Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
#13026 Re: Juventus
FORZA JUVE!!! 

-
Son1
#13027 Re: Juventus

7 igraca u najboljih 11 Serie A. Dominantno nema sta, samo jos da se Europa popravi.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#13028 Re: Juventus
Ko ga ima, ko ga nema ?
Sad ce tekma
Sad ce tekma
- insaneinthebrain
#13029 Re: Juventus
valjda nece jos jedan remi i prosipanje bodova
- relativno84
#13030 Re: Juventus
ovo ce biti rutinski 0-2 
- insaneinthebrain
#13032 Re: Juventus
i sad ide zatvaranje utakmice narednih 87 minuta 
- I am Happy
#13036 Re: Juventus
Pereyra iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje igra...odlicno se ukolopio u tim.
Vidal sve bolji i bolji ali to jos uvijek nije onaj stari Arturo
Veoma bitan gol za Teveza jer se u protekle 4 utakmice se nije upisao u listu strijelaca.
Utakica naravno dosadna, u drugom poluveremnu cu garant zaspati
Vidal sve bolji i bolji ali to jos uvijek nije onaj stari Arturo
Veoma bitan gol za Teveza jer se u protekle 4 utakmice se nije upisao u listu strijelaca.
Utakica naravno dosadna, u drugom poluveremnu cu garant zaspati
- Bianconeri1988
#13037 Re: Juventus
Što ne mogu ovih utakmica sa 25 % snage... 
- relativno84
#13038 Re: Juventus
bravo momci

- relativno84
#13039 Re: Juventus
Lakse od ocekivanog
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!

