Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
dale cooper

#13051 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

Velkoski wrote:sophia bush :mrgreen:
E ona jeste vala dobra. :oops: :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#13052 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

dale cooper wrote:
:lol:

ma samo teen 8-) :mrgreen:
irac300

#13053 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

Definitivno najbolja, sada glumi u nekoj policijskoj seriji, meni se čini na Foxu se emituje, al' ne pratim. Dobra je i ona žuja krakata bila. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#13054 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

nisam nešt'o pratio one tree hill, ne znam tačno ni o čemu je serija, al' sam nju upratio :lol: :lol:
irac300

#13055 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

dale cooper wrote:
Ma što se tiče teen, Audrey i Shelly najbolje (svojevremeno). :D A ni k'o milf ne posustaju. :D :D Odbrojavaš li? Sitno. :D
SanskiBiser

#13056 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

The Three klix (BBC) mini serija 3 epizode.

Netflix doku-misterija 7 epizoda (na tragu Making a Murderer..)

karanana

#13057 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

Odgledah trapped islandski. Ok je moze se preporuciti mada drugi dio sezone kvalitet po meni opada i razvodnjava se. Nista originalno i nista sto vec nije vidjeno. Ok je gluma mada ima nekoliko rupa i nelogicnosti ali haj nisu toliko vazne.
ferratilis

#13058 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Gledam ponovo stare epizode Top Geara i tek sad vidim koliko je televizija propala kao medij za sarkazam i ironiju. Sad se svi producenti boje da ne napisu nesto pogresno i dobiju tuzbu za homofobiju ili rasizam, dok je BBC pustao ekipi da radi sta hoce, bukvalno. Od svih tv emisija koje sam gledao, Top Gear je uvijek imao najupecatljiviji humor. Sad svi glume neku politicku korektnost, dodvoravaju se sponzorima i izbjegavaju konflikte. Cak je i BBC izdao svoje vrijednosti sa novim Top Gearom :(

Jack Be Nimble

#13059 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jack Be Nimble »

The Keepers ima solidnu pricu. Nema bas neku misteriju koje ko ga ubio, prica je vise o crkvi i djeci.

Ne znam jesam li vec preporucio, ali Genije je za sada dobra serija.
maida95

#13060 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by maida95 »

Genius odlična :thumbup:
mO k3

#13061 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by mO k3 »

sneaky pete ) :)
karanana

#13062 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

gleda li iko handmaids tale?

jel ko cito knjigu? sve sam ceko necu li skontati, ali ili ne kontam ili serija dobro ne objasnjava a mozda knjiga objasnjava:
moze li pozadina drzavnog udara i preuzimanja vlasti ovih...ne znam ni ja ko su....puritanci ili sta vec?
znaci kako su odjednom dosli na vlast kad je vojska bila uz staru vladu? i slicna objasnjenja ako moze.
Bloo
Globalna šefica

#13063 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Bloo »

karanana wrote:gleda li iko handmaids tale?

jel ko cito knjigu? sve sam ceko necu li skontati, ali ili ne kontam ili serija dobro ne objasnjava a mozda knjiga objasnjava:
moze li pozadina drzavnog udara i preuzimanja vlasti ovih...ne znam ni ja ko su....puritanci ili sta vec?
znaci kako su odjednom dosli na vlast kad je vojska bila uz staru vladu? i slicna objasnjenja ako moze.
čitala knjigu - dobra
ne znam koliko serija prati knjigu...
guglaj ba imaju neke analize
PPscroW

#13064 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by PPscroW »

Onako nabrzaka izlistah 15-ak stranica foruma, ima li neko preporuke za Sci-fi serije. :D :D :D Što se mene tiče, Strangers things od novijih obavezna za pogledati i upratiti, Black mirror također odlična (osim par epizoda, al' generalno odlična serija), također ko nije gledao Misfits topla preporuka, malo opere na ruke britanski akcent glumaca, al' s vremenom se naviknete. Doduše i ta serija nakon treće/četvrte sezone baš pala kvalitetom, al' do tog dijela se odradi 90% stvari na seriji koje se trebaju desiti.
ITNet

#13065 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ITNet »

