E vidiš dobro si me podsjetio. Možda su baš nju tek izbjeglu iz Hrvatske poslali nedobrovoljno da skače po hercegovačkim čukama i spava sa vojskom u bajtama.Emiremir33 wrote: ↑17/03/2021 21:37Može biti diskutabilno,sam znaš 90 tih novinari su pod moranjem tako izvještavali.Sad ako je Srbovala u to doba a imaju dokazi to je več nešto drugo.trocadero wrote: ↑17/03/2021 21:09 Hmmm...TANJA KNEŽEVIĆ PERIŠIĆ.... ova iznad o broju popova, sadašnji predsjednik radikalnih crnogorskih komita u žestokoj borbi protiv četnika.
Da vidimo....
Tražim, tražim......
Aaaaa evo je ...borila se nekad i protiv ustaša.
Informacija pouzdano tačna , ne morate provjeravati.VIJESTI
Siniša Luković
06.10.2011. 08:28h
„Novembar 25. i 26. hercegovačko ratište – prva linija fronta. Osnovni motiv koji me je pokrenuo da odem na hercegovačko ratište nakon izbjeglištva iz Zagreba, bila je želja da vidim te naše borce, naše sugrađane, koji sedamdesetak dana brane čast i ugled Jugoslavije, rastjeruju ustaške bande i pripadnike hrvatske vojske, iz mjesta u Hercegovini koja su i u prošlim ratovima bila na zlu glasu po nedjelima koja su uradili. Upravo su pale i Čepikuće, ozloglašeno ustaško uporište sa strateškim značajem"
Tako počinje tekst „Savina brigada za primjer čojstva i junaštva“ koji potpisuje Knežević 29.novembra 1991. godine![]()
Štaš i onda morala tako da piše.
Gledajući joj slike čisto sumnjam da bi je neko mogao na nešto prisiliti ....možda ti bi.
Nevezano za ovo pitanje a vraćajući se na mnoga predhodna koje si mi nekad postavljao ne mogu se oteti utisku da te ne pitam...jesil ti možda drot?