Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
fosil

#13051 Re: FK Sarajevo

Post by fosil »

hz__semir wrote:
ganjeta wrote:
north wrote:
Zukic je fakat ljudina,uvejerio sam se licno....malo smo zajedno sutali "fuce" prethodnih nekoliko dana...i danas je odlican samo se pomjera kao sjena :mrgreen:
Pa nisi valjda sumnjao u Zeku Velikog.

Gospodin u kopačkama :D
Gentleman :D
ganjeta

#13052 Re: FK Sarajevo

Post by ganjeta »

Jos kad bi vidjeli kako meso kaisa :lol: cijenili bi ga jos vise.

Zuka hodajuca legenda :mrgreen:
lulica

#13053 Re: FK Sarajevo

Post by lulica »

vidjam ga svaki dan, sa djetetom igra lopte. i naravno sorc sarajevo a mali dres i sorc :D :D
north

#13054 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Hadžialagić od ponedjeljka kreće u lov na pojačanja :lol: nemoj sviju ti samo ti dovoditi pojačanja, neka te :lol:

Da onaj Irfan (kakav god da je ko čovjek) tako nešto kaže pa da se čovjek i ponada, ali ovaj varalica....jedino ako još očekuje Paragvajca ili ako se ponovo rukovao sa Purićem :-)
MHAB

#13055 Re: FK Sarajevo

Post by MHAB »

Čuo sam da je bio nekakav sastanak između BP, UNFKS te predsjednika Rizvanovića i Redžepagića. Valjda je Rizvanović rekao da imaju spreman statut i još dosta pojačanja za iduću sezonu, ali da su uslovi ove uprave da nastave sa radom da se valjda na skupštini prihvati statut i da Mirza ostane trener i iduće sezone. Na Mirzinom ostanku maksimalno insistira predsjednik Rizvanović koji vjeruje da je Mirza vrhunski stručnjak. Da li je ko šta čuo o ovome ili je samo još jedna mahalska priča ?
johnny_blazze

#13056 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

MHAB wrote:Čuo sam da je bio nekakav sastanak između BP, UNFKS te predsjednika Rizvanovića i Redžepagića. Valjda je Rizvanović rekao da imaju spreman statut i još dosta pojačanja za iduću sezonu, ali da su uslovi ove uprave da nastave sa radom da se valjda na skupštini prihvati statut i da Mirza ostane trener i iduće sezone. Na Mirzinom ostanku maksimalno insistira predsjednik Rizvanović koji vjeruje da je Mirza vrhunski stručnjak. Da li je ko šta čuo o ovome ili je samo još jedna mahalska priča ?
mirza vrhunski strucnjak i istina :? :lol:
miky

#13057 Re: FK Sarajevo

Post by miky »

MHAB wrote:Čuo sam da je bio nekakav sastanak između BP, UNFKS te predsjednika Rizvanovića i Redžepagića. Valjda je Rizvanović rekao da imaju spreman statut i još dosta pojačanja za iduću sezonu, ali da su uslovi ove uprave da nastave sa radom da se valjda na skupštini prihvati statut i da Mirza ostane trener i iduće sezone. Na Mirzinom ostanku maksimalno insistira predsjednik Rizvanović koji vjeruje da je Mirza vrhunski stručnjak. Da li je ko šta čuo o ovome ili je samo još jedna mahalska priča ?
A pazi nesto kontam sto Rizvovicu,pa i Redzepagicu i ostalim sve to sa Mirzom treba,eto imaju sad dobar odnos sa BP,dobili su podrsku navijaca za taj novi statut sve super,jos ako se izglasa extra...i ne kontam (ako je tacno) sto potenciraju Mirzu ako sami znaju da ce taj isti Mirza biti kocnica uvijek ,i da su navijaci kontra njega i da uprava i pored tih valjda dobrih stvari,sa tom jednom banalnom stvari sebi moze zagorcati zivot i upropastiti stvar i mozda okrenuti masu na kraju na sebe