Genius je i meni dobar ali mene generalno vise interesuje taj neki "tehnicki" dio njegovog zivota nego privatni, ono te teorije, kako sta su mu dolazile ideje, kako ih je skontao, predocio itd... A ovdje vise nekih glupih private stvari guraju, ono zadnje 3 epizode samo drama sa zenom i djecom ista prica se vrti vise mi dosadilo :roll: i Kad se na kraju zavrsi vise cu znati da je imao zenu Srpkinju, da je imao ljubavnicu, da je zivio tamo i vamo i tko zna jos sta nekih gluposto, a najmanje cu imati nekih tehnickih detalja sto me vise interesuju :lol:

ppscrow spominjalo se probaj The Expanse SF serija
House

#13066 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by House »

Image
pink floydd

#13067 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by pink floydd »

ferratilis wrote:Gledam ponovo stare epizode Top Geara i tek sad vidim koliko je televizija propala kao medij za sarkazam i ironiju. Sad se svi producenti boje da ne napisu nesto pogresno i dobiju tuzbu za homofobiju ili rasizam, dok je BBC pustao ekipi da radi sta hoce, bukvalno. Od svih tv emisija koje sam gledao, Top Gear je uvijek imao najupecatljiviji humor. Sad svi glume neku politicku korektnost, dodvoravaju se sponzorima i izbjegavaju konflikte. Cak je i BBC izdao svoje vrijednosti sa novim Top Gearom :(

amerikance je posebno volio

Image
Cavendish

#13068 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Cavendish »

Before we die - sweden
trapped - island
seln

#13069 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by seln »

Black swan wrote:mogla bi se dinastija gledati

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Je li ovo parodija? :roll:
Mislim, i originalna "Dinastija" je bila sranje... ali ovo je bas ono kad samo sranje ode u cenifu pa sere.
seln

#13070 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by seln »

ferratilis wrote:Dobra American Gods, ali mislim da me je Game of Thrones navikao na gadiluke pa mi ona scena sa vaginom i nije bila sokantna :D Ne znam da li ce serija imati samo paganske bogove, ili ce ubaciti i Isusa i ekipu?
Jebat ga, previse je razvlace... citava jedna epizoda samo o njegovom braku, hejbet nekih stvari u slow motion, gdje se vidi da je to u svrhu popunjavanja vremena...
ako ovako nastave, sjebace seriju.
Jack Be Nimble

#13071 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jack Be Nimble »

seln wrote:
ferratilis wrote:Dobra American Gods, ali mislim da me je Game of Thrones navikao na gadiluke pa mi ona scena sa vaginom i nije bila sokantna :D Ne znam da li ce serija imati samo paganske bogove, ili ce ubaciti i Isusa i ekipu?
Jebat ga, previse je razvlace... citava jedna epizoda samo o njegovom braku, hejbet nekih stvari u slow motion, gdje se vidi da je to u svrhu popunjavanja vremena...
ako ovako nastave, sjebace seriju.
Za sada prate svaku stranicu knjige. Nadao sam se da nece ubrzati ili totalno sjebati Gaimanovu viziju, ali su uspjeli docarati njegov svijet.
milann1971

#13072 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by milann1971 »

seln wrote:

Mislim, i originalna "Dinastija" je bila sranje... ali ovo je bas ono kad samo sranje ode u cenifu pa sere.
nije parodija nego remake..ne znam koliko si star, ja je se sjecam jako dobro, ponedeljak vece 20 cas, zamre carscija...serija je bila BOOM u taj vakat, slicno kao i Twin Peaks...
seln

#13073 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by seln »

milann1971 wrote:
seln wrote:

nije parodija nego remake..ne znam koliko si star, ja je se sjecam jako dobro, ponedeljak vece 20 cas, zamre carscija...serija je bila BOOM u taj vakat, slicno kao i Twin Peaks...
Star i prestar... sjecam se Dinastije. Tipicna safunjara, bez smisla, kvaliteta i logike, ali je carsija zamirala za vrijeme emitovanja.
A ovo novo je bez smisla, kvaliteta, logike ... i bez potrebe.
Banksy

#13074 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Banksy »

Jedna od prvih, globalno popularna, vrlo raskošna, s ogromnim budžetom, eksterijerima, pravim nakitima, Armanijevim haljinama, Zlatnim Globusima, itd. Danas, za sapunicu, nezamislivo.
Dosadno mii

#13075 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Dosadno mii »

Sta gledate na ovom ljetnom raspustu od serija
Moje se sve pozavrsavale
Post Reply