Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Sanjarko
#13051 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Latino Ameri po prici kuma su pravo radisni. Tako sam ja shvatio i da drmaju sa malim obrtima. Sad ne znam koji. Valjda ovi sa drzavljanstvima drmaju. On ovo rekao jer sam ja njemu rekao da ce rasti populacija Amerike na nivo EU i to sve zahvaljujuci LA-ima.
- insomnia78
#13052 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Drmaju i sa bandama
- GandalfSivi
#13053 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Procenat kriminalaca medju ilegalnim imigrantima je duplo manji od procenta kriminalaca medju drzavljanima Amerike. Nemoj ba vise, svega ti, brukas se sada i ti...insomnia78 wrote:Drmaju i sa bandama
- insomnia78
#13054 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mislio sam na latinose
- GandalfSivi
#13055 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Prvo, i tu je manje procentualno u odnosu na ostale. Drugo, ovaj post ti je toliko rasisticki da me fakat iznenadjujes...insomnia78 wrote:Mislio sam na latinose
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#13056 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump uzima još jedan mandat, glat 
-
klosar pravi
#13057 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Teško, ovaj put ce se dici i kunto i panto bice baš guravo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13058 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
insomnia78 wrote:Drmaju i sa bandama

- pici
#13059 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Velkoski wrote:Trump uzima još jedan mandat, glat
poslje ovog idiJota ide neki latino ljubavnik pa mozda i zena za prdCenika... amerika je ispucala bonus da u dvajs godina ima dva kompletna idiJota... a mozda i nije
-
Tara the River
#13060 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
1. Awwwwwwwwwww dusa draga, kako si samo milostiv, na ranu vas privit, jos jedan aktivista na baterije. Da ja tebe pitam direktno, sta je konkretno bio cilj gospodjicinog "aktivizma" i sta je konkretno dobila svojim krecanjem? Reci cu ti. Upravo ono sto je htjela- svojih pet minuta slave, nekoliko slika u medijima, rast popularnosti na twiteru, te da neko sa strane kaze aaaaaa vidi kako je ta osoba divna i humana. U stvarnom zivotu nista nije promijenilo to njeno emotivno, neo-liberalno, politicki-korektno kmecanje. Ali vazno se prikazati pred drugima kao "humanista", iako znate da vas "humanizam" nema nikakvog konkretnog rezultata (vecina vas ste takvi).GandalfSivi wrote:Tara the River wrote: Aktivista na baterije i udoban zivot u zapadnoj zemlji- vidjeno sto puta do sada. Svaka suverena zemlja ima pravo da odredi koga ce da primi a koga ne (bez polaganja racuna bilo kome), i tacka. Zasto ne protestuje u saudijskoj Arabiji protiv ubijanja muslimana u Jemenu, ako joj je toliko stalo do pravde i do Islama. Ovakvi isprani mozgovi treba da prestanu da nas sramote po svijetu.
Kazu da su za vrijeme robovlasnistva najgori prema crncima na plantazi bili oni koji su u kucama radili, isto kao i sto su najveci rasisti bili crnci svijetle puti. Valjda neka filozofija u fazonu, nije bitno sto mene handre, sve dok ima neko kome je gore od mene.
Ti ako mislis da je sramocenje po svijetu protestovati sto recimo 410 djece je jos uvijek u "sabirnim centrima" dok su im roditelji vec deportovani i niko ne zna hoce li se ikada spojiti, ili ako se svi trebamo voditi politikom "meni je dobro, a ko jebe sve ostale", tebi svaka cast majstore.
Neko je davno rekao da se level slobode u bilo kojem drustvu mjeri slobodom najugrozenije kategorije tog drustva, i ja se sa tim apsolutno slazem.
Bosna je recimo jako siromasna drzava u kojoj trenutno ima pet hiljada nelegalnih imigranata. Treba li da ih saljemo u zatvor, da ih tretiramo ko stoku, da ih od djece odvajamo? Kada dolazis iz zemlje koju je preko milion ljudi moralo napustiti, raseliti se po cijelom svijetu, ,i onda napises nesta ovako, to je tebi na cast, ali opet vratimo se gore na prvi pasos koji napisah, tuzno je to...
2. Znate li vi uopste stvarni razlog zasto su djeca odvajana od roditelja? Reci cu ti. Djeca su odvajana da bi se izvrsila DNK provjera da su ljudi koji tvrde da su roditelji djece, njihovi stvarni roditelji, te da bi se izbjegla trgovina bijelim robljem, ne daj Boze da ta djeca kasnije zavrse u prostituciji ili da im se oduzmu organi, zbog toga sto je bilo slucajeva da dvoje krenu iz npr. Hondurasa, usput kidnapuju svoje djece iz Meksika, kada dodju na granicu kazu, ne mozete nas izbaciti nije humano mi imamo dvoje male djece. Ali bas vas briga za sudbinu ove djece, vazno je sacuvati ugled "humaniste" i "aktiviste". Znate li vi koliko je to licemjerno?