A stvarno mi nije jasno to razmisljanje nikako,a fkt bespotrebno moze ti doci do zavrzlame taman kad sve upakujes kako treba,tebi ce tamo zbog nekog faktora to sve doci u pitanje i ti sebe dovodis u situaciju da ti masa okrene ledja zbog nebitne osobe,to je meni mnogo nelogicno,mada je kod nas sve nelogicno al ovo fkt tesko da mogu shvatiti
strong69

#13058 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

north wrote:Hadžialagić od ponedjeljka kreće u lov na pojačanja :lol: nemoj sviju ti samo ti dovoditi pojačanja, neka te :lol:

Da onaj Irfan (kakav god da je ko čovjek) tako nešto kaže pa da se čovjek i ponada, ali ovaj varalica....jedino ako još očekuje Paragvajca ili ako se ponovo rukovao sa Purićem :-)
Hoce li i ova uprava put Crne Gore po pojacanja? Sjecate li se Blekicevih najava prosle sezone; Idemo po odlicna pojacanja u CG :D Dovedose Gutica :skoljka: i Kojasevica :run:
Ako MV ostane na klupi to nece biti dobro. Mirzi je upucena jasna poruka u zadnje dvije utakmice od citavog stadiona (makar nas 3000-4000 placenika) a to je: CAO CAO VOZDRICA. Prevelika je netrpeljivost izmedu njega i navijaca i ona ce samo rasti. Tome narocito doprinosi MV sa svojim izjavama ali sta ocekivati od klosara i mahalasa?
Reglan

#13059 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Hoces reci da Kojasevic nije pojacanje :skoljka: :run:
Topla voda

#13060 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

Pa ocito je da ne mogu u rat sa mirzom,odnosno da nije trenutak,jer je on samo eksponent struje koja je jaka u svim strukturama kluba.To su visegodisnji ahbabi fazlagicevi i citava ta stara generacija legendi,vahidin musemic,merdanovici,pa ovi kao sportski radnici alihodzic,cimic,kures i slicni .....

..A ocito da ti metilji ne zele da odu iz kluba i ne zele da prestane njihov uticaj,pa makar se pitali samo o tome ko ce vrsiti prevoz igraca na gostovanja...a obzirom da je statut i pravni polozaj kluba takav da ne mozes dijeliti otkaze,te da ne mozes nikome zabraniti infiltraciju u klupske strukture,sve dok klub ne bude privatni.....
..rizvanovic i redzepagic pokusavaju da nadju kompromis,u kome ce se djelimicno pustiti njih da radi,a hijene da se ostave oko kluba,sve sa smijeskom prema njima.

I izgleda da je jedina moguca stvar kojom bi se ovo rijesilo... igranje na mirzin moral,i na njegovu licnu odluku....tj..ostace dok bude zelio,a ovi zarad mira u kuci i omogucavanja njima da rade koliko mogu..pokusavaju navijace da pomire u odnosu prema mirzi.

tako da smo fakticki taoci varesanoviceve i punceve sujete i oholosti,a mirza je trojanski konj te postave,koja ce doci glave i rizvanovicu i redzepagicu,ako to ne prepoznaju.
BegA_

#13061 Re: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

http://www.bordoprijatelji.ba/v2/index. ... s&Itemid=1
north

#13062 Re: FK Sarajevo

Post by north »

BegA_ wrote:
http://www.bordoprijatelji.ba/v2/index. ... s&Itemid=1
Po meni ovo je dobro, mora se naći kompromis navijača i uprave, zaboraviti ranije nesuglasice, dosta je bilo sukoba na relaciji navijači- uprava, usvojiti ovaj statut koji je vjerujem dobar kako se navodi za normalno funkcionisanje kluba i aBd poslije te skupštine uči još jači i jedinstveniji, te nadam se sa par dobrih pojačanja izaći mnogo jači na euro scenu i u novu sezonu PL.....
strong69

