Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MyTao

#13026 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

todd_smith wrote:Odlicna utakmica.

hajde sto je city imao najgoru utakmicu sezone ali liverpool je odradio dobar posao

Couthino nenadjebiv

Ali me me fkt nervira kod lika, gledaj sada kada 3-4 utakmice bude potpuno nevidljiv jebo on sebe

Pokaze sta moze, ubija danas sve sto uradi krene, vidi se da je zvijer ali nema dosljednosti. Ne znam je li 2 utakmice uvezao sa ovakvim igrama.
Pa proslu utakmicu je bio jos bolji. Od nove godine igra na ovom nivou.
AmiĐa_Idriz

#13027 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Towelie wrote:
Gandalf wrote:Couti sjajan ove sezone a šut je definitivno popravio. Henderson Kapitenski :thumbup: Igra ne baš sjajna ali taktički dobra, osim toga danas su pobijedili aktuelnog šampiona Engleske.
Valja li ostrvski Safet ili da ga menjamo? :lol:
Ma ostrvskog Safeta barem nešto u proljeće očito u glavu opali, isto je ovako bilo i prošle sezone :D
Mustang1

#13028 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kakve su sanse da ce sljedecu utakmicu takticki sve biti naopako :D Jednu utakmicu sa dva napadaca drugu bez napadaca :D Ali iskreno ne moze se bez napadaca mora biti Sturridge gore .. Koliko je bilo lopti u sredinu koje on gura u mrezu a danas nigdje nikog .. Mislim moze se ocigledno jer su danas pobjedili ali nije da je City briljirao
AmiĐa_Idriz

#13029 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Mustang1 wrote:Kakve su sanse da ce sljedecu utakmicu takticki sve biti naopako :D Jednu utakmicu sa dva napadaca drugu bez napadaca :D Ali iskreno ne moze se bez napadaca mora biti Sturridge gore .. Koliko je bilo lopti u sredinu koje on gura u mrezu a danas nigdje nikog .. Mislim moze se ocigledno jer su danas pobjedili ali nije da je City briljirao
Pa znaš kako BR radi, ako je ovu utakmicu taktički pogodio znaj da u sljedećoj neće tako igrat već da će uraditi nešto treće zbog čega ćemo mu mi jebavat sve i sve :D
Gandalf

#13030 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Towelie wrote: Valja li ostrvski Safet ili da ga menjamo? :lol:
trofeji će pokazati koliko je Safet za otkaza/dugogodišnjeg ostanka

godinama je LFC bio tu negdje oko trofeja a nije uzimao ništa, onda jedno vrijeme nisu bili nigdje, sada opet su tu negdje ali trofeji čine veliki klub velikim

klubu je poreban trener koji konačno pravi iskorak i uzima veliki trofej, love Rodgersu ne nedostaje sigurno, znanja da, nadam se da će ubrzo steći i znanje
AmiĐa_Idriz

#13031 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ja se nadam već iduće sezone nekom trofeju, mada se potajno nadam i FA Kupu ove sezone , zbog Gerrarda najviše uhh kakva bi to rođendanska čestitka bila još plus jedna od zadnjih utkmica u crvenom dresu :thumbup:
Gandalf

#13032 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

mene interesuje Engleska liga i LP - osvajanjem bilo kojeg od ova dva trofeja Safeta ću uvažiti kao velikana ovog posla, apsolutnog majstora zanata, do tada je neko ko ima potencijal, sa parama kojima raspolaže veliki trofej mora uzeti bez ikakvog opravdanja
AmiĐa_Idriz

#13033 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Gandalf wrote:mene interesuje Engleska liga i LP - osvajanjem bilo kojeg od ova dva trofeja Safeta ću uvažiti kao velikana ovog posla, apsolutnog majstora zanata, do tada je neko ko ima potencijal, sa parama kojima raspolaže veliki trofej mora uzeti bez ikakvog opravdanja
Naravno, ja mislim da se na Premier ligu može polako bazirati već od sljedeće sezone. Da smo ovako igrali od početka Chelsea bi bio iza nas... samo da se par dobrih transfera odradi i mogu zaista ganjat titulu već sljedeće sezone, a za LP će trebati vremena, ali polako, opet sam počeo vjerovati Brendanu
:D

Image
vaučer

#13034 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Zelen je još u Europi, to je evidentno, ali u Engleskoj bi već ove sezone mogao početi osvajati trofeje - za to je čini mi se zreo.
AmiĐa_Idriz

#13035 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Čitam sad kako je Baloteli zvao Suareza na mobitel da ga zamoli ako može uzeti par njegovih kostobrana koje je vjerovali ili ne Suarez zaboravio u svlačionici Melwooda, jer kao ovaj očekuje da je u pitanju neka magija u njima :D :lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#13036 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma ne zanosite se previse dobrom partijom Allena i slicnih anonimusa i salabajzera! Suvise puta u ove dvije godine su pokazali da su klocevi, da bi sad odjednom proigrali. Ovo danas je izuzetak za takve, ne pravilo!

