Autoputevi u BiH - Koridor 5C

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
drug_profi

#13001 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by drug_profi »

archi_a wrote:
"Danas otvaram autoput za generacije koje ovdje žive i koje će doći. Historijske okolnosti nisu dale da to bude ranije. Kada se ovaj autoput završi tamo na Drini bit će projekt nacionalne integracije. U narednih šest godina planiramo završiti dio od Doboja do Drine i time će autoput '9. januar' biti završen. Da ne bi one odluke Ustavnog suda BiH da se ukine Dan republike vjerovatno se ne bi ni zvao '9. januar', evo im '9. januar' kroz srce RS. Rekao sam da se table s nazivom istaknu gdje god mogu i da to stalno gledaju", kazao je Dodik.

Hajmo patriote, podržite ovaj generacijski i humani projekat. Pod obavezno ovim putem na proputovanju na zapad. Misli svojom glavom, misli svojom novčanikom. :lol:
Je ne mogu da vjerujem da se primate ne ovo. Bakir mu zicer namjestio, digao ga iz mrtvih sa 9. januarom. Ovaj objeručke uhvatio slamku spasa i na njoj hvata budale.
Naravno da ću da ga koristim, i jedva čekam da da ga skroz završe.
Hajd pogodi zašto? Zato što je to u Bosni i Hercegovini. Ja se krpa i imena ne bojim.
Naslovnica

#13002 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Naslovnica »

archi_a wrote:
"Danas otvaram autoput za generacije koje ovdje žive i koje će doći. Historijske okolnosti nisu dale da to bude ranije. Kada se ovaj autoput završi tamo na Drini bit će projekt nacionalne integracije. U narednih šest godina planiramo završiti dio od Doboja do Drine i time će autoput '9. januar' biti završen. Da ne bi one odluke Ustavnog suda BiH da se ukine Dan republike vjerovatno se ne bi ni zvao '9. januar', evo im '9. januar' kroz srce RS. Rekao sam da se table s nazivom istaknu gdje god mogu i da to stalno gledaju", kazao je Dodik.

Hajmo patriote, podržite ovaj generacijski i humani projekat. Pod obavezno ovim putem na proputovanju na zapad. Misli svojom glavom, misli svojom novčanikom. :lol:
Dabogda u RS napravili još 300km, a i FBiH još duplo od toga.
Krepaće i Dodo jednog dana, autoput ostaje.
Sve je to BiH!
:thumbup:
:bih:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#13003 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by un1ted »

Onaj krezubi stanovnik RS-a se pali na to. Isto tako, krezubi stanovnik pederacije se pali na isti način. To ovima na vlasti i ide u korist.

Budala je onaj ko stavi zastavu ispred vlastitog dobra.
breuer

#13004 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by breuer »

prolazi li Srbadija kroz tunel 1. mart?

il se skinu sa autoputa ranije, pa starom magistralnom do Zenice
Dope_Man

#13005 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Dope_Man »

un1ted wrote: Budala je onaj ko stavi zastavu ispred vlastitog dobra.
A takvih je 99% na brdovitom Balkanu.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#13006 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by mk ultra »

un1ted wrote:Onaj krezubi stanovnik RS-a se pali na to. Isto tako, krezubi stanovnik pederacije se pali na isti način. To ovima na vlasti i ide u korist.

Budala je onaj ko stavi zastavu ispred vlastitog dobra.

sabotiraju :mrgreen:
Dope_Man

#13007 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Dope_Man »

archi_a wrote:

Pametno moje, Dodik i hoce da kazes da to nije tvoje. Da je to ''njihovo''. Pa da sutra i kad (ako) pokusa da se otcijepi moze reci ''pa rekli ste sami da ovo nista nije vase, sta hocete''. Eto, ti si njegov bolji saradnik u zlocinu nego iko drugi.
Seyfo

#13008 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Seyfo »

A kuda on to misli provući autoput Doboj-rijeka Drina a da ne zakači Federaciju ili distrikt Brčko? Ili se uzda u dio autoputa Vc ?
Na stranu sad koliko ta trasa ima smisla i opravdanja. Paralelno s njom ima autoput kroz HR do BG.
Dope_Man

#13009 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Dope_Man »