- Bianconeri1988
#13040 Re: Juventus
Drugo interesantnije od prvog, žao mi Gigija što prima levatske golove...
Morata se pretvara u krampu, fali mu kontinuiteta, Giovinco već neko vrijeme nije igrač Juventusa i bez veze uzima minutažu Comanu.
Vidal i Ogbonna iznad prosjeka, ostali normala...
Sudija nas oštetio, Sau trebao dobiti pet utakmica kazne, on ni žuti ne dobije...
Morata se pretvara u krampu, fali mu kontinuiteta, Giovinco već neko vrijeme nije igrač Juventusa i bez veze uzima minutažu Comanu.
Vidal i Ogbonna iznad prosjeka, ostali normala...
Sudija nas oštetio, Sau trebao dobiti pet utakmica kazne, on ni žuti ne dobije...
- ortodont
#13041 Re: Juventus
Još od Lazia nismo ljudski odigrali.
Da je večeras protivnik bio na taktičkom nivou Sampe ne bi ni ovu uzeli. Jako loše s tehničkog aspekta, bjesomučno peljanje lopte koju je Buffon više puta dotakao nego svi napadači skupa.
Nastavlja se Allegrijev bezidejni plan šta uraditi s 5 napadača od koji samo jedan zabija u kontinuitetu. Llorente počinje zaslužio ili ne dok Morata, Coman i Gio nemaju skupa nešto preko 450-500 minuta u sezoni. Tako ne možemo unaprijediti napadačku igru.
Licht očajan u oba pravca, desna strana bila na streljani, shvatio je da ne zna centrirati pa čak i ne pokušava ubaciti loptu unutra, dići loptu mu je misaona imenica, vjerujem da će kada on ubude sa centaršutem svi stati i aplaudirati kao onomad Garyu Nevillu, po priznanju Davida Bechama.
Superkup za mene irelevantan, kartoniranim igračima prijeti suspenzija za meč s interom, a protiv njih želim najjači sastav.
Definitivno se nešto mora uraditi na mercatu iako je to teško u Januaru, neki ofanziva fali ako Max misli nastaviti sa bezidejnošću oko 4 napadača koja nam ne daju onoliko koliko mogu.
Da je večeras protivnik bio na taktičkom nivou Sampe ne bi ni ovu uzeli. Jako loše s tehničkog aspekta, bjesomučno peljanje lopte koju je Buffon više puta dotakao nego svi napadači skupa.
Nastavlja se Allegrijev bezidejni plan šta uraditi s 5 napadača od koji samo jedan zabija u kontinuitetu. Llorente počinje zaslužio ili ne dok Morata, Coman i Gio nemaju skupa nešto preko 450-500 minuta u sezoni. Tako ne možemo unaprijediti napadačku igru.
Licht očajan u oba pravca, desna strana bila na streljani, shvatio je da ne zna centrirati pa čak i ne pokušava ubaciti loptu unutra, dići loptu mu je misaona imenica, vjerujem da će kada on ubude sa centaršutem svi stati i aplaudirati kao onomad Garyu Nevillu, po priznanju Davida Bechama.
Superkup za mene irelevantan, kartoniranim igračima prijeti suspenzija za meč s interom, a protiv njih želim najjači sastav.
Definitivno se nešto mora uraditi na mercatu iako je to teško u Januaru, neki ofanziva fali ako Max misli nastaviti sa bezidejnošću oko 4 napadača koja nam ne daju onoliko koliko mogu.
- I am Happy
#13042 Re: Juventus
Meni nikako ne ide u glavu sto poklonismo Realu 22.000.000 za onog levata
Mozda im je trebalo para ? Pa juve uskocio
-
kory_galaktikos
#13043 Re: Juventus
ahahah drugarstvo, to za onaj aplauz del pieruI am Happy wrote:Meni nikako ne ide u glavu sto poklonismo Realu 22.000.000 za onog levata![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13044 Re: Juventus
Ma jok, prepoznali iz Juveta talentI am Happy wrote:Meni nikako ne ide u glavu sto poklonismo Realu 22.000.000 za onog levata![]()
- I am Happy
#13045 Re: Juventus
Bas su ga prepoznaliTomahawk11 wrote:Ma jok, prepoznali iz Juveta talent
Prije da je ovokory_galaktikos wrote:ahahah drugarstvo, to za onaj aplauz del pieru
Juve godinama radi dobar posao sa transferima, neki od njaboljih su prodaja Matrija Milanu za 12mil i kupovina Teveza za iste pare, potom svima poznati dolazak slobodnih igraca bez ikakve naknade kao sto su Pirlo, Pogba pa eventualno i spanac Llorente.
Treba dodati i kupovinu Vidala za nekih desetak milona pa i doilazak Pereyre koji odlicno igra...
Kupovina Morate je nesto sasvim deseto...nikave veze nema sa zdravim razumom i to nikako ne mogu da svarim
U Realu, drvo da stavis u napad davalo bi golove kada imas onakav vezni red i suigrace....
I sto je najgore i ne igra... sjedi na klupi i ponekad udje umjesto Llorenta.
Bila je to neka finasijska i prijateljska pomoc Realu pa vi pricajte sta hocete
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13046 Re: Juventus
Iskreno, i mene cudi sto su tolike pare dali za njega. Nije toliko ni igrao u Realu. Kad dobije priliku pored Benzeme, sve evo ce, evo ce....i nista.
Juventusu je trebalo neko osvjezenje, pa ce biti da su se zaletili, kontaju mali nema prostora u Realu, kod nas ce eksplodirati, novi Morientes...i nista. A desava se svima da fule transfer, pa moze i namazanim Talijanima.
Ko zna, mozda mali nadodje iduce sezone
Juventusu je trebalo neko osvjezenje, pa ce biti da su se zaletili, kontaju mali nema prostora u Realu, kod nas ce eksplodirati, novi Morientes...i nista. A desava se svima da fule transfer, pa moze i namazanim Talijanima.
- I am Happy
#13047 Re: Juventus
Razumijem da nije mogao da se izbori za mjesto pored Benzeme ali brate on ni od Llorentea ne moze da igraTomahawk11 wrote:Iskreno, i mene cudi sto su tolike pare dali za njega. Nije toliko ni igrao u Realu. Kad dobije priliku pored Benzeme, sve evo ce, evo ce....i nista.
On i Morientes se ni u putu nisu sreli
Ali ko zna....Real i dalje ima pravo da ga vrati, koliko se sjecam trebaju platiti Juventusu 40mil ako ga zele nazad
Kazem ja vama, neko nekoga ovdje gura sa parama
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13048 Re: Juventus
Ih, 40....miliona?!
Mozda, ako Real bude htio pogurati Juve s lovom. Ili je kakav bizMis u pitanju
Tesko ce se on vise vratiti u Real. Ali ko zna, ozbiljno, mozda sljedece sezone napravi boom u Juventusu.
Mozda, ako Real bude htio pogurati Juve s lovom. Ili je kakav bizMis u pitanju
Tesko ce se on vise vratiti u Real. Ali ko zna, ozbiljno, mozda sljedece sezone napravi boom u Juventusu.
- I am Happy
#13049 Re: Juventus
Tako sam nesto cuo, ne mora znaciti da je istina
A ako jeste istina, mozda nesto ima u tom momku... jer ne bi valjda i Real i Juve fulili
A ako jeste istina, mozda nesto ima u tom momku... jer ne bi valjda i Real i Juve fulili
- ultima_palabra
#13050 Re: Juventus
Imaju pravo da ga vrate na ljeto za 30 miliona, a na ljeto 2016. za 40
Ako se dobro sjećam.