3. Vecina naseg naroda koji je otisao iz Bosne, je otisao pod prisilom, ZBOG RATA. Ovi ljudi ne bjeze od rata. Siromastvo ti ne daje za pravo da se naselis u drugoj zemlji koja u tom momentu nije u stanju da te prihvati. Sta treba, da se citava Afrika, Azija i Juzna Amerika sruce u SAD. To nema veze sa zdravom pameti.
I da, kolutaj ocima koliko god zelis.
- GandalfSivi
#13061 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
U pravu si, nema veze sa zdravom pamecu. Cuj djeca odvojena da se provjeri DNA. I federalni sud naredio da se vrate djeca i prosli svi rokovi i pola djece se jos nije vratilo.
Mislio sam da je ona zabica operisana od stvarnosti, ali imamo pobjednika.
Hajde ba, boli te kurac, ti si se uvalio, doduse pretpostavljam ne previse dobro, ali ko jebe ostale...
Hajde ba, boli te kurac, ti si se uvalio, doduse pretpostavljam ne previse dobro, ali ko jebe ostale...
-
Tara the River
#13062 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
DNK analiza je spora i treba vremena. Ti ljudi nisu trebali biti neodgovorni i izlagati svoju djecu opasnosti, a osim toga mozda i nisu roditelji, pa im djeca zbog toga nisu vracena natrag.GandalfSivi wrote:U pravu si, nema veze sa zdravom pamecu. Cuj djeca odvojena da se provjeri DNA. I federalni sud naredio da se vrate djeca i prosli svi rokovi i pola djece se jos nije vratilo.
U nedostatku kredibilnih argumenata koji bi pobili moje tvrdnje, spadas na to da vrijedjas. Samo vrijedjaj, to znaci da sam ja u pravu. "Hajde ba, boli te kurac, ti si se uvalio"-ovdje opisujes sebe zar ne? Projecting! Jer ja zivim u svojoj vlastitoj domovini i ne planiram da se bilo gdje "uvalim".
-
Fudo387
#13063 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kad pomislis da su ispucali sve moguce spinove i gluposti, da vise nema sta reci ni uraditi, a da te ostavi bez rijeci, ono se skoncetrise, duboko udahne i opali macolom po tastaturi.
Jebo majku, cuj DNA analize, sta je njemu naumpalo.
(od muke se nasmijah).
Jebo majku, cuj DNA analize, sta je njemu naumpalo.
- insomnia78
#13064 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A sta ce im djeca? Padose mi na pamet tvrdnje forumasa onomad na nekoj temi kako su djeca osvedena u janjicare u stvari imala srece?
-
Fudo387
#13065 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Lipi Fransoa, ja sam puko, al ti si gori od mene.
Sta janjicari?
Sta janjicari?
- insomnia78
#13066 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma negdje se to pomenulo nekad pa su Bosnje tvrdili da su djeca odvedena u janjicare bolje prosla nego ona koja su ostala ovdje sa roditeljima
-
Fudo387
#13067 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa kakve to veze sad ima sa ovima iz hondurasa?

- insomnia78
#13068 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa mozda him je bolje u USA kafezu nego na honduraskoj livadi. Ili to vrijedi samo ako te jami turcin
-
Fudo387
#13069 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nema veze,
Jebaji ga.
Jebaji ga.
- pici
#13070 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
DNK, janjicari
djeca ti se smiju moj reufe
za ove tVumpoce su tln i pajtonovci male mace

IZBORI 2016.
Donald Trump priznao da se njegov sin sastao s Rusima radi informacija o Hillary Clinton
"Lažne vijesti, potpune izmišljotine da sam zabrinut zbog sastanka koji je moj divni sin Donald imao u Trumpovom tornju. To je bio sastanak da bi se dobile informacije o protivniku, potpuno legalan... Nisam znao za njega!", napisao je Trump.
