KM u odnosu na 290 KM je ipak solidna ušteda, plus što kod švercera nikad ne znaš u kakvim su memljivim garažama proizvodi stajali mjesecima.
Znao sam od švercera dobiti whey koji je proizveden prije godinu-godinu i pol i ima par mjeseci do isteka roka trajanja, dok kad naručiš sa stranice dobiješ svjež proizvod koji je tek izašao s proizvodne trake.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#13075 Re: Teretana
Leon16v wrote:Ovaj myprotein.ba, 18 dana, Routed to destination, ko da iz Japana dolazi u pm