Seyfo wrote:A kuda on to misli provući autoput Doboj-rijeka Drina a da ne zakači Federaciju ili distrikt Brčko? Ili se uzda u dio autoputa Vc ?
Na stranu sad koliko ta trasa ima smisla i opravdanja. Paralelno s njom ima autoput kroz HR do BG.
RS svojata DB kao dio svoje teriotorije, tako da je i plan da AP ide kroz DB umjesto da ide dalje od Doboja na Tuzlu pa onda Bijeljinu, sto bi u svakoj normalnoj drzavi bilo jedino sto ima smisla. Ali dabome, daleko je ovo od normalne drzave.
Seyfo

#13010 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Seyfo »

Pa jel se može neko do te mjere zajebavat s tim entitetizmom?
Doduše, kad se moglo izvaliti i ostati živ da će autoput Sarajevo-Beograd imati obje trase u obliku spolovila, ...
Menščini da u bližoj budućnosti i jedno i drugo je ko aerodrom Trebinje. To je samo zamazivanje očiju pred izbore.
U PC je Banja Luka epicentar tako da će granati autoputeve na sve strane od nje, prioritet je recimo krak prema Prijedoru i eventualno Mrkonjiću.
Dope_Man

#13011 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Dope_Man »

Pa naravno da mogu, zar ti nije jasno gdje zivis :D

Sto se tice za dalje, ne znam bas hoce li se zaletiti prema Mrkonjicu. Jeste da pricaju ali tu je vec teren daleko zahebaniji i trebalo bi se raditi da se ima sta otvoriti, ovamo je bilo lako po ravnici pruzati.
Naslovnica

#13013 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Naslovnica »

Šta ba oni više potpisuju, koga više zajebavaju?!
Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Ci-Nick

#13014 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Ci-Nick »

Mislim da su za svaki kredit za ovih nekoliko dionica oko Zenice potpisali po jedno 16 puta.
Što je sigurno,.. sigurno je.
archi_a

#13016 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by archi_a »

Dope_Man wrote:
archi_a wrote:

Pametno moje, Dodik i hoce da kazes da to nije tvoje. Da je to ''njihovo''. Pa da sutra i kad (ako) pokusa da se otcijepi moze reci ''pa rekli ste sami da ovo nista nije vase, sta hocete''. Eto, ti si njegov bolji saradnik u zlocinu nego iko drugi.
Naravno da je to Bosna i Hercegovina, u toj "avliji" Bosne i Hercegovine je trenutno puno korova, šikare, zarasla je ograda i pušten je bijesan pas! Ja ga neću hraniti, bar tamo gdje mogu da ga ne hranim, dok bijesni pas ne krepa. Ne kupujem proizvode proizvedene u srbiji, ne kupujem ništa što je proizvedeno u gradovima entiteta pi si. A nek pokuša da se otcijepi. Čuj onog "bakir mu nabacio sa zabranom 9."? Čuj onog drugog "jel se srbi voze kroz tunel 1. Mart"? "Hoćeš da se naljute pa da se stvarno otcijepe? “:oops:
Ljeb te ebo, onaj memorandum i ispiranje mozga stvarno pali kod nekih.
Da, to je naše, to je Bosna i Hercegovina, ali i da, tamo je i nakaradni sistem koji ću pokušati sHebati na bilo koji način, kad god imam priliku. Za početak ih neću finansirati gdje god to mogu.
Last edited by archi_a on 02/10/2018 16:14, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#13017 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Chmoljo »

koga boli kurac što se zove 9. januar.

i Milorada boli kurac, sve dok mu donosi glasove. a donosi.

ako bude isplativije, zvaće se i put mladih muslimana.
archi_a

#13018 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by archi_a »

Ne neće se prestati zvati 9. dok god ima finansija kojim se finansira. Ako presuši pipa, "domaćin" bi se mogao zapitati, šta ja to radim pogrešno, pa ne mogu kredit otplaćivati. Al nije ni bitno, ne moramo se slagati. Za početak mi je satisfakcija da ja radim što mislim da trebam, ne moram nikoga ubjeđivati.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#13019 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Chmoljo »

ah da, taj patriotizam po mom novčaniku.

