Nokia L1020 je u pitanju.
Probao Nokia software recovery tool 6.0.2 I kaže "Phone is not supported"
Probao Windows device recovery tool I kaže "Spojite telefon" ,a on spojen
Pozz
Moderator: Benq
Probaj ovo pa onda na toolvaljuga wrote:Raja,kako da najbezbolnije pređem sa Win 10 na win 8.0 ili 8.1.1
Nokia L1020 je u pitanju.
Probao Nokia software recovery tool 6.0.2 I kaže "Phone is not supported"
Probao Windows device recovery tool I kaže "Spojite telefon" ,a on spojen![]()
Pozz
Kod mene sve normala!sema911s wrote:Decki jedno pitanje, molbica..
Otvorite temu gif dana,al na telefunkenu,, sta vam se dogodi nakon 2-3sek.
Koristim 640xl(win10)
Ejbgvaljuga wrote:Samo sam uspio Hard reset.
K o mrtav konj
Zaledi i vrati na prvu stranicu...sema911s wrote:Decki jedno pitanje, molbica..
Koristim 640xl(win10)
Eh too. Gledam gif-ove na raznim tranicama samo na klix gasi..isto se desi i sa videobelami1111 wrote:Zaledi i vrati na prvu stranicu...sema911s wrote:Decki jedno pitanje, molbica..
Koristim 640xl(win10)![]()
lumia 830 zadnji bulid win10
Al ovo se desava samo na klix... 9gag pun gifova.. Nista udarim po njemu otvorim opet drmnem zatvori se... Klix otvori stranicu i vrati se nazad...BarbaDue wrote:Kod mene su gifovi OK na wpDenim. Znaci i wp10 ima rupčaga?!
south wrote:WP i dalje drzi udio od 2,57 %
mufa1 wrote:south wrote:WP i dalje drzi udio od 2,57 %
![]()
![]()
http://www.theinquirer.net/inquirer/new ... ustainableMICROSOFT BOSS Satya Nadella has admitted that its already poxy share in the mobile phone market is "unsustainable".
In an interview with Buzzfeed, Nadella defended the platform which Gartner recently measured as having just 1.7 percent of the mobile market, putting it on a rough par in popularity with remaining users of Windows Vista.
While admitting that it was "unsustainable," he pointed out that the company is more focused on the software and services people are running, rather than what they are being run on.
Et'... k'o sto velite, gotova stvar, odose u povijest.Maharadza wrote:mufa1 wrote:
![]()
http://www.theinquirer.net/inquirer/new ... ustainableMICROSOFT BOSS Satya Nadella has admitted that its already poxy share in the mobile phone market is "unsustainable".
In an interview with Buzzfeed, Nadella defended the platform which Gartner recently measured as having just 1.7 percent of the mobile market, putting it on a rough par in popularity with remaining users of Windows Vista.
While admitting that it was "unsustainable," he pointed out that the company is more focused on the software and services people are running, rather than what they are being run on.
Znači bukvalno im PRVI ČOVJEK, ŠEF, BOSS PRIZNAJE da je neodrživ udio a taj fanboy spominje "medijske hajke"!
#štatebriga, #loncupoklopacsemirsar wrote:Et'... k'o sto velite, gotova stvar, odose u povijest.Maharadza wrote:mufa1 wrote:
![]()
Znači bukvalno im PRVI ČOVJEK, ŠEF, BOSS PRIZNAJE da je neodrživ udio a taj fanboy spominje "medijske hajke"!
Sta li onda vas dvojicu jos uvijek drzi na ovoj temi?!
btw @south post prijavljen, uživaj u Banovićima.south wrote:jos niste posjetili psihijatrakoji likovi
![]()
jedini fanboy likovi ste vi i ja ne znam kakv mozak moras imati da ulazis na ovu temu iako uopste ne koristis WP... to mogu samo BUDALE I KRETENI KaO VAS DVOJICA
svi mediji predstavili tkz. glance screen na LG G5 kao neku revoluciju a to jos i stare Nokije imale
Ma sta bilo, ko diro, ko ruzijo, nesto smo nervozniMaharadza wrote:#štatebriga, #loncupoklopacsemirsar wrote: Et'... k'o sto velite, gotova stvar, odose u povijest.
Sta li onda vas dvojicu jos uvijek drzi na ovoj temi?!![]()
Ono javiš se da im argumentima poništiš fanboy nebuloze i laži, upale se ko kutnjaci.
Nešto tebi nije udure sa percepcijom pa smatraš da je 'serendanje' kada repliciram na smiješan post i iznesem ČINJENICE koje samo poništavaju te iznese gluposti oko neke 'medijske hajke' vs wp!semirsar wrote:Ma sta bilo, ko diro, ko ruzijo, nesto smo nervozniMaharadza wrote:#štatebriga, #loncupoklopacsemirsar wrote: Et'... k'o sto velite, gotova stvar, odose u povijest.
Sta li onda vas dvojicu jos uvijek drzi na ovoj temi?!![]()
Ono javiš se da im argumentima poništiš fanboy nebuloze i laži, upale se ko kutnjaci.
![]()
A vid' nes'... ja imaden lumia fon i to nekaki 535DS i zamisli cuda radi perfektno![]()
et' toliko me briga. A ono "loncu poklopac" isto da ti oborim, ja sam na temi i imadem ko sto rekoh fon koji se tice teme i ne serem po drugijem temama o drugijem fonovima... za razliku tebe, jer ti nejmas lumiu niti wp10, ako nijesam u pravu halali![]()
Mislim, toliko se upirati i dokazivati da je nesto propalo a drugo je toliko superiorno je na putu onog forumasa s nick-om @dileja o kojem se toliko raspisaste i isprdaste a vidis, razmisli malo, niste ni vi toliko daleko od njega.
Ziv ti meni i zdrav bio u sebi i pri sebi svako dobro ti zelim, ipak si simpatican lik iako povremeno pravi smor
Ma ko ruziJooooMaharadza wrote:
Nešto tebi nije udure sa percepcijom pa smatraš da je 'serendanje' kada repliciram na smiješan post i iznesem ČINJENICE koje samo poništavaju te iznese gluposti oko neke 'medijske hajke' vs wp!![]()
A ako i jeste smor, budi mi fin pa preskoči moje postove, pošto nigdje nije uslovljeno da moraš wp uređaj posjedovati da bi raspravljao o platformi generalno što je smiješan argument sam po sebi (pogotovu u ovome vremenu interneta)!
Isto kao što je meni smiješan i način tvoje 'kompozicije' rečenica i izražavanja, ali kao što rekoh, ako mi smeta samo preskočim, ali dok god je ontopic nemam pravo da nekome uslovljavam gdje (ne) smije iznositi mišljenje (kao što ti radiš), pogotovu ne ako je potkrijepljeno nepobitnim činjenicama.