za ove tVumpoce su tln i pajtonovci male mace
- jeza u ledja
#13071 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gdje si ti to procitao u vezi DNA?Tara the River wrote:1. Awwwwwwwwwww dusa draga, kako si samo milostiv, na ranu vas privit, jos jedan aktivista na baterije. Da ja tebe pitam direktno, sta je konkretno bio cilj gospodjicinog "aktivizma" i sta je konkretno dobila svojim krecanjem? Reci cu ti. Upravo ono sto je htjela- svojih pet minuta slave, nekoliko slika u medijima, rast popularnosti na twiteru, te da neko sa strane kaze aaaaaa vidi kako je ta osoba divna i humana. U stvarnom zivotu nista nije promijenilo to njeno emotivno, neo-liberalno, politicki-korektno kmecanje. Ali vazno se prikazati pred drugima kao "humanista", iako znate da vas "humanizam" nema nikakvog konkretnog rezultata (vecina vas ste takvi).GandalfSivi wrote:Tara the River wrote: Aktivista na baterije i udoban zivot u zapadnoj zemlji- vidjeno sto puta do sada. Svaka suverena zemlja ima pravo da odredi koga ce da primi a koga ne (bez polaganja racuna bilo kome), i tacka. Zasto ne protestuje u saudijskoj Arabiji protiv ubijanja muslimana u Jemenu, ako joj je toliko stalo do pravde i do Islama. Ovakvi isprani mozgovi treba da prestanu da nas sramote po svijetu.
Kazu da su za vrijeme robovlasnistva najgori prema crncima na plantazi bili oni koji su u kucama radili, isto kao i sto su najveci rasisti bili crnci svijetle puti. Valjda neka filozofija u fazonu, nije bitno sto mene handre, sve dok ima neko kome je gore od mene.
Ti ako mislis da je sramocenje po svijetu protestovati sto recimo 410 djece je jos uvijek u "sabirnim centrima" dok su im roditelji vec deportovani i niko ne zna hoce li se ikada spojiti, ili ako se svi trebamo voditi politikom "meni je dobro, a ko jebe sve ostale", tebi svaka cast majstore.
Neko je davno rekao da se level slobode u bilo kojem drustvu mjeri slobodom najugrozenije kategorije tog drustva, i ja se sa tim apsolutno slazem.
Bosna je recimo jako siromasna drzava u kojoj trenutno ima pet hiljada nelegalnih imigranata. Treba li da ih saljemo u zatvor, da ih tretiramo ko stoku, da ih od djece odvajamo? Kada dolazis iz zemlje koju je preko milion ljudi moralo napustiti, raseliti se po cijelom svijetu, ,i onda napises nesta ovako, to je tebi na cast, ali opet vratimo se gore na prvi pasos koji napisah, tuzno je to...
2. Znate li vi uopste stvarni razlog zasto su djeca odvajana od roditelja? Reci cu ti. Djeca su odvajana da bi se izvrsila DNK provjera da su ljudi koji tvrde da su roditelji djece, njihovi stvarni roditelji, te da bi se izbjegla trgovina bijelim robljem, ne daj Boze da ta djeca kasnije zavrse u prostituciji ili da im se oduzmu organi, zbog toga sto je bilo slucajeva da dvoje krenu iz npr. Hondurasa, usput kidnapuju svoje djece iz Meksika, kada dodju na granicu kazu, ne mozete nas izbaciti nije humano mi imamo dvoje male djece. Ali bas vas briga za sudbinu ove djece, vazno je sacuvati ugled "humaniste" i "aktiviste". Znate li vi koliko je to licemjerno?
3. Vecina naseg naroda koji je otisao iz Bosne, je otisao pod prisilom, ZBOG RATA. Ovi ljudi ne bjeze od rata. Siromastvo ti ne daje za pravo da se naselis u drugoj zemlji koja u tom momentu nije u stanju da te prihvati. Sta treba, da se citava Afrika, Azija i Juzna Amerika sruce u SAD. To nema veze sa zdravom pameti.
I da, kolutaj ocima koliko god zelis.
Ni jedan problem u drustvu se nije rijesio sjedenjem na guzici.
-
belfy
#13072 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ja bih samo da kazem da ovdje nisi u pravu. evo ima i video:jeza u ledja wrote: Ni jedan problem u drustvu se nije rijesio sjedenjem na guzici.
- TAFKAP
#13073 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
IKEA jarane, to je to... 
- jeza u ledja
-
Tara the River
#13075 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
DNA tests are in the works for separated migrant children and parents
"The safety and security is paramount, and it is not uncommon for children to be trafficked or smuggled by those claiming to be parents," the official said.
"To our knowledge, this is a cheek swab and is being done to expedite parental verification and ensuring reunification with verified parents due to child welfare concerns."
https://edition.cnn.com/2018/07/05/poli ... index.html
"The safety and security is paramount, and it is not uncommon for children to be trafficked or smuggled by those claiming to be parents," the official said.
"To our knowledge, this is a cheek swab and is being done to expedite parental verification and ensuring reunification with verified parents due to child welfare concerns."
https://edition.cnn.com/2018/07/05/poli ... index.html