Nece da moze cirilo!pici wrote:![]()
Jedan je Guardian, jedan je oploditelj nerotkinja u drzavetini. To je njegov patent!
On se nasao kopirati nam jednog nam jedinoga, veceg sina i od cara lazara.
Nece da moze cirilo!pici wrote:![]()
Pokupili naše to je smiješnomO k3 wrote:sto se mene tice neka se izmedju sobno porokaju , samo neka bih ostave na miru
KontamSaraFina wrote:Pokupili naše to je smiješnomO k3 wrote:sto se mene tice neka se izmedju sobno porokaju , samo neka bih ostave na miru
sada smo djubrad?Lucky11 wrote:
Koja ste vi djubrad koji hrvate i srba ismijavate na svakom koraku
Pusti ba... svi su ljubomorni na hrvatsku dominacijuNovak20 wrote:Vala baš... Kakve veze ima košarkaška utakmica sa politikom ?
i i tvoji hrvati ,samo njih branis ... da su superiorni nisu, imaju tu jos nebeski narodSaraFina wrote:Čuj mrzimo Hrvate. Bože sačuvaj. Meni je to ljubomora prema najsuperiornijornijoj naciji na Balkanu
mO k3 wrote:i i tvoji hrvati ,samo njih branis ... da su superiorni nisu, imaju tu jos nebeski narodSaraFina wrote:Čuj mrzimo Hrvate. Bože sačuvaj. Meni je to ljubomora prema najsuperiornijornijoj naciji na Balkanu
eki , nismo prijatelji , a to bezobrazan moram ti reci da ucim/o od komsijaLucky11 wrote:Prijatelju..toliko si bezobazran..a narocito ova SEHERZADA!mO k3 wrote:sada smo djubrad?Lucky11 wrote:
Koja ste vi djubrad koji hrvate i srba ismijavate na svakom koraku
I onda se ibretis sto si popio ban ....
sta se desava sa @hafzom i tobom , jesu mu naredila da se osuneti prvo ??SaraFina wrote:mO k3 wrote:i i tvoji hrvati ,samo njih branis ... da su superiorni nisu, imaju tu jos nebeski narodSaraFina wrote:Čuj mrzimo Hrvate. Bože sačuvaj. Meni je to ljubomora prema najsuperiornijornijoj naciji na Balkanu
Šta ću... ljubi bližnjeg svoga
Lucky11 wrote:De pizdo jedna...komentiraj malo Gordanu TadicSaraFina wrote:
Pusti ba... svi su ljubomorni na hrvatsku dominaciju
Ne budali. Čika Hafis je stariji lik. Imaj poštovanja.mO k3 wrote: sta se desava sa @hafzom i tobom , jesu mu naredila da se osuneti prvo ??
Znaci nea sanse kod tebe?SaraFina wrote:Ne budali. Čika Hafis je stariji lik. Imaj poštovanja.mO k3 wrote: sta se desava sa @hafzom i tobom , jesu mu naredila da se osuneti prvo ??
Izvinjavam se ali moram......mO k3 wrote:Znaci nea sanse kod tebe?SaraFina wrote:Ne budali. Čika Hafis je stariji lik. Imaj poštovanja.mO k3 wrote: sta se desava sa @hafzom i tobom , jesu mu naredila da se osuneti prvo ??
Ciji si ti reci pa cemo prestati.Lucky11 wrote: Koja ste vi djubrad koji hrvate i srba ismijavate na svakom koraku
Ma ni čut'. Pa da bude kasnije priča etničko čišćenje u FBiH na krilima antislamizma i ostale špice.SaraFina wrote:Ne budali. Čika Hafis je stariji lik. Imaj poštovanja.mO k3 wrote: sta se desava sa @hafzom i tobom , jesu mu naredila da se osuneti prvo ??
Ne brini, bezbijedan si i u slučaju kakve kataklizme svjetskih razmjera ( kad sam ja u pitanju )Hafis wrote:Ma ni čut'. Pa da bude kasnije priča etničko čišćenje u FBiH na krilima antislamizma i ostale špice.SaraFina wrote:Ne budali. Čika Hafis je stariji lik. Imaj poštovanja.mO k3 wrote: sta se desava sa @hafzom i tobom , jesu mu naredila da se osuneti prvo ??
Doduše, u pravu smo oboje. I ja nekako više preferiram malo mlađe meso. MoRe mi se
Zlatno pravilo nepismenosti:SaraFina wrote:Hafis wrote:Ne brini, bezbijedan si i u slučaju kakve kataklizme svjetskih razmjera ( kad sam ja u pitanju )SaraFina wrote: Ma ni čut'. Pa da bude kasnije priča etničko čišćenje u FBiH na krilima antislamizma i ostale špice.
Doduše, u pravu smo oboje. I ja nekako više preferiram malo mlađe meso. MoRe mi se
Postoje osobe s kojim ja iz principa i nakon takvog scenarija ne bi iz principa produžila ljudsku vrstu.
Krenuli bi nanovo od paramecijuma
A to. Pa ne znam sad što bih ti ogdovorio.SaraFina wrote:Ja nemam ni osnovnu u BiH. Jedan i pol razred samo u ZG. No suvislija sam i kroatiziranija od tebe doture sto puta
Dakle, bezbIJEdan si
Em nemaš kuveta u slučaju kataklizme, em bi ja pustila da ljudski rod izumre a ti ne bi ( i slični ) imali šanse
Dovoljno jasno i precizno?
Toliko da 24 sataaa ordiniraš na kliksu. Džabe. Nemoj me nasmijavatiHafis wrote:A to. Pa ne znam sad što bih ti ogdovorio.SaraFina wrote:Ja nemam ni osnovnu u BiH. Jedan i pol razred samo u ZG. No suvislija sam i kroatiziranija od tebe doture sto puta
Dakle, bezbIJEdan si
Em nemaš kuveta u slučaju kataklizme, em bi ja pustila da ljudski rod izumre a ti ne bi ( i slični ) imali šanse
Dovoljno jasno i precizno?
Stvarno mi je tajming po tom pitanju konstantno zgusnut i nisam o tome razmišljao. Meni to dođe kao voće pored puta...ono baš usput.