pa samo da kažem, evo svakom hašimaga ko u ovakvom društvu i sa ovakvim prioritetima tjera inate preko mojih para.

fala na pažnji.
drug_profi

#13020 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by drug_profi »

archi_a wrote:Ne neće se prestati zvati 9. dok god ima finansija kojim se finansira. Ako presuši pipa, "domaćin" bi se mogao zapitati, šta ja to radim pogrešno, pa ne mogu kredit otplaćivati. Al nije ni bitno, ne moramo se slagati. Za početak mi je satisfakcija da ja radim što mislim da trebam, ne moram nikoga ubjeđivati.
Nikog jarane nije realno bolio kurac za 9. januar, pa ni tamo. I tamo su to gledali kao neki "nako" praznik. Dok nije Bakir napravio brend od njega i to kad je Dodo bio u nokdaunu radi svojih aferima. Digao ga iz mrtvih. I malo mu bilo to, taman Dodu opet poceli stizati aferimi i opozicija mu sjela na vrat, kad eto ti Baketa sa revizijom tuzbe.
Samo naivan ne vidi uzrocno posljedicne veze. Jel ti mislis da bi Bake, Dodo, Čović postojali duze od 4 godine u zemlji ukojoj nema nacionalne zategnutosti?
A ko ih hrani? Pa ti i takvi kao ti. Mene boli qurac za njegovu trobojku i njegove datume i svece. Sto se toga tice, sve je to BiH. I ostace BiH i ostace RS. Bez rata tu nema promjene, a ko ga zeli dabogda mu u kuci bio.
drug_profi

#13021 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by drug_profi »

archi_a wrote:Ne neće se prestati zvati 9. dok god ima finansija kojim se finansira. Ako presuši pipa, "domaćin" bi se mogao zapitati, šta ja to radim pogrešno, pa ne mogu kredit otplaćivati. Al nije ni bitno, ne moramo se slagati. Za početak mi je satisfakcija da ja radim što mislim da trebam, ne moram nikoga ubjeđivati.
Jarane dok god on ima koristi od zajednice, on ce samo da laje. kad mu i matematika pokaze da koristi nema, on ce onda ozbiljno da planira.
Maraschino

#13022 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Maraschino »

archi_a wrote: Naravno da je to Bosna i Hercegovina, u toj "avliji" Bosne i Hercegovine je trenutno puno korova, šikare, zarasla je ograda i pušten je bijesan pas! Ja ga neću hraniti, bar tamo gdje mogu da ga ne hranim, dok bijesni pas ne krepa. Ne kupujem proizvode proizvedene u srbiji, ne kupujem ništa što je proizvedeno u gradovima entiteta pi si. A nek pokuša da se otcijepi. Čuj onog "bakir mu nabacio sa zabranom 9."? Čuj onog drugog "jel se srbi voze kroz tunel 1. Mart"? "Hoćeš da se naljute pa da se stvarno otcijepe? “:oops:
Ljeb te ebo, onaj memorandum i ispiranje mozga stvarno pali kod nekih.
Da, to je naše, to je Bosna i Hercegovina, ali i da, tamo je i nakaradni sistem koji ću pokušati sHebati na bilo koji način, kad god imam priliku. Za početak ih neću finansirati gdje god to mogu.

:thumbup: :thumbup:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#13023 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by un1ted »

Sreca pa ce moja djeca odrastati van ovog zaglupljenog sistema. Stvarno smo glupi i podanicki mentalitet.

Bake backi kosku, dodara baci kosku a nas poglupi narod skace i glaba. Sa ovakvom svijestcu bosnje, trebaju i da se odciijepe pa da skupa istruhnemo, i jedni i drugi.
Laertes

#13024 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Laertes »

Chmoljo wrote:ah da, taj patriotizam po mom novčaniku.

pa samo da kažem, evo svakom hašimaga ko u ovakvom društvu i sa ovakvim prioritetima tjera inate preko mojih para.

fala na pažnji.
Pridružujem još jednog hashimagu :thumbup:
Dope_Man

#13025 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje

Post by Dope_Man »

Ma istruhnuce ovo svakako, i ovako i onako.

Da je i meni docekati da se sklonim i onda nek gori sve sto se mene tice, necu dvaput pogledati nazad.
Post Reply