#13063 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

arshavin wrote:Hoces reci da Kojasevic nije pojacanje :skoljka: :run:
Hocu reci da nije pojacanje. Odigrao je jednu utakmicu kako treba (u Banovicima).
junkers

#13064 Re: FK Sarajevo

Post by junkers »

jest al za Bajramski turnir
theprodigy

#13065 Re: FK Sarajevo

Post by theprodigy »

junkers wrote:
jest al za Bajramski turnir
pa sa ovakvim strucnjakom na klupi i mesi bi se izgubio na terenu
a.dis

#13066 Re: FK Sarajevo

Post by a.dis »

Ma džaba što su navijači protiv stručnjaka kad se slabo šta pitaju. ako starije kolege iz BP kažu da se mora praviti kompromis da ostane i MV onda navijači mogu do sutra parole stavljati. Njihovo je izgleda da samo slušaju šta im BP kaže.
ramiral

#13067 Re: FK Sarajevo

Post by ramiral »

Pozz mojim pitarima, novi sam član :D , pozdravljam svoju bordo braću... ima nas, ima .... nastavite niz... VOLIM VOLIM VOLIM..... ..... ...... :D :D
Obuca9

#13068 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Sve četiri titule FK Sarajevo je osvojilo kada je na golu stajao golman rođen u februaru. Dakle golmani sve četiri šampionske generacije Sarajeva, bili su rođeni u drugom mjesecu:
1966/67 - Ibrahim Sirćo (29.02.1940.)
1984/85 - Miloš Đurković (29.02.1956.)
1998/99 - Mirsad Dedić (21.02.1968.)
2006/07 - Muhamed Alaim (10.02.1981.)

Znači formula je jasna, prvi i jedini uslov da bi neko branio za Sarajevo mora biti njegov datum rođenja :D
lijek-za-sve

#13069 Re: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

Znači formula je jasna, prvi i jedini uslov da bi neko branio za Sarajevo mora biti njegov datum rođenja :D[/quote]

Sema valjda mislis mjesec :mrgreen: :mrgreen: :skoljka:
fosil

#13070 Re: FK Sarajevo

Post by fosil »

Taj sam, rodjen u februaru, visok nekoliko metara, a i mladji sam od van der sar-a :D
BegA_

#13071 Re: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

E Sema stvarno si...kralj :lol: :lol: :lol:

Pa gdje ti ovo pade na pamet :lol: :lol:
Logovan

#13072 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Mi koji smo rođeni u februaru samo uspjehe redamo :D :dance:

Sema :thumbup:
Baudelaire

#13073 Re: FK Sarajevo

Post by Baudelaire »

hz__semir wrote:Sve četiri titule FK Sarajevo je osvojilo kada je na golu stajao golman rođen u februaru. Dakle golmani sve četiri šampionske generacije Sarajeva, bili su rođeni u drugom mjesecu:
1966/67 - Ibrahim Sirćo (29.02.1940.)
1984/85 - Miloš Đurković (29.02.1956.)
1998/99 - Mirsad Dedić (21.02.1968.)
2006/07 - Muhamed Alaim (10.02.1981.)

Znači formula je jasna, prvi i jedini uslov da bi neko branio za Sarajevo mora biti njegov datum rođenja :D

Prvi uslov je kvalitet, drugi uslov je februar Sema :D Da nam neki februarski amater ne ubije svetinju februara :D
Topla voda

#13074 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

koji je mjesec rodjen jovic?

mi ko onaj ludi francuz,domenek...nije zvao skorpije u tim,remete mu duhovnu koncepciju :D
BegA_

#13075 Re: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

Topla voda wrote:koji je mjesec rodjen jovic?

mi ko onaj ludi francuz,domenek...nije zvao skorpije u tim,remete mu duhovnu koncepciju :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pazi sad ovo: Jovic rodjen u 1. aprila, Hamzic u 22. januara, a Hodzic 21. marta. :lol:
Locked