Bacene su pare za Allena, Lovrena i ostale qrce, nema tu mnogo dvojbi i treba se pomiriti s tim, samo uciti na takvim greskama i ne ciniti ih ubuduce tj. za ogromne novce dovoditi fudbalere koji bljesnu jednu sezonu u osrednjoj ekipi, a u biti su kar'ne!

Napasti LP, uzeti to 3-4. mjesto i na ljeto prodati 5-6 ovih kloceva i dovesti prave igrace!
todd_smith

#13037 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

AmiĐa_Idriz wrote:Odličan meč. Danas su svi komplet igrali nevjerovatno, očito da je u Stambolu došle iz guzice u glavu. Čini mi se da je danas Allen odigrao utakmicu karijere, ako ovako bude igrao i par sljedećih tekmi mislim da bi onda fkt mogao zaista postati velški Xavi :D

Image

I kao što je već neko napisao, uz ovaku igru i formu Top 4 je i više nego realan. Arsenal će sigurno negdje ispušiti foru, United sa onako bolesnom igrom neće sigurno uletiti u Top 4 a Southampton je već polako počeo da tone-reklo bi se očekivano :)

Image

BRENDAN OUT! :D :izet: :-) :run:
I corava koka zrno zna da ubode. Suarez, sturridge i Couthino vs 20 propaliteta :mrgreen:
Mustang1

#13038 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Danas prva sansa da se dodje do 3. mjesta ako se sve poklopi mada vjerovatno ce biti samo 4. ispred onih ispred kojih je i normalno da budemo 8-)
todd_smith

#13039 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

mrzim united ali mrzim i newcastle... :lol:

u prvom dijelu sezone su se patili protiv ekipa tipa Burnely, veceras se nadam najmanje 3 razlike
Towelie

#13040 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Nije lose za sad. Mogli su do poluvremena da vec rese pobednika.
todd_smith

#13041 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

2-0, United i dalje 0-0 :thumbup:

EDIT: Pu mater im jebem 1-0 u 89toj :-)
BHF_Manijak

#13042 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Joj qrcevog kola, svi dobise u vrhu... Da je Liverpool kikso, bila bi jos 3 X-a, jebo te!
Charuga
Globalni moderator

#13043 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Jebiga, bio je pravi momenat za poziciju više ...
Mustang1

#13044 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nisam dzaba trubio da je bolje sa napadacem.. Da je Sturridge u pravoj formi mogao je jos jedan bar zabiti.. Vazna pobjeda ali jos vaznija utakmica je za vikend
King_Kenny

#13045 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Super igra; sigurna, jasna, s glavom i repom.. Još Swansea, a onda ćemo svakako preskočiti United; strpljenja samo.
AmiĐa_Idriz

#13046 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma gledajući ovu igru u ovom dijelu polusezone iskreno ne brinem se ni malo :thumbup: samo polako :thumbup:
Mustang1

#13047 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Vala ja se brinem zbog cestih promjena i zbog ovih "odlicnih" igara Allena koje su sve samo nisu odlicne
Towelie

#13048 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Mustang1 wrote:Vala ja se brinem zbog cestih promjena i zbog ovih "odlicnih" igara Allena koje su sve samo nisu odlicne
Nema trenutno ni puno izbora na mestu zadnjeg veznog. I Dzerard i Lukas su povredjeni, ne preostaje niko drugi neko velski Cavi.
Mustang1

#13049 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma veci je problem sto nema stopera .. Kad je vec htio ovaj sistem sa 3 stopera mogao je dovesti jos jednog ovako jedan se povrijedi i banana .. Can mora igrati zadnjeg veznog inace ce se poceti gubiti poceo je praviti neke greske jer ne zna ni on sta mu je zadatak sa ovim saltanjem malo desno malo nazad malo centar ..Ali i kada se vrati Sakho vjerovatno ce Can ostati na stoperu jer je Allen nedodirljiv na centru na zalost :(
MyTao

#13050 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Mustang1 wrote:Ma veci je problem sto nema stopera .. Kad je vec htio ovaj sistem sa 3 stopera mogao je dovesti jos jednog ovako jedan se povrijedi i banana .. Can mora igrati zadnjeg veznog inace ce se poceti gubiti poceo je praviti neke greske jer ne zna ni on sta mu je zadatak sa ovim saltanjem malo desno malo nazad malo centar ..Ali i kada se vrati Sakho vjerovatno ce Can ostati na stoperu jer je Allen nedodirljiv na centru na zalost :(
Pa ima tri stopera na posudbi... Illori igra odlicno, slijedece sezone ocekujem da bude prvi izbor pored Sakha i Skrtela.